Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Chanel

Chanel kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

CHANEL - Het luxe label met een wereldwijde reputatie

Het mode-imperium Chanel werd begin 1910 Chanel gesticht door Gabrielle "Coco". Gabrielle Chanel werd geboren op 20 augustus 1883 in Saumur, Frankrijk, in een armenhuis. Op dat moment kon niemand zich voorstellen dat ze op een dag in staat zou zijn om een enorm mode-imperium te runnen en het best verkochte Chanel parfum voor vrouwen aller tijden te creëren. In Saumur groeide ze op in een weeshuis van nonnen en leerde ze het beroep van naaister. Op haar achttiende kreeg ze twee jaar gratis onderwijs aan de Pensionat Notre-Dame Moulins in de Auvergne. Op 20-jarige leeftijd werkte ze in een trousseau bedrijf en accepteerde ze privé opdrachten als naaister.

In 1909 opende ze een hoedenatelier met moderne, minimalistische hoedencreaties in het Parijse stadsappartement van haar toenmalige geliefde, Ètienne Balsan. Omdat deze zeer goed werden ontvangen door de Parijse high society, kocht CocoChanel , met de hulp van haar volgende geliefde Arthur "Boy" Capel, al in 1910 een woning in de Rue Cambon 21 in Parijs. In 1913 werden in de legendarische badplaats Deauville en in het verfijnde Biarritz Chanel boetieks geopend. In 1916 werd voor het eerst een complete Chanel couturecollectie gepresenteerd. Coco Chanel was in die tijd nog steeds categorisch tegen de productie van Chanel parfum. Geleidelijk aan Chanel kocht "Mademoiselle" de eigendommen op 23, 25, 27, 29 en 31 Rue Cambon in Parijs. 31 is nog steeds de belangrijkste studio Chanel en de eerste flagship store. Het jaar van oprichting Chanel is nu 1913, met de opening van de boetiek in Deauville.

De heropleving van Chanel na de oorlog

In 1924 werd de parfumafdelingChanel , onafhankelijk van het modebedrijf, opgericht Chanel en meer en meer toegewijd aan deze tak van het bedrijfChanel . Na de oorlog en een creatieve pauze van negen jaar, heropende Coco Chanel in 1954 zijn modewinkel aan de Rue Cambone. Met een nieuwe collectie wilde ze haar plaats in de wereld van mode en Chanel parfum terugwinnen, maar de Franse pers vond dit meer dan spottend. In 1925 prees de Amerikaanse pers haar tweed kostuums echter als elegant en tijdloos. Internationale sterren zoals Marlene Dietrich, Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot en Grace Kelly droegen nu steeds vaker hun creaties en de Chanel parfums van de Chanel vrouwengeuren. Dit was een Chanel voorbode van het internationale succes van het bedrijf.

Chanel Producten vandaag

Ondertussen is het een Chanel van de grootste en belangrijkste bedrijven in de mode- en cosmetica-industrie. Naast haute couture en prêt-à-porter voor vrouwen, produceert het segment van de luxegoederen Chanel hoogwaardige horloges, tassen, Chanel parfum voor vrouwen, Chanel parfum voor mannen en accessoires. De Duitse Karl Lagerfeld is sinds 1983 de hoofdontwerper van het bedrijfChanel . Coco Chanel had als geen enkele andere modeontwerper een beslissende invloed op de mode van de 20e eeuw. In de jaren twintig van de vorige eeuw creëerde ze het "kleine zwartje". Het huis Chanel was, voor die tijd nogal atypisch, de voorloper van een casual en toch vrouwelijk-elegante damesmode. Coco gebruikte bijvoorbeeld Chanel eerst lichaamsgespannen jerseystoffen, ontwierp de broek voor vrouwen, twin sets, de beroemde gewatteerde handtassen en tenslotte creëerde Coco in 1921 samen met parfumeur Ernest Beaux het legendarische Chanel parfum N°5.

Chanel Nr. 5 de eeuwige klassieker

Chanel Parfum N° 5 wordt beschouwd als het meest succesvolle Chanel parfum voor vrouwen aller tijden, zelfs vandaag de dag behoort het wereldwijd tot de top 10 van best verkochte parfums. Het kopen van het klassieke Chanel parfum voor vrouwen online tegen een goede prijs betekent investeren in een legende.

De Chanel N°5 geur is het eerste parfum dat door de Franse modeontwerper Coco Chanel op de markt is gebracht. Coco Chanel Parfum had in haar begintijd als modeontwerpster nog steeds het parfum strikt afgewezen, omdat het voor haar het toppunt van afhankelijkheid betekende. Chanel Parfum N°5 werd gecreëerd door de Franse parfumeur Ernest Beaux. Het parfum, dat oorspronkelijk alleen bedoeld was als kerstcadeau voor bepaalde klanten, werd echter in 1922 te koop aangeboden, nadat de klanten die het hadden ontvangen, de levering van Chanel nummer 5 hadden geëist.

De topnoot van Chanel N°5 wordt gedomineerd door aldehydecomplexen, sinaasappelschillen en rozenblaadjes. De frisse, citrusachtige facetten worden onderstreept door bergamotolie, linalool- en petitgrainolie. De hartnoot wordt gekenmerkt door klassieke akkoorden zoals jasmijn, roos, lelietjes van de vallei en ylang-ylang. Het wordt genuanceerd door kruidige accenten van kassie en isoeugenol. Aan het begin van de N° 5 Chanel geurbasis is er een ongewoon mannelijk vetiveraccent. Deze houtnoot wordt geaccentueerd door sandelhout en patchoeli-olie. Ten slotte heeft Chanel parfum N° 5 een uitgesproken sensuele muskuscomplex, omgeven door eikenmos en kaneelschors. Het parfum van Chanel precies 31 parfumgrondstoffen.

Extrait Parfum Chanel No.5 is een van de laatste parfums die jasmijn bevat en kan van Chanel eigen productie in Grasse zijn ontstaan, die de bloemige hartnoot vormen. Eau de Toilette en Eau de Parfum Chanel N° 5 verschillen in hun samenstelling van Extrait Parfum en worden machinaal geproduceerd en gebotteld. Sinds 2008 is er een nieuwe, lichtere variant, de parfum Chanel N° 5 Eau Première.

In 2016 onderging Chanel N° 5 een verjongingskuur, niet alleen optisch, maar ook optisch. De lichtere buitenverpakking en lichtere kleuren geven de fles een moderner en eleganter uiterlijk. De geur zelf is lichter door de duidelijk frisse noten. De topnoot wordt gedomineerd door citrusaroma's, neroli en aldehyde. Rose, jasmijn en ylang-ylang worden gevonden in het hart. De zachte basis wordt afgerond met warme aroma's van cederhout en witte muskus.

De fles parfum Chanel N°5, vandaag bekend, is pas sinds 1924 in gebruik en werd door Coco Chanel zelf ontworpen. De originele fles is geïnspireerd op een fles uit Artrthur Capel's reistas, Coco's toevallige minnaar. De puristische Chanel parfumfles uit 1924 staat sinds 1959 in de permanente tentoonstelling van het Museum of Modern Art in New York City.

Prominente vrouwelijke persoonlijkheden zijn altijd al gebruikt als reclamemedia voor Chanel parfum dames. In de jaren 1930 poseerde Coco Chanel zelf voor de reclamecampagne van Chanel Parfum N° 5 en later promootten beroemde actrices zoals Catherine Deneuve, Ali MacGraw, Carole Bouquet, Nicole Kidman en Audrey Tatou Parfum Chanel Chanel N° 5. Eind 2012 promootte Brad Pitt als eerste Parfum N°5.

Meer bekende en populaire Chanel parfums voor dames

In 1970 lanceerde Parfum Chanel Chanel N° 19, een andere klassieker die vrouwen over de hele wereld graag kopen en dragen. De groene topnoot wordt vervangen door een groene hartnoot. Ceder, gaiac hout en vetiver geven de basisnoot een houtachtig karakter. Met het parfum bracht Chanel Coco een oosters-bloemige geur op de markt, volledig in de stijl van de jaren '80. Chanel Coco Mademoiselle is gewijd aan de oprichter CocoChanel . Deze Chanel geur voor vrouwen drukt pure elegantie en luxe uit. Chanel Cristalle geeft de indruk van een zeer geëmancipeerd parfum dat toch een zekere lichtheid uitstraalt. In 1996 lanceerde Chanel het parfum Chanel Allure het eerste parfum op de markt dat de klassieke geurstructuur van hoofd-, hart- en basisnoten elimineerde. Het parfum is gemaakt van zes noten, waarvan het samenspel zich voor elke vrouw individueel ontwikkelt.

De Heren Parfum Chanel Allure Sport voor mannen

Het populairste en bekendste mannenparfum sinds de lancering in 1999 is Chanel Allure Homme Sport. Deze Chanel mannengeur richt zich op de vier facetten van Chanel Homme. Het is ontwikkeld uit vier harmonieuze geurdimensies, die Chanel zich ontwikkelen tot een volledig individueel parfum op de huid van de drager. Jacques Polge, de ontwikkelaar van dit mannenparfum, heeft Chanel Allure Homme samengesteld uit frisse, houtachtige, kruidige en sensuele noten. In Chanel Homme Sport kreeg het frisse accent meer gewicht dan de andere. Dit mannenparfum is niet alleen verkwikkend en sprankelend fris, maar ook sensueel. De zilverkleurige glazen fles is door Jacques Helleu zeer puristisch en sportief ontworpen. Hij liet discreet nobele accenten in het zwart en een vleugje rood naar binnen vloeien. Een bekwame symbiose tussen de fles en het Chanel mannenparfum Homme Sport.

Meer bekende en populaire Chanel parfums voor mannen

Maar Chanel Homme Sport is zeker niet het eerste Chanel mannenparfum; Chanel Antaeus, het eerste Chanel mannenparfum, kwam in 1981 op de markt. Deze creatie is even subtiel als expressief en bestaat uit ongelooflijke 95 grondstoffen. Een parfum dat provoceert is de houtoriëntaalse geur ÉgoïsteChanel . In het begin opent het met een frisse topnoot, maar wordt het dan erg warm met Turkse roos en vanille. Dit herenparfum wordt afgesloten met zachte houtachtige accenten. Bijna net zo succesvol als Chanel Homme Sport is de onvergelijkbaar mannelijke Chanel Bleu de Chanel . Het opent met citrusakkoorden, vetiver en roze peper, fris en levendig. In het hart van dit Chanel mannenparfum zorgen cederhout en grapefruit voor een echte energieboost. Deze onvergelijkbaar mannelijke creatie eindigt sensueel en warm met mysterieuze wierook en sandelhout.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel met vier sterren of meer
4,95 uit 5 sterren — op basis van 73 klant adviezen
Commentaar van Fred Honkoop
Waar een vrouw voor valt!!

Wat mij aan het product zo bevalt is dat het niet gaat vervelen. Ik merk dat bij veel andere eau de toilette geuren dat ik deze na een tijd niet meer ruikt bij deze is dat niet het geval. Het valt mij op dat ik veel complimenten krijg van vrouwen in alle leeftijds categorieën dat ik zo lekker ruikt. Dit produkt kan ik iedereen aanbevelen van 20 tot 90 jaar.

Commentaar van Anney1977
Houdt lang

Superbescherming tegen transpiratie en geurtjes. Daarnaast is de Chanel geur heerlijk en houdt hij de hele dag. Ik blijf bij deze geur.

Commentaar van Lossing
Chanel Hydra

Gemakkelijk aan te brengen en te verdelen, ruikt heerlijk en geeft je huid een zalig gevoel. Een gevoel dat je jezelf echt hebt verwend.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Chanel in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 495
toepassen
vandaag tot-23%1