Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

7 27
toepassen
Long4Lashes

Long4Lashes: Spezialformeln für Wimpern und Brauen

Den Druchbruch schafft Long4Lashes by Oceanic mit einem Wimpernserum, inzwischen sind mehrere Varianten und auch Mascara und Augenbrauenserum im Portfolio.
Long4Lashes

Ein Zufallsfund führt zur Formel

Nachdem Patienten mit Grünem Star feststellen, dass ihre Wimpern durch ihr Medikament voller und dichter werden, kommen die Prostaglandin-Derivate auch in Wimpern- oder Augenbrauenseren zum Einsatz.
Long4Lashes

Die Long4Lashes Mascara sorgt für besonders schöne Wimpern

Die besondere Formel der Long4Lashes Enhancing Mascara unterstützt die Wirkung des Serums mit Biotin, Silizium und Provitamin B5. Carnaubawachs sorgt für eine gute Struktur.
Long4Lashes

Einfache Handhabung für große Wirkung

Sowohl das Wimpernserum FX5 Power wie auch das Premium-Wimpernserum Gold sollten abends nach der Reinigung auf den oberen Wimpernkranz aufgetragen werden.
Long4Lashes

Long4Lashes by Oceanic war nur der Anfang

Nicht nur das Angebot an Wimpern- und Augenpflege unter dem Label Long4Lashes wird ständig aktualisiert, die Beauty-Spezialisten von Oceanic haben inzwischen noch Haar-, Gesichts- und Nagelpflege im Angebot.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Poolse fabrikant van cosmetica en medische technologie Oceanic lanceert Long4Lashes, een reeks producten die de wenkbrauwen en wimpers verzorgen en stimuleren. De mascara Long4Lashes zorgt ook voor een verleidelijke oogopslag.

Meer info

Long4Lashes producten goedkoop kopen

Meer info +

Long4Lashes - voor een verleidelijke oogopslag

Lange, volle wimpers en mooi gevormde, dikke wenkbrauwen maken elk gezicht mooier! Ze geven meer persoonlijkheid en glans aan elke oogzone! Omdat schoonheid van wimpers en wenkbrauwen altijd samenhangt met gezondheid, heeft het meervoudig bekroonde Oceanic S.A. uit de Oostzeebadplaats Sopot hoogwaardige en betaalbare producten voor de verzorging van wimpers en wenkbrauwen ontwikkeld. Long4Lashes Wimperserum, Long4lashes mascara en Long4lashes wenkbrauwserum bevatten hoogwaardige werkzame stoffen die niet alleen de gezonde groei van mooie wimpers en wenkbrauwen verzorgen maar ook specifiek stimuleren. De kleine maar zorgvuldig op elkaar afgestemde selectie doeltreffende speciale producten in onze onlineshop Long4Lashes heeft het allemaal: serums en mascara zorgen voor echte wow-effecten en een bijzonder verleidelijke oogopslag! Afzonderlijk of als set, wimperserum, Long4Lashes mascara en Long4Lashes wenkbrauwserum zijn echte schoonheidsboosters voor expressieve en gezonde wimpers en wenkbrauwen. De aanschaf van Long4lashes wimperserum is een investering in meer uitstraling en persoonlijkheid!

De speciale verzorging voor de wimpers - en de wenkbrauwen

Iedereen weet het! Na een drukke dag zijn we te lui om de mascara voorzichtig te verwijderen. Misschien doen we de volgende ochtend zelfs dikke mascara op. De wimpers zien er in het begin misschien prachtig uit, maar na uiterlijk enkele weken merken we het effect van deze slordigheid. De wimpers zijn broos en dun geworden of vallen, in het ergste geval, helemaal uit. Als u nu geen kunstwimpers wilt gebruiken, moet u zich concentreren op een zorgvuldige reiniging en intensieve verzorging met speciale producten! Dit is precies waar de hoogwaardige wimperverzorging van het gerenommeerde Oceanic S.A. uit de Pommerse Oostzeebadplaats Sopot om de hoek komt kijken! De Poolse fabrikant ontwikkelt sinds 1982 dermatologisch geteste gezondheids- en schoonheidsproducten voor huid en haar.

De speciale producten van de Long4Lashes -serie zijn synoniem geworden voor mooie en gezonde wimpers en wenkbrauwen. Het wimperserum Long4Lashes is betaalbaar, dermatologisch compatibel en uiterst doeltreffend! Het voorziet beschadigde wimpers niet alleen van alle belangrijke voedingsstoffen, maar geeft ook een flinke dosis kracht aan van nature dunne en zwakke wimpers. De gepatenteerde wimperboosters van de schoonheidslaboratoria van Oceanic S.A. inspireren met merkbare en zichtbare resultaten! Revitaliserende en voedende actieve bestanddelen versterken de wimpers en bevorderen een gezonde en dichte hergroei. Of de intelligent op elkaar afgestemde speciale producten dagelijks als wimper- en wenkbrauwbehandeling worden gebruikt of alleen tussendoor, hangt sterk af van de uitgangssituatie en het gewenste effect. Het wimperserum Long4Lashes kopen tegen een lage prijs gaat snel en gemakkelijk in de online winkel.

Natuurlijke ingrediënten in het wimperserum Long4Lashes zorgen voor betoverende droomwimpers

Voor veel mensen is "met je wimpers knipperen" het beste flirtsignaal! Toch hebben de zacht gebogen haartjes op de boven- en onderrand van de oogleden een belangrijke functie, niet alleen uit een oogpunt van relatie. Ongeveer 150 - 250 wimpers beschermen tegen vuil, stof of vreemde voorwerpen en verwijderen alle vuil uit de ogen. Overigens is het feit dat wimpers van tijd tot tijd uitvallen geen reden tot bezorgdheid, maar een volkomen normaal proces. Wimperharen hebben een natuurlijke levensduur van tussen de 100 en 150 dagen. Dus één tot vijf wimpers per dag verliezen is geen reden tot paniek. Met een groeicyclus van slechts 3 maanden worden wimpers normaal gesproken slechts zo'n 8 tot 12 mm lang. Omdat we onze wimpers soms overmatig gebruiken in onze decoratieve schoonheidsroutine, sinds de Amerikaanse chemicus Tom Lyle Williams in 1913 de crèmige mascara uitvond, kan de natuurlijke groei ernstig worden verstoord. Dit is waar de formule van de hoogwaardige wimperserums van Long4Lashes om de hoek komt kijken: Een groeistimulerend prostaglandine-analoog, plantenwas, provitamine B5, biotine, hyaluronzuur en vele andere voedende bestanddelen geven gestresste wimperhaartjes precies de voeding die ze nodig hebben voor regeneratie en gezonde groei. Gewoon op de wimperlijn aanbrengen met de applicator na het reinigen en 's nachts laten inwerken! De volgende flirt zal zeker komen!

Dikkere wenkbrauwen voor meer karakter en charisma - het Long4Lashes wenkbrauwserum maakt het mogelijk

Veel vrouwen hebben last van dunne, uitdrukkingsloze wenkbrauwen. Wie jarenlang zijn wenkbrauwen heeft geplukt en nu de huidige wenkbrauwtrend wil volgen, probeert meestal meer volheid te veinzen met wenkbrauwpotlood of -poeder. Als je van nature dunne wenkbrauwen hebt of je ergert aan dunner wordende wenkbrauwen als gevolg van ouderdom, kun je dit effectief tegengaan met het Long4Lashes wenkbrauwserum. Het voedende serum heeft een revitaliserende werking op zwakke en doffe wenkbrauwen. Een krachtige formule van peptiden, provitamine B5, amandelolie en andere actieve ingrediënten stimuleert de groei van de wenkbrauwen, zodat decoratieve wenkbrauwcosmetica in het dagelijks leven binnenkort wellicht overbodig is. Normaal gesproken groeien wenkbrauwharen zo'n vier tot zes weken en vallen na een rustfase een paar maanden later vanzelf weer uit. Het wenkbrauwserum van de serie Long4Lashes verlengt op doeltreffende wijze de groeifase van de afzonderlijke haartjes en activeert de groei van nieuwe wenkbrauwhaartjes. Meer en langere wenkbrauwen is een schoonheidstrend die nu mogelijk is zonder decoratieve cosmetica. Voor dunne en langzaam groeiende wenkbrauwen wordt aanbevolen het doeltreffende wenkbrauwserum te gebruiken als dagelijkse behandeling, die met een applicator wordt aangebracht na de reiniging. Opvallende wenkbrauwen doen je er beslist jonger uitzien en geven je look meer uitstraling en charisma. Iedereen die wow-effecten wil creëren met aantrekkelijke wenkbrauwen moet het Long4Lashes wenkbrauwserum proberen!

Long4lashes Mascara brengt wimpers in droomvorm

De Long4Lashes Eye Care Enhancing Mascara verzorgt de wimpers de hele dag lang! De intelligente combinatie van versterkende verzorging en klassieke zwarte mascara is net zo gemakkelijk aan te brengen als gewone mascara. Dag na dag worden de opgemaakte wimpers trouwens een beetje langer en sterker! Verleidelijke en glamoureuze wimpers, zowel overdag als 's avonds, zijn kinderspel met deze mascara. Long4lashes Mascara is niet alleen decoratief, maar beschermt, verzorgt en versterkt ook de gevoelige haartjes. De Poolse fabrikant hecht veel belang aan een goede verdraagzaamheid en een milieuvriendelijke productie. De formule is zacht voor gevoelige ogen en voorkomt intolerantie en roodheid! Als je je wimpers mooier, dikker en langer wilt maken, is de veelzijdige Long4lashes mascara de perfecte keuze! "Dicht, dikker, dikst" is de schoonheidsformule voor aantrekkelijke wimpers. Het snelste en beste effect wordt natuurlijk bereikt met een consequente combinatie van een versterkend wimperserum Long4Lashes 's nachts en een voedende, verlengende mascara overdag.

Voor een verleidelijke look: Long4Lashes wimperserum online kopen

De exclusieve verzorgingsproducten voor mooiere wimpers en volle, gezonde wenkbrauwen zijn een lonende investering in natuurlijke schoonheid. Wie consequent de relatief goedkope speciale producten van Oceans S.A. gebruikt, zal snel enthousiast zijn! Het zorgvuldig verwijderen van mascara 's avonds, hoogwaardige serums die 's nachts hun werking ontplooien en speciale mascara voor overdag en 's avonds zorgen voor het wow-effect: lange, gezonde en sterke wimpers en mooi gevormde wenkbrauwen als schoonheidssymbool en indrukwekkende charisma-booster!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten