Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De producten van het trendy merk COLOR WOW zijn gericht op de meest voorkomende haarproblemen. Kroeshaar, gekleurd haar, slap haar of krullend haar - de innovatieve producten verzorgen het haar op de lange termijn. Want succesvolle styling is alleen mogelijk als de basis goed is.

Meer info

COLOR WOW kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

COLOR WOW Producten - Breakthrough Hair Care

COLOR WOW De producten maken gebruik van innovatieve en intelligente oplossingen om gekleurd haar gezondheid en schoonheid te geven. Maar de producten verzorgen ook dun, broos of pluizig haar. Door intensief onderzoek gebruikt het bedrijf ingrediënten die het haar of de hoofdhuid niet verzwaren.

COLOR WOW producten zijn gunstig voor iedereen die specifieke haarproblemen wil oplossen. COLOR WOW Van de vervelende gele zweem in geverfd haar, tot pluizig of slap haar, tot perfecte krullen - de producten werken specifiek tegen klassieke, maar ook minder bekende haarproblemen. Het spectrum varieert van shampoos die vuil, talg en resten van verzorgingsproducten verwijderen, tot verzorgingsproducten die het haar een buitengewone glans geven, tot stylingproducten die zelfs glamoureuze stijlen tot een fluitje van een cent maken. De toepassing is altijd eenvoudig en doeltreffend, wat het bedrijf talrijke prijzen heeft opgeleverd. COLOR WOW Dus als je gezond haar wilt dat er ook nog eens glanzend uitziet en elke stijl aankan, moet je de producten online kopen.

De succesvolle zakenvrouw

COLOR WOW Gail Federici richtte in 2007 Federici Brands op, waarmee ze zowel producten van het haarverzorgingsmerk als huidverzorgingsproducten verkoopt. Daarvoor was ze medeoprichter en CEO van John Frieda Professionel Hair Care, dat ze na 13 jaar verkocht voor 450 miljoen US dollar. Ze weet dus meer dan genoeg ervaring in deze industrie. Maar dat ze ooit in de cosmetica-industrie zou werken, laat staan zelf CEO worden, stond nooit op haar agenda.

Federici wist nooit wat ze wilde doen. Ze was creatief, in veel dingen geïnteresseerd, las veel, begon aan verschillende studierichtingen, maar maakte er nooit een af. Tot haar 36e leefde ze een tamelijk aangenaam maar ook doelloos leven. Dit veranderde met de geboorte van haar tweeling, waarvan er één ziek was. De angst om niet goed voor het kind te kunnen zorgen maakte ongekende kracht en heldere focus in haar los. Uiteindelijk leidde van het een het ander, ze ontmoette John Frieda, die in die tijd een van de hotste haarstylisten was.

Eerst werkten ze samen voor een boek, maar in die tijd vroeg Frieda Federici om hulp bij zijn producten. Zij had kroeshaar en was altijd ontevreden omdat alle verzorgingsproducten uit die tijd gericht waren op plat haar. Dus begonnen ze onderzoek naar verzorgingsproducten voor kroeshaar. COLOR WOW De producten zetten dit onderzoek en de ontwikkeling van probleemoplossende haarverzorgingsproducten voort. Federici kan terugvallen op een oude bekende: chemicus Dr. Joe Cincotta werkt al meer dan 30 jaar met haar samen.

COLOR WOW Populaire producten uit de online shop

COLOR WOW Geldmasker

COLOR WOW Wortelbedekking

COLOR WOW Droom Cocktail

COLOR WOW Veiligheidsshampoo

COLOR WOW Het Money Masque van is een van de bekendste producten van het merk. De speciale formule verzwaart het haar niet. De hydraterende werkstoffen uit verschillende algenextracten dringen diep door in het haar en hydrateren en versterken het. Het haar voelt zijdezacht aan en glanst weergaloos. In deze staat kunnen ze perfect worden gestyled en hebben ze een glamoureuze uitstraling. Het masker voorziet het haar van zijn waardevolle ingrediënten na elke derde haarwasbeurt of één keer per week. Breng hiervoor het masker aan op vochtig haar en laat het drie tot twintig minuten inwerken (diepe behandeling), afhankelijk van de conditie van het haar, en spoel het uit. Het haarmasker is geschikt voor alle haartypes.

COLOR WOW De perfecte oplossing voor ontsierende wortels op gekleurd haar is Root Cover Up uit het assortiment. Als u uw haar niet permanent opnieuw wilt kleuren of geen afspraak met de kapper kunt maken, is dit sterk gepigmenteerde poeder een snelle en effectieve oplossing. Met zeven tinten bedekt het betrouwbaar de haarwortels tot de volgende shampoo. Het poeder verbergt ook effectief kale plekken dankzij de multidimensionale, waterafstotende formule. Ook regen, zweet en zelfs zwemmen hebben geen invloed op deze oplossing tegen ongekleurde wortels. Het haar krijgt kleur en een mooie glans.

COLOR WOW De serie Dream Cocktail richt zich specifiek op drie typische problemen van lang haar. Carb Cocktail brengt nieuwe volheid aan slap, dun haar. Een complex op basis van koolhydraten omhult elk afzonderlijk haar, maakt het dikker en blijft toch gewichtloos. Het haar wint aan volheid en glans zonder momentum te verliezen.

De Coconut Cocktail helpt tegen pluizig, stroachtig en droog haar. De leave-in behandeling omhult elk afzonderlijk haar met een laagje vocht. Het haar wordt glad en soepel.

De Kale Cocktail is geschikt voor alle haartypes en kan ook met de andere worden gecombineerd in een build-up applicatie. De Kale Cocktail versterkt de zwavelverbindingen in het haar en zorgt voor 50 procent minder haarbreuk na slechts één toepassing. Het haar krijgt nieuwe kracht, breekt minder en is minder vatbaar voor gespleten haarpunten. COLOR WOW U kunt deze producten tegen lage prijzen kopen in onze online shop.

Het kiezen van de juiste shampoo is veel belangrijker dan velen denken. Shampoo kan huidirritatie veroorzaken, de haarzakjes verstoppen, wat uiteindelijk tot haaruitval leidt, maar ook styling bemoeilijken. COLOR WOW De Color Security Shampoo van producten is sulfaatvrij en reinigt het haar zonder een residu achter te laten op het haar of de hoofdhuid. De haarzakjes kunnen ademen en zich gezond ontwikkelen, wat uiteindelijk leidt tot minder haaruitval en dikker haar. Tegelijkertijd voorkomt de shampoo dofheid en kleurverandering van het haar. Beide kunnen worden veroorzaakt door opbouw en residu van normale shampoos.

Samenwerking met Chris Appleton

Chris Appleton is een hete haarstylist uit het Verenigd Koninkrijk. Zijn klanten zijn onder andere Kim Kardashian, Ariana Grande, Jennifer Lopez en Katy Perry. Ook zijn bereik op Instagram met meer dan vier miljoen volgers is indrukwekkend. COLOR WOW Het is ook dankzij hem dat de producten zo bekend zijn.

Volgens hem kan styling alleen zo goed zijn als de basisconditie van het haar. Hij transformeert de haarverzorging met dit ongewone haarmasker dat vertrouwt op de hydraterende kracht van algen in plaats van vette ingrediënten. Het masker maakt het haar diep gehydrateerd en toch licht, waardoor het gemakkelijk te stylen is. En natuurlijk kan een zekere glamourfactor niet ontbreken in deze samenwerking. Het haar krijgt een glans die zich kan meten met elke reclame.

COLOR WOW Producten kopen

Wie kent niet de dagen dat het haar gewoon niet te temmen is of slap van het hoofd hangt? COLOR WOW De producten bieden in een handomdraai uitkomst. Ze zorgen voor vocht en glans en tegelijkertijd voor gezond haar en gezonde haarwortels. De producten zijn ontworpen voor verschillende haartypes, maar richten zich op de specifieke kenmerken van gekleurd haar. Ze voorzien ook krullend, vet, dun of pluizig haar van geselecteerde voedingsstoffen die het haar glanzend en gezond maken. COLOR WOW Bestel de producten eenvoudig online en voel jezelf als een ster!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.