Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Pomellato is vooral bekend om zijn smaakvolle en kleurrijke juwelencreaties. Opdat de fans van het Milanese huis hun outfits vakkundig kunnen afronden, omvat de portefeuille ook parfums die op de juwelen zijn geïnspireerd.

Meer info

Koop Pomellato Parfum goedkoop

Meer info +

Pomellato Parfum viert het leven in al zijn facetten

Roze, blauw of amber? De eerste drie geurlijnen van Amber Pomellato voor vrouwen Pomellato betoveren de zintuigen met vrouwelijke warme akkoorden, de Rozenlijn verbaast met bloemenboeketten en de Blauwe lijn inspireert met sprankelende fruitige accenten. Drie verschillende geurenwerelden, die het dagelijkse leven inspireren en tegelijkertijd zo verschillend zijn, maar toch harmonieus een concept volgen, nodigen u uit om ze uit te proberen en ervan te genieten.

Het Italiaanse merk Pomellato werd in 1967 in Milaan opgericht en is een integraal onderdeel geworden van de juwelen- en parfumwereld. Dankzij de voortreffelijke juwelencreaties en de samenwerking met grote fotografen zoals Helmut Newton, is het label al lang een begrip in de hele wereld. Inmiddels is er ook een secundair merk - Dodo, na de uitgestorven vogel. Dit moet ons herinneren aan de plicht om de natuur te beschermen.

Net zo verblindend als de sieraden van de oprichter van het bedrijf Pino Rabolini zijn de parfumflacons die olfactorische schatten bevatten en het hart van vrouwen over de hele wereld sneller doen kloppen.

Luxueus, klassiek en buitengewoon: dat zijn de eisen die Pomellato aan zichzelf worden gesteld. Het resultaat is een onmiskenbaar concept dat nooit ten dienste staat van de mainstream, maar altijd de zoektocht naar het bijzondere beloont. De uitstekende composities van de Pomellato geuren presenteren zich in drie verschillende lijnen en zijn elk opgevat als een Pomellato parfum voor vrouwen. Elke Pomellato vrouwengeurlijn - Amber, Rose en Blue - biedt zelfbewuste vrouwen een wereld van geuren die inspireren.

Geuren geïnspireerd door de sieraden van de ontwerper

Nudo Rose is verkrijgbaar als Eau de Parfum Spray en verleidt met sandelhout, witte ceder en muskus. De geur wordt extravagant met accenten van edel kasjmierhout. Oosterse aroma's mengen zich met fruitige tonen van roze grapefruit, perzik en bergamot. De neus achter deze creatie is Cecile Matton, die met deze geur een ode aan de vrouwelijkheid heeft gebracht.

Nudo Amber is ook een Eau de Parfum Spray die een vleugje Oriënt uitstraalt, maar op een opvallende manier die de zintuigen verleidt. Aurélien Guichard, de geurencomponist, heeft een creatie gecreëerd die op ingenieuze wijze het evenwicht tussen mild en edgy in stand houdt. De aroma's worden gecombineerd tot een geur die net zo geschikt is voor dagelijks gebruik als voor een grote entree of een romantische avond. Bulgaarse roos, ambergrijs en oranjebloesem klinken als een harmonieuze symfonie die alle zintuigen prikkelt. Muskus, ambroxan en jasmijn zorgen voor de licht bittere, dominante noot. Een discrete zoetheid en verleiding pure brengt vanille uit Madagaskar.

Nudo Blue is de derde Eau de Parfum Spray by Pomellato Parfum voor vrouwen om een brug te slaan tussen het Oosten en het Westen. Naast weelderige, bloemige nuances zijn hier sterke citroenakkoorden te horen, die de geur en de drager een zorgeloze lichtheid geven die puur optimisme en vrolijkheid uitstraalt. Zwarte bes, citroen en bamboe combineren met pioenroos, fresia en iris. Vanille, ambergrijs, heliotroop en muskus stellen sprankelende erotische accenten en geven de drager van Nudo Blue een mysterieuze uitstraling. Dit parfum is even veelzijdig als het leven zelf en een eerbetoon aan alle vrouwen die houden van een gestructureerd dagelijks leven, maar toch openstaan voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

De geuren zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, er zijn ook bijpassende bodylotions die de huid voeden met kostbare ingrediënten.

Meesters van hun vak voor de meesters van hun vak

De parfumeurs die geuren voor ons Pomellato creëren zijn internationaal gewilde genieën die, naast hun liefde voor parfum, kunnen putten uit een schat aan ervaring.

Zoals eerder vermeld, zit de parfumeur Cécile Matton achter de Pomellato Nudo Rose geur. Dit uitzonderlijke talent groeide op in Congo en experimenteerde in haar jeugd met geuren en de productie van buitengewone essenties. Matton is niet alleen gespecialiseerd in Pomellato parfum, ze werkt ook voor internationale labels zoals Valentino, Karl Lagerfeld en Yves Saint Laurent. Ook voor deze merken heeft de meesterparfumeur creaties gepresenteerd die zich al lang geleden hebben gevestigd als klassiekers waar wereldwijd vraag naar is - zoals de geuren Valentino Gold en Paradise Bay.

De flacons zien er ook kostbaar uit. Stevig bewerkt, zonder hoeken, kleurloos en met vloeiende patronen, maken de flessen vooral indruk met hun weelderige en zware glazen doppen op een koperen hals, die eruitzien als een handverzorging. Afhankelijk van het Pomellato parfum is dit in een van de expressieve kleuren roze, amber of blauw. De geurextracten gloeien in hun kleuren in de fles.

Een Pomellato parfum is altijd een statement - zowel voor de drager als voor haar badkamer. Natuurlijk zijn de drie luxe flessen bijzonder aantrekkelijk als ensemble - als kleurrijke blikvanger zijn de aantrekkelijke flessen moeilijk te verslaan en geven ze al een idee van de sensuele verleiding die ze bevatten.

Een klassieke serie die ook verzameld kan worden

Het kiezen van een Pomellato parfum hoeft geen pijn in de kont te zijn: Waarom kiest u niet eerst de kleine sample size Pomellato parfum en brengt u niet iedereen mee naar huis?

Pomellato U kunt parfum goedkoop kopen in onze online shop. Als u Pomellato Parfum online wilt kopen, vindt u de Nudo lijn en de Artemisia Pomellato 67 lijn van geuren geïntroduceerd in 2015. Zo zijn er gegarandeerd geuren beschikbaar die bij elke stemming passen: Nudo Blue voor zaken of een informele middag met vrienden, Nudo Rose voor een romantische avond voor twee en Nudo Amber voor een bezoek aan de opera of het theater? De geuren van het Italiaanse sieradenhuis zijn zo gevarieerd.

Een Pomellato parfum voor vrouwen is een geweldig cadeau-idee voor zowel vrouwen met stijl als voor jonge meisjes die de wereld van de geuren betreden.

Welke Pomellato parfumklanten kopen is altijd een individuele beslissing. Als u online een goedkoop Pomellato parfum wilt kopen, kunt u uw inkopen buiten de openingstijden doen zoals u wilt. Pomellato Het kopen van parfum online bespaart vaak geld - en de populaire flacons worden mooi verpakt en direct bij u thuis afgeleverd.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

7 49
toepassen