Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Stella McCartney is al lang geleden uit de schaduw van haar wereldberoemde vader gestapt. De Britse modeontwerpster heeft met haar ontwerpen de harten van trendbewuste dames en heren veroverd. De getalenteerde blondine heeft ook de stap naar de wereld van de parfums met succes gezet.

Meer info

Koop Stella McCartney Parfum goedkoop

Meer info +

Stella McCartney - Niet in de schaduw van zijn vader.

Stella McCartney laat in haar parfum zien wat haar ook in haar modecollecties onderscheidt: een ongecompliceerde, elegante levenshouding voor moderne vrouwen. Gwyneth Paltrow is een fan van zowel de Britse ontwerper als het Britse Olympische team. Al twee keer mocht ze de outfits van de Britse atleten ontwerpen op de Olympische Spelen. De getalenteerde dochter van ex-Beatle Paul McCartney maakte niet alleen naam met sportkleding. Al in het begin van de jaren 2000 richtte ze haar eigen modehuis op. De overtuigde vegetariër produceert haute couture en draagbare mode zonder bont en leer. Sinds 2003 Stella McCartney is een parfum voor vrouwen een aanvulling op haar duurzaam geproduceerde modecollecties.

De Stella McCartney geuren zijn slechts een deel van het steeds groeiende merk. Slechts twee jaar na het afstuderen aan de universiteit werd het jonge talent in 1997 door modehuis Chloé als creatief directeur getekend. Vier succesvolle jaren later richtte ze haar eigen bedrijf op. Sindsdien is het aanbod van hoogwaardige designcollecties daar voortdurend uitgebreid. Begonnen met de damesmode, ontstond al snel een samenwerking met de fabrikant van sportartikelen Adidas. Handtassen en zonnebrillen, lingerie, een collectie voor kinderen tot 14 jaar en een speciale lijn voor mannen maken het uitgebreide portfolio van deze veelzijdige zakenvrouw compleet.

Mode met een morele claim

Voor de moderne vrouw, zoals zijzelf, maakt het juiste Stella McCartney parfum voor dames de look en uitstraling compleet. De geuren bevatten alles wat de geest van de tijdgeest uitmaakt. Ongecompliceerd en helder van buitenaf, een Stella McCartney parfum ontvouwt zijn kracht in interactie met de drager. Individueel, rechttoe rechtaan, ongecompliceerd en zeer vrouwelijk zijn de attributen die hier perfect samenspelen in schijnbaar contrast. Het handelsmerk van de zelfbenoemde eco-activist is ethisch denken en handelen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor natuur en dieren. Dit geldt zowel voor de bedrijfscultuur als voor de productiemethoden en natuurlijk de gebruikte materialen - zowel in de modecollecties als in een Stella McCartney parfum.

Al de eerste geur een hit

Stella is de eerste creatie die nog online beschikbaar is als Stella McCartney parfum. Deze staatsgreep is nog steeds een hoogtepunt in het portfolio van de ontwerper en is sindsdien een populaire klassieker geworden. Als Eau de Toilette en in de klassieke versie als Stella McCartney parfum zijn beide verkrijgbaar tegen lage prijzen in hun respectievelijke maten.

De fles voor de geur werd ontworpen door de toen nog opkomende ontwerper in 2001. Ze werd geïnspireerd door de glans van een amethist. De hoogwaardige glazen container met zijn exclusieve inhoud glinstert rijkelijk in facetten in verschillende violette tinten.

Met Stella brengt dit Stella McCartney parfum een hommage aan de pure vrouwelijkheid. De gehechtheid aan hun Britse vaderland blijkt duidelijk uit de hartnoot. Hier betovert Engels Rose de drager en haar omgeving. Een middag in de nazomer komt in gedachten. Volbloeiende rozen buigen hun zware hoofden in de laatste warme stralen van de zon. Een levenslange levenshouding in het verleden combineert hier met de duidelijke lijn van moderniteit. Stella wordt gekenmerkt door vrouwelijkheid zonder zwelling.

Dit is mogelijk dankzij de toevoeging van verse, heldere pepermunt, exotische mandarijn en lichte pioenroos in de topnoot. Voordat de volle geur van rozen zich ontvouwt in de hartnoot, baant deze betoverende combinatie zich een weg naar het bewustzijn. Stella stelt een duidelijke antithese als basis. Deze rondt het Stella McCartney parfum van de dames af. Mannelijke Amber vormt de basis waarop de meer speelse bestanddelen van de geur zich perfect kunnen ontplooien. Evenwichtig en duurzaam, deze klassieker in het portfolio begeleidt de drager de hele dag door.

Pure joie de vivre in geparfumeerde vorm

Een andere coup landde Stella McCartney met de parfum pop. Zij lanceerde deze creatie in 2016. Pure joie de vivre komt hier tot uiting. Reeds de helder glazen fles met contrasterende sluiting in felle kleur geeft de inhoud aan.

Dit Stella McCartney damesparfum is online verkrijgbaar, evenals de andere geuren van de ontwerper. Ook hier zou men willen verkondigen: "Gelukkig," want pop wordt al snel een onmisbare metgezel voor een levendige levenshouding. Tuberoos en sandelhout combineren hier in een unieke combinatie. Het resultaat is een origineel Stella McCartney parfum dat er bijzonder goed uitziet voor onconventionele dragers.

Bloemige en houtachtige noten kenmerken Pop. In de interactie is de dominante tuberoos ingebed in de zachte toon van het aromatische hout. Deze buitengewone creatie biedt levendigheid en vrouwelijkheid in één.

Body Lotion en Shower Gel zijn ook verkrijgbaar zodat vrouwen zich de hele dag lang in dit heerlijke gevoel kunnen wikkelen. Ze zijn net als het Stella McCartney parfum online.

Pop Bluebell is niet alleen oppervlakkig gebaseerd op Pop

Niet alleen de naam verbindt Pop Bluebell met Pop. Als u op zoek bent naar dit Stella McCartney parfum om goedkoop te kopen, vindt u al snel andere overeenkomsten. Ook hier: heldere fles, contrasterende dop - in dit geval een violette toon die weer aan Stella doet denken.

Het boeket ontvouwt zich bijna fijn na het aanbrengen. Engelse hazenbellen stralen een vleugje onschuld en tijdloze jeugdigheid uit. De frisse eerste indruk van de lichtgevende bloemen staat in contrast met de essentie van warm sandelhout. Individualiteit en tijdgeest zijn de ingrediënten die u onmiddellijk verleiden om dit Stella McCartney parfum te kopen.

Nieuwe manieren voor een meer compatibele productie

De eigenaardigheden van een Stella McCartney damesparfum gaan veel verder dan conventioneel. Dit blijkt niet alleen uit de betoverende composities, die de zintuiglijke indrukken herdefiniëren. De special begint veel eerder. Pop Bluebell heeft niet alleen een innovatieve geur te bieden, maar ook een volledig nieuw productieproces om de essentie van de Engelse Bunny Bell te reproduceren.

Omdat deze plant strikt beschermd is, kun je hem niet zomaar kopen en gebruiken om een Stella McCartney parfum van te maken. Zo maakten de ontwerper en haar team hier voor het eerst gebruik van de mogelijkheid van bionica. De headspace technologie maakt het mogelijk om het originele boeket van deze betoverende plant vast te leggen. In plaats van imitatie, vangt deze techniek de onmiskenbare, originele geur van de Engelse Bunny Bell voor speciale Stella McCartney geuren.

Uitstekende duurzaamheid

In overeenstemming met het streven van het bedrijf naar duurzaamheid is het milieubewustzijn van de ontwerper al zichtbaar in de verpakking. Als u een goedkoop Stella McCartney parfum wilt kopen, betekent dat altijd dat het goed is voor uw milieubalans. Het bedrijf heeft verpakkingen voor Pop en Pop Bluebell ontwikkeld volgens de hoge normen van duurzame bosbouw. Het is hiervoor gecertificeerd door de FSC, de Forest Stewardship Council.

Wil een parfum goedkoop Stella McCartney zijn, dan moet het duurzaam zijn. De meedogenloze exploitatie van de planeet gaat niet hand in hand met innovatieve en bijzondere producten voor dit merk. Maakt een Stella McCartney parfum nog geschikter voor de dames van vandaag. Niet alleen de pure resultaten of de snelle beschikbaarheid van Stella McCartney parfum online telt hier. Dit merk richt zich specifiek op klanten die zelfverzekerd hun vrouwelijkheid beleven en tegelijkertijd het grote geheel in de gaten houden. Alle leeftijdsgroepen kunnen er zeker van zijn: Als ze online een Stella McCartney parfum kopen, kopen ze het zonder een slecht geweten over de planeet.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Stella McCartney met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Histailley
Stella McCartney

Ik heb deze geur van een vriendin gekregen en ben er erg blij mee. Kende het merk niet maar ben nu ook benieuwd naar andere producten van Stella.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

24 54
toepassen