Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

14 54
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Stella McCartney is al lang uit de schaduw van haar wereldberoemde vader gestapt. De Britse modeontwerpster heeft met haar ontwerpen de harten van trendbewuste mannen en vrouwen veroverd. De getalenteerde blondine heeft ook de stap naar de wereld van geuren met succes gemaakt.

Meer info

Stella McCartney parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Stella McCartney - Helemaal niet in de schaduw van de vader

Stella McCartney laat in zijn parfum zien wat ook zijn modecollecties kenmerkt: een ongecompliceerde, elegante levenshouding voor moderne vrouwen. Gwyneth Paltrow is fan van de Britse ontwerper, net als het Britse Olympische team. Ze heeft twee keer de eer gehad om de outfits van de Britse atleten op de Olympische Spelen te ontwerpen. De getalenteerde dochter van ex-Beatle Paul McCartney heeft niet alleen naam gemaakt met sportkleding. Begin jaren 2000 richtte ze haar eigen modehuis op. De overtuigde vegetariër produceert haute couture en draagbare mode zonder bont en leer. Sinds 2003 vult Stella McCartney haar duurzaam geproduceerde modecollecties aan met een parfum voor vrouwen.

De Stella McCartney-geuren zijn slechts een onderdeel van het constant groeiende merk. Slechts twee jaar na haar afstuderen aan de universiteit werd het jonge talent in 1997 aangenomen als creatief directeur bij het modehuis Chloé. Vier succesvolle jaren later richtte ze haar eigen bedrijf op. Sindsdien is het aanbod van hoogwaardige designcollecties voortdurend uitgebreid. Beginnend met damesmode volgde al snel een samenwerking met sportartikelenfabrikant Adidas. Handtassen en zonnebrillen, lingerie, een collectie voor kinderen tot 14 jaar en een aparte lijn voor mannen maken het uitgebreide portfolio van deze veelzijdige zakenvrouw compleet.

Mode met morele normen

Voor de moderne vrouw zoals zijzelf maakt het bijpassende Stella McCartney parfum voor vrouwen de look en uitstraling compleet. De geuren bevatten alles wat de tijdgeest kenmerkt. Ongecompliceerd en duidelijk aan de buitenkant, ontvouwt een Stella McCartney parfum pas echt zijn kracht wanneer het in interactie is met zijn drager. Individueel, rechttoe rechtaan, ongecompliceerd en zeer vrouwelijk zijn de attributen die hier in perfecte harmonie lijken te zijn. Het handelsmerk van de zelfbenoemde eco-activist is ethisch denken en gedrag met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de natuur en dieren. Dit geldt zowel voor de bedrijfscultuur als voor de productiemethoden en natuurlijk de gebruikte materialen - zowel in de modecollecties als in een Stella McCartney parfum.

Zelfs het eerste parfum is een hit

Stella is de eerste creatie die nog steeds online te koop is als Stella McCartney parfum. Deze coup is nog steeds een hoogtepunt in het portfolio van de ontwerper en is nu een geliefde klassieker. Als eau de toilette en in de klassieke versie als Stella McCartney Parfum, beide zijn verkrijgbaar tegen voordelige prijzen in hun respectievelijke maten.

De opkomende ontwerpster creëerde de flacon voor de geur in 2001. Ze liet zich inspireren door de glans van een amethist. De hoogwaardige glazen houder met zijn exclusieve inhoud glinstert in verschillende tinten violet.

Met Stella brengt dit Stella McCartney parfum een hommage aan pure vrouwelijkheid. De connectie met haar Britse thuisland wordt duidelijk in de hartnoot. Hier betovert Engelse roos de draagster en haar omgeving. Een namiddag in de nazomer komt voor de geest. Volledig uitgebloeide rozen buigen hun zware hoofden in de laatste warme zonnestralen. Een levenshouding uit lang vervlogen tijden wordt hier gecombineerd met de heldere lijnen van moderniteit. Stella wordt gekenmerkt door vrouwelijkheid zonder hoogdravendheid.

Dit wordt bereikt dankzij de toevoeging van frisse, heldere pepermunt, exotische mandarijn en lichte pioenroos in de topnoot. Voordat de volle rozengeur zich ontvouwt in de hartnoot, dringt deze verleidelijke combinatie door in het bewustzijn. Stella zorgt voor een duidelijk contrapunt als basisnoot. Dit rondt het Stella McCartney parfum voor vrouwen af. Mannelijke amber vormt de basis waarop de speelsere componenten van de geur zich perfect kunnen ontvouwen. Deze klassieker in de portfolio is evenwichtig en langdurig en vergezelt de draagster de hele dag.

Pure levensvreugde in de vorm van een geur

Stella McCartney heeft een nieuwe coup geoogst met de geur Pop. Ze bracht deze creatie op de markt in 2016. Pure levensvreugde komt hier tot uiting. Zelfs de heldere glazen flacon met een contrasterende dop in een felle kleur hint naar de inhoud.

Dit Stella McCartney parfum voor vrouwen is ook online te koop, net als de andere geuren van de ontwerpster. Ook hier wil je uitroepen: "Gelukkig maar!", want Pop wordt al snel een onmisbare metgezel voor een levendige levenshouding. Tuberoos en sandelhout komen hier samen in een unieke combinatie. Het resultaat is een origineel Stella McCartney parfum dat bijzonder goed past bij onconventionele dragers.

Bloemige en houtachtige noten kenmerken Pop. De dominante tuberoos is zacht ingebed in de zachte toon van het aromatische hout. Deze buitengewone creatie biedt levendigheid en vrouwelijkheid in één.

Er is ook een bodylotion en douchegel verkrijgbaar, zodat vrouwen zich de hele dag in dit heerlijke gevoel kunnen hullen. Net als het Stella McCartney parfum zijn deze ook online verkrijgbaar.

Pop Bluebell is niet alleen oppervlakkig gebaseerd op Pop

Het is niet alleen de naam die Pop Bluebell met pop verbindt. Als je op zoek gaat naar dit Stella McCartney parfum om het goedkoop te kopen, zul je al snel andere overeenkomsten opmerken. Ook hier: heldere flacon, contrasterende dop - in dit geval een violette kleur die doet denken aan Stella.

Het boeket ontvouwt zich echter bijna delicaat na het aanbrengen. Engelse klokjes stralen een vleugje onschuld en tijdloze jeugdigheid uit. De bedauwde eerste indruk van de heldere bloemen wordt opnieuw gecontrasteerd met de essentie van warm sandelhout. De individualiteit en tijdgeest van dit Stella McCartney parfum verleiden je ook meteen om het te kopen.

Nieuwe manieren voor een meer compatibele productie

De speciale kenmerken van een Stella McCartney parfum voor vrouwen gaan veel verder dan het conventionele. Dit blijkt niet alleen uit de betoverende composities die de zintuiglijke indrukken opnieuw definiëren. De specialiteit begint al veel eerder. Pop Bluebell heeft niet alleen een innovatieve geur te bieden, maar ook een compleet nieuw productieproces om de essentie van de Engelse bluebell te reproduceren.

Omdat deze plant streng beschermd is, kan hij niet zomaar worden gekocht en gebruikt om een Stella McCartney parfum te maken. De ontwerpster en haar team maakten daarom voor het eerst gebruik van bionica. Headspace technologie maakt het mogelijk om het originele boeket van deze betoverende plant te vangen. In plaats van imitatie, vangt deze techniek voor speciale Stella McCartney geuren de onmiskenbare, originele geur van de Engelse bluebell.

Uitstekende duurzaamheid

In overeenstemming met de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid, is het milieubewustzijn van de ontwerper al duidelijk zichtbaar in de verpakking. Als je een Stella McCartney parfum wilt kopen tegen een gunstige prijs, dan betekent dat altijd: gunstig voor de milieubalans. Het bedrijf heeft de verpakking voor Pop en Pop Bluebell ontwikkeld volgens de hoge normen van duurzame bosbouw. De verpakking is gecertificeerd door FSC, de Forest Stewardship Council.

Voor Stella McCartney is een parfum alleen gunstig als het ook duurzaam is. Voor dit merk gaat overexploitatie van de planeet niet samen met innovatieve en uitzonderlijke producten. Dit maakt een Stella McCartney parfum nog geschikter voor de hedendaagse vrouw. Het gaat hier niet alleen om het pure resultaat of de snelle verkrijgbaarheid van Stella McCartney parfum online. Dit merk richt zich specifiek op klanten die vol vertrouwen hun vrouwelijkheid leven en tegelijkertijd het grote geheel in het oog houden. Alle leeftijdsgroepen kunnen gerust zijn: Als ze een Stella McCartney parfum online kopen, doen ze dat zonder een slecht geweten ten opzichte van de planeet.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Stella McCartney met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Histailley
Stella McCartney

Ik heb deze geur van een vriendin gekregen en ben er erg blij mee. Kende het merk niet maar ben nu ook benieuwd naar andere producten van Stella.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten