Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van Cleef & Arpels is vooral bekend als fabrikant van luxejuwelen en horloges voor de rijken en de schonen. Parfumfans zullen echter weten dat de geuren van het Franse bedrijf ook in de topklasse spelen.

Meer info

Koop Van Cleef & Arpels Parfum goedkoop

Meer info +

Van Cleef & Arpels - waardevolle sieraden en edele geuren

Waarom zouden de mooiste dingen van de wereld niet samenkomen op één plek? Dit idee werd Van Cleef & Arpels al in de jaren zeventig van de vorige eeuw geïmplementeerd. Een juwelier van de extra klasse werd daarmee ook een geurfabrikant, die nieuwe maatstaven weet te stellen. De gerenommeerde juwelier nam een risico met zijn Van Cleef & Arpels parfum dames, omdat dit luxe label een onberispelijke reputatie in gevaar bracht. Maar de expertise van eersteklas parfumeurs heeft ervoor gezorgd dat de juwelier, opgericht in 1896, parfums naar de wereld bracht die zijn reputatie waarmaken. Een van de redenen voor dit succes is waarschijnlijk de filosofie dat geuren een waardevol accessoire zijn, ze sieren ook een vrouw, alleen in onzichtbare vorm. Dit sublieme effect straalt elk Van Cleef & Arpels parfum uit en het grootste voordeel van de moderne tijd is dat elk Van Cleef & Arpels parfum ook online kan worden gekocht tegen een lage prijs.

Ongeëvenaarde esthetiek in fles- en parfumcreatie

Van Cleef & Arpels heeft zich tot taak gesteld de ziel van de natuur in haar kunst te vangen. Dit geldt ook voor de sieraden van het huis, maar met zijn geuren laat het Franse edele merk zien dat het de natuur in al haar schoonheid prachtig kan gebruiken. Daarom is niet alleen elk Van Cleef & Arpels parfum een dame van betoverende schoonheid, maar elke mannengeur bewijst dat Van Cleef & Arpels de natuur de bron is van bijzondere esthetiek. Van Cleef & Arpels Parfums gebruiken de mooiste ingrediënten. Het kopen van een Van Cleef & Arpels parfum betekent dus altijd dat een stukje natuurschoon in je eigen look wordt verwerkt. Net als bij sieraden zijn parfums in staat Van Cleef & Arpels om de identiteit van hun dragers te versterken, zichzelf te zien als een middel om schoonheid en kracht te ondersteunen. Bovendien ontkennen de geuren van haar huis niet Van Cleef & Arpels de essentie. Het einde van de 19e eeuw was ook de bakermat van de Art Deco. Deze ongeëvenaarde esthetiek komt niet alleen tot uiting in de parfumflacons, het is ook duidelijk waarneembaar in de geur zelf. Van Cleef & Arpels Goedkoop parfum kopen is daarom een prachtig voorrecht.

Van Cleef & Arpels mannengeuren

Pour Homme was de eerste Van Cleef & Arpels mannengeur. In 1979 verhuisden sandelhout, vetiver en patchoeli naar buiten om een zeer mannelijk en charmant facet toe te voegen aan de wereld van de mannenparfums. De tsaar werd geboren in 1989. Een elegante geur met een topnoot van rozemarijn, bergamot en armoise. Natuurlijk eikenmos, vetiver en amber worden aangevuld met jasmijn en geranium om een compositie te creëren die zowel fris als licht bloemig is. Dit maakt Tsar tot op de dag van vandaag een zeer moderne geur.

Spectaculaire vrouwenparfums van een juwelier - Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels Parfum Damen heeft al een sensatie veroorzaakt met First. Het verdient zijn naam omdat deze geur in 1978 het debuut was van de beroemde juwelier. Bloemennuances zoals jasmijn, roos en hyacint worden aangevuld met amber en sandelhout, waardoor natuurlijkheid en weelde op een zeer beknopte manier worden gecombineerd. Hier is de vrouwelijkheid op indrukwekkende wijze bewezen. Maar met Van Cleef & Arpels parfum dames, kan het zachter zijn. Met zijn prachtige speelse fles laat Féerie zien dat fantasie en luxe de basis vormden voor de creatie van deze geur. De hoofdrol wordt gespeeld door de violet, waarvan het onnavolgbare aroma staat voor een tijdloze en delicate vrouwelijkheid. Dan is er nog de Collectie Extraordinaire. Zeven geuren die één belangrijk ding gemeen hebben, worden hier verzameld. Ik wil dat jullie allemaal de magie van de natuur vangen. Orchidée vanille laat met zijn naam al zien dat vanille zich hier in zijn mooiste vorm laat zien. Het gaat vergezeld van sinaasappel, amandel en chocolade en kan ook gecombineerd worden met de bloemengeuren. Ook Bois d'Iris laat meteen zien dat het een bloem in het centrum plaatst. Hier is het de iris die met poederachtige nuances overtuigt en door mirre en wierook een zeer kostbaar karakter krijgt. Rozenvelours is een Van Cleef & Arpels geur voor vrouwen met een duidelijke lijn. De focus ligt hier op de roos, wat de vrouwelijkheid een magisch tintje geeft. Van Cleef & Arpels Goedkoop parfum kopen bij Prescious Oud is een bijzonder genoegen. California Rêverie daarentegen is zeer licht en fris. Een licht bloemig aroma en prachtige citrusnoten worden een langdurige geurbeleving die zacht en toch overtuigend is. Van Cleef & Arpels Parfum kan ook een echte unisex geur bieden. Keulen Noir is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Van Cleef & Arpels Het kopen van online parfum maakt deze geurbeleving ook tot een zeer comfortabel genot.

De unieke flacons van Van Cleef & Arpels

Bij een juwelier is het waarschijnlijk vanzelfsprekend dat flacons niet alleen als verpakking worden beschouwd. Elk Van Cleef & Arpels damesparfum heeft dus een onderscheidend omhulsel. De ontwerpen variëren van een zeer helder Art Deco ontwerp, zoals bijvoorbeeld de Collection Extraordinaire laat zien. Maar ook speelse Art Nouveau-decors zijn te vinden in de gelederen van de Van Cleef & Arpels parfums. Féerie is waarschijnlijk het mooiste voorbeeld hiervan in de parfumwereld. De heren daarentegen zijn iets strenger. Elke Van Cleef & Arpels mannengeur toont zijn elegantie door middel van een reductie die ook zijn inspiratie heeft gezocht in Art Deco. Donkere kleuren domineren, waardoor de boodschap van de geur prachtig overkomt. Dit maakt van elke Van Cleef & Arpels parfumfles een esthetisch meesterwerk. Het kopen van een Van Cleef & Arpels parfum online betekent ook het kopen van pure schoonheid.

Niet alleen de Collectie Extraordinaire is een bijzondere verleiding. Elk Van Cleef & Arpels parfum heeft zijn eigen karakter en kan daardoor de persoonlijkheid van de drager benadrukken. De verscheidenheid aan geuren zorgt ervoor dat gelijkmatige stemmingen worden opgevangen. De verleidelijke nuances van Van Cleef & Arpels vrouwengeuren, zoals elke mannengeur, maken van parfum een kostbaar accessoire. Daarom is het altijd een traktatie om goedkoop Van Cleef & Arpels parfum online te kunnen kopen. Het hoeft niet zo te zijn met slechts één geur.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Van Cleef & Arpels met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Sammat
Van Cleef & Arpels Rêve

Vroeger gebruikte mijn moeder al Van Cleef & Arpels en dan gebruikte ik haar parfum stiekem. Deze nieuwere geur vindt ik ook heerlijk.

Commentaar van Laing1978
prijs-kwaliteit echt super

Deze geur vervolgt me aleen tijdje. Ik heb eindelijk besloten om hem te bestellen. Echt geweldig. Ik wil graag iedere keer iets bijzonders en dat is hiermee zeker gelukt.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 159
toepassen