Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 142
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van Cleef & Arpels is vooral bekend als fabrikant van luxe sieraden en horloges die de rijken en beroemdheden uitrust. Liefhebbers van parfums weten echter dat de parfums van het Franse bedrijf ook tot de top behoren.

Meer info

koop Van Cleef & Arpels parfum goedkoop

Meer info +

Van Cleef & Arpels - kostbare sieraden en fijne geuren

Waarom zouden de mooiste dingen ter wereld niet samenkomen op één en dezelfde plek? Van Cleef & Arpels realiseerde dit idee al in de jaren 1970. Een juwelier met een klasse apart werd zo ook een parfumfabrikant die nieuwe normen weet te stellen. Met Van Cleef & Arpels Parfum Damen nam de gerenommeerde juwelier een risico, omdat dit luxelabel een onberispelijke reputatie op het spel zette. De expertise van eersteklas parfumeurs heeft er echter voor gezorgd dat de juwelier, opgericht in 1896, parfums op de wereld heeft gebracht die zijn reputatie eer aan doen. Een van de redenen voor dit succes is waarschijnlijk de filosofie dat parfums een waardevol accessoire zijn; ze sieren een vrouw ook, alleen dan in onzichtbare vorm. Elk Van Cleef & Arpels parfum straalt dit sublieme effect uit en het grootste voordeel van deze moderne tijd is dat elk Van Cleef & Arpels parfum ook goedkoop online te koop is.

Ongeëvenaarde esthetiek in flacon en parfumcreatie

Van Cleef & Arpels heeft zichzelf tot taak gesteld om de ziel van de natuur te vangen in haar kunst. Dit geldt ook voor de sieraden van het bedrijf, maar met de parfums laat het Franse luxemerk zien dat het prachtig gebruik kan maken van de natuur in al haar schoonheid. Daarom is niet alleen elk Van Cleef & Arpels damesparfum van een betoverende schoonheid, maar bewijst ook elk Van Cleef & Arpels herenparfum dat de natuur de bron is van bijzondere esthetiek. Van Cleef & Arpels parfums maken gebruik van de meest prachtige ingrediënten. Een Van Cleef & Arpels parfum kopen betekent daarom altijd een stukje natuurlijke schoonheid toevoegen aan je look. Net als sieraden zijn Van Cleef & Arpels parfums in staat om de identiteit van hun dragers te versterken, ze zien zichzelf als een middel om schoonheid en kracht te ondersteunen. Bovendien verloochenen Van Cleef & Arpels parfums de essentie van hun huis niet. Het einde van de 19e eeuw was ook de bakermat van de Art Deco. Deze ongeëvenaarde esthetiek is niet alleen terug te vinden in de parfumflacons, maar is ook duidelijk voelbaar in de geur zelf. Van Cleef & Arpels parfum kopen tegen een gunstige prijs is daarom een prachtig voorrecht.

Van Cleef & Arpels herengeuren

Pour Homme was de eerste Van Cleef & Arpels herengeur. In 1979 voegden sandelhout, vetiver en patchoeli een zeer mannelijk en aantrekkelijk facet toe aan de wereld van de mannengeuren. Tsar zag het levenslicht in 1989. Een elegante geur met topnoten van rozemarijn, bergamot en armoise. Natuurlijk eikenmos, vetiver en amber worden aangevuld met jasmijn en geranium om een compositie te creëren die zowel fris als licht bloemig is. Dit maakt Tsar zelfs vandaag de dag nog een zeer moderne geur.

Spectaculaire damesparfums van een juwelier - Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels parfum voor vrouwen heeft al een sensatie veroorzaakt bij First. De naam is toepasselijk, want deze geur was het debuut voor de beroemde juwelier in 1978. Bloemige nuances zoals jasmijn, roos en hyacint worden aangevuld met amber en sandelhout, waardoor natuurlijkheid en weelde op een zeer opvallende manier worden gecombineerd. Vrouwelijkheid wordt hier op indrukwekkende wijze gedemonstreerd. Van Cleef & Arpels parfum voor vrouwen kan echter ook zachter zijn. Met zijn heerlijk speelse flacon laat Féerie zien dat fantasie en luxe de stelregels waren bij het creëren van de geur. De hoofdrol wordt gespeeld door het viooltje, waarvan het onnavolgbare aroma symbool staat voor tijdloze en delicate vrouwelijkheid. Dan is er de Collection Extraordinaire. Hierin zijn zeven parfums samengebracht die één belangrijk ding gemeen hebben. Ze zijn allemaal ontworpen om de magie van de natuur te vangen. De naam Orchidée Vanille geeft al aan dat het vanille is in zijn fijnste vorm. Het wordt vergezeld door sinaasappel, amandel en chocolade en kan ook gecombineerd worden met bloemige geuren. Bois d'Iris laat ook meteen zien dat het een bloem centraal stelt. In dit geval is dat iris, die overtuigt met poederachtige nuances en een zeer kostbaar karakter krijgt door mirre en wierook. Rose Velours is een Van Cleef & Arpels parfum voor vrouwen met een duidelijke lijn. Roos staat hier centraal en voegt een zeer betoverende noot van vrouwelijkheid toe. Van Cleef & Arpels parfum kopen tegen een gunstige prijs is een heel bijzonder genoegen met Prescious Oud. California Rêverie is daarentegen heel licht en fris. Een licht bloemig aroma en heerlijke citrusnoten zorgen voor een langdurige geurbeleving die zowel zacht als overtuigend is. Van Cleef & Arpels Parfum kan ook een echte uniseksgeur aanbieden. Cologne Noir is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Van Cleef & Arpels parfum online kopen maakt ook deze geurbeleving tot een zeer comfortabel genoegen.

De unieke flacons van Van Cleef & Arpels

Voor een juwelier is het vanzelfsprekend dat flacons niet alleen als verpakking worden gezien. Elk Van Cleef & Arpels damesparfum heeft dan ook een opvallende flacon. De ontwerpen variëren van een heel duidelijk Art Deco ontwerp, zoals de Collection Extraordinaire. Maar het Van Cleef & Arpels parfumassortiment bevat ook speelse Art Nouveau ontwerpen. Féerie is hier waarschijnlijk het mooiste voorbeeld van in de parfumwereld. Voor mannen daarentegen is het allemaal wat soberder. Elke Van Cleef & Arpels mannengeur toont zijn elegantie door middel van een reductie die ook geïnspireerd is door Art Deco. Donkere kleuren overheersen en brengen de boodschap van de geur prachtig over. Dit maakt elk flesje Van Cleef & Arpels parfum tot een esthetisch meesterwerk. Online een Van Cleef & Arpels parfum kopen betekent dus ook pure schoonheid kopen.

Niet alleen de Collection Extraordinaire is een bijzondere verleiding. Elk Van Cleef & Arpels parfum heeft zijn eigen karakter en kan daardoor de persoonlijkheid van de drager benadrukken. De verscheidenheid aan geuren zorgt ervoor dat ook stemmingen worden gevangen. De verleidelijke nuances van Van Cleef & Arpels parfums voor vrouwen zijn net zo geschikt als een Van Cleef & Arpels parfum voor mannen om van parfum een kostbaar accessoire te maken. Daarom is het altijd een plezier om Van Cleef & Arpels parfum online te kunnen kopen tegen een gunstige prijs. Het hoeft dus niet bij één parfum te blijven.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Van Cleef & Arpels met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Sammat
Van Cleef & Arpels Rêve

Vroeger gebruikte mijn moeder al Van Cleef & Arpels en dan gebruikte ik haar parfum stiekem. Deze nieuwere geur vindt ik ook heerlijk.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten