Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Slava Zaitsev is niet alleen een Russische modeontwerper, maar ook een ereburger van de Franse hoofdstad. Sinds het midden van de jaren negentig zijn er ook parfums onder zijn naam gelanceerd.

Meer info

Koop Slava Zaitsev Parfum goedkoop

Meer info +

Slava Zaitsev Parfum voor vrouwen, de olfactorische Russische verleiding

De mooiste vrouwen ter wereld komen volgens de volkstaal uit Rusland. De geuren van Slava-Zaitsev geven deze schoonheid een olfactorische identiteit die doet denken aan rijkelijk versierde adellijke dames in prachtige tsaarpaleizen. Krachtig, vurig en tegelijkertijd delicaat, de geurcreaties betoveren de zintuigen. Vol levensvreugde en emoties wisselen hoofd, hart en basisnoten elkaar af tussen oosterse componenten en bloemenindrukken. Dit geeft het Slava Zaitsev parfum een speciale magie die de individuele uitstraling van de vrouw viert. Als eerbetoon aan vrouwelijkheid, verleiding en moed worden de geuren door verschillende generaties gewaardeerd. Slava Zaitsev Vrouwenparfum belichaamt een passie voor het leven. Het drukt ook de vrouwelijke kant van de drager uit bij zakelijke gelegenheden. In het volgende zullen geïnteresseerden in het merk het verhaal achter de maker van de creaties leren en welke ingrediënten zorgen voor de volle smaak.

Slava-Zaitsev parfum, een vleugje tsarisme in de fles

Net zo wild en gevarieerd als het Russische landschap zijn de verschillende facetten van een vrouw. Krachtig als de Kaukasus, koel als de Kaspische Zee of vurig als de vulkaan Awatschinskaja Sopkaja - vrouwelijke emoties kennen nauwelijks grenzen. Deze veelzijdigheid wordt opgepikt door de Slava Zaitsev geuren. Verwerkt tot een levendige geurcreatie, spelen ze sensueel en bedwelmend om de drager heen.

De maker van de intense parfums is de Russische modeontwerperSlava Zaitsev . In 1938 ziet hij het daglicht. De Sovjetstaat ontzegde hem een opleiding aan de theaterschool. In plaats daarvan begon hij te studeren aan de Faculteit Toegepaste Kunsten, waar hij in 1956 met onderscheiding afstudeerde als textielkunstenaar. Na verloop van tijd Slava Zaitsev vestigde hij zich op de internationale modemarkt. Critici vergelijken hem met grote kunstenaars als Christian Dior of Pierre Cardin. De bijnaam "Red Dior" wordt Slava Zaitsev nog steeds gebruikt. In 1980 ontwierp hij uniformen voor het Olympische team van de Sovjet-Unie. Daarna richtte hij het Sovjet-Modehuis op. In 1988 presenteerde de creatieve ontwerper zijn collectie in Frankrijk. Dit werd zo goed ontvangen dat de voormalige president Jacques Chirac hem tot ereburger van Parijs benoemde. Een jaar later ontving Zaitsev de prijs "Modeman van het jaar". Naast zijn werk als textielkunstenaar creëert hij het onweerstaanbare Slava Zaitsev-parfum voor vrouwen. Gelijkwaardig aan zijn mode, het besproeit met elegantie en een trotse extravagantie.

Sierlijk, subliem, charmant - Slava Zaitsev parfum staat voor de verleiding

Vier unieke geuren waarvan de warme sensualiteit de karakteristieke kenmerken van de modeontwerper Slava Zaitsev uit het huis komt. De bekendste geurcreatie draagt de naam Maroussia. Het verscheen op de markt in 1992. Oosterse kruidige nuances combineren met de zoetheid van geurende bloemen. Het resultaat is een samenspel van uiterst delicate en zware componenten die de geur een speciale diepte geven. De fruitige topnoot van het parfum betovert de zintuigen met de aroma's van oranjebloesem en perzik. Een vleugje bergamot straalt een citroenachtige frisheid uit die joie de vivre en vrolijkheid symboliseert. Als de geuren verdampen, komt de tegelijkertijd krachtige en zachte hartnoot tot zijn recht. Jasmijn, iris en ylang-ylang strelen de geurzin met hun tederheid. De mysterieuze orchidee en de koningin der bloemen, de roos, behoren ook tot de ingrediënten van de parfums.

De Eau de Toilette, met een geuroliegehalte tot negen procent, straalt met een langdurige geurbeleving. Dit wordt gewaarborgd door de sterke basisnoot. Muskus, vanille en ceder vormen een origineel aroma. Het doet me denken aan een wilde passie. Amber en sandelhout flatteren de neus met een bedwelmende variëteit. Benzoe en Zibet zorgen voor de oosterse toets. Deze compilatie maakt Maroussia - de naam is de Russische trivialisatie van Maria - uniek. De wens ontstaat om deze betoverende geur te dragen. Dames kopen de Slava-Zaitsev parfum altijd voor een goede prijs. In 2007 verscheen het bloemig-zoete Slava Zaitsev parfum Nikita, waarvan de naam ook gebaseerd is op de naam van een Russische vrouw. Waar Maroussia intens en temperamentvol is, betovert Nikita haar dragers met een elegante speelsheid. Intoxische bloemengeuren in combinatie met zoete zoetheid herinneren ons aan de eerste dagen van de lente na de Russische winter. De topnoten van gember, pimento en mandarijn zorgen voor een mix van intensiteit en lichtheid.

De hartnoot domineert Tiaré, een geurige olie gemaakt van natuurlijke ingrediënten die kenmerkend zijn voor de Zuidzeeën. Dit geeft het Slava Zaitsev parfum voor dames een exotisch accent. Dit is ook eau de toilette, zodat vrouwen de Slava Zaitsev parfum tegen een lage prijs kopen. De basisnoot van de compositie combineert oosterse kruiden met extravagante fruitigheid. Amber en muskus, sandelhout en vanille vormen het boeket. Wanneer de dames het Slava Zaitsev parfum online kopen, zijn ze onder de indruk van de lange houdbaarheid. De aangename geur blijft langer dan een dag op de huid. Authentiek Maroussia, uitgebracht in 1996, is onbekender, maar niet minder creatief. Als een frisgroene geurbeleving doet het denken aan de uitgestrekte bossen van Rusland, trotse boomreuzen en de natuurlijke schoonheid. De gebruikte geuren zijn onder andere: amber eikenmos, narcis, koriander en ceder.

De aardse noten maken het Slava Zaitsev parfum tot een moderne, extravagante dagelijkse geur. Net als zijn voorganger en naamgenoot heeft het een geuroliegehalte tot negen procent. Daarom kopen de dragers de Slava Zaitsev parfum tegen een gunstige prijs. Als u geïnteresseerd bent in een mooie, fruitige creatie zonder zwaartekracht, is Lumia Slava Zaitsev Parfum het middelpunt van de aandacht. Aroma's van kersen, verse bloemen en patchoeli symboliseren sereniteit. Sinds 2009 is het mogelijk om het Slava Zaitsev parfum online te kopen.

Vier geuren, vier emoties, vier opvallende flacons.

Zodra de dames goedkoop Slava Zaitsev parfum kopen, merken ze de speciale vorm van de flacons op. De snit en de kleurstelling doen denken aan kostbare edelstenen. Zij onderstrepen de exclusieve geurbelevenissen. Terwijl Maroussia in een robijnrode fles de intensiteit en passie symboliseert, wacht Nikita in een donkerpaarse fles om de oriëntaalse bloemengeur op de huid van de vrouw te ontvouwen. De parfumfles doet denken aan een amethist 's nachts. Hij staat voor verleiding. Door hun grootte liggen ze comfortabel in de hand. Dames die Slava Zaitsev parfum kopen, krijgen de flacons in een rijkelijk versierde verpakking. Gouden ornamenten verwijzen naar de oosterse noten van de geurcreaties. De Authentieke Maroussia zit in een melkwitte parfumfles. Het Slava-Zaitsev parfum voor dames ziet er lichtgroen uit als fris gras. De schaduw geeft de natuurlijkheid van de aangename geur aan. Als de kopers online Slava Zaitsev parfum kopen, bestellen ze bijvoorbeeld ook de verzorgingsreeks met dezelfde naam. Het Slava Zaitsev damesparfum is inclusief douchegels en lotions.

Temperamentvol als de Russische ziel - koop Slava-Zaitsev parfum

De oosterse zoetheid combineert met aardse componenten tot een gepassioneerde combinatie. Dit is een symbool van vrouwelijke trots en de moed om de eigen emoties niet te verbergen. Het is precies deze kracht die de geuren hun sensationele karakter geeft, dat door elk van de vier geuren op een unieke manier wordt geïnterpreteerd. Dames die Slava Zaitsev parfum online kopen, vinden er ook mooie sets met Maroussia en de gelijknamige douchegel.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Slava Zaitsev met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Hadve1984
Bijzondere douche

Ik heb al veel douchegels gebruikt. Eindelijk heb ik mijn favoriet gevonden. Een heerlijk aroma. Super huidgevoel om de dag top te starten.

Commentaar van Whaviely
Een van de beste geuren

Omdat dit een van mijn lievelingsgeuren is zou ik hem iedereen aanbevelen en altijd weer opnieuw kopen. Houdt urenlang en zoals gezegd kan ik hem alleen maar aanbevelen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 13
toepassen