Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hotelerfgename en It-girl Paris Hilton gaat met haar tijd mee. De lieveling van de roddelpers heeft nu haar eigen podcast. Paris Hilton parfum, dat wordt gecreëerd in samenwerking met geselecteerde parfumeurs, is sinds 2005 te koop.

Meer info

koop Paris Hilton parfum goedkoop

Meer info +

Paris Hilton parfum - vol gas het leven in

Paris Hilton Parfum realiseert wat de eigenaresse zelf heeft bereikt in haar leven: Ze heeft haar leven met veel moed in eigen handen genomen. Daar hoort ook de creatie van haar eigen geuren bij, die ze samen met het Amerikaanse bedrijf Parlux op de markt brengt. De damesgeuren van Paris Hilton worden gekenmerkt door grote vrouwelijkheid en overwegend zoete geuren. Dit maakt Paris Hilton parfum ideaal voor vrouwen die hun vrouwelijkheid volledig willen omarmen en benadrukken. De topnoten bevatten zoete vruchten zoals meloen, appel en perzik. De hartnoten worden gedomineerd door bloemen zoals tuberoos, jasmijn, fresia, lelie of lelietje-van-dalen. De basisnoten zijn warm en sensueel. Ylang-ylang, sandelhout en muskus zijn veel voorkomende geurnoten. Paris Hilton parfum voor mannen is complexer. Naast frisse en fruitige nuances zijn er ook wrange en kruidige akkoorden die zowel jongere als oudere mannen aanspreken. Koop Paris Hilton parfum online en geniet met hernieuwde kracht van het leven.

Paris Hilton - een geweldig merk

Paris Hilton werd in 1981 geboren in New York City. Ze is de achterkleindochter van hoteloprichter Conrad Hilton. Ze begon haar modellencarrière op 17-jarige leeftijd en werkte als actrice in verschillende bijrollen. In 2000 haalde Hilton de mannenbladen GQ en FHM. In de televisieserie The Simple Life speelt ze een stadsbewoner op het platteland naast Nicole Richie, de dochter van zanger Lionel Richie. De serie kreeg een succesboost nadat een privévideo van Hilton en haar toenmalige vriend opdook, waardoor Hilton de lieveling van de roddelpers werd. Ze bracht haar jetsetleven vakkundig aan de man. Ze wordt de eerste It girl. Ze lanceert verschillende bedrijven, waaronder een Japans modelabel, een keten van nachtclubs in de VS en een parfumlijn. Ze schrijft boeken, zingt en heeft haar eigen realityshow. Ze heeft nu haar eigen podcast en een enorme schare fans op haar social media kanalen.

Paris Hilton 's eerste parfum werd gelanceerd in 2005. Het heet simpelweg Paris Hilton. De geuren worden gedistribueerd door Parlux, dat in eerste instantie slechts een kleine oplage produceert. De vraag was echter enorm, waardoor Paris Hilton en Parlux ook een mannengeur creëerden, Paris Hilton for Men. Sinds de lancering zijn er meer dan 30 geuren gecreëerd, de meeste voor vrouwen. Je kunt Paris Hilton parfum goedkoop kopen in onze Paris Hilton online shop.

Als u op zoek bent naar Paris Hilton parfum online, vindt u onder andere de volgende geuren:

- Paris Hilton Gold Rush: Paris Hilton Gold Rush parfum hult een vrouw in een bloemige, fruitige geur. Het is ongetwijfeld zoet, maar het is niet zwaar en kan ook een favoriete metgezel zijn in de zomer. De topnoten van citroen, bergamot en nectarine zorgen voor een fruitige, frisse opening. Het bloemige hart bestaat uit orchidee, viooltje en roos. De basisnoten zijn praline, kasjmierhout en vanille. De geur straalt een verbluffende elegantie en vrouwelijke uitstraling uit. Vanille doordringt de geur op verleidelijke wijze en roept herinneringen op aan verrukkelijke desserts in een kamer vol geurige bloemen.

- Paris Hilton Platinum Rush: Platinum Rush van Paris Hilton is een extravagante geur. Nashi peer, rode appel en mango openen de topnoot op een zeer fruitige manier. Lelietjes-van-dalen, magnolia, aquatische noten en groene bloemen geven de geur een delicate frisheid en levendige bloemigheid. Amber, kasjmier muskus en patchoeli geven de geur een diepe warmte. De geur combineert vakkundig de frisheid van de zee, vers, niet overrijp fruit en delicate bloemen bevochtigd door regenwater. De basis daarentegen is als vloeibaar bros. Dit Paris Hilton parfum speelt met contrasten die fascinerend en nooit saai zijn.

- Paris Hilton Rose Rush: Rose Rush van Paris Hilton Parfum biedt discrete luxe en pure vrouwelijkheid. Roos, neroli en lychee openen de geur met een bloemige, fruitige geur. Meiroos, pioenroos en papaja versterken deze combinatie in de hartnoot. Amber, witte muskus en cederhout in de basisnoot geven de geur een delicate noblesse en verleidelijke warmte. Dit is een parfum voor vrouwen die hun delicate kant willen benadrukken. De aangename geur doet denken aan de bloesems van de eerste rozen, delicaat en fris, vermengd met exotisch fruit. Vooral jonge vrouwen zullen dol zijn op deze combinatie en natuurlijk iedereen die jong van hart is.

- Paris Hilton parfum: Wat kun je verwachten als een parfum de naam van de maker draagt? Paris Hilton: Het parfum is zoet, fruitig, maar ook wrang, met een frisse, licht groene noot. De geur kan verslavend zijn - en niet alleen voor de drager. De basis bevat feromonen, waarvan wordt gezegd dat ze een extreem aantrekkelijk effect hebben. Deze geur weerspiegelt de oogverblindende persoonlijkheid van Paris Hilton: sexy, zelfverzekerd, altijd klaar om te flirten en zichzelf niet al te serieus nemend. De topnoten zijn appel, ozon, lelietje-van-dalen en perziknectar. Het ruikt fruitig, bloemig en fris. Alsof een zeebriesje de geur van delicate bloemen en vers gesneden fruit mengt. De bloemige hartnoot combineert fresia, jasmijn, tuberoos en mimosa. De hartnoot bewaart een fijne balans tussen zoete en wrange akkoorden. De basisnoot vult de geur aan met houtachtige noten van sandelhout, muskus en eikenmos. Ylang-ylang voegt nog meer bloemige zoetheid toe en de feromonen werken zonder te geuren. Deze geur heeft veel vrouwen verrast met zijn uniekheid.

Samenwerking met parfumeurs

Paris Hilton werkt voor haar parfums samen met bekende parfumeurs en parfumfabrikanten. Dit zijn onder andere het Zwitserse bedrijf Firmenich en het Amerikaanse bedrijf IFF (International Flavors & Fragrances). De parfumeur met wie Paris Hilton het meest heeft samengewerkt aan hun collectie is Steve DeMercado. Ze hebben samen vijf geuren ontwikkeld, waaronder Heiress en Tease.

Steve DeMercado is al meer dan 20 jaar een van 's werelds meest gewilde parfumeurs. Hij heeft geuren gecreëerd voor Calvin Klein, Marc Jacobs, Givenchy, Coty, Estee Lauder en vele anderen. Hij werkt samen met parfumproducenten zoals Givaudan, IFF en Fragrance Resources. Ondertussen heeft hij samen met Michael Simpson zijn eigen parfumhuis OK Fine Fragance opgericht. Hiermee vervult hij zijn droom om onafhankelijk te zijn van de beperkingen van de grote parfumfabrikanten die de massamarkt bedienen. De resulterende geuren zijn kunstwerken die hun fans vinden in de nichemarkt. Paris Hilton Parfum blijft een goede tip voor iedereen die wil genieten van de kunst van het parfumeren op een conventionele schaal.

Paris Hilton - geuren voor elke dag

Paris Hilton parfum is ideaal voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een aangename geur die ze elke dag en voor elke gelegenheid kunnen dragen. De zeer vrouwelijke geuren voor vrouwen spreken iedereen aan wiens hart sneller gaat kloppen van de zoetheid van bloemen. De subtiele nuances van hout, fruit, maar ook wrange kruiden en frisse akkoorden zorgen voor een ruime keuze. Alle geuren van Paris Hilton Parfum delen een subliminale luxe en een zekere speelsheid. De geuren zullen ongetwijfeld iedereen verrassen die de levendige blondine niet vertrouwt als het op geuren aankomt. De geuren zijn zeker een proefje waard! Koop dus snel Paris Hilton parfum!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten