Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kwaliteit, stijl en ook een beetje luxe: dat is wat de geuren van het bedrijf uit Stuttgart, geïnspireerd op de edele auto's van het automerk Mercedes-Benz, moeten uitstralen. Zo kunnen ook niet-Klasse rijders genieten van de bijzondere uitstraling van een Mercedes.

Meer info

Koop Mercedes-Benz Parfum goedkoop

Meer info +

De racy geuren van Mercedes-Benz

Het Mercedes-Benz parfum is geïnspireerd op de geur van de succesvolle luxe auto's uit Duitsland en benadrukt de atletische elegantie van de drager, die de vooruitgang en het plezier van de technologie belichaamt. Het eerste Mercedes-Benz parfum werd gecreëerd door de succesvolle Franse parfumeur Olivier Cresp en hij is er inderdaad in geslaagd om de nonchalante elegantie van Mercedes luxeauto's te verpakken in een mannengeur van onberispelijke kwaliteit en exclusieve charme.

Het merk Mercedes-Benz Parfum richt zich in de eerste plaats op mannen die vooral de kwaliteit van het merk waarderen en zich bewust zijn van hun mannelijkheid. Ze zijn op zoek naar een geur die zowel hun consistentie als hun voorkeur voor innovatie weerspiegelt. Mercedes-Benz Parfum imponeert met zijn kruidige, overwegend houtachtige geuren, die ook een onmiskenbare frisheid tonen. Deze hoofdgeur komt niet alleen tot uiting in het parfum, maar ook in alle andere producten in deze geurserie, die zich zeer succesvol op de markt heeft gepositioneerd en een succesvolle levensstijl op alle gebieden bevordert.

Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van het merk besloot de groep Mercedes-Benz in 2011 voor het eerst een eigen parfum te lanceren, dat het equivalent zou zijn van de bekende edele auto's uit Stuttgart. Zij gaven opdracht aan de ervaren parfumeur Olivier Cresp, die een zelfverzekerd, modern Mercedes-Benz parfum ontwierp dat wordt ondersteund door sportiviteit en elegantie. Olivier Cresp zelf zei: "De eerste indruk moet opvallen, frisheid uitstralen en onverwacht zijn".

De mannengeuren van Mercedes-Benz

Hij koos voor houten, maar ook floraal verrijkte, frisse geuren om een moderne geur voor zakenmensen te creëren. Toch lijkt het Mercedes-Benz parfum van mannen niet overdreven of zelfs opdringerig. De topnoot bestaat uit een citroenessence in combinatie met Calabrische bergamot en de kruidige geur van Italiaanse mandarijn. Voor de hartnoot koos de parfumeur voor nootmuskaat, galbanumhars, bourbonpeper en violet voor versheid. De basisnoot bestaat uit patchouli, vetivergras en Amerikaanse ceder.

Ook voor het ontwerp van de flessen wilde men Mercedes-Benz iets unieks en nam men een originele designfles om het onmiskenbare karakter van het Mercedes-Benz parfum te onderstrepen. Na het grote succes van het mannenparfum was Mercedes-Benz het parfum van de vrouwen niet lang op komst, waarbij zowel de fruitige als speelse geuren hier werden benadrukt.

Naast Mercedes-Benz Mercedes-Benz de mannen- en vrouwengeuren werden ook andere succesvolle producten uit deze serie gelanceerd, die niet alleen in winkels maar ook online te koop zijn. Zo is er bijvoorbeeld de Mercedes Benz mannenparfum Man Star, die wordt aangeboden in een zeer opvallende designfles met een grote Mercedes-ster en is een blikvanger in elke parfumcollectie.

Deze mannengeur is een luxueuze mix van onvergetelijke geuren, gedefinieerd door een lichte en innovatieve perennoot. Hieronder vallen ook de muskuszaadjes van wilde zwaluw en de houtachtige geur van rozenhout, die wordt ondersteund door eikenmos. Dit mengsel resulteert in een uiterst gedenkwaardige geur, die net zo exclusief is als de luxe auto's van de legendarische fabrikant.

De vrouwengeuren van Mercedes-Benz : Heerlijk en ongelooflijk sexy

De Mercedes-Benz parfum dames genaamd Rose richt zich met zijn gepassioneerde geurcombinatie tot moedige en begeerlijke vrouwen die een zekere elegantie en een onweerstaanbare charme belichamen. Deze vrouwen benadrukken graag hun romantische kant met een bloemengeur zoals Rose uitMercedes-Benz . De topnoot wordt gedragen door grapefruit en zwarte bes, wat de rooskleurige bloemige noot onderstreept. De kernnoot daarentegen wordt gedomineerd door de geur van rozenhout en combineert extravagant met magnolia en elemi. Tot slot benadrukt de basisnoot de sensuele kant met amber, cederhout en muskusgeuren. Zo krijgt de frisse geur van rozen een zachte basis voor sensualiteit.

Ook een zeer populair Mercedes-Benz parfum voor vrouwen, dat vaak door vrouwen wordt gekocht, is Classic Woman, dat moderniteit belichaamt en een beroep doet op creativiteit. Het wordt gedragen door de ongebruikelijke combinatie van violette geur in combinatie met mimosa, waardoor het een ongelooflijke geurbeleving is voor vrouwen met niveau.

De fabrikant van luxe auto's wilde met deze contrastrijke geur de authenticiteit van vrouwelijkheid presenteren. Daarom speelt bergamot ook een beslissende rol in de samenstelling van de geur, die wordt afgerond met een fruitige perzikgeur. Daarom wekt deze geur voor Mercedes-Benz vrouwen de levensvreugde en levenslust, die met een zekere sensualiteit en romantiek wordt gecombineerd tot een onmiskenbare geur.

De parfumeurs van Mercedes Benz

De voorkeur van klanten voor bepaalde merken komt steeds meer tot uiting in het feit dat zoveel mogelijk producten door hetzelfde merk worden geconsumeerd. Het is zowel een kwestie van vertrouwen als van de uitdrukking van een bepaalde levensstijl die de consument tot uitdrukking brengt door middel van zijn merkentrouw. Daarom staat de Mercedes-Benz parfumreeks voor succesvolle mensen en daarom werd alleen een even succesvolle parfumeur als Olivier Cresp beschouwd als de uitvinder van deze serie.

De Franse parfumeur had eerder voor vele andere grote merken gewerkt en is er altijd in geslaagd om een unieke merkgeur te creëren. Ondanks zijn grote succes wordt Olivier Cresp beschouwd als een zeer toegankelijk persoon die zich graag laat inspireren door zijn omgeving tijdens een wandeling in zijn geboortestad Grasse. De meesterparfumeur behoudt altijd het noodzakelijke gevoel tussen uniciteit en aantrekkelijkheid voor de consument.

Het brede assortiment cosmetische producten van Mercedes-Benz

Of je nu een dame of een gentleman bent, wie een van deze verschillende Mercedes-Benz parfums koopt, kiest voor een bepaalde levensstijl. Het Mercedes-Benz parfum staat voor succes en moderniteit, wat tot uiting komt in alle producten van de serie. Naast parfums voor mannen en vrouwen zijn er ook eau de toiletten en deodorants. Zeer populair bij kopers zijn ook de geschenksets, die vaak verschillende producten uit een parfumserie of mannen- en vrouwengeuren combineren. Deze populaire cadeausets van de Mercedes-Benz parfumafdeling zijn geschikte geschenken voor alle feestelijke gelegenheden en bijzonder goedkoop om online te kopen.

Maar ook mannen- en vrouwenparfums zijn felbegeerde dagelijkse parfums Mercedes-Benz vanwege hun moderne design, die elke dag gedragen worden omdat ze bijzonder aantrekkelijk zijn. Vooral het Mercedes-Benz parfum wordt vaak omschreven als uiterst onopvallend en duurzaam, waardoor het de drager een positieve levenshouding overbrengt. De Mercedes-Benz parfums voor mannen en vrouwen zijn ook zeer populair in de zakelijke sector, omdat ze een zekere luxe glans uitstralen en de drager net zo succesvol laten lijken als de bekende luxe auto's uit Stuttgart.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Mercedes-Benz met vier sterren of meer
4,85 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar van Plagne
Mannelijk

Een heerlijk mannelijke geur. Deze Mercedes is niet voor vrouwen. Een geur die geschikt is voor dagelijks gebruik maar ook bij bijzondere gelegenheden zijn mannetje staat.

Commentaar van Laccires
mercedes-benz aftershave-spray

In vergelijk met Joop, die mijn man al jaren gebruikt, is deze geur lekker licht. Hij blijft helaas niet zo lang hangen en daarom heb je er iets meer van nodig dan bij een sterkere aftershave.

Commentaar van Tiong1991
Geweldige geur

Als eigenaar van een Mercedes wilde ik deze geur persé een keer proberen en ik ben echt verrast hoe lekker deze geur is.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Mercedes-Benz in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.