Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Franse adellijke label Cartier werd oorspronkelijk in 1847 opgericht als juwelierszaak voor unieke juwelencreaties en staat met zijn producten nog steeds wereldwijd voor luxe en kwaliteit.

Meer info

Koop Cartier Parfum goedkoop

Meer info +

Cartier Parfum - Juwelen in geurvorm

Een geur kan een leuke metgezel zijn of het kan je leven veranderen. Cartier parfum behoort tot de meesterklasse van de parfumeurskunst, die elke dag bijzonder maakt. Zo kostbaar als de juwelen van Cartier zijn, zo kostbaar is Cartier parfum. Het zijn karakteristieke geuren die zowel betoverend als opbeurend zijn. Elk parfum richt zich op een emotie zoals zelfvertrouwen, verleiding of spontaniteit en voegt daar op een slimme manier verschillende nuances aan toe. Mensen bezitten gelaagde emoties, en dit is wat Cartier uitbeeldt met haar geuren. De keuze aan parfums van het Maison Cartier is groot. Het luxemerk produceert ware schatten die veeleisende vrouwen en mannen verrukken met uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Kenmerkend is de uitgesproken elegantie van alle parfumcreaties, die alle geuren van Cartier verenigt. Cartier parfum is gunstig voor vrouwen en mannen die houden van geuren met een sterk karakter, want de geuren van Cartier hebben karakter, noblesse en een uitzonderlijk vakmanschap. Als u op zoek bent naar Cartier parfum online, vindt u hier enige informatie en een grote selectie.

De triomf van Cartier

De geschiedenis van Cartier is als een sprookje. Louis-François Cartier nam in 1847 het goudsmidsatelier van zijn meester in Parijs over. Binnen enkele jaren werden zijn uitzonderlijke juweelcreaties Cartier hofleverancier van het Franse keizerlijke hof. Zijn zoon en kleinzonen volgen deze traditie op en vergroten het succes van het bedrijf. De verhuizing naar de Rue de la Paix, een van de meest prestigieuze straten van Parijs, in 1899 legt de basis voor de internationale oriëntatie van het bedrijf. Veel gasten uit de metropolen van de wereld zoeken de exquise juwelierszaak op, die haar assortiment uitbreidt met horloges. In 1902 opende Cartier een winkel in Londen en werd hofleverancier voor het Engelse hof. In 1907 maakte het bedrijf de sprong naar Rusland. Ook hier maken de juwelen van Cartier indruk op de familie van de tsaar en de hoge adel. De Cartier 's vertakken hun relaties in een wereldwijd netwerk. In 1909 opent de eerste winkel zijn deuren in New York, met als klanten acteurs, industriëlen en bankiers. Zelfs de maharadja's van India zijn enthousiast over de extravagante juwelen. In 1911 opent de eerste Cartier winkel in India. De landen waarin Cartier actief is, zijn altijd van invloed op de juwelen. Uiteindelijk, in 1981, lanceert Cartier niet één parfum, maar twee: Must de Cartier voor vrouwen en Santos voor mannen. Net als in de juwelenwereld, maakt Cartier grote golven in de parfumwereld. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest als vandaag om Cartier parfum goedkoop te kopen.

Geselecteerde geuren van Cartier in de online shop

Cartier Baiser Volé is een parfum voor vrouwen. Het eau de parfum hult de drager in een mantel van geurige lelies. De geur Cartier begint fris, met groene hints afkomstig van lelie stampers in de topnoot. Lelies in de hartnoten geven een fantastische leliegeur, bloemig, romig en poederig. Lelieblad in de basisnoot introduceert meer groene tonen. Hoewel lelie zwaar van aard is, is Cartier Baiser Volé een lichte, geraffineerde geur. Zoals een frisse zomerochtend in een weiland met dauwdruppels op de bladeren, verspreidt dit parfum Cartier de subtiele geur van lelies. Tegelijkertijd heeft de geur Cartier niets romantisch-uitgelegd. Het verspreidt het zelfvertrouwen van een vrouw die weet wie ze is.

De klassieke Must de Cartier is een oriëntaalse geur met toetsen van bloemen en specerijen die een doordringende aura verspreidt. Dit is een parfum voor vrouwen die willen opvallen, die het aankunnen dat alle ogen op hen gericht zijn. De hoofdrolspeler in de topnoten is galbanum, dat een kruidige groene geur oproept. Citrus en zuidvruchten, samen met aldehyden en rozenhout, voegen hun subtiele wrange en fruitige hints toe. Verschillende bloemen in de hartnoten laten verleidelijk hier en daar wat blaadjes vallen, terwijl amber, sandelhout, civet, vetiver, tonkaboon en vanille in de basis zorgen voor onvergelijkbare warmte, kruidigheid en romigheid. Must de Cartier is een complex kunstwerk, vrouwelijk, sensueel, sterk.

De klassieker van Cartier voor mannen is Santos, een oosters-houten meesterwerk met een uitzonderlijke duurzaamheid. De topnoot begint sterk met lavendel, jeneverbes, citroenverbena, basilicum en bergamot. In de hartnoot breken de kruidig-frisse tonen van roosgeranium, nootmuskaat, rozemarijn, peper en vetiver door. De basisnoten van vanille, kokosnoot, amber, sandelhout, cederhout en patchoeli geven een evenwichtige warm-kruidige, bijna vleiende diepte. Santos is een Cartier geur die een beetje koel begint, maar al snel aan warmte wint. Het is als een douche in het regenwoud, na de korte verfrissing begint het hart van het parfum te kloppen met een veelheid aan olfactorische heerlijkheden. Een parfum voor mannen met karakter en volwassenheid, die hun kern niet hoeven te verbergen.

Pasha de Cartier is daarentegen een frisse, houtachtige geur die pit in het leven brengt. Dit is geen parfum voor een gezellige avond, eerder roept deze Cartier geur op tot vertrek. Lavendel, mandarijn, tijm en munt in de topnoten doen denken aan een vers opgevuld kruidenkussen. Koriander, rozenhout en steenkruiden in de hartnoten voegen groene akkoorden toe die de drager meevoeren naar een tuin. Basisnoten van eikenmos, labdanum, patchoeli en sandelhout brengen warmte, houtachtige aardse noten die de geur van het bos nabootsen. Pasha overtroeft als een natuurlijk fris, kruidig en kruidig parfum zonder af te glijden naar het synthetische. De geur volgt verschillende stadia van de natuur, altijd fris en helder.

De parfumeur van Cartier parfum

Ongeveer 80 procent van alle geuren van Cartier zijn gecreëerd onder de hoede van Mathilde Laurent, de huisparfumeur van Cartier. Laurent komt uit een familie van kunstenaars en wilde oorspronkelijk fotograaf worden. Zij had net een graad in scheikunde en natuurkunde behaald toen een familievriend hoorde over het Institut supérieur international du parfum, de la cosmétique et de l'aromatique alimentaire (ISIPCA) en onmiddellijk aan Laurent dacht. Ze zag de wereld altijd door haar neus. Tijdens een Guerlain evenement op de universiteit, vroeg Laurent aan Jean-Paul Guerlain voor een stage, die ze kreeg. Na drie maanden stage kreeg ze een vaste baan. Na elf jaar verhuisde ze naar Cartier Parfum, waar ze sinds 2005 werkt. Ze gebruikt natuurlijke en synthetische stoffen. Het aanhoudende succes van haar creaties verbaast de kenners. Laurent zelf schrijft het toe aan het werken buiten de mode en de mainstream. De exquise geuren van Cartier Parfum kunt u online kopen en ontdek een wereld van elegantie en expressiviteit.

De speciale geur

Een speciaal parfum hoeft niet schreeuwerig en spacey te zijn. Een parfum betovert eerder op een subtiele manier. Deze kunst slaagt Cartier Parfum met zijn geuren. Het zijn complexe geurcreaties die altijd een speciaal aura oproepen. Zij onderscheiden zich van vele bekende parfums door hun eigen karakter en de aparte kwaliteit van de geuren. De geur en houdbaarheid zijn bovengemiddeld. De luxueuze geuren zijn als een edel juweel dat bewonderd wil worden. Ze tonen elegantie en karakter, finesse en kracht in gelijke delen. Als u op zoek bent naar geuren die klasse en extravagantie combineren, moet u Cartier parfum kopen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Cartier met vier sterren of meer
4,91 uit 5 sterren — op basis van 12 klant adviezen
Commentaar van Defortessid78
Bijzonder elegant

Een heerlijke mannelijke geur van Cartier. Een nieuwe interpretatie van de klassieke pasha. Erg lekker, maar ik vind het origineel nog beter.

Commentaar van Joen 1951
als ik de lippen voel, die mij vertellen hoe lekker ik ruik

Deze geur is een verrijking aan mijn geurencollectie. Mijn warm gedouchte lichaam smeer ik in met mijn bodylotion van La Panthère en daarna koester ik de verleidelijke geur van Cartier La Panthère, Eau de Parfum op de rest van hals hoofd en schouders. Als ik dan geknuffeld wordt en er wordt gezegd, mmm wat ruik je toch lekker. Dan ik geslaagd om mijn dag heerlijk ruikend te beginnen.

Commentaar van Lars
Mooie geur en snelle levering

Na een tijdje zoeken kwam ik deze mooie luxe geur tegen. Erg mooie prijs toen ik hem bestelde. Binnen 3 werkdagen had ik het thuis, ondanks de kerstperiode. Erg tevreden. Ik ga zeker vaker bestellen

Damesparfum +

Het Franse luxebedrijf Cartier overtuigt met nobele, verleidelijke en elegante damesgeuren die discreet zijn maar toch een zekere extravagantie uitstralen. Voor zelfverzekerde vrouwen die weten wat ze willen en hoe ze het kunnen krijgen.

Cartier Damesparfum voor pure vrouwelijkheid

Cartier Parfum voor vrouwen laat de vrouwelijke kant van elke vrouw stralen. Vrouwelijke geuren die schitteren met grote elegantie en vrouwen in een luxueuze aura hullen. Cartier parfum voor vrouwen geeft vrouwen duidelijke uitspraken die ze vakkundig in hun leven kunnen gebruiken om gevoelens te versterken. Vrouwelijkheid omvat verleiding, mysterie, kracht en evenzeer zachtere eigenschappen zoals warmte, welwillendheid en speelsheid. Cartier Damesparfum wordt gekocht door vrouwen die waarde hechten aan exquise kwaliteit. De houdbaarheid van alle parfums is uitzonderlijk hoog, de sillage wisselt tussen matige en sterke geuren. Een parfum dat de hele kamer in beslag neemt, is niet altijd goedkoop. Daarom biedt Cartier parfum voor vrouwen ook geuren die dicht bij het lichaam liggen om de draagster en de naaste metgezellen te behagen.

De geschiedenis van Cartier parfum voor vrouwen

Het luxemerk Cartier produceert al sinds 1847 juwelen van een voortreffelijke kwaliteit. Koninklijke huizen over de hele wereld en beroemde acteurs en actrices zijn dol op het vakmanschap van de bijzondere juwelen. In 1981 lanceert Cartier het eerste damesparfum Must de Cartier. Het veroorzaakte een sensatie met zijn verblindende aura en is vandaag de dag nog steeds een populaire klassieker. Het is een van de zeldzame geuren die sterk zijn en toch niet zwaar.

Een andere klassieker is Panthère. Dit Cartier parfum voor vrouwen is online verkrijgbaar in verschillende variaties. Cartier La Panthère Eau de Parfum is een fantastische combinatie van bloemige noten en een chypregeur. Topnoten omhelzen appel, rabarber, abrikoos en aardbei met een fruitig-tartige melange. In de hartnoot ontvouwt gardenia haar elegante bloemengeur. Eikenmos in de basisnoot voegt kruidige akkoorden toe, terwijl muskus voor een troostende diepte zorgt. Deze versie van Panthère speelt met de schoonheid en de wreedheid van een panter. Een panter is aantrekkelijk. Maar wie durft het te strelen? Het antwoord van deze geur is: wie durft, vindt een knuffelkat.

Carat van Cartier is een lichte, bloemige geur die gevarieerd en complex is. Het heeft geen klassiek geurverloop. In dit parfum Cartier voor vrouwen zijn de geurbestanddelen viooltje, ylang-ylang, iris, hyacint, jonquil, tulp en kamperfoelie. Dit laatste geeft de geur wrange en groene noten. De bloemengeuren vormen een frisse ronde dans als in een voorjaarsweide. Af en toe staat er een bloem op de voorgrond, maar nu al is de vrolijke geur van de lente weer aanwezig. Dit Cartier damesparfum is gunstig voor vrouwen die houden van lichte bloemige geuren die niet zoet zijn.

Kunstwerken in juwelenflessen

Cartier Parfum voor vrouwen biedt ware schatten van de kunst van de parfumeur. Zoals het een van 's werelds beroemdste juwelenfabrikanten betaamt, zijn de flacons juweeltjes. Fijngesneden, zwaar glas, tot in het kleinste detail ontworpen flacons en artistieke sluitingen benadrukken de exclusiviteit van Cartier parfum voor vrouwen. Een heel bijzondere flacon is Cartier La Panthère. Het gestileerde gezicht van een panter is van binnenuit in het glas van de fles gesneden. De vloeistof vult het gezicht met kleur en brengt de panter tot leven. In de online winkel Cartier damesparfum is goedkoop te koop.

Nobele stralende geuren

Cartier damesparfum geeft vrouwen parfums die hen laten stralen van binnenuit. De geuren geven elegantie en klasse en benadrukken de verschillende aspecten van vrouwelijkheid. s Avonds zijn opulente geuren zoals Le Baiser du Dragon of Must de Cartier geschikt. Overdag charmeren Baiser Fou of Baiser Volé Lys Rose met verfijnde, meer discrete noten. Goedkoop is Cartier damesparfum online te kopen. Zo kan elke vrouw genieten van verschillende van de nobele geuren van Cartier.

Herenparfum +

De herengeuren van het huis Cartier hebben een individuele klasse die ideaal is voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. De herengeuren zorgen voor een onopvallende maar onmiskenbare geurbeleving.

Cartier Mannengeur voor mannen met een speciale stijl

Cartier parfum voor mannen opent een brede waaier van verschillende geurkarakters voor mannen met een elegante en eigen stijl. Sportieve geuren als Roadster Sport, houtachtige geuren als L'Envol en frisse geuren als Roadster tonen het kunstenaarschap van Cartier herenparfums naast de klassiekers Santos en Pasha. Alle geuren hebben gemeen dat ze dicht bij de natuur staan. Ze lijken natuurlijk, maar zijn allesbehalve willekeurig. Cartier herenparfum is gunstig voor mannen die speciale geuren durven te dragen. Omdat Cartier parfum voor mannen niet meegaat met de mainstream en de mode. De geuren hebben altijd elegantie, klasse en toch een eigen component. Cartier herengeur kopen mannen die traditionele waarden combineren met nieuwsgierigheid en moed om te leven.

Cartier - buitengewone momenten

De geschiedenis van het luxe bedrijf Cartier begint in Parijs in 1847. Na zijn leertijd nam Louis-François Cartier het juwelenatelier van zijn meester over en binnen enkele jaren werd hij hofleverancier van het Franse keizerlijke hof. Aan het eind van de 19e eeuw maakten ook horloges deel uit van het Cartier assortiment. Daartoe behoorde het legendarische Santos-horloge, dat in 1904 het eerste moderne polshorloge was dat een revolutie in de horlogekunst teweegbracht. Santos is ook de naam van Cartier 's eerste parfum voor mannen. Het werd gelanceerd in 1981 en maakt indruk door zijn diepe verbondenheid met de natuur.

Als u op zoek bent naar Cartier herenparfum online, dan zult u Déclaration d'Un Soir tegenkomen. Het kruidig-bloemige parfum omhult op fantastische wijze witte roos in een mannelijke melange. Kardemom, komijn en peper beginnen kruidig-fris in de topnoot. Langzaam dringt de geur van roos door in het parfum, verrijkt met de warme kruidigheid van nootmuskaat. Sandelhout in de basisnoot levert subtiele houtachtige noten. Met eenvoudige middelen slaagt Cartier hier in een heerlijke geur voor een mooie avond. Het combineert warmte en frisheid, vuur en elegantie op een volwassen, verleidelijke manier.

L'Envol is zo'n kunstwerk. Hier verenigen honing en hout zich tot een weinig bekende, maar meesterlijke combinatie. Het parfum begint met honing in de topnoot. Het doet denken aan bloesemhoning, licht en niet te zoet. Later voegt guaiac-hout zich bij de hartnoten met zachte, balsamico-akkoorden en hints van viooltje en iris. In de basisnoot verdiept muskus de geur. Dit parfum Cartier voor mannen verandert met de tijd, maar individuele nuances dringen altijd door in het parfum, waardoor het lichter of zwaarder wordt, een fascinerend samenspel van verschillende componenten.

De vele inspiraties van Cartier

Een van de inspiratiebronnen van Cartier zijn de ontmoetingen met mensen en hun landen. Het Santos-horloge en -parfum zijn geïnspireerd op Alberto Santos-Dumont (1873 tot 1932). Hij ontwikkelde luchtschepen en was een pionier op het gebied van motorvliegen. Santos-Dumont woonde in Parijs, waar hij bevriend raakte met Louis-François Cartier. Tijdens zijn luchtschipvluchten ontdekte Santos-Dumont dat het onpraktisch was om de tijd op een zakhorloge af te lezen en tegelijkertijd een luchtschip te besturen. Samen met Cartier ontwikkelde hij een van 's werelds eerste pilotenpolshorloges. Het beroemde Santos-model. Het parfum, gecreëerd in 1981, verwijst ook naar deze doorzetter. De onmiskenbare groene, houtachtige noten doen denken aan Santos-Dumont's geboorteland, het Braziliaanse regenwoud. Santos en andere geuren van Cartier men's fragrance zijn online te koop.

Geuren die ontdekt willen worden

Met Cartier ontdekken mannen geuren die mannelijk zijn en toch anders dan veel bekende geuren. Tegelijkertijd behouden de geuren een weldadige uitstraling, ze zijn goed uitgebalanceerd in hun composities. Ze zijn elegant. Goed verzorgde, wereldse mannen benadrukken hun volwassen karakter met Cartier herenparfum. Ze kunnen spelen met geuren om een bepaald effect te bereiken of gewoon genieten van de geur zelf. Want veel geuren van Cartier geven een goed humeur, worden gekenmerkt door optimisme en zin voor actie. Als u uw leven wilt verfraaien met de prachtige parfums, moet u Cartier herenparfum goedkoop kopen.

Unisex-Parfum +

Met zijn uniseks geuren biedt Cartier eenvoudige geurconcepten vol warmte en harmonie voor hem en haar. Sensueel, discreet en aromatisch - de kenmerkende geurcreaties hebben een even aantrekkelijk en betoverend effect op beide geslachten.

Cartier Unisex parfum opent nieuwe mogelijkheden

Cartier uniseks parfum combineert de voordelen van vrouwelijke parfums, zoals bloemen, met die van mannelijke parfums, zoals frisse of houtachtige noten. Zo ontstaan geuren die een ware schat zijn voor beide geslachten en voor mensen die niet in een hokje gestopt willen worden. Vaak missen uniseks parfums een zekere onafhankelijkheid, niet zo Cartier Unisexparfum. Elke geur draagt zijn eigen ziel. Het uniseks parfum van Cartier is opwindend en buitengewoon. De parfums werken het best in de zomer of de lente, omdat ze gekenmerkt worden door frisheid. Als je typisch vrouwelijke of mannelijke geuren wilt vermijden en op zoek bent naar iets extravagants, moet je Cartier unisex parfum online kopen.

Cartier gaat met zijn tijd mee

Sinds 1847 produceert het luxelabel Cartier uitzonderlijke juwelen en horloges die de koninklijke families van Europa, de maharadja's van India en beroemde kunstenaars over de hele wereld in verrukking hebben gebracht. Ondertussen omvat het gamma van Cartier ook accessoires zoals portemonnees, brillen, riemen en schrijfinstrumenten. Sinds 1981 bestaat er een parfum van Cartier, eerst heel klassiek voor vrouwen of mannen. In 2001 lanceerde Cartier het eerste uniseks parfum Eau de Cartier. Dit groeide uit tot een succesvolle serie met verschillende geuren.

Eau de Cartier Concentrée is een uniseks parfum met een fris, groen geurkarakter. In de topnoot staan koriander en yuzu tegenover elkaar. De Aziatische vrucht brengt een intense, complexe citrusgeur die niet zurig is. Koriander ruikt kruidig, kruidachtig, licht zeepachtig. In de hartnoten verzachten lavendel en viooltjesblad de kruidige frisheid, waardoor een rustgevende geur ontstaat die doet denken aan mos. De basisnoten van patchoeli, witte amber en ceder brengen de geur naar romige sferen, naar een cederbos met milde, warme lucht. Dit uniseks parfum Cartier is gunstig voor wie van lichte en frisse geuren houdt.

Eau de Cartier Vétiver Bleu plaatst vetiver in het hart van zijn geur. De geur begint met menthol en dienovereenkomstig frisse topnoten. Vetiver en houtachtige noten geven de geur een elegante droogheid die het meest doet denken aan de droge aarde van een bos in de zomer. Zoethout in de basisnoot voegt zoet-pittige akkoorden toe. Deze uniseks geur Cartier ontvouwt zich op subtiele wijze en is de perfecte metgezel op warme dagen. Andere parfums van Cartier Unisexparfum zijn online verkrijgbaar.

Stijlvol glas

De flessen van de Eau de Cartier collectie bekoren door hun pure, eenvoudige elegantie in een rechte cilinder van zwaar glas, ontworpen door Thierry de Baschmakoff. Hij leidt al meer dan 20 jaar het designbureau Aesthete in Parijs. Geboren in Grasse, de parfumhoofdstad van Frankrijk, was di Baschmakoff meer geïnteresseerd in tekenen dan in het samenstellen van geuren. Dus besloot hij parfumflesjes te ontwerpen. Met zijn team van 15 medewerkers creëert hij bijpassende ontwerpen voor de beroemdste parfummerken. In het geval van het uniseksparfum Eau de Cartier van Cartier koos hij voor een cilinder die opvalt door een andere schijf op de dop.

Cartier Unisex parfum - extravagante eenvoud

Unisexparfum van Cartier overtuigt zowel liefhebbers van eenvoudige geuren als liefhebbers van extravagante parfums. De meesterlijke uitvoering van de geuren maakt ze geschikt voor dagelijks gebruik en tegelijkertijd bijzonder. Typische noten van uniseks geuren zijn verrijkt met zeldzame ingrediënten. De ontwikkeling van de parfums van Cartier Unisexparfum is niet altijd klassiek en mikt niet altijd op de mainstream. Als u niet wilt ruiken zoals anderen, moet u Cartier Unisexparfum kopen en uzelf omringen met deze exquise juweeltjes van parfumeurskunst. In de online winkel kunt u het een of het ander Cartier unisex parfum goedkoop kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

30 163
toepassen