Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

104 228
toepassen
Asabi

Ein warmer Frühling

Das leichte, aber doch warme Asabi Eau de Parfum Intense erinnert mit Lavendel im Kopf, Myrrhe im Herzen und einer Melange aus Vanille, Tonkabohne und Mandeln in der Basis an einen lauen Abend, der erste sommerliche Gefühle weckt.
Asabi

Mit engelsgleichen Noten fängt alles an

Asabi No.2 Intense ist tatsächlich der erste Duft des Labels – die Nummer Eins hat man für letzten Duft reserviert. Jasmin und Safran eröffnen den Duft, im Herz steht Zedernholz und Amber lässt den Akkord ausklingen.
Asabi

Ein Gourmand, wie er im Buche steht

Mit feinen Noten von Begamotte, Neroli und Karamell startet Asabi No. 3 Intense mit süßen Impressionen, Iris, Rose und Jasmin werden im Herzen romantisch, auf Vanille und Moschus ruht das Parfum, das von Marshmallows inspiriert ist.
Asabi

Die Kunst der Verführung

Fruchtig und grün startet Asabi No. 4 Intense und lässt es damit eher langsam angehen, bevor es mit Anis und Früchten im Herzen abwechslungsreich weitergeht. Moschus, Amber und Vanille lassen einen Duft entstehen, wie er verlockender kaum sein könnte.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een Asabi parfum is, net als het merk zelf, altijd gehuld in mysterie. De uniseks parfums van het merk willen verschillen overstijgen en combineren Westerse en Oosterse smaken en mannelijke en vrouwelijke aspecten.

Meer info

Asabi - één wereld, één geur

Meer info +

Asabi parfum - geuren die de wereld verbinden

Een Asabi parfum is gehuld in mysterie. Het geheim van een uitstekend parfum. Wat maakt een goed parfum? Het brengt emoties over, trekt de aandacht en bewaart zijn geheim. Wie online zoekt naar Asabi parfum vindt precies dat: een geheim. Het is niet bekend wie er achter het merk zit. Het enige dat zeker is, is dat de geuren van Asabi Parfum een revolutie teweeg willen brengen in de wereld van geuren. Asabi Parfum combineert de geursmaken van Oost en West, van mannen en vrouwen. De geuren zijn consequent ontworpen als uniseks parfums. Natuurlijk is het altijd een kwestie van smaak of een geur als meer vrouwelijk of mannelijk wordt beschouwd. Er zijn mannen die houden van zoete en gourmand parfums. Aan de andere kant zijn er vrouwen die rokerige, leerachtige geuren of sterke houtnoten prachtig vinden. Dankzij de uitgebalanceerde combinatie bieden de exclusieve parfums van Asabi heerlijke geuren voor elke vrouw en elke man. Je kunt Asabi parfum goedkoop kopen in de online shop.

Een geschil over het beste parfum ter wereld

Er zijn mythes rond de geschiedenis van het merk Asabi. Het verhaal begint op een noodlottige dag in een metropool: er ontstaat een discussie tussen creatieve geesten, kunstenaars en parfumliefhebbers over wat het beste parfum ter wereld is. Er zijn veel beroemde geuren en legendarische parfumhuizen om uit te kiezen. Het verhitte debat trekt de aandacht van een bekende parfumeur die toevallig aanwezig is. Samen besluiten ze het beste parfum ter wereld te creëren. Het parfum moet in ieder geval alles bevatten wat voor hen belangrijk is. Het moet tegenstellingen combineren, niet overeenkomen met westerse of oosterse geuren en noch een parfum voor vrouwen noch een parfum voor mannen zijn. De geur moet de wereld en mensen verenigen en een link zijn tussen geslachten en culturen. Ze noemen deze eerste Asabi geur Asabi No. 2 en de immense kracht van deze geur is ongeëvenaard.

Hoewel de wereldwijd erkende parfumeur samenwerkt met de jonge creatieve groep, wil hij niet herkend worden. In de vrijheid van anonimiteit laat hij de regelmatigheden van grote parfumhuizen achter zich en creëert hij parfums die geuren opnieuw bekijken. Dit is nog een reden waarom Asabi begint met nummer twee. De andere parfums zijn genummerd in oplopende volgorde. Het laatste Asabi parfum zal uiteindelijk het nummer 1 dragen en misschien zal de grote, onbekende parfumeur dan ook zijn naam onthullen. Asabi parfum wordt gekocht door liefhebbers van geuren die modern zijn en tegelijkertijd de schoonheid van klassiekers bezitten.

Als je Asabi zoekt in de online shop, vind je momenteel de volgende geuren:

- Asabi Parfum No. 2 Intense is een zoete en kruidige geur. Het begint met intense topnoten van jasmijn en saffraan. De hartnoot van cederhout straalt kracht uit en maakt de geur gegrond. In de basisnoot zorgt amber voor warme en zachte geurnuances. De sensuele, oriëntaalse geur creëert een heerlijke geurbeleving van kruidige bloemen en warm hout. De geur roept associaties op met warme avonden in het zuiden, de jasmijnstruiken staan in bloei, een warme wind waait in de geur van kruidige saffraan, knusse vanille en frisse ceder. Het weet tegelijkertijd helder en mysterieus te zijn. Asabi No. 2 Intense is een fantastische geur die, in tegenstelling tot wat de geurpiramide suggereert, veelzijdig en gevarieerd is. De geur is geschikt voor vrouwen en mannen die houden van een zekere zoetheid in geuren. Het parfum heeft zeker een zekere zwaarte, maar deze wordt elegant gedempt door kruidige en houtachtige noten.

- Asabi Parfum No. 3 Intense is waarschijnlijk de meest oriëntaalse geur van het merk, met uitgesproken zoete en gourmandnoten. De zwaarte is perfect voor de koudere maanden van het jaar. Karamel triomfeert in de topnoot, vergezeld door een vleugje vluchtige bergamot en frisse neroli. Maar de topnoot geeft al de richting aan die deze geur nooit zal verlaten: appetijtelijke zoetheid. De hartnoten van jasmijn, iris en roos lijken te ontspringen aan een klassieke bloemengeur. Maar ook hier staat de zoetheid van de prachtige bloesems centraal. De basisnoot van vanille en musk geeft tenslotte een dichte warmte die liefdevol omhult. De geur doet denken aan boven een vuur geroosterde marshmallows en crème brûlée. Het lijdt geen twijfel dat de drager een voorkeur moet hebben voor deze geur, maar als dat zo is, raakt de geur recht in het hart. Het is zeker een van de aangenaamste metgezellen onder de zoete, gastronomische geuren.

-Parfum No. 4 Intense beheerst de kunst van het verleiden perfect. Fruitige en groene noten openen de geur met zoete en koele topnoten. De hartnoot bevat ook fruitige noten en wordt aangevuld met kruidige anijs. Amber, muskus en vanille in de basisnoot creëren een mysterieus en aantrekkelijk effect. Het parfum ruikt heerlijk zacht, licht houtachtig en houdt de geur van verleidelijk fruit lang vast. De zoetheid wordt gecontrasteerd met de subtiele kruidigheid van anijs. Als een wandeling door een bosje rijp fruit op een warme zomeravond omhult deze geur de zintuigen met een zorgeloze sensualiteit en toewijding.

-Zonder de zwaarte van zijn voorgangers is Asabi Parfum Intense een geur voor de zomer. Lavendel staat in de topnoot, mirre in de hartnoot en vanille, tonkaboon en lavendel vormen weer de basis. Een lavendelveld in volle bloei verspreidt een frisse, kruidige geur. Mirre geeft een balsamico warmte met lichte rook. Vanille en tonkaboon omhullen de drager zachtjes in de basis, maar de lavendel houdt de geur drijvend en voorkomt dat hij te zwaar wordt. Asabi Intense is een geur met dierbare herinneringen voor iedereen die van de zomer in Zuid-Frankrijk houdt.

Flacon en ontwerp

De zware glazen flacon van Asabi Parfum heeft voor elke geur een andere kleur. Hij is kubusvormig met afgeronde zijkanten en ligt goed in de hand. Het minimalistische ontwerp heeft een verfijnde uitstraling en dient als bindend element. Als een pilaar symboliseert de flacon kracht en een duidelijk statement. In figuurlijke zin verbindt een pilaar de aarde met de hemel, net zoals Asabi geuren vaak tegenstrijdige elementen combineren. De kleur van de glanzende metallic coating verandert afhankelijk van de geur. Zilver, zwart, koperkleurig en groen, de aantrekkelijke look verandert. Het opschrift "Asabi " combineert de indrukwekkende versiering van het Oosten met de functionaliteit van het Westen.

Asabi parfum online kopen

Asabi parfum was lange tijd alleen verkrijgbaar in sommige kappers- en stylingstudio's en in modeboetieks. Iedereen die de hoogwaardige nichegeuren wil ontdekken, kan Asabi parfum nu gewoon online kopen. De luxe unisex geuren zijn ware schatten waarvan de kundige creatie veel mensen inspireert, want het is een hele kunst om zulke fantastische geuren te creëren met relatief weinig ingrediënten. Asabi parfum is ideaal voor mensen die houden van een combinatie van eenvoud en complexiteit. Dit komt omdat de heldere lijn van een parfum altijd wordt doorbroken om iets mysterieus door te laten flitsen. Asabi Parfum betovert iedereen die nieuwe wegen durft in te slaan op het gebied van geuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten