Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een Asabi parfum draait, net als het merk zelf, altijd om iets mysterieus. De uniseksparfums van het merk hebben tot doel verschillen te overstijgen en westerse en oosterse smaken en mannelijke en vrouwelijke aspecten te combineren.

Meer info

Asabi - één wereld, één geu

Meer info +

Asabi Parfum - geuren die de wereld verbinden

Een Asabi parfum is omgeven door mysterie. Het geheim van een uitstekend parfum. Wat maakt een goed parfum? Het vervoert gevoelens, wekt de aandacht en bewaart zijn geheim. Als je Asabi parfum online zoekt, zul je precies dat vinden: een geheim. Het is niet bekend wie er achter het merk zit. Het enige dat zeker is, is dat de geuren van Asabi Parfum een revolutie willen ontketenen in de wereld van de geuren. Parfum by Asabi combineert de geursmaken van Oost en West, van mannen en vrouwen. De parfums zijn consequent ontworpen als uniseks parfums. Het is natuurlijk altijd een kwestie van smaak of een geur meer als vrouwelijk of mannelijk wordt beschouwd. Er zijn mannen die van zoete en gourmand parfums houden. Aan de andere kant zijn er vrouwen die rokerige, leerachtige geuren of sterke houtnoten op zichzelf al prachtig vinden. Dankzij de uitgebalanceerde combinatie bieden de exclusieve parfums van Asabi heerlijke geuren voor elke vrouw en elke man. U kunt Asabi parfum tegen lage prijzen in de online winkel kopen.

Een geschil over het beste parfum ter wereld

De merkgeschiedenis van Asabi is omgeven door mythes. Het verhaal begint op een noodlottige dag in een metropool: er breekt een discussie uit tussen creatieve geesten, kunstenaars en geurliefhebbers over wat waarschijnlijk het beste parfum ter wereld is. Er zijn veel beroemde geuren en legendarische parfumhuizen om uit te kiezen. Het verhitte debat trekt de aandacht van een bekende parfumeur die toevallig aanwezig is. Samen besluiten ze het beste parfum ter wereld te creëren. Nou, de geur moet tenminste alles bevatten wat belangrijk voor hen is. Het moet tegenstellingen combineren, noch overeenkomen met westerse noch met oosterse geuren en noch een parfum voor dames noch een parfum voor heren zijn. Het parfum moet de wereld en de mensen verenigen en een schakel zijn tussen geslachten en culturen. Ze noemen dit eerste Asabi parfum Asabi Nr. 2. De immense kracht van dit parfum is ongeëvenaard.

De wereldberoemde parfumeur werkt samen met de jonge creatieve groep, maar wil onopgemerkt blijven. In de vrijheid van de anonimiteit laat hij de wetten van de grote parfumhuizen achter zich en creëert hij parfums die een nieuwe kijk geven op een geur. Dit is een van de redenen waarom Asabi begint met nummer twee. De andere geuren zijn genummerd in oplopende volgorde. Het laatste Asabi parfum zal uiteindelijk het nummer 1 dragen, en misschien zal de grote, onbekende parfumeur dan zijn naam onthullen. Asabi Parfum kopen liefhebbers van geuren die modern zijn en tegelijkertijd de schoonheid van klassiekers hebben.

Als u Asabi zoekt in de online winkel, vindt u momenteel de volgende geuren:

- Asabi Parfum No. 2 Intense is een zoete en kruidige geur. Het begint met intense topnoten van jasmijn en saffraan. De hartnoot van cederhout straalt kracht uit en geeft de geur een stevige basis. In de basisnoot zorgt amber voor warme en zachte geurnuances. De sensuele, oriëntaalse geur geeft een heerlijke geurbeleving van kruidige bloemen en warme houtsoorten. De geur roept associaties op met warme avonden in het zuiden, de jasmijnstruiken in bloei, een warme wind die waait in de geur van kruidig saffraan, troostende vanille en fris cederhout. Het slaagt erin om tegelijkertijd duidelijk en mysterieus te zijn. Asabi No. 2 Intense is een fantastische geur die, in tegenstelling tot wat de geurpiramide doet vermoeden, veelzijdig en gevarieerd is. De geur is geschikt voor vrouwen en mannen die van een zekere zoetheid in geuren houden. Het parfum heeft zeker een zekere zwaarte, maar deze wordt elegant gedempt door kruidige en houtachtige noten.

- Asabi Parfum No. 3 Intense is waarschijnlijk de meest oriëntaalse geur van het merk, met uitgesproken zoete en gourmand noten. Zijn zwaarte is perfect voor de koudere maanden van het jaar. Karamel triomfeert in de topnoot, hij wordt een beetje vergezeld door vluchtige bergamot en frisse neroli. Maar de topnoot geeft al aan welke richting deze geur nooit zal verlaten: smakelijke zoetheid. De hartnoot van jasmijn, iris en roos lijkt afkomstig uit een klassieke bloemengeur. Maar ook hier staat de zoetheid van de prachtige bloesems op de voorgrond. De basisnoot van vanille en muskus geeft tenslotte een dichte warmte die liefdevol omhult. De geur doet denken aan marshmallows die boven een vuurtje roosteren en crème brûlée. Ongetwijfeld moet de drager een voorkeur hebben voor deze geur, maar als dat zo is, treft de geur recht in het hart. Het is zeker een van de aangenaamste metgezellen onder de zoete, gourmand parfums.

-De kunst van het verleiden wordt perfect beheerst door Asabi Parfum No. 4 Intense. Fruitige en groene noten openen de geur in de topnoot zoet en koel. De hartnoot bevat ook fruitige noten en is een aanvulling op kruidige anijs. Amber, muskus en vanille in de basisnoot geven een mysterieus en aantrekkelijk effect. Het parfum ruikt heerlijk zacht, ietwat houtachtig en houdt de geur van verleidelijke vruchten lang vast. De zoetheid wordt gecontrasteerd met de fijne kruidigheid van anijs. Zoals een wandeling door een bosje rijp fruit op een warme zomeravond, omarmt deze geur de zintuigen met een zorgeloze sensualiteit en overgave.

Zonder de zwaarte van zijn voorgangers is Asabi Parfum Intense een geur voor de zomer. Lavendel zit in de topnoot, mirre in de hartnoot en vanille, tonkaboon en lavendel vormen weer de basis. Een lavendelveld in volle bloei verspreidt een frisse, kruidige geur. Mirre geeft een balsamico warmte doordrenkt met lichte rook. Vanille en tonkaboon omhullen de drager zachtjes in de basis, maar de lavendel houdt de geur zwevend en maakt hem niet te zwaar. Asabi Intense biedt een geur met mooie herinneringen voor al wie houdt van de zomer in het zuiden van Frankrijk.

Flacon en ontwerp

De zware glazen flacon van Asabi Parfum heeft voor elke geur een andere kleur. Het is kubusvormig met afgeronde zijden en ligt goed in de hand. Het minimalistische ontwerp heeft een nobel effect en dient als een samenbindend element. Als een pilaar symboliseert de flacon kracht en een duidelijk statement. In figuurlijke zin verbindt een zuil de aarde met de hemel, net zoals geuren van Asabi vaak tegenstrijdige elementen combineren. Afhankelijk van de geur verandert de kleur van de glanzende metaallaag. Zilver, zwart, koper en groen zijn de kleuren van het aantrekkelijke uiterlijk. Het opschrift " Asabi " combineert de weidse ornamentiek van het Oosten met de functionaliteit van het Westen.

Asabi Parfum online kopen

Lange tijd was Asabi Parfum alleen verkrijgbaar in sommige kappers- en stylingstudio's en in modeboetieks. Iedereen die de nicheparfums van hoge kwaliteit wil ontdekken, kan nu gewoon Asabi Parfum online kopen. De luxueuze uniseks geuren zijn ware schatten waarvan de kunstige creatie veel mensen in verrukking brengt, want het is beslist een kunst om met betrekkelijk weinig ingrediënten zulke fantastische geuren te creëren. Asabi Parfum is gunstig voor mensen die houden van een verbinding tussen eenvoud en complexiteit. Omdat de duidelijke lijn van een geur altijd wordt doorbroken om iets mysterieus door te laten schijnen. Zo betovert Asabi Parfum iedereen die het aandurft om een nieuwe weg in te slaan in geuren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

161 228
toepassen
Asabi

Ein warmer Frühling

Das leichte, aber doch warme Asabi Eau de Parfum Intense erinnert mit Lavendel im Kopf, Myrrhe im Herzen und einer Melange aus Vanille, Tonkabohne und Mandeln in der Basis an einen lauen Abend, der erste sommerliche Gefühle weckt.
Asabi

Mit engelsgleichen Noten fängt alles an

Asabi No.2 Intense ist tatsächlich der erste Duft des Labels – die Nummer Eins hat man für letzten Duft reserviert. Jasmin und Safran eröffnen den Duft, im Herz steht Zedernholz und Amber lässt den Akkord ausklingen.
Asabi

Ein Gourmand, wie er im Buche steht

Mit feinen Noten von Begamotte, Neroli und Karamell startet Asabi No. 3 Intense mit süßen Impressionen, Iris, Rose und Jasmin werden im Herzen romantisch, auf Vanille und Moschus ruht das Parfum, das von Marshmallows inspiriert ist.
Asabi

Die Kunst der Verführung

Fruchtig und grün startet Asabi No. 4 Intense und lässt es damit eher langsam angehen, bevor es mit Anis und Früchten im Herzen abwechslungsreich weitergeht. Moschus, Amber und Vanille lassen einen Duft entstehen, wie er verlockender kaum sein könnte.