Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voor looks vers van de internationale catwalks: Tigi Catwalk biedt styling- en verzorgingsproducten die door professionals zijn gecreëerd en geperfectioneerd. Voor een overtuigende verschijning in elke situatie.

Meer info

Tigi Catwalk kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Tigi Catwalk Professionele producten die kapsalons inspireren

Uitgewerkte gevlochten kapsels, wilde manen en uitstekende styling: de haartrends die op de catwalks van deze wereld te zien zijn, zijn vaak niet geschikt voor het dagelijks leven. Tigi Catwalk probeert de look van de catwalks, de professionele stylisten en haarkunstenaars geschikt te maken voor het dagelijks leven van iedereen. Het veelzijdige team op Tigi Catwalk is ervaren in het interpreteren van de uitgebreide looks van de catwalk voor het dagelijks leven. De verschillende stijlen worden vertaald en werkbaar gemaakt zodat ze in een moderne maar handige versie beschikbaar zijn voor de klanten in de kapsalons.

De texturen van de afzonderlijke Tigi Catwalk producten spelen net zo'n grote rol als de look. Perfecte krullen, ongelooflijk volume en indrukwekkende, moderne kapsels zijn de droom van modeliefhebbers die werken met Tigi Catwalk producten. Van de eigentijdse föhnlook tot fantastische opsteekkapsels en gevlochten kapsels, alles is mogelijk. Het probleem met deze kapsels is dat ze simpelweg niet gecreëerd kunnen worden met normale verzorgingsproducten - en het is precies deze wens die heeft geleid tot de ontwikkeling van de producten van Tigi Catwalk.

Geboren uit het verlangen naar geweldige styling

De oprichter van Tigi Catwalk, Anthony Mascolo, is een overtuigd gelovige: Tigi kon alleen opgericht worden als merk omdat de perfecte stylingproducten niet bestonden. Van Tigi Catwalk shampoo tot Tigi Catwalk conditioner, alles moest eerst uitgevonden worden en dat schreeuwde om een stichting. Zo gezegd, zo gedaan: de kapperslegende creëerde zo een unieke cultuur.

Vanaf het begin was het de visie van de oprichter om de technische grenzen te doorbreken en de regels steeds verder uit te breiden. Wat ooit mogelijk was, moest worden gedeeld met andere kappers, zodat door voortdurende opleiding en training het hele kappersambacht kon evolueren. Adembenemende shows en ongelooflijk artistieke beelden maakten er vanaf het begin deel van uit.

Tigi is niet alleen een merk, het inspireert en viert de kunst van goed stylen. Tigi Catwalk Producten omvatten kleuren, bevestigingsproducten, afwerkingen. Alles moet kloppen en bij elkaar passen. Daarom heeft de Tigi-crew een grondige opleiding in kappers, styling, mode en aanverwante gebieden.

Tigi Catwalk Koop shampoo en andere Tigi Catwalk producten

Tigi Catwalk Conditioners vind je niet zomaar in het schap van de supermarkt. Toch bieden ze ongelofelijke mogelijkheden. Het idee achter de producten is dat een shampoo, een conditioner en andere verzorgingsproducten altijd samengaan. De respectievelijke componenten zijn apart verkrijgbaar, maar vormen een samenhangend verzorgingsconcept.

Zo is er de Tigi Catwalk shampoo voor brunette haar. Deze zorgt voor een intensere kleurdiepte, maakt het haar glad en soepel en voedt het. Paardenkastanje-extract is het geheim. De bijbehorende conditioner ondersteunt de voedende effecten.

De Violet-lijn daarentegen is perfect voor blond, grijs en gekleurd haar. Het ondersteunt een licht koele blondtint en herstelt de warme nuances die het haar na verloop van tijd ontwikkelt. Het reconstrueert het haar ook. Het actieve complex in Tigi Catwalk Conditioner Violet beschermt het haar tegen hitte.

De Elevating-lijn bestaat ook uit een shampoo en een conditioner. De producten zijn verrijkt met provitamine B5 en amandelolie en zorgen voor ongewoon volume in het haar.

De Nourishing producten zijn anders: het doel is hier om het haar te voorzien van dringend noodzakelijke voedingsstoffen. Havermout en honing worden vermeld als actieve ingrediënten: Tigi Catwalk heeft hier diep in de trukendoos van de natuur gegrepen. Havermout en honing staan bekend om hun positieve effect op huid en haar en werden al in de oudheid gebruikt voor lichaamsverzorging.

Gestyled haar is vaak erg gestrest. Zowel de fysieke impact van kammen en borstelen als het gebruik van veel verschillende verzorgingsproducten doen het haar op de lange termijn geen goed. Nu is het tijd voor de Tigi Catwalk Headshot serie. De Reconstructive Shampoo biedt optimale verzorging. Tarweproteïnen en melkzuur regenereren beschadigd haar. Aminozuren en ginseng worden opgenomen in de haarstructuur zodat beschadigde delen worden aangevuld. Gespleten haarpunten en haarbreuk worden zo voorkomen en het haar ziet er gezond en verzorgd uit. Shampoo en conditioner worden hier ook op elkaar afgestemd.

Haarmaskers zijn heel speciale Tigi Catwalk producten. Ze zijn ontworpen om het haar nog intensiever te verzorgen en zorgen voor een geweldige glans, soepelheid en gezondheid. Het masker kan wat langer blijven zitten zodat de actieve complexen echt in de haarstructuur doordringen.

Naast de talloze producten uit het Wash & Care assortiment heeft Tigi Catwalk ook stylingproducten in het programma. Hier gaat het erom de verschillende kapsels in stijl te fixeren en bijvoorbeeld de ongelofelijke krullenpracht een rotsvaste fixatie te geven. Als steil haar onwrikbaar als een helm om het hoofd ligt en niet in de war raakt, zelfs niet bij heftige bewegingen, dan zit er meestal een goed stylingproduct achter: Tigi Catwalk heeft er verschillende in het assortiment. Fixerende haarsprays, speciale verzorgings- en stylingsprays voor krullen en droogshampoo zijn slechts enkele voorbeelden.

Prominente medewerkers: Tigi Catwalk is een sterk merk

Naast de beroemde oprichter Anthony Mascolo, die altijd in de schijnwerpers staat als directeur van de internationale Tigi-shows, is Akos Bodi aan boord. Geboren in Budapest, werkte hij zes jaar in een lokale kapsalon voordat hij naar Dallas verhuisde en bij Anthony Mascolo kwam. Hij volgde Mascolo naar Londen en is nu verantwoordelijk voor alle creatieve projecten. Akos leidt ook het begeleidingsteam van Tigi.

Een ander belangrijk teamlid is Kerry O'Reilly, die veel redactionele, show- en media-ervaring meebrengt. Dit zijn de drie belangrijkste geesten achter Tigi en het merk Tigi Catwalk. Het is dus geen wonder dat de Tigi Catwalk shampoo aan de hoogste eisen voldoet en de Tigi Catwalk conditioner een perfecte match is.

Tigi Catwalk Online producten kopen

De producten van Tigi Catwalk zijn betaalbaar in vergelijking met andere merken met vergelijkbare claims. De producten overtuigen zowel kappers en stylisten als fashionista's en modeliefhebbers. De professioneel toegepaste producten maken styling op het hoogste niveau mogelijk en worden daarom graag gebruikt door goed opgeleide professionals. Gevarieerd, perfect op elkaar afgestemd en toch betaalbaar: waar anders vind je zulke stylingproducten? Dit maakt de producten van Tigi Catwalk tot iets heel bijzonders. Tigi Catwalk Goedkoop producten kopen is niet zo moeilijk - als je weet waar. Wij verkopen Tigi Catwalk producten in onze online shop en breiden het assortiment voortdurend uit. Nieuwe Tigi Catwalk producten zijn altijd online te vinden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.