Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voor looks vers van de internationale catwalks: Tigi Catwalk biedt styling- en verzorgingsproducten die zijn gecreëerd en geperfectioneerd door professionals. Voor een overtuigende uitstraling in elke situatie.

Meer info

Tigi Catwalk goedkoop kopen

Meer info +

Tigi Catwalk: Professionele producten die kapsalons inspireren

Uitgewerkte gevlochten kapsels, wilde manen en uitmuntende styling: de haartrends die te zien zijn op de catwalks van deze wereld zijn vaak niet geschikt voor dagelijks gebruik. Tigi Catwalk probeert de look van de catwalks, professionele stylisten en haarkunstenaars geschikt te maken voor dagelijks gebruik voor iedereen. Het veelzijdige team van Tigi Catwalk is ervaren in het interpreteren van de uitgebreide looks van de catwalk voor het dagelijks leven. De verschillende stijlen worden vertaald en realiseerbaar gemaakt, zodat ze in een moderne maar praktische versie beschikbaar zijn voor klanten in kapsalons.

De texturen van de individuele Tigi Catwalk producten spelen net zo'n belangrijke rol als de look. Perfecte krullen, ongelooflijk volume en indrukwekkende, moderne kapsels zijn de droom van modeliefhebbers die met Tigi Catwalk producten werken. Van eigentijdse föhnlooks tot fantastische opsteekkapsels en gevlochten kapsels, alles is mogelijk. Het probleem met deze kapsels is dat ze simpelweg niet gecreëerd kunnen worden met normale verzorgingsproducten - en het was precies deze wens die leidde tot de ontwikkeling van Tigi Catwalk producten.

Geboren uit het verlangen naar geweldige styling

De oprichter van Tigi Catwalk, Anthony Mascolo, is er heilig van overtuigd: Tigi kon alleen opgericht worden als merk omdat de perfecte stylingproducten niet bestonden. Van Tigi Catwalk Shampoo tot Tigi Catwalk Conditioner, alles moest eerst uitgevonden worden en dat schreeuwde om een stichting. Zo gezegd, zo gedaan: de kapperslegende creëerde een unieke cultuur.

Vanaf het allereerste begin was het de visie van de oprichter om de technische grenzen te doorbreken en de regels steeds verder uit te breiden. Wat ooit mogelijk was, moest worden gedeeld met andere kappers, zodat het hele kappersvak zich kon blijven ontwikkelen door voortdurende bijscholing en training . Adembenemende shows en ongelooflijk artistieke beelden maakten hier vanaf het begin deel van uit.

Tigi is niet alleen een merk, het inspireert en viert de kunst van goede styling. Tigi Catwalk producten omvatten kleuren, setting producten en afwerkingen. Alles moet kloppen en bij elkaar passen. Daarom heeft de Tigi crew diepgaande training in kappers, styling, mode en aanverwante gebieden.

Koop Tigi Catwalk shampoo en andere Tigi Catwalk producten

Tigi Catwalk conditioners vind je niet zomaar in de schappen van de supermarkt. Toch bieden ze ongelofelijke mogelijkheden. Het idee achter de producten is dat een shampoo, conditioner en andere verzorgingsproducten altijd samen gaan. Hoewel de respectievelijke componenten afzonderlijk verkrijgbaar zijn, vormen ze een samenhangend verzorgingsconcept.

Zo is er bijvoorbeeld de Tigi Catwalk shampoo voor brunette haar. Deze zorgt voor een intensere kleurdiepte, maakt het haar glad en soepel en verzorgt het. Paardenkastanje-extract is het geheim. De bijbehorende conditioner ondersteunt de voedende effecten.

De Violet-lijn daarentegen is perfect voor gebleekt, grijs en gekleurd haar. Het ondersteunt een licht koele blondtint en herstelt de warme nuances die het haar na verloop van tijd ontwikkelt. Het reconstrueert het haar ook. Het actieve complex in Tigi Catwalk Conditioner Violet beschermt het haar tegen hitte.

De Elevating lijn bestaat ook uit een shampoo en een conditioner. De producten bevatten provitamine B5 en amandelolie en toveren ongewoon volume in het haar.

De Nourishing producten zijn anders: hier is het de bedoeling om het haar te voorzien van broodnodige voedingsstoffen. Havermout en honing worden genoemd als actieve ingrediënten: Tigi Catwalk heeft hier diep in de trucentas van de natuur getast. Haver en honing staan bekend om hun positieve effect op huid en haar en worden al sinds de oudheid gebruikt voor lichaamsverzorging.

Gestyled haar is vaak erg gespannen. Zowel de fysieke impact van kammen en borstelen als het gebruik van veel verschillende verzorgingsproducten zijn op de lange termijn niet goed voor het haar. Nu is het tijd voor de Tigi Catwalk Headshot lijn. De Reconstructive Shampoo biedt optimale verzorging. Tarweproteïnen en melkzuur regenereren beschadigd haar. Aminozuren en ginseng worden opgenomen in de haarstructuur zodat beschadigde plekken worden opgevuld. Dit voorkomt gespleten haarpunten en haarbreuk, waardoor het haar er gezond en verzorgd uitziet. Ook hier zijn de shampoo en conditioner op elkaar afgestemd.

De haarmaskers zijn zeer speciale Tigi Catwalk producten. Ze zijn ontworpen om het haar nog intensiever te voeden en zorgen voor veel glans, souplesse en gezondheid. Het masker kun je wat langer laten zitten zodat de actieve complexen echt in de haarstructuur doordringen.

Naast de vele producten uit het Wash & Care assortiment heeft Tigi Catwalk ook stylingproducten in het programma. Het doel is hier om de verschillende kapsels in de juiste stijl te fixeren, bijvoorbeeld om de ongelofelijke pracht van krullen een ijzersterke fixatie te geven. Als steil haar onwrikbaar als een helm om het hoofd ligt en zelfs bij krachtige bewegingen niet in de knoop raakt, dan zit er meestal een goed stylingproduct achter: Tigi Catwalk heeft er een paar in het programma. Fixerende haarsprays, speciale verzorgings- en stylingsprays voor krullen en droogshampoo zijn slechts enkele voorbeelden.

Prominente medewerkers: Tigi Catwalk is een sterk merk

Naast de prominente oprichter Anthony Mascolo, die altijd in de schijnwerpers staat als directeur van de internationale Tigi-shows, is Akos Bodi ook aan boord. Hij is geboren in Boedapest en werkte zes jaar in een plaatselijke kapsalon voordat hij naar Dallas verhuisde en bij Antony Mascolo kwam werken. Hij volgde Mascolo naar Londen en is nu verantwoordelijk voor alle creatieve projecten. Akos leidt ook het mentorenteam van Tigi.

Een ander belangrijk teamlid is Kerry O'Reilly, die een schat aan redactionele, show- en media-ervaring meebrengt. Dit zijn de drie belangrijkste breinen achter Tigi en het merk Tigi Catwalk. Het is dus geen wonder dat de Tigi Catwalk shampoo aan de hoogste eisen voldoet en dat de Tigi Catwalk conditioner een perfecte match is.

Tigi Catwalk producten online kopen

Tigi Catwalk producten zijn betaalbaar in vergelijking met andere merken met vergelijkbare standaarden. De producten overtuigen zowel kappers en stylisten als fashionista's en modeliefhebbers. De professioneel gerealiseerde producten maken styling op het hoogste niveau mogelijk en zijn daarom geliefd bij goed opgeleide professionals. Gevarieerd, perfect op elkaar afgestemd en toch betaalbaar: waar anders vind je zulke stylingproducten? Dit maakt Tigi Catwalk producten tot iets heel bijzonders. Tigi Catwalk producten goedkoop kopen is niet zo moeilijk - als je weet waar. Wij verkopen Tigi Catwalk producten in onze online shop en breiden het assortiment voortdurend uit. Nieuwe Tigi Catwalk producten zijn binnenkort online te vinden.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten