Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geurcreaties van Issey Miyake komen uit het land van de rijzende zon. Sinds de release van de klassiekers L'Eau d'Issey en L'Eau d'Issey pour Homme heeft het Japanse designerlabel regelmatig nieuwe, spannende geuren gelanceerd.

Meer info

koop Issey Miyake parfum goedkoop

Meer info +

Issey Miyake geuren - puristisch en elegant

De natuur zelf, met haar verscheidenheid aan fijne geuren, staat model voor de diverse creaties van modeontwerper en parfummerk Issey Miyake Parfum. Het gaat niet om de sterkste geur, maar om de holistische verbinding tussen de huid en sensuele geurnuances. Het Issey Miyake parfum voor mannen en vrouwen vult daarom het aangenaam aantrekkelijke effect op andere mensen aan in plaats van het te vervangen. Bloemenextracten en water in hun zijdezachte, delicate combinatie vormen de basis voor Issey Miyake parfum voor vrouwen. Namen als L'Eau D'Issey pour Femme of Pleats Please resoneren met de lichtheid die zich op de huid als bij toeval ontwikkelt tot een verleidelijke compositie. Voor mannen is Issey Miyake parfum verkrijgbaar in frisse, fruitige nuances. Vrouwen kopen heel vaak Issey Miyake parfum online voor hun mannen. Hun bedoeling is de mannelijke, maar niet te sterke geur. Integendeel, elk Issey Miyake parfum benadrukt de mannelijke, wrange dynamiek.

Issey Miyake parfum voor mannen en vrouwen

De ontwikkeling van Issey Miyake parfums is geïnspireerd door natuurlijkheid en pure emotie. Ondanks zijn liefde voor technologie en moderne expertise in de productie van parfums, blijft Miyake trouw aan zijn persoonlijke filosofie om in harmonie met de natuur te leven. Op zoek naar originaliteit leidt de ontdekkingsreis met het Issey Miyake parfum tot een harmonie van uiterlijke waarneming en innerlijke zelfontdekking. Water als het verbindende element van veel stoffen in de natuur kenmerkt elke Issey Miyake geur. Vanwege deze frisse basis wordt een Issey Miyake parfum voor vrouwen ook door mannen gedragen. Omgekeerd zijn water en citrusvruchten makkelijke combinaties waarin een Issey Miyake mannengeur ook door vrouwen wordt geprefereerd.

Toen Issey Miyake voor het eerst een parfum creëerde, werd hij geleid door zijn eigen onverzadigbare nieuwsgierigheid naar een nieuwe definitie tussen kleding en lichaam. In dit experiment is de modeontwerper zich bewust van de uitstraling van het parfum als onderdeel van deze gewenste symbiose. Omdat slechts één van de vele zintuigen verantwoordelijk is voor de perceptie van geuren, blijven de composities echter terughoudend. Ze flatteren het lichaam als een lichte outfit die wordt waargenomen zonder de aandacht te trekken. In Issey Miyake parfum worden traditie en geavanceerde technologie optimaal gecombineerd volgens het onderzoek van de ontwerper. Dit maakt het zo gemakkelijk om een Issey Miyake parfum te dragen tegen een gunstige prijs als aanvulling op je mode - voor elke gelegenheid en in elke stemming.

Issey Miyake parfum - een festival van bloemengeuren en frisheid

Een nieuwe toevoeging aan Issey Miyake parfum is de Summer Edition voor vrouwen. De merkeigenaar nodigde Michelle McKinney uit Engeland uit om haar eigen lichte zomerse interpretatie te creëren. Dit is gerealiseerd in het Issey Miyake parfum voor vrouwen in een lichte en donkere bloemencombinatie. Het Issey Miyake parfum L'Eau D'Issey Pure is geïnspireerd op de zeldzame bron met dezelfde naam. De eerste creatie van deze noot in 1992 heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een licht bloemige klassieker.

Andere nuances van het Issey Miyake parfum L'Eau D'Issey zijn Absolue met het bloemige aroma van nachtjasmijn en Florale, een sensuele, lichte damesgeur gemaakt van rozenblaadjes en water. Jong, dynamisch en bijna iconisch, het Issey Miyake Pleats Please parfum maakt deze serie vrouwengeuren compleet.

De Issey Miyake mannengeur wordt gekenmerkt door dezelfde filosofie en een andere inhoud. Hierbij hoort ook een Summer Edition van Michelle McKinney. Issey Miyake zelf is actief in de mannengeur L'Eau D'Issey Pour Homme Noir Ambré. Houtachtige nuances en een lichte hint van amber resoneren in deze oriëntaalse herengeur. Het Issey Miyake parfum L'Eau D'Issey Pour Homme ruikt zo fris als een bergbron. Nuit D'Issey versterkt de aantrekkingskracht van een man in plaats van deze te maskeren met een geur. Het sportieve, frisse Issey Miyake herenparfum L'Eau D'Issey Pour Homme Sport combineert de frisheid van citrusvruchten, de rokerige nuances van donkere houtsoorten en de dynamiek van een waterval. De natuurlijke producten die gebruikt worden in de Issey Miyake herengeur zijn nootmuskaat, vetiver, citrusvruchten, leer en donkere houtsoorten.

Met de vrouwengeur L'Eau d'Issey heeft Issey Miyake iets voor de eeuwigheid gecreëerd: oriëntaalse noten worden gecombineerd met de geuren van het Avondland en combineren met de lichtheid van water, de bron van al het leven, om een buitengewoon parfum te creëren. Roos en lotus vormen de bloemige hoofdnoot van L'Eau d'Issey, die wordt ondersteund door een houtachtige basis en is doordrenkt met aquatische geuren.De damesgeur Le Feu d'Issey Light wordt gepresenteerd in een rode flacon en straalt warmte en levensvreugde uit. De geur is bloemig en fris - het benadrukt het karakter van de mooie, jeugdige vrouw die weet wat ze wil van het leven.A Scent by Issey Miyake bevat alle elementen van het buitenleven en combineert ze tot een lichte en luchtige, vrouwelijke geurbeleving. Franse verbena, Arabische hyacint en Indiase jasmijn worden gecombineerd met Aziatische galbanum om een aromatische geur te creëren die doet denken aan de uitgestrektheid van de natuur en haar veelzijdige geur.

De mannelijke tegenhanger van de gelijknamige vrouwengeur heet L'Eau d'Issey pour Homme en is vol mannelijkheid en toch licht en luchtig - want de stijlbewuste man pronkt niet met wat hij heeft. Yuzu, kruiden en sandelhout worden gecombineerd in L'Eau d'Issey pour Homme om een kruidige, mannelijke geurbeleving te creëren die toch wordt gekenmerkt door tijdloze lichtheid. Het benadrukt het sterke karakter van de man zonder overweldigend en intens te zijn - dat is het sleutelwoord voor de mannengeur L'Eau d'Issey pour Homme Intense. De klassieke L'Eau d'Issey werd gebruikt als basis en verfijnd met de frisheid van citrusvruchten en de mysterieuze kruidigheid van kostbare houtsoorten. In de diepblauwe kleur van de herengeur L'Eau Bleue d'Issey pour Homme ontmoeten rozemarijn en patchoeli mysterieuze houtnoten. De geur nodigt je uit om het karakter van de drager in al zijn facetten te verkennen - want stille wateren staan erom bekend diep te stromen.

Hoewel deze combinatie klinkt als zware, krachtige composities, zijn de herengeuren eerder ingetogen in hun charisma. In overeenstemming met de visie van de ontwerper benadrukken de respectieve basis- en hartnoten in de Issey Miyake geur het natuurlijke charisma van de man zelf. Zichzelf laten voelen in plaats van opdringen - dit concept wordt gerealiseerd in het Issey Miyake parfum op een manier die gunstig is voor dag en nacht, zomer en winter, man en vrouw.

De ontwerper benadrukt het belang van water in Issey Miyake parfum in elke creatie door middel van de gekozen geurkleur en de verpakking in een transparante flacon. Op deze manier roept Issey Miyake parfum voor vrouwen visueel het idee op van golven, helder daglicht en verleidelijke duisternis. Gebruikers die zo'n Issey Miyake parfum kopen zijn mensen zoals de merkeigenaar zelf met een voorliefde voor inspiratie, met eigenzinnigheid en nieuwsgierigheid en een verlangen om hun persoonlijkheid zo natuurlijk mogelijk te benadrukken. Om de prachtige kracht van de natuur en de interactie met mensen via video te laten zien, begeleidt Miyake een eilandverkenner op zijn project. De Japanse modeontwerper Issey Miyake haalt zijn creativiteit uit kunst, wetenschap en zijn eigen ontmoetingen met mensen. Het resultaat is een technoïde stijl die terugkomt in de mannen- en vrouwenmode en parfumcollecties van de Japanse ontwerper.

Issey Miyake parfum en de magie van mooie flesjes

De Summer Edition van Issey Miyake parfum is ontwikkeld door de Engelse kunstenares Michelle McKinney op uitnodiging van Miyake. Het Issey Miyake mannenparfum en het Issey Miyake vrouwenparfum zijn echter gecreëerd door parfumeur Alberto Morillas. Deze vurige combinatie van jeugdige ideeën en professionele compositie is ook te herkennen in de verpakking van beide versies van het Issey Miyake parfum. Om te laten zien dat water ook anders kan zijn, is de grappige en vrolijke damesgeur Pleats Please verpakt in een prisma-achtige flacon. Van de dop tot de asymmetrische flesvorm en de eenvoudige print, dit Issey Miyake parfum staat voor een bewuste stijlbreuk, goed humeur en modieus optimisme. Voor de rest hebben de verpakkingsontwerpers slanke, ranke en soms conische vormen gebruikt om de lichtheid en terughoudendheid van Issey Miyake parfum voor vrouwen te benadrukken. Daarentegen zijn hoekige, klassiek gevormde flacons dynamische ontwerpen voor het Issey Miyake mannenparfum. De vraag naar de hoogste esthetiek wordt ook uitgedrukt door de lichte of donkere symboliek voor dag en nacht in beide varianten van Issey Miyake parfum.

Issey Miyake parfum als cadeau voor jezelf of voor anderen

Zorg, aandacht voor detail en een onuitsprekelijk subtiele esthetiek zitten in elk Issey Miyake parfum. De gunstige prijzen zouden ook een stimulans moeten zijn voor veel modebewuste mensen om een Issey Miyake parfum te kopen. Als cadeau kan elk Issey Miyake parfum tegen een gunstige prijs worden samengesteld in verschillende flesformaten met nuances voor mannen en vrouwen. Maar eerlijk is eerlijk: zou niet iedereen zichzelf een cadeau van bezinning en genot moeten geven? Elke vrouw en elke man die op zoek is naar nieuwe zintuiglijke indrukken en fijne geurcomposities zou zeker hun Issey Miyake parfum goedkoop moeten kopen om te ontdekken. De mogelijkheid om jezelf te verwennen maakt immers deel uit van de filosofie achter de creatie van Issey Miyake parfum.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Issey Miyake met vier sterren of meer
4,94 uit 5 sterren — op basis van 19 klant adviezen
Commentaar van Een "de Vriesje".
De absolute nummer 1 !!!

Deze eau de Toilette is al een aantal jaren mijn favoriet. Ik krijg ook vaak complimenten over het heerlijke geurtje dat ik "bij me draag". Deze eau de toilette is ook voor alle leeftijden geschikt (zelfs mijn moeder van 85 jaar gebruikt deze).... Als de fles bijna leeg is, bestel ik meteen weer een nieuwe (aangezien ik niet zonder wil/kan)! Dussss......kopen maar!

Commentaar van Myriam
Heerlijke geur

Oude geur die nog steeds actueel is.ik zou hem aan iedereen aanraden die mijn mening vraagt.ik blijf hem gebruiken zolang ik leef en de geur in het assortiment blijft. De prijs is ok

Commentaar van Monvill
Super mannenverzorging

Ik vind deze verzorging na het scheren heerlijk. Verzorgt, verfrist en ruikt ook nog heerlijk. Dus wie van eenvoudig en ongecompliceerd houdt, gebruik deze balm!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Issey Miyake in vergelijking met de SRP