Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geurcreaties van Issey Miyake komen uit het land van de rijzende zon. Sinds de release van de klassiekers L'Eau d'Issey en L'Eau d'Issey pour Homme heeft het Japanse designerlabel regelmatig nieuwe, opwindende geuren gelanceerd.

Meer info

Koop Issey Miyake Parfum goedkoop

Meer info +

Issey Miyake Geuren - puristisch en nobel

De natuur zelf met haar verscheidenheid aan fijne geuren staat model voor de modeontwerper en het parfummerk Issey Miyake Parfum van de meest uiteenlopende creaties. Het gaat niet om de sterkste geur, maar om de holistische verbinding tussen huid en sensuele geurnuances. Aanvullend, niet vervangend, vindt Issey Miyake het parfum voor mannen en vrouwen dan ook een aangename aantrekkingskracht op andere mensen. Bloemextracten en water in hun zijdezachte, delicate combinatie vormen de basis voor Issey Miyake Parfum Dames. Namen als L'Eau D'Issey pour Femme of Pleats Please resoneren met de lichtheid die zich als bij toeval op de huid ontwikkelt tot een verleidelijke samenstelling. Voor mannen presenteert het parfum Issey Miyake zich goedkoop in frisse, fruitige nuances. Heel vaak kopen vrouwen online een Issey Miyake parfum voor hun mannen. Hun bedoeling hiervoor is het mannelijke, maar niet te sterke gevoel. Elk parfum op Issey Miyake onderstreept veeleer de mannelijke en dierlijke dynamiek.

Issey Miyake Parfum voor mannen en vrouwen

De ontwikkeling van Issey Miyake parfums is geïnspireerd op natuurlijkheid en pure emotie. Met al zijn liefde voor technologie en moderne knowhow in de productie van parfums blijft Miyake trouw aan zijn persoonlijke filosofie van een leven in harmonie met de natuur. Op zoek naar originaliteit leidt de ontdekkingsreis met het Issey Miyake parfum tot een harmonie van uiterlijke waarneming en innerlijke zelfontdekking. Water als verbindend element van vele stoffen in de natuur kenmerkt elke Issey Miyake geur. Door deze frisse basis wordt een Issey Miyake parfum voor vrouwen ook door mannen gedragen. Omgekeerd zijn water en citrusvruchten lichte combinaties waarbij een Issey Miyake geur voor mannen ook de voorkeur heeft van vrouwen.

Toen Issey Miyake voor het eerst een parfum creëerde, richtte hij zich hiervoor op zijn eigen onverzadigbare nieuwsgierigheid voor een herdefinitie tussen kleding en lichaam. In dit experiment is de eigenlijke modeontwerper zich bewust van de uitstraling van het parfum als onderdeel van deze gewenste symbiose. Maar omdat slechts één van de vele zintuigen verantwoordelijk is voor het waarnemen van geuren, blijven de composities ingehouden. Zo vleien ze rond het lichaam als een lichte outfit die wordt waargenomen zonder de aandacht te trekken. Volgens de wil van de ontwerper om te onderzoeken, worden traditie en geavanceerde technologie optimaal gecombineerd in Issey Miyake parfum. Dit maakt het zo gemakkelijk om een Issey Miyake parfum tegen een redelijke prijs voor het voetlicht te brengen als aanvulling op de mode - voor elke gelegenheid en in elke stemming.

Issey Miyake Geur - een festival van bloemengeur en frisheid

Een noviteit op Issey Miyake parfum is de Summer Edition voor vrouwen. Hiervoor nodigde de merkeigenaar Michelle McKinney uit Engeland uit voor haar eigen, zomerse interpretatie. Dit is geïmplementeerd in de Issey Miyake parfum dames in licht-donkere bloemencombinatie. Het Issey Miyake parfum L'Eau D'Issey Pure is geïnspireerd op de zeldzame bron met dezelfde naam. Reeds de eerste creatie uit 1992 van deze noot ontwikkelde zich intussen tot de bloem-lichtklassieker.

Andere nuances aan de Issey Miyake geur L'Eau D'Issey zijn Absolue met het bloemige aroma van nachtjasmijn en Florale, een sensueel, licht vrouwenparfum gemaakt van rozenblaadjes en water. Jong, dynamisch en bijna iconisch, de Issey Miyake parfum Pleats Please completeert deze serie damesgeuren.

Dezelfde filosofie en verschillende inhoud kenmerken de Issey Miyake mannengeur. Dit omvat ook een zomereditie van Michelle McKinney. Issey Miyake zelf wordt actief in de mannengeur L'Eau D'Issey Pour Homme Noir Ambré. Houtachtige nuances en een licht amberkleurig tintje resoneren in dit oosterse mannenparfum. Fris als een bergbron, het Issey Miyake parfum L'Eau D'Issey Pour Homme ruikt. Nuit D'Issey versterkt de allure van een man in plaats van het te maskeren met geur. De sportieve, frisse Issey Miyake mannengeur L'Eau D'Issey Pour Homme Sport combineert de frisheid van citrusvruchten, de rokerige nuances van donkere bossen en de dynamiek van een waterval. Issey Miyake De natuurlijke producten die gebruikt worden in de Issey Miyake geur voor mannen zijn onder andere nootmuskaat, vetiver, citrus, leer en donkere houtsoorten.

Met zijn vrouwengeur creëerde L'Eau d'Issey Issey Miyake iets voor de eeuwigheid: Oosterse noten combineren met de geuren van het Occident en verenigen zich met de lichtheid van het water, de bron van alle leven, om een buitengewoon parfum te creëren. Roos en lotus vormen de bloemige hoofdnoot van L'Eau d'Issey, die wordt ondersteund door een houtachtige basis en is doordrenkt met aquatische geuren. De vrouwengeur Le Feu d'Issey Light wordt gepresenteerd in een rode fles en straalt warmte en levensvreugde uit. De geurnoot is bloemig en fris - het onderstreept het karakter van de mooie, jeugdige vrouw die weet wat ze van het leven wil. In het vrouwenparfum A Scent van Issey Miyake zijn alle elementen van het buitenleven verwerkt en gecombineerd tot een luchtige, lichte, vrouwelijke geurbeleving. Franse verbena, Arabische hyacint en Indiase jasmijn combineren met Aziatische galbanum om een aromatische geur te creëren die de uitgestrektheid van de natuur en haar veelzijdige geur oproept.

De mannelijke tegenhanger van de gelijknamige vrouwengeur heet L'Eau d'Issey pour Homme en presenteert zich vol van mannelijkheid en toch licht en luchtig - want de stijlbewuste man pronkt niet met wat hij heeft. Yuzu, kruiden en sandelhout combineren in L'Eau d'Issey pour Homme tot een kruidige, mannelijke geurbeleving die toch wordt gekenmerkt door tijdloze lichtheid. Het onderstreept het sterke karakter van de man zonder opdringerig te zijn. Intens - dat is het sleutelwoord van de mannengeur L'Eau d'Issey pour Homme Intense. De klassieke L'Eau d'Issey werd gebruikt als basis en verfijnd met de frisheid van citrusvruchten en de mysterieuze kruidigheid van kostbare houtsoorten. Het resultaat is een zintuiglijke indruk die blijft hangen. In het diepe blauw van de mannengeur L'Eau Bleue d'Issey pour Homme ontmoeten rozemarijn en patchoeli mysterieuze houtachtige noten. De geur nodigt u uit om het karakter van de drager in al zijn rijkdom te verkennen - want stilstaand water staat bekend als diepgaand.

Hoewel deze combinatie klinkt als zware, krachtige composities, zijn de mannengeuren nogal ingehouden in hun charisma. Zoals de ontwerper het ziet, benadrukken de respectievelijke basis- en hartnoten in het Issey Miyake parfum de eigen natuurlijke uitstraling van de man. Laat het een voorbode zijn in plaats van een imposante, dit concept is geïmplementeerd in de Issey Miyake parfum gunstig voor dag en nacht, zomer en winter, man en vrouw.

De ontwerper benadrukt het belang van water in Issey Miyake parfum in elke creatie door de gekozen geurkleur en de verpakking in een altijd transparant flesje. Zo stimuleert de Issey Miyake parfum dames visueel het idee van golven, daglicht en verleidelijke duisternis. Gebruikers die zo'n Issey Miyake parfum kopen zijn onder andere mensen zoals de merkeigenaar zelf met een voorliefde voor inspiratie, met grillen en nieuwsgierigheid en een verlangen om hun persoonlijkheid zo natuurlijk mogelijk te accentueren. Om via video de prachtige versterking van de natuur en de interactie met de mensen te laten zien, begeleidt Miyake in zijn project speciaal een eilandverkenner. De Japanse modeontwerper Issey Miyake haalt zijn creativiteit uit kunst, wetenschap en zijn eigen ontmoetingen met mensen. Dit heeft geresulteerd in een technoïde stijl die zowel de dames- als de herenmode van de Japanse ontwerper en zijn parfumcollectie doorloopt.

Issey Miyake Parfum en de magie van mooie flessen

De Summer Edition van Issey Miyake parfum is op uitnodiging van Miyake ontwikkeld door de Engelse kunstenares Michelle McKinney. De parfumeur Alberto Morillas creëerde echter de Issey Miyake geur voor mannen en de Issey Miyake geur voor vrouwen. Deze vurige combinatie van jeugdige ideeën en professionele samenstelling is ook te zien in de verpakking van beide versies van de Issey Miyake geur. Om te laten zien dat water ook anders kan zijn, is de grappig vrolijke vrouwengeur Pleats Please verpakt in een prisma-achtige fles. Van de dop tot de asymmetrische vorm van het flesje en de eenvoudige bedrukking, dit Issey Miyake parfum staat voor een bewuste breuk met stijl, goed humeur en modieus optimisme. Anders laten de ontwerpers van de verpakkingen in Issey Miyake Parfum Damen slanke, smalle en deels conische vormen spreken voor lichtheid en terughoudendheid. Hoekige, klassiek gevormde flacons daarentegen zijn dynamische ontwerpen voor de Issey Miyake geur voor mannen. De vraag naar de hoogste esthetiek komt in beide varianten van het Issey Miyake parfum bovendien tot uitdrukking door een lichte of donkere symboliek voor dag en nacht.

Issey Miyake Parfum als cadeau voor jezelf of voor anderen

Verzorging, aandacht voor detail en een onuitsprekelijk subtiele esthetiek zitten in elk Issey Miyake parfum. De lage prijzen zijn ook een stimulans voor veel modebewuste mensen om een Issey Miyake parfum te kopen. Als cadeau kan elk Issey Miyake parfum goedkoop worden samengesteld in verschillende flesgroottes met nuances voor mannen en vrouwen. Maar eerlijk gezegd, moet niet iedereen zichzelf af en toe een geschenk van bezinning en plezier geven? Elke vrouw en man die op zoek is naar nieuwe zintuiglijke indrukken en fijne geurcomposities moet hun Issey Miyake parfum zeker goedkoop kopen om te ontdekken. Het vermogen om jezelf te verwennen maakt immers deel uit van de filosofie waarin het parfum Issey Miyake is ontstaan.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Issey Miyake met vier sterren of meer
4,95 uit 5 sterren — op basis van 20 klant adviezen
Commentaar van Een "de Vriesje".
De absolute nummer 1 !!!

Deze eau de Toilette is al een aantal jaren mijn favoriet. Ik krijg ook vaak complimenten over het heerlijke geurtje dat ik "bij me draag". Deze eau de toilette is ook voor alle leeftijden geschikt (zelfs mijn moeder van 85 jaar gebruikt deze).... Als de fles bijna leeg is, bestel ik meteen weer een nieuwe (aangezien ik niet zonder wil/kan)! Dussss......kopen maar!

Commentaar van Myriam
Heerlijke geur

Oude geur die nog steeds actueel is.ik zou hem aan iedereen aanraden die mijn mening vraagt.ik blijf hem gebruiken zolang ik leef en de geur in het assortiment blijft. De prijs is ok

Commentaar van Monvill
Super mannenverzorging

Ik vind deze verzorging na het scheren heerlijk. Verzorgt, verfrist en ruikt ook nog heerlijk. Dus wie van eenvoudig en ongecompliceerd houdt, gebruik deze balm!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Issey Miyake in vergelijking met de SRP