Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
MAC

MAC kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Van Canada tot de hele wereld: het leven met MAC is kleurrijk

MAC is opgericht in Toronto, Canada, in de jaren tachtig. In het begin zijn er twee mannen, visagist Frank Toskan en kapper Frank Angelo. Ze zijn gefrustreerd door het feit dat make-up er altijd slecht uitziet op foto's. Er zijn geen bevredigende producten op de markt. Uit deze behoefte ontwikkelen zij in hun eigen keuken de eerste make-up producten, die zij ook aan collega's verkopen. Make-up artiesten en modellen behoren tot hun eerste klanten. Fotografen, moderedacteuren en stylisten merken het snel op, en de zaak verspreidt zich. Positieve berichten zorgen ervoor dat MAC producten al snel het gesprek van de dag zijn. In maart 1984 wordt eindelijk de eerste stand geopend in een warenhuis, waar alleen MAC producten worden verkocht.

Het merk positioneert zich vanaf het begin op een slimme manier: De make-up wordt verkocht in zwarte potjes, met make-up artiesten aan de balie. Dat bestaat niet echt op dat moment. En dan wordt Madonna betrapt op het dragen van lippenstift van MAC tijdens een fotoshoot. De matte rode tint wordt een bestseller. Kort daarna wordt de dame gezien met een MAC T-shirt aan, en de bekendheid van het merk is verzekerd.

Nu is het klap op de vuurpijl: MAC positioneert zich als een specialist voor kleur, niet voor huidverzorging. Street style met veel glamour en een beetje elegantie doen het op dit moment erg goed, en dat is waar de producten om de hoek komen kijken. In 1994 wordt het MAC Aids Fonds opgericht, waardoor de anti-Aids beweging op haar hoogtepunt nog meer aandacht krijgt. Tot op de dag van vandaag wordt de fabrikant geëngageerd en gesteund door beroemdheden als Lady Gaga, Nicki Minaj en Pamela Anderson. Als dochteronderneming van de Estée Lauder Companies, wordt het merk momenteel in 99 landen gedistribueerd.

Overtuigend MAC cosmetica met sterke kleuren

Wie MAC producten online zoekt, weet: MAC brengt kleur in het leven, en steeds opnieuw. Er worden steeds nieuwe collecties gepresenteerd die niet alleen de laatste trends volgen, maar deze ook helpen vormgeven. Wat niet wil zeggen dat er daar steeds nieuwe dingen te vinden zijn. Sommige collecties gaan heel lang mee. In ieder geval is het niet moeilijk om MAC producten in de online winkel te vinden.

-Eclatante kleureffecten en stralende ogen met een nooit eerder vertoonde expressiviteit geeft bijvoorbeeld Dazzleshadow. De oogschaduws zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en brengen metaalglans en iriserende kleuren aan op de oogcontouren. Sterke glanseffecten worden getoond door de varianten Shimmer, nauwelijks minder expressief zijn de varianten die Satin worden genoemd.

De losse poeders van de Iridescent Powder lijn laten het gezicht glanzen en stralen. Ze kunnen perfect worden aangebracht met de penselen uit de collectie.

-keyword Patrick Starrr: Er zijn altijd exotische tinten en opwindende schakeringen in deze collectie. Vooral populair is een opalescent make-up poeder.

Tot slot geeft de Lightful C Coral Grass lijn de teint een egale, subtiele gloed. Eigenlijk zijn het verzorgingsproducten die de huid hydrateren, reinigen en diep doen stralen. De crèmes en reinigers hebben een licht verhelderend en witmakend effect wanneer ze permanent worden aangebracht, maar zijn ook verkrijgbaar als getinte crèmes met een hoge beschermingsfactor tegen de zon. Vandaar de indeling onder make-up, hoewel het geen make-up producten in eigenlijke zin zijn. De producten bevatten waardevolle ingrediënten die de huid beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden.

Maar wat echt opmerkelijk is, is de kleurintensiteit en de ongelooflijke gloed die van de make-up en de oogschaduw uitgaat. Deze MAC producten verliezen hun glans niet op foto's, en zelfs bij gebruik van verschillende filters blijven de kleuren expressief. Ook voor de reclame heeft MAC gekozen voor een kleurrijk model van deze producten - het merk zet zich volledig in voor de menselijke diversiteit en zou alleen al daarom wereldwijd geliefd moeten zijn.

Sterk merk met sterke ondersteuning

MAC Producten worden gepromoot door modellen en fotografen van beroemdheden, visagisten en andere mensen die in de schijnwerpers staan. Dat was het geval in de jaren negentig. De celebrity endorsers van het merk zetten zich in voor het AIDS-hulpfonds van het merk, maar ze werken ook samen met MAC aan andere kwesties. Of het nu Rihanna, Brooke Shields of Lorde is: zij zijn merkambassadeurs van MAC. Als samenwerkingspartners creëren zij een sterke band met de fans van het merk, trekken zij nieuwe fans aan en presenteren zij MAC producten tijdens meer dan 200 Fashion Week shows per jaar wereldwijd. Dankzij hun hulp kan MAC 's werelds toonaangevende trendsetter in schoonheid zijn. MAC producten zijn on trend omdat ze een kleurrijke diversiteit bevorderen die vrouwen over de hele wereld aanspreekt. Ook vrouwen van kleur, die het merk actief promoten.

MAC Cosmetics - fascinerend kleurenspel en heerlijk huidgevoel

MAC adverteert met een andere claim: Alle MAC producten zijn dierproefvrij. Zowel in de onderzoeks- als in de testfase worden zij volledig achterwege gelaten. MAC werkt met in-vitro tests, d.w.z. testreeksen in het petrischaaltje. Voor de fabrikant is het bijzonder belangrijk dat geen enkel dier wordt geschaad. Zodra de laboratoriumtests zijn afgerond, worden vrijwilligers gezocht voor de eerste productevaluaties. In dit stadium zijn de afzonderlijke cosmetische produkten echter reeds als onschadelijk voor de mens ingedeeld, zodat de proefpersonen slechts aan een gering risico worden blootgesteld. MAC producten zijn dus ook geschikt voor mensen die veel belang hechten aan dierenwelzijn.

De fabrikant behoudt zich het recht voor om slechts één ding te doen: In sommige landen mogen cosmetica en verzorgingsproducten alleen worden verkocht als zij op levende dieren zijn getest. Zo niet, dan mogen de producten niet worden verkocht. MAC bijvoorbeeld ziet niet af van de markt in China, maar distantieert zich slechts van het optreden van de Chinese autoriteiten.

Niettemin biedt MAC een breed scala aan uitstekende cosmetica. En het is gewoon ongelooflijk divers en kleurrijk. MAC producten kopen betekent betrokken raken bij een ware explosie van kleuren.

MAC producten goedkoop kopen is heel eenvoudig

Online MAC producten kopen is geen enkel probleem, ook bij ons kunt u MAC producten goedkoop vinden, misschien wel goedkoper dan bij de fabrikant. En vooral, soms hebben we nog producten die niet meer verkrijgbaar zijn. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en er komen steeds nieuwe MAC producten bij, dus het is de moeite waard om af en toe eens rond te kijken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 54
toepassen
vandaag tot-37%1