Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een mooie, gezonde en egale bruining zonder UV-straling is het doel van James Read. De Brit biedt onder zijn naam producten aan waar zelfs beroemdheden bij zweren. Of de bruining zich nu onmiddellijk of over een langere periode moet ontwikkelen, of dat bestaande bruining moet worden verbeterd, het assortiment biedt voor elke behoefte de juiste oplossing.

Meer info

Koop James Read zelfbruinende lotion tegen een geweldige prijs

Meer info +

James Read belooft mooie bruine teint

Een altijd stralende bruine teint als fris van een vakantie in de Zuidzee hoeft niet langer een droom te blijven. Zonder zonnebanken en zonder schadelijke invloeden kunt u met de producten van de zonnebankenspecialist in enkele minuten James Read perfect bruin worden. Zonder de problemen van conventionele zelfbruiners, zoals bevlekte resultaten of onaangename geuren, zet de Brit nieuwe maatstaven voor het zonnen thuis.

Het goedkoop kopen van de James Read producten zorgt niet alleen voor een gezonde uitstraling. Hoogwaardige huidverzorgingsingrediënten zorgen er ook voor dat de huid van binnenuit straalt en maken van James Read producten meer dan alleen een zelfbruiner. Natuurlijkheid is onze hoogste prioriteit. Als hij correct wordt toegepast, is het verschil met een vakantiebruin niet merkbaar. Dankzij zijn jarenlange ervaring is hij James Read de meester van de zelfbruiners en helpt hij de grootste sterren om hun frisse uitstraling te bereiken. Dankzij de James Read producten die te koop zijn, is deze look nu voor iedereen beschikbaar.

Vlekkeloos bruinen als een droom

Al in zijn jeugd was hij gefascineerd James Read door zelfbruiners. In het weekend was er geen feest dat hij bijwoonde zonder zijn teint op te frissen met diverse hulpmiddelen. Het resultaat was niet altijd overtuigend en dus zocht de jongeman al James Read snel naar nieuwe manieren om het doel van een vlekkeloze bruining te bereiken. Dit persoonlijke doel en de passie voor zelfbruiners is veranderd in een internationale carrière. Hij werkt al meer dan 16 jaar James Read in de schoonheidsindustrie en is het eerste aanspreekpunt voor fotografen, ontwerpers en sterren op het gebied van zelfbruiners.

Maar de grote droom van ons James Read allemaal is altijd geweest om zijn kennis en ervaring te delen met een zo breed mogelijk publiek. Een natuurlijk mooie bruine teint moet voor iedereen toegankelijk zijn. Uit deze droom kwam de eigen productlijn van James Read . De hoogwaardige James Read producten in de online shop bieden mannen en vrouwen over de hele wereld de beste zelfbruiners voor thuis. Sinds hun lancering in 2012 hebben de zonnebrandproducten al meer dan 30 prijzen gewonnen en hebben ze een grote groep vaste klanten geïnspireerd. James Read Het goedkoop online kopen van producten maakt de droom van een zonovergoten huid waar, bij elke gelegenheid en in elk seizoen.

Van de directe zelfbruiner tot de intensivering van een natuurlijke bruining

De combinatie van een effectieve zelfbruiner met hoogwaardige huidverzorging vormt de basis voor het succes van de James Read producten en maakt van het merk een pionier op dit gebied. Het brede assortiment James Read producten dat online kan worden gekocht dekt al uw behoeften.

De James Read producten zijn onderverdeeld in drie categorieën:

Zelfbruin - direct bruin voor meerdere dagen

Geleidelijke bruining - een langzaam ontwikkelende, langdurige bruining

Enhance - Producten om de bruining te versterken met zonnestralen

Onder de klassieke zelfbruiners, die een onmiddellijk effect beloven, heeft u de keuze tussen maskers, sprays en producten in de vorm van een mousse. Elk van deze James Read producten heeft gemeen dat ze bijzonder gemakkelijk te gebruiken zijn en zelfs voor beginners een streeploze bruining zonder onaantrekkelijke vlekken garanderen. De zelfbruiners drogen snel, zodat u zich snel kunt kleden zonder uw kleren te vervuilen. Het bruineffect treedt onmiddellijk op en intensiveert binnen de volgende drie tot vijf uur tot het eindresultaat. Als u het nog minder gecompliceerd wilt, kunt u in uw slaap bruinen. Met het duo Sleep Mask Tan Go Darker Body en Sleep Mask Tan Go Darker Face wordt 's nachts een intensieve, glinsterende bruine kleur gecreëerd die tot vijf dagen duurt.

In de categorie Gradual Tan vindt u de James Read producten die het meest harmonisch de filosofie van de combinatie van verzorging en zelfbruiner vertegenwoordigen. Hier wordt de dagelijkse huidverzorging gebruikt om langzaam een stralende bruine kleur op te bouwen. De Coconut Melting Tanning Balm maakt de huid zijdezacht dankzij de organische kokosolie, voorziet haar van voldoende vocht en belooft de meest natuurlijke bruine kleur van alle James Read producten. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie kan dit Gradual Tan product worden gebruikt om de gewenste intensiteit te regelen. De H2O Tan Mist is verrijkt met rozenwater en dient tevens als perfecte basis voor make-up. Het handige formaat maakt deze spray tot een ideale reisgenoot.

In de derde categorie James Read producten, Enhance, wordt een langdurige bruine teint voorzien. De Tan Accelerator versnelt het natuurlijke bruiningsproces en verzorgt tegelijkertijd met Aloë Vera. Het bevat ook een kleine dosis zelfbruinende lotion, die elke natuurlijke teint nog stralender maakt. Een heel bijzonder product en het eerste in zijn soort wereldwijd is het Tantour Sculpting Duo. Als bronzer en lichte zelfbruiner in één, wordt het via de Make-up Foundation toegepast op de gebieden die de zon ook zou kussen, waardoor een frisse teint ontstaat. Het resultaat is een frisse uitstraling van uw vakantie.

Kennis die ook bij sterren in trek is

James Read en zijn speciaal ontwikkelde producten zijn een integraal onderdeel geworden van Hollywood en de modewereld. Hij is de loopexpert die wordt vertrouwd voor fotoshoots, schieten en de perfecte uitstraling op de rode loper. Tot zijn klantenkring behoren supermodellen als Naomi Campbell en Rosie Huntingdon Whitely en popsterren als Mariah Carey en Ellie Goulding. Bekende merken als Burberry en Tom Ford vertrouwen op James Read producten en zijn unieke talent voor hun reclamecampagnes en shows op de catwalks van Parijs, Milaan en New York City.

Om al haar klanten een perfect resultaat te garanderen, worden alle James Read producten op de website van het merk aangevuld met nuttige tips en tutorials. Video tutorials geven nuttige informatie en interessante achter de schermen inzicht in het werk van James Read . Door de stap-voor-stap instructies te volgen, kunt u in enkele minuten een stralende bruine teint op uw huid toveren, die eruit ziet alsof deze door de meester zelf is aangebracht.

Stijlvol en glamoureus - van de verpakking tot het resultaat

Een vlekkeloze bruining hoeft niet schadelijk voor de gezondheid of ingewikkeld te zijn. De James Read producten zorgen voor de gewenste teint voor elk huidtype en dragen bij tot een glamoureuze uitstraling. Niet alleen het resultaat van een natuurlijk mooie bruine teint is een echte blikvanger, de verpakking is ook een visueel hoogtepunt in elke badkamer. Alle James Read producten zijn in elegant wit en goud. Een luxueus vakantiegevoel is op het eerste gezicht gegarandeerd. Daarnaast zorgen regelmatige nieuwe productideeën en beperkte oplages voor afwisseling en verrassingen. Voor uzelf of als een geschikt geschenk is het kopen James Read van goedkope producten online altijd de beste keuze.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.