Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een mooie, gezonde en egale bruine teint zonder UV-straling is het doel van James Read. Het Britse bedrijf biedt producten onder zijn naam waar zelfs beroemdheden bij zweren. Of de bruine kleur zich nu onmiddellijk of over een langere periode moet ontwikkelen, of de bestaande bruine kleur moet worden versterkt, het assortiment biedt de juiste oplossing voor elke behoefte.

Meer info

Koop James Read zelfbruiner goedkoop

Meer info +

James Read belooft een prachtige bruine teint

Een stralend gebruinde teint als vers van een vakantie in de Zuidzee hoeft niet langer slechts een droom te zijn. De producten van bruiningsexperts James Read zorgen voor een vlekkeloze bruine teint in slechts enkele minuten zonder het gebruik van een zonnebank of schadelijke stoffen. Zonder de problemen van conventionele zelfbruiners, zoals vlekkerige resultaten of onaangename geuren, zet het Britse bedrijf een compleet nieuwe standaard in thuisbruiners.

James Read producten kopen tegen een voordelige prijs geeft je niet alleen een gezonde gloed. Hoogwaardige voedende ingrediënten laten de huid ook van binnenuit stralen en maken James Read producten meer dan alleen een zelfbruiner. Natuurlijkheid staat voorop. Als je het product op de juiste manier aanbrengt, is het verschil met een zongebruinde vakantiebruine huid niet te zien. Dankzij de jarenlange ervaring is James Read de meester van de zelfbruiner en helpt het de grootste sterren aan een frisse look. Dankzij de James Read producten die te koop zijn, is deze look nu voor iedereen mogelijk.

De droom van een vlekkeloze bruine teint

Al in zijn jeugd was James Read gefascineerd door zelfbruiners. Hij ging nooit naar een feestje in het weekend zonder eerst zijn teint op te frissen met verschillende producten. De resultaten waren niet altijd overtuigend en daarom ging de jonge James Read al snel op zoek naar nieuwe manieren om een vlekkeloze bruine teint te krijgen. Dit persoonlijke doel en zijn passie voor zelfbruiner veranderde in een internationale carrière. James Read werkt nu al meer dan 16 jaar in de schoonheidsindustrie en is het eerste aanspreekpunt voor fotografen, ontwerpers en sterren als het gaat om zelfbruiner.

James Read 's droom is echter altijd geweest om zijn kennis en ervaring te delen met een zo groot mogelijke doelgroep. Een natuurlijk mooie bruine teint moet voor iedereen haalbaar zijn. Uit deze droom is James Read 's eigen productlijn ontstaan. De hoogwaardige James Read producten in de online shop bieden mannen en vrouwen over de hele wereld de beste zelfbruinende producten voor thuisgebruik. Sinds de lancering in 2012 hebben de bruiningsproducten al meer dan 30 awards ontvangen en inspireren ze een grote groep vaste klanten. James Read producten online kopen tegen een voordelige prijs maakt de droom van een zongekuste huid werkelijkheid, voor elke gelegenheid en in elk seizoen.

Van directe zelfbruiner tot het versterken van een natuurlijke bruine teint

De combinatie van effectieve zelfbruiner met hoogwaardige huidverzorging is de basis voor het succes van James Read producten en maakt het merk een pionier op dit gebied. Het brede assortiment James Read producten dat online te koop is, voorziet in alle behoeften.

James Read producten zijn onderverdeeld in drie categorieën:

-Self Tan - onmiddellijke bruining voor meerdere dagen

-Gradual Tan - een langzaam opbouwende, langdurige bruine kleur

-Enhance - producten om de bruine teint te versterken door de zonnestralen.

Bij de klassieke zelfbruinende producten die een onmiddellijk effect beloven, kun je kiezen uit maskers, sprays en producten in de vorm van een mousse. Wat al deze James Read producten gemeen hebben, is dat ze bijzonder gemakkelijk te gebruiken zijn en een streeploze bruining zonder lelijke vlekken garanderen, zelfs voor beginners. De zelfbruiners drogen snel, zodat je je snel kunt aankleden zonder dat er vlekken op je kleding komen. Het bruiningseffect is onmiddellijk merkbaar en intensiveert in de volgende drie tot vijf uur tot het uiteindelijke resultaat. Als je het nog ongecompliceerder wilt, kun je bruinen terwijl je slaapt. Het duo Sleep Mask Tan Go Darker Body en Sleep Mask Tan Go Darker Face creëert 's nachts een intensieve, glinsterende bruine teint die tot vijf dagen houdt.

De Gradual Tan categorie bevat de James Read producten die het meest harmonieus de filosofie van het combineren van huidverzorging en zelfbruiner vertegenwoordigen. Hier wordt dagelijkse huidverzorging gebruikt om langzaam een stralende bruine teint op te bouwen. De Coconut Melting Tanning Balm maakt de huid zijdezacht dankzij biologische kokosolie, voorziet de huid van voldoende vocht en belooft de meest natuurlijke bruining van alle James Read producten. Afhankelijk van de frequentie van aanbrengen kun je de gewenste intensiteit bepalen met dit graduele bruiningsproduct. De H2O Tan Mist is verrijkt met rozenwater en dient ook als perfecte basis voor make-up. Dankzij het handige formaat is deze spray ideaal voor op reis.

De derde categorie van James Read producten, Enhance, zorgt voor een langdurige bruine teint. De Tan Accelerator versnelt het natuurlijke bruiningsproces en hydrateert met aloë vera. Het bevat ook een kleine dosis zelfbruiner, die elke natuurlijke teint nog stralender maakt. Het Tantour Sculpting Duo is een heel bijzonder product en het eerste in zijn soort ter wereld. Het is een bronzer en lichte zelfbruiner in één en wordt over de make-up foundation aangebracht op de plekken die door de zon worden gekust voor een frisse teint. Het resultaat is een frisse vakantielook.

Expertise die ook in trek is bij sterren

James Read en de producten die hij speciaal heeft ontwikkeld zijn niet meer weg te denken uit Hollywood en de modewereld. Hij is de bruiningsexpert die wordt vertrouwd voor fotoshoots, filmopnamen en de perfecte verschijning op de rode loper. Onder zijn klanten bevinden zich supermodellen als Naomi Campbell en Rosie Huntingdon Whitely en popsterren als Mariah Carey en Ellie Goulding. Gerenommeerde merken als Burberry en Tom Ford vertrouwen op de producten van James Read en zijn unieke talent voor hun reclamecampagnes en shows op de catwalks van Parijs, Milaan en New York City.

Om perfecte resultaten te garanderen voor al haar klanten, worden alle James Read producten vergezeld van handige tips en tutorials op de website van het merk. Video tutorials geven nuttige informatie en interessante inzichten achter de schermen van James Read 's werk. Door de stap-voor-stap instructies nauwkeurig te volgen, tover je binnen enkele minuten een stralende bruine teint op je huid die eruitziet alsof hij door de meester zelf is aangebracht.

Stijlvol en glamoureus - van de verpakking tot het resultaat

Een vlekkeloze bruine teint hoeft niet schadelijk of ingewikkeld te zijn. De James Read producten zorgen voor de gewenste teint voor elk huidtype en helpen bij het bereiken van een glamoureuze uitstraling. Niet alleen het resultaat van een natuurlijk bruine teint is een echte blikvanger, ook de verpakking is een visueel hoogtepunt in elke badkamer. Alle James Read producten zijn uitgevoerd in elegant wit en goud. Een luxe vakantiegevoel is gegarandeerd vanaf de eerste blik. Daarnaast zorgen regelmatige nieuwe productideeën en limited editions voor afwisseling en verrassingen. Voor jezelf of als een passend cadeau, James Read producten goedkoop online kopen is altijd de beste keuze.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten