Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
System Professional LipidCode

System Professional LipidCode: Schönheit aus der Wissenschaft

System Professional LipidCode nutzt innovative wissenschaftliche Methoden, um Ihnen das Beste der transformativen Haarpflege zu bieten. Anstatt sich auf kurzfristige Lösungen zu konzentrieren, achten die Wissenschaftler von System Professional LipidCode auf die individuellen Bedürfnisse Ihres Haares, um es von innen heraus zu regenerieren. Das Ergebnis ist gesünderes und revitalisiertes Haar. Genießen Sie ein luxuriöses und sinnliches Erlebnis mit den leistungsstarken Formulierungen in Salonqualität und verwandeln Sie Ihre tägliche Haarpflege in eine effektive Pflegeroutine.
System Professional LipidCode

Die Wissenschaft der Lipide

Wirksame Haartransformation beginnt mit der Pflege von innen und wird durch wissenschaftliches Know-how unterstützt. Bei System Professional LipidCode setzen die Wissenschaftler auf die Kraft der Lipide, die von innen heraus die Keratinbausteine des Haares wie Beton zusammenhalten.
System Professional LipidCode

Glänzendes Haar ohne Bruch: Die Revolution der Haarpflege

Die Formulierungen von System Professional LipidCode verwenden Lipide, die mit den im Haar vorhandenen Lipiden identisch sind. Dadurch wird das Haar glänzender, geschmeidiger und bis zu 10 Mal widerstandsfähiger gegen Haarbruch.
System Professional LipidCode

Starke Schutzschicht, starkes Haar

Das Haar verliert täglich Lipide und wird dadurch anfälliger und brüchiger. Der LipidCode Complex ist eine patentierte Technologie von System Professional LipidCode. Sie wurde entwickelt, um die natürlichen Lipide des Haares neu auszurichten. Dieser spezielle Komplex hält die Schutzschicht des Haares zusammen und schützt das Keratin.
System Professional LipidCode

Erreichen Sie Ihre Haarziele mit System Professional LipidCode

System Professional wurde als erstes kodiertes und modulares System für die Hochleistungs-Haarpflege entwickelt. Das Konzept basiert auf wissenschaftlichen Erkenntnissen und ist für jeden Haartyp geeignet. Seit mehr als 45 Jahren hilft System Professional seinen Kunden, ihre Haarziele zu erreichen. Aufgrund der hohen Qualität und der positiven Ergebnisse sind die Produkte weltweit zu einem Geheimtipp unter Top-Friseuren geworden.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

System Professional LipidCode is uitstekende haarverzorging door professionals voor professionals - en ook voor thuisgebruik. De producten in de verschillende divisies zijn elk geschikt voor specifieke haartypes en zorgen voor optimale verzorging en onderhoud van het kapsel. En ook styling wordt bij System Professional LipidCode niet verwaarloosd.

Meer info

System Professional LipidCode goedkoop kopen

Meer info +

Voor een resultaat zoals de professionals

Gezond, glanzend haar en styling zoals vers uit de salon - dat is de belofte van System Professional LipidCode haarverzorging! De favoriete producten van talloze professionals over de hele wereld zijn nu beschikbaar voor de badkamer thuis. Elke System Professional LipidCode shampoo, elke conditioner en elk stylingproduct is geoptimaliseerd voor een specifiek haartype en precies afgestemd op de respectievelijke behoeften. Het versterken van de eigen persoonlijkheid van het haar is het concept van System Professional LipidCode. Alleen gepersonaliseerde verzorging levert de best mogelijke resultaten en helpt het haar om zich elke dag van zijn beste kant te laten zien. Het bevorderen van een gezonde hoofdhuid is ook een hoge prioriteit voor het merk. Deze resultaten worden bereikt met een succesvolle mix van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en gedegen kennis van het vakmanschap van getrainde kappers. Alleen de besten in hun vakgebied zijn betrokken bij de ontwikkeling van System Professional LipidCode shampoo en andere productlijnen. Ontdek de hele wereld van professionele haarverzorging online met System Professional LipidCode - voor glamoureus haar dat gegarandeerd in het oog springt!

Ultra-personalisatie is het sleutelwoord

System Professional LipidCode haarverzorging is waarschijnlijk het meest ambitieuze en innovatieve merk van Wella, dat verschillende hoogwaardige namen onder één dak combineert. De basis voor het succes werd gelegd in 1974. Voor het eerst was het mogelijk om voor elk haartype geïndividualiseerde formules te ontwikkelen die tegelijkertijd het haar reinigen en verzorgen zonder het te verzwaren. Sindsdien hebben de wetenschappers van System Professional LipidCode hair care onvermoeibaar gewerkt aan het perfectioneren van wat bekend staat als ultrapersonalisatie. Elke System Professional LipidCode shampoo en elke System Professional LipidCode conditioner past zich aan het unieke profiel van het haar aan. Klanten kunnen de persoonlijke energiecode van hun eigen haar te weten komen bij hun vertrouwde kapper of gewoon online. Geïnteresseerde klanten beantwoorden vragen over hun hoofdhuid, haarstructuur, gespleten haarpunten, frequentie van kleuren en andere onderwerpen. System Professional LipidCode stelt vervolgens het perfecte verzorgingsprogramma samen dat alle probleemgebieden en behoeften dekt. De Energycode adviseert welke System Professional LipidCode shampoo te kopen en stelt een reeks andere verzorgingsproducten voor, zoals haarmaskers en de juiste System Professional LipidCode conditioner. Ervaren stylisten zijn altijd in staat geweest om in één oogopslag de juiste ingrediënten voor elke klant te selecteren. Het online kopen van een gepersonaliseerde System Professional LipidCode shampoo biedt elke vrouw en elke man de mogelijkheid om zelf elke dag salonkwaliteit haarverzorging te ervaren.

DERMA, FIBRA, FORMA, EXTRA en STYLING

System Professional LipidCode heeft voor elke situatie de juiste verzorgingslijn! De producten zijn momenteel onderverdeeld in zes verschillende categorieën. Het DERMA assortiment bevat shampoos en conditioners die de droge, jeukende en schilferige hoofdhuid weer in balans brengen. Hoogwaardige ingrediënten zoals wilgenschorsextract en betaïne kalmeren de huid, versterken haar en gaan haaruitval effectief tegen. De productlijnen onder de naam FIBRA behandelen een grote verscheidenheid aan haarstructuren. Hier vind je maskers, oliën en natuurlijk shampoo voor gekleurd, beschadigd of droog haar. Er zijn ook producten met een zonbeschermingsfactor voor je volgende strandvakantie. De haarverzorgingsproducten in de categorie FORMA zijn ideaal voor krullend haar dat een extra dosis vocht nodig heeft om lelijke kroes tegen te gaan. Deze categorie omvat ook shampoos die fijn, steil haar meer volume geven. Onlangs lanceerde het merk ook een eigen lijn puur voor de behoeften van mannenhaar. Mannen kunnen System Professional LipidCode shampoo ook online bestellen en hun persoonlijke verzorgingslijn aanvullen met mannelijke stylingproducten zoals haargel en haarwax. Dieptereinigers, glanssprays en meer ronden het brede assortiment af. Elke System Professional LipidCode shampoo is online verkrijgbaar tegen een voordelige prijs, ongeacht tot welke verzorgingslijn deze behoort. Daarnaast kunnen de producten uit de verschillende collecties ook optimaal met elkaar gecombineerd worden. Een mix van vochtinbrengende shampoo en herstellend masker wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor beschadigd haar dat meer dan één soort verzorging nodig heeft.

De actieve ingrediënten in System Professional LipidCode

Voor de meeste producten vertrouwt System Professional LipidCode op de kracht van de natuur. Dit zijn onder andere waardevolle oliën gewonnen uit argan of amandelen. De kwaliteit van de gebruikte ingrediënten wordt regelmatig gecontroleerd en voldoet aan de hoogste normen. Extracten verkregen uit bamboe dienen als een natuurlijke beschermlaag, terwijl natuurlijke fructose droog haar hydrateert. Bovendien zijn System Professional LipidCode producten verrijkt met elementen die het haar helpen te versterken en zichzelf te beschermen. Zo bevorderen speciale aminozuren de vorming van keratine, het belangrijkste bestanddeel van sterk en gezond haar. In plaats van een kunstmatig beschermend laagje te creëren dat alleen een oppervlakkige en tijdelijke positieve visuele verandering teweegbrengt, versterken System Professional LipidCode shampoos het haar op lange termijn van binnenuit. Het haar voelt merkbaar sterker aan na de eerste toepassing. Bij regelmatig gebruik van het gepersonaliseerde System Professional LipidCode assortiment wordt de positieve verandering nog zichtbaarder. Ongeacht of je vroeger last had van ernstige roos of stroachtige lokken, met de juiste verzorging krijg je elk probleem onder controle. System Professional LipidCode maakt eindelijk de droom van jouw droomkapsel waar!

Doordacht tot in het kleinste detail

Bij System Professional LipidCode is niet alleen de haarverzorging zelf professioneel! Van marketing tot verpakking, alles is op het exclusieve niveau van internationale schoonheidssalons. Dit brengt moderne elegantie naar elke douche en elk cosmeticatasje. Een goedkope System Professional LipidCode shampoo kopen betekent niet dat je het moet doen zonder het vleugje luxe dat het merk vakkundig uitstraalt met zijn design. Alle producten springen er visueel uit met hun aantrekkelijke kleuren en glanzende zilveren doppen en labels. Het respectievelijke kleurenpalet laat niet alleen op het eerste gezicht zien tot welke System Professional LipidCode verzorgingslijn het product behoort, maar is ook altijd up-to-date in termen van mode. Problemen met weerbarstig haar of gewoon geïnteresseerd in de laatste insidertips van de professionals bij Wella? System Professional LipidCode heeft een blog op de eigen website van het merk, die regelmatig wordt bijgewerkt met nieuws, tutorials en meer. De informatie die je daar kunt vinden, helpt je om nog meer glans, zachtheid en schoonheid uit je eigen haar te halen. Sterren en sterretjes zoals de Britse zusjes Delevingne verschijnen ook regelmatig op de blog om hun ervaringen met hun favoriete System Professional LipidCode conditioner en andere favorieten te delen.

Verzorg je haar volgens de hoogste normen

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de dagelijkse haarverzorging. Simpelweg het haar reinigen en het makkelijker doorkambaar maken is niet langer genoeg. De producten van System Professional LipidCode tillen het wassen van het haar naar een heel nieuw niveau. Zodra er een persoonlijk haarprofiel is gecreëerd, krijgt elke klant precies de verzorging die perfect past bij zijn of haar eigen haar. Het haar voelt aan alsof het herboren is en schade door hitte of kleuren wordt gecompenseerd dankzij intelligente technologie. En als er weer een professional nodig is, is er een breed scala aan salons om uit te kiezen, die ook volledig vertrouwen op de producten van System Professional LipidCode.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten