Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Parijse parfumhuis, opgericht in 1862, specialiseerde zich aanvankelijk in luxueuze zepen en colognes. Maar de parfums van Roger & Gallet zijn allesbehalve massaproducten.

Meer info

Koop Roger & Gallet Parfum goedkoop

Meer info +

Roger & Gallet - Geuren voor koninklijk welzijn

Elegantie, traditie en luxe op hoog niveau, een parfum voor koninginnen en koningen: Dit is de belofte van het Franse parfummerk Roger & Gallet, waarvan het succesverhaal begint in het oprichtingsjaar 1862, maar de bron hiervan ligt nog verder in het verleden: het "genezende water" Aqua Mirabilis dat in de 17e eeuw werd gecreëerd door Giovanni Paolo Feminis inspireerde de oprichters van Roger & Gallet tot het creëren van parfum. Het doel van het huis is de joie de vivre, de levensvreugde, te ondersteunen en te vergroten met heerlijke geuren, zepen en cosmetica. De schoonheid van het leven moet in beeld gebracht worden. Maar niet alleen het parfumhuis zit vol verhalen, ook elk Roger & Gallet parfum heeft er een te vertellen - op een olfactorische manier. Wie deze niet alleen wil beleven, maar er ook aan wil deelnemen, kan zijn Roger & Gallet parfum in onze onlineshop kopen.

Van geneeskrachtig water tot Roger & Gallet parfum

Al in de 17e eeuw creëerde Giovanni Paolo Feminis zijn Aqua Mirabilis: een distillaat van 18 geneeskrachtige planten dat als wonderwater wordt beschouwd en zowel wordt ingenomen als op de huid wordt aangebracht. Er wordt gezegd dat het een uitstekende bescherming biedt tegen epidemieën en slechte geuren. Er wordt ook gezegd dat het de gezondheid behoudt en verbetert - en dat het schoonheid verleent. In 1709 diende het recept waarschijnlijk Joseph Maria Farina als basis voor zijn beroemde eau de cologne. Zijn achterneef Jean Marie Joseph Farina verhuisde naar de Seine, waar hij zijn eigen winkel opende en een "Véritable Eau de Cologne" op de markt bracht onder de merknaam Jean Maria Farina, Parijs.

Dit is precies de juiste basis voor twee parfumeurs, Charles Armand Roger en Charles Martial Gallet, en zij nemen de kleine distilleerderij over kort na de oprichting van Roger & Gallet in 1862. Met Franse elegantie veroveren Roger & Gallet geuren de hele wereld - inclusief koninklijke huizen. Reeds in de tijd van Farina was Napoleon I een groot liefhebber van het Eau de Cologne, en ook keizerin Eugénie, de echtgenote van Napoleon III, was zeer gecharmeerd van het parfum. Maar niet alleen aan het Franse hof hult men zich in parfum Roger & Gallet. De creaties van het huis gieten immers de Parijse levenshouding in flacons.

In 1879 wordt een nieuwe mijlpaal gezet: de eerste ronde zeep "geparfumeerd tot in de kern" combineert praktisch gebruik met zachte reiniging en kalmerende geuren die tot de laatste maat blijven. Tot op de dag van vandaag worden de zepen "in de ketel" gemaakt volgens dezelfde traditionele methode.

"La Boutique du Bonheur", "de winkel van het welzijn" is sinds 1932 gevestigd in de Rue du Faubourg Saint-Honoré. De straat wordt beschouwd als een van de bekendste chique winkelstraten. De eerbiedwaardige winkel doet niet alleen dienst als saaie verkoopruimte, maar stelt ook kunst ten toon, waaronder illustraties van Fabiano of Louis Icart. Als u liever een parfum van Roger & Gallet online koopt, vindt u het gamma van het Parijse parfumhuis in onze winkel.

In de jaren 1950 slaagde lichaamsverzorging erin zich te vestigen naast Roger & Gallet parfum en zepen. Ook lichaamsverzorgingsproducten steunen op geselecteerde essences die niet alleen een delicate geur uitstralen, maar ook bedoeld zijn om iemands schoonheid te ondersteunen en, zoals een parfum op Roger & Gallet, een gunstige invloed hebben op zijn humeur - geheel in de geest van de eau de cologne waarmee Roger & Gallet haar start maakte.

De kwintessens van elegantie en traditie

Als u online naar Roger & Gallet parfum zoekt, vindt u een veelzijdige reeks geuren voor zowel mannen als vrouwen, die het label Wohlfühlwasser noemt:

-Rose Imaginaire is een paradijselijke verleiding met een internationaal karakter: mandarijn uit Sicilië, Italiaanse wilde aardbei, viooltjesblaadjes van de oevers van de Nijl, jasmijn uit Egypte, patchoeli uit Indonesië en Australisch sandelhout. Het fascinerende aan dit Roger & Gallet parfum voor vrouwen: De parfumeurs Alberto Morillas en Marie Salamagne creëerden een "rozengeur zonder de roos". Het parfum Roger & Gallet voor vrouwen is sensueel, fluweelzacht, verfrissend en opwekkend: een bloemig-fruitig feel-good water voor de mysterieuze schoonheid.

-Het uniseks parfum Bois d'Orange ( Roger & Gallet ) met zijn frisse citrusaroma's is een verkwikkende geur die doet denken aan een sinaasappelgaard. Mandarijn, verbena en basilicum zorgen voor een sprankelende start - levendig en vitaliserend. Het hart, rijk aan oranjebloesem en neroli, is stralend en verzachtend. Amber, cederhout en rozenhout ronden de geur af. Meester parfumeur Dominique Ropion liet zich inspireren door het originele Eau de Cologne.

-Karine Dubreuil-Sereni en Mathilde Bijaoui creëerden Cédrat, een stimulerend uniseks parfum ( Roger & Gallet ). Een sprankelend vleugje citrusnuances en frisse aroma's voeren u mee naar mediterrane werelden, niet ver van de zee. Grapefruit, munt en cederhout beginnen typisch Italiaans, basilicum en kardemom in het hart verkwikken de geest, en witte amber, muskus en vetiver geven het weer opduikende cederhout in de basis een bedwelmende charme.

-Thé Vert is delicaat en onopvallend, rustig en kostbaar. Dit parfum voor vrouwen, Roger & Gallet, is geïnspireerd op tradities uit het Verre Oosten en wordt gekenmerkt door groene thee-extract. Na een sprankelend begin met bergamot, yuzu, mandarijn, grapefruit en citroen, wordt de thee in het hart omhuld door cyclamen, fresia, lelietjes-van-dalen en fresia. Guaiac-hout en cederhout ronden het feel-good water op harmonieuze en evenwichtige wijze af en geven Thé Vert een kalmerend effect op lichaam en geest.

Met Fleur d'Osmanthus heeft Nathalie Lorson een Roger & Gallet parfum voor vrouwen gecreëerd dat, net als de osmanthusbloesem, geluk zou moeten brengen. De bloemige, frisse geur is naar verluidt geïnspireerd op de Hof van Eden en bevat kostbare essences als benzoë, mandarijn, grapefruit en peitgrain. In totaal 14 essences vormen het boeket van geuren dat draait om osmanthus absolue.

Designer flacons met een lange traditie

De flacons die momenteel typisch zijn voor Roger & Gallet Parfum zijn het werk van ontwerper Martin Szekely. De beeldend kunstenaar, geboren in 1956, is al meer dan 40 jaar actief en verwierf voor het eerst faam met zijn Lounge Chair Pi. Zelfs daarvoor werkte het parfumhuis al met grote namen: René Lalique, bijvoorbeeld, kan worden verleid tot de jaren 1920, en ook het glazenhuis Baccarat heeft zijn aandeel in de elegante expressie van het label.

Welzijnswater en welzijnszorg

De geuren zijn niet het einde van het verhaal: Roger & Gallet creëert met liefde verzorgingsreeksen, "schoonheidsrituelen" genaamd, van parfum, zeep en lichaamsverzorging, die moeten bijdragen tot gezondheid en schoonheid: Van bodylotion tot deodorant tot bodymilk of handcrème, er is fijne verzorging met edele aroma's die u goedkoop in onze online winkel kunt kopen, net als Roger & Gallet parfum, of u nu uzelf of een geliefde eens wilt verwennen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Roger & Gallet met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Adate1978
Roger & Gallet Gingembre Fresh Fragrant Water

Heel bijzondere geur die ik vroeger bij mijn vader leende en nu zelf heb gekocht. Iets anders dan veel andere geuren die zo veel op elkaar lijken of enorm opdringerig zijn. Voor jongens en mannen met stijl.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Roger & Gallet

Roger & Gallet - Wohlfülwasser mit Tradition

Roger & Gallet erfreut schon seit 1862 mit erfrischen Düften, die das edle Pariser Dufthaus mit Sitz an der Rue Saint Honoré Wohlfühlwasser nennt.
Roger & Gallet

Klassische Inspiration - bis heute modern

Ein Ausgangspunkt bei der Duftkreation ist schon für die Gründer Armand Roger und Charles Gallet das "Véritable Eau de Cologne" von Jean Maria Farina.
Roger & Gallet

Meisterparfümeure im Dienste des Wohlfühlens

Große Namen wie Nathalie Lorson, Dominique Ropion oder Alberto Morillas arbeiten für das Label, um Wohlgefühl und Glück zu verbreiten.
Roger & Gallet

Leichte Düfte für die Stimmung

In der Tradition des Kölnisch Wassers sind die Wohlfühlwasser des Labels leichte Düfte, die die Stimmung heben sollen.
Roger & Gallet

Erlesene Schönheitsrituale

Roger & Gallet kann noch mehr: Die Seifen des Labels sind ebenso begehrt, und auch die Körperpflege - kleine Schönheitsrituale - muss sich nicht verstecken.