Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

21 325
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Helena Rubinstein, geboren in 1870 in Krakau, is een waar icoon van de cosmetica. Ze opende de eerste schoonheidssalon in Australië in 1899 en richtte haar imperium op nadat ze naar de VS was geëmigreerd. De huidverzorging van Helena Rubinstein is zeer effectief en de make-up doet meer dan je alleen mooi maken. De kwaliteitsproducten zijn wereldwijd gewild.

Meer info

Helena Rubinstein producten goedkoop

Meer info +

Een wereldwijde term voor luxe

Als je de naam Helena Rubinstein hoort, denk je aan gecultiveerde elegantie en tijdloze schoonheid. Het merk, dat al generaties lang bekend is, staat voor de pracht en praal van vervlogen tijden, toen vrouwen sierlijk en toegewijd hun schoonheid cultiveerden. Maar dit is bedrieglijk - Helena Rubinstein producten zijn altijd met hun tijd meegegaan. Vandaag de dag verbergen de producten state-of-the-art expertise in combinatie met tijdloze elegantie.

Dankzij deze succesvolle mix kunnen vrouwen van de 21e eeuw zichzelf verwennen met hoogwaardige merkproducten en een vleugje van de glamour van de Belle Époque voelen. Of het nu gaat om mascara of blusher, de prachtig verpakte Helena Rubinstein producten creëren een gevoel van anticipatie nog voordat ze worden aangebracht. Als ze eenmaal zijn aangebracht, voelt elke vrouw zich een diva.

Het bedrijf, nu gevestigd in New York, werd opgericht door de wetenschappelijk onderlegde Helena Rubinstein, die altijd op zoek was naar de perfecte combinatie van geneeskunde en cosmetica. Ze wilde beide combineren ten dienste van schoonheid.

Sinds 1988 maakt het bedrijf deel uit van de L'Oréal Group, waar de filosofie van de oprichtster voortleeft.

De wereld rond voor een roeping

Helena Rubinstein werd in 1870 geboren in Krakau. In 1889 begon ze medicijnen te studeren, maar ze stopte met haar studie om naar Australië te emigreren en zich bij haar oom te voegen. Toch bleef haar interesse in geneeskunde altijd levend.

Haar moeder gaf haar een pot gezichtscrème mee naar Australië. Dit viel erg in de smaak bij haar buren en ze kwam al snel op het idee om de crème te importeren. In 1899 opende ze de eerste schoonheidssalon van Australië in Melbourne. Maar ze wilde meer bereiken en reisde naar Parijs om dermatologie te studeren. In 1914 emigreerde ze naar New York, van waaruit ze de wereld veroverde. Haar Parijse schoonheidssalon werd bezocht door de haute volee, die veel bijdroegen aan haar roem. Tijdens haar hele leven was ze ook een mecenas voor de kunsten.

De ontwikkeling van cosmetica met een medische werking was een vroege interesse van de oprichtster van het bedrijf. Haar hele leven lang bleef Helena Rubinstein openstaan voor innovatieve ideeën en stimuleerde ze ook de kunsten. Wetenschap en schoonheid, deze twee componenten lopen als een rode draad door het leven van de onderneemster en worden vakkundig gecombineerd in de producten van Helena Rubinstein.

Biotechnologie zorgt voor goede huidverzorging

Het assortiment van Helena Rubinstein is ook online uitgebreid en biedt schoonheidsverzorging op maat voor iedere vrouw. Bij de ontwikkeling van de producten is altijd rekening gehouden met de natuurlijke eigenschappen van het lichaam. Make-up en concealers werken bijvoorbeeld met biotechnologie die oneffenheden en donkere kringen onder de ogen bestrijdt en de huid verrijkt met vitaminen en lipiden voor een blijvende glans. Individuele Helena Rubinstein producten hebben ook extra voordelen.

De bekendste make-uplijnen zijn:

- De Colour Clone Foundations, die zich automatisch aanpassen aan de teint van de drager

- De Helena Rubinstein Prodigy foundations, concealers en poeders, die zijn ontwikkeld in samenwerking met de gerenommeerde schoonheidskliniek Laclinic-Montreux.

- De Spectacular Foundation, die tot twaalf uur blijft zitten en de huid een innerlijke gloed geeft die haar de hele dag laat stralen.

Andere Helena Rubinstein producten zoals mascara en oogschaduw laten de ogen stralen zonder te dik en onnatuurlijk te zijn. De Helena Rubinstein mascara's zijn:

- De grote Lash Queen serie, die voor elke wimper en elke behoefte de ideale oplossing heeft. Lash Queen Sexy Black Mascara, bijvoorbeeld, creëert gebogen, volumineuze, zwarte wimpers voor een wow-effect.

- Surrealist Ever Fresh Mascara is bijzonder langhoudend en geeft de look een omlijsting van lange, dikke en gebogen wimpers.

- De Long Lash Mascara zorgt voor langere droomwimpers en de perfecte oogopslag.

Oogschaduw is de perfecte aanvulling op de Helena Rubinstein producten:

- De Wanted Eyeshadow lijn wordt geleverd met bijpassende duo's of als een heel palet van op elkaar afgestemde tinten die zich met poederig gemak aanpassen aan het ooglid.

De Helena Rubinstein wenkbrauwpotloden en eyeliners zijn de finishing touch voor een geslaagde oogmake-up look, en natuurlijk is de juiste lippenstift een must voor een geslaagde avondmake-up look. Maar ook lichte make-up voor overdag ziet er completer uit met een verfijnde, subtiele lippenstift of lipgloss.

Het Wanted assortiment bevat verschillende op elkaar afgestemde Helena Rubinstein producten en wordt aangevuld met de Wanted lipstick in tal van natuurlijke kleuren. De lipstick hydrateert en geeft de lippen een verleidelijke gloed. Wanted Gloss is er in klassieke of extra glanzende kleuren. Alleen of als afwerking van de lippenstift maakt het een grandioze entree. De Wanted Blush blush maakt ook deel uit van de Wanted-lijn.

Helena Rubinstein - Het schoonheidsrapport

Helena Rubinstein was een groot bewonderaar van kunst. Haar schoonheidssalons zijn zelf kleine kunstgaleries, versierd met schilderijen van talloze kunstenaars.

Het eigen tijdschrift The Beauty Report maakt ook al tientallen jaren deel uit van het merk Helena Rubinstein. Het presenteert de laatste trends en de carrière van de oprichter van het bedrijf. Interviews met sterren en sterretjes, niet alleen over mode en cosmetica, maar ook over hun persoonlijke schoonheidsroutines, muzieksmaak en vrijetijdsbesteding. Het tijdschrift staat in de traditie van de klassieke tijdschriften uit de jaren 1920 en 1930, toen Madame Rubinstein in nauw contact stond met de sterren uit het tijdperk van de stomme film.

Maar wetenschap, Helena Rubinsteins tweede passie en de basis van haar onderzoek, heeft ook een plaats in het Beauty Report. Onder het motto "Schoonheid is wetenschap" wordt de effectiviteit van Helena Rubinstein producten online uitgelegd en begrijpelijk gemaakt voor iedere lezer.

Luxe van een gouden tijdperk

De producten van Helena Rubinstein zijn gemaakt volgens de laatste onderzoeksresultaten. De make-up, eyeliner en andere producten verfraaien niet alleen de huid, maar kunnen ook de teint verbeteren, wimpers versterken en rimpels verminderen dankzij een wetenschappelijk bewezen diepe werking.

De ingrediënten zijn dan ook state of the art en het onderzoek naar Helena Rubinstein producten gaat steeds verder, altijd in dienst van schoonheid. De stijlvol verpakte producten hebben ondanks hun moderniteit een vleugje Belle Époque luxe. Een vrouw kan zich een diva voelen, zelfs als ze Helena Rubinstein producten koopt tegen een gunstige prijs.

Er zijn talloze korte video's online te vinden waarin de technieken voor het aanbrengen van de afzonderlijke Helena Rubinstein producten worden uitgelegd. Als je Helena Rubinstein producten wilt kopen, kun je hier vooraf uitgebreide informatie krijgen, omdat elk product zeer specifieke eigenschappen heeft.

Verzorging +

Helena Rubinstein vierde haar eerste successen in Australië met de zelfgemaakte gezichtsverzorgingsproducten van haar moeder. Na haar studie dermatologie in Frankrijk vertrok de in Polen geboren vrouw naar de VS en richtte haar eigen bedrijf op. De ultramoderne huidverzorging van Helena Rubinstein is vandaag de dag nog steeds overtuigend en inspirerend.

Huidverzorging van de 19e eeuw tot de moderne tijd

Het succesverhaal van de oprichter van het bedrijf Helena Rubinstein begon met gezichtsverzorgingsproducten die aanvankelijk werden geïmporteerd en later zelf werden geproduceerd. De jonge Helena, die aan het eind van de 19e eeuw bij familie in Australië woonde, hechtte altijd veel waarde aan een zachte, verzorgde gezichtshuid. De vrouwen van de Australische boeren benijdden haar teint en werden enthousiaste consumenten van haar gezichtsverzorgingsproducten.

Ze werd geboren in Polen, liet zich niet afschrikken en gebruikte de nieuwste onderzoeken om Helena Rubinstein huidverzorging te ontwikkelen. Net als met oogschaduw, mascara en lipgloss slaagt het bedrijf, dat doordrenkt is van traditie, er keer op keer in om de kloof te overbruggen tussen de gouden Belle Époque met haar extravagante verpakkingen en de 21e eeuw met haar moderne onderzoek - en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat je Helena Rubinstein huidverzorging online kunt kopen.

Helena Rubinstein verzorging - schoonheid van top tot teen

Het Helena Rubinstein huidverzorgingsassortiment is zeer uitgebreid. Het varieert van een grote selectie scrubs, reinigingsmelk en -schuim, make-up removers en serums voor de veeleisende huid, tot dag- en nachtcrèmes voor elk huidtype, evenals oog-, lip- en zonverzorging. Er is ook een assortiment maskers om de huid te voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen en een aparte deodorantlijn.

Als je Helena Rubinstein huidverzorging online wilt kopen, vind je hier een handig overzicht van huidtypes en geschikte huidverzorgingsproducten. Zo kan elke vrouw er zeker van zijn dat ze de juiste huidverzorging vindt voor de gevoelige huid, de gecombineerde huid, de rijpere huid of om fijne lijntjes te minimaliseren.

De hoogwaardige formules zijn gecreëerd en getest onder laboratoriumomstandigheden en Helena Rubinstein verzorging harmonieert op natuurlijke wijze met decoratieve cosmetica.

Optimale bescherming tegen huidveroudering

Huidveroudering begint langzaam vanaf het 30e levensjaar. De huid verliest vocht en elasticiteit en de eerste rimpels verschijnen. Om dit verouderingsproces tegen te gaan, heeft Helena Rubinstein geschikte huidverzorging vanaf 30 jaar, zoals de Collagenist Re-Plump Dagcrème met zonbeschermingsfactor 15, die beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.

Zodra je de 40 gepasseerd bent, wordt je huid langzaam veeleisender. Fijne lijntjes worden dieper en nieuwe verschijnen, de huid ziet er snel dof uit. Om haar jeugdige uitstraling terug te krijgen, heeft ze vitamine C nodig, die de celvernieuwing stimuleert. Daarom is Helena Rubinstein Force-C Skin Care ontwikkeld, die de huid elke dag voorziet van vitamine C.

Een huid boven de 50 droogt snel uit. Kleine schilfers nestelen zich in de rimpels en verdiepen ze. Een rijke vochtinbrenger, zoals Prodigy Sacred Skin Oil, voorziet de huid van bijzonder hoogwaardige tamanu-olie, die bekend staat om zijn verjongende werking.

Een verzorgde huid is een elegante huid

Een verzorgd uiterlijk, zoals Helena Rubinstein al haar hele leven draagt, is geen magie, maar het resultaat van een zorgvuldige huidverzorging die is afgestemd op de behoeften van de huid. De verzorgingsproducten van Helena Rubinstein vormen de ideale basis voor de decoratieve cosmetica van het bedrijf. Met Helena Rubinstein kan elke vrouw zich een diva voelen. En dat terwijl Helena Rubinstein huidverzorging te vinden is tegen zeer gunstige prijzen.

Make-up +

Van foundation tot poeder - make-up van Helena Rubinstein is er voor elk huidtype. Het geeft een egale teint of tovert een rozige gloed op de wangen, afhankelijk van wat gewenst is. De complexe formules zijn niet zomaar eenvoudige make-up, Helena Rubinstein geeft een extra portie verzorging.

Helena Rubinstein make-up - Op maat gemaakt voor elk type

Als je Helena Rubinstein make-up wilt kopen, kun je er zeker van zijn dat elk product zorgvuldig is gecreëerd en getest onder laboratoriumomstandigheden. Bij Helena Rubinstein staat geneeskunde in dienst van schoonheid. Dit geldt voor Helena Rubinstein Rouge net zo goed als voor de andere make-up producten van het bedrijf.

De foundations zijn altijd afgestemd op de behoeften van verschillende huidtypes en hydrateren en voeden de huid.

De Colour Clone Foundation is ideaal om kleine imperfecties onzichtbaar te maken. De make-up bevat de nieuwste generatie bijzonder fijne kleurpigmenten. Ze passen zich perfect aan de individuele huidskleur aan en laten imperfecties eenvoudig verdwijnen.

De Helena Rubinstein Concealer Liquid Light laat de huid stralen na korte nachten. Een bijpassend applicator sponsje helpt om de make-up gelijkmatig te verdelen. Het gezicht ziet er strak en fris uit.

Helena Rubinstein Magic Concealer en Prodigy Powercell Eye Urgency maken oogschaduw en oneffenheden onzichtbaar met behulp van micropigmenten. 12 uur langhoudende Spectacular Foundation is het allround talent van Helena Rubinstein make-up. Het is geschikt voor alle huidtypes, maakt de huid stralend dankzij Radiance Maximiser pigmenten en geeft een extra dosis verzorging met huidkalmerende oliën.

De Instant V-Lift Foundation is de perfecte make-up voor de rijpere huid. Het V-Peptide complex stimuleert de elasticiteit van de huid, Soft Focus deeltjes verzachten fijne lijntjes en siliconenpoeder definieert het "V-deel", het gebied van de kin en de wangen.

Helena Rubinstein Make-up Prodigy Powercell is ook ontwikkeld voor de rijpere huid en werkt met plantenkracht: zeevenkel en mariadistel geven de huid een jeugdige uitstraling. De huid wordt diepgaand geregenereerd en beschermd tegen vrije radicalen.

De Helena Rubinstein Make-up Prodigy Compact Foundation bevat het Collagen Rest Complex, dat ervoor zorgt dat het natuurlijke collageen van de huid wordt gestimuleerd. Fijne lijntjes verdwijnen en de huid ziet er glad en fris uit.

Helena Rubinstein make-up online tips - geen magie

Make-up laat de huid stralen en camoufleert onvolkomenheden. Maar de verkeerde make-up kan eruit zien als een masker. De belangrijkste regels voor perfecte make-up zijn

- De juiste teintkleur kiezen

- de juiste make-up voor je huidtype

- de juiste applicatietechniek

Helena Rubinstein make-up maakt het vrouwen gemakkelijk. Voor elk huidtype is er een geschikt product. Het is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten of heeft een bijzonder lichte textuur en bijzonder fijne kleurpigmenten, waardoor de make-up zich automatisch aanpast aan de natuurlijke teint van de draagster.

Lichte make-up kan meestal met de handen worden aangebracht. Een hoeveelheid ter grootte van een noot wordt aangebracht op het voorhoofd, de wangen, de neus en de kin en vervolgens zachtjes van boven naar beneden in de huid gewerkt. Door licht in te kloppen worden de kleurpigmenten optimaal verspreid. De make-up moet zachtjes worden uitgevlakt naar de randen van het gezicht toe om maskerachtige overgangen te voorkomen.

Rijkere foundations zoals Prodigy Powercell Foundation moeten worden aangebracht met een make-up kwast. Werk van boven naar beneden en strijk de make-up aan de randen glad.

De Helena Rubinstein Rouge Wanted Blush is de ideale aanvulling voor het contouren van het gezicht.

Perfecte look zonder veel moeite

Voor Helena Rubinstein is een verzorgd uiterlijk onderdeel van het dagelijks leven. "Er zijn geen lelijke vrouwen, alleen luie", zou ze gezegd hebben. Een eeuw geleden moesten vrouwen nog langdurige schoonheidsprocedures ondergaan om er perfect uit te zien. Tegenwoordig maakt de moderne wetenschap waaruit alle make-up van Helena Rubinstein bestaat, schoonheidsverzorging eenvoudig en persoonlijk.

Ogen +

Oogmake-up van Helena Rubinstein is niet alleen oogschaduw of eenvoudige mascara. De Poolse heeft zich altijd gericht op het dubbele effect van haar producten, en de geavanceerde formules voeden en bouwen ook de oogleden en wimpers op. Met Helena Rubinstein koop je altijd verzorging waar je lang iets aan hebt.

Helena Rubinstein - Oogschaduw, mascara en eyeliner laten je ogen stralen

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Een frisse, alerte blik laat een vrouw er jaren jonger uitzien en geeft een positieve indruk. Helaas is die blik niet altijd zo fris en open als we zouden willen. Lange nachten met baby's die tandjes krijgen, een luidruchtige feestavond of stress op kantoor zorgen ervoor dat de ogen er vermoeid uitzien. Onflatteuze oogmake-up draagt er ook toe bij dat de sporen van het leven maar al te zichtbaar worden.

Helena Rubinstein vertrouwt op wetenschappelijke expertise die niet alleen helpt om de ogen te benadrukken, maar ook de huid, wimpers en wenkbrauwen van binnenuit opbouwt en verfraait met elke applicatie.

Helena Rubinstein oogmake-up - geïnspireerd door de sterren van stomme films

Helena Rubinstein werd al snel de favoriet van dames die in de Roaring Twenties bijzonder veel waarde hechtten aan spectaculaire oogmake-up. Oogschaduw, mascara en eyeliner waren de must-haves van die tijd en Helena Rubinstein wist indruk te maken met haar producten.

Helena Rubinstein eyeliners waren favoriet bij stille filmsterren als Mary Pickford en Gloria Swanson en maakten de ondernemer bekend bij het grote publiek met de bijnaam "Madame". De populaire actrice Theda Bara was altijd ontevreden over haar oogmake-up. Ze wendde zich vol vertrouwen tot Helena Rubinstein voor een rol als vampierdame. Ze creëerde een dramatische oogmake-up die vandaag de dag nog steeds wereldwijd bekend is onder de term "vamp". De film was een groot succes.

Klanten kwamen massaal naar de film en waren al snel gewonnen voor de hoogwaardige producten. Het merk is in het heden terechtgekomen zonder de magie van het verleden te verliezen. Moderne klanten kopen hun Helena Rubinstein mascara online en doen inspiratie op op internet. De wilde jaren twintig geven het merk echter nog steeds zijn speciale magie.

De meest uitgebreide Helena Rubinstein mascara lijn: Lash Queen

De Lash Queen Perfect Blacks Mascara creëert een intens omlijste look met een romig-zachte textuur en een groot aantal zwarte pigmenten.

De Lash Queen Fatal Blacks Mascara heeft daarentegen een gebogen borsteltje voor een open blik met perfect gebogen wimpers. De "Ultra-Grip" formule waaiert de wimpers uit vanaf het eerste gebruik. De Wax Complex textuur zorgt voor veel volume.

De Lash Queen Mystic Blacks Mascara heeft een borsteltje met twee verschillend gevormde zijden. De ene kant heeft verspringende haartjes die de ruimtes tussen de wimpers opvullen met kleur en dikkere wimpers tevoorschijn toveren. De kamachtige andere kant wordt gebruikt om de wimpertoppen te definiëren.

De Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks mascara voedt met Pro-Keratine en Ceramid-R en kan de mascara perfect over de wimpers verdelen met behulp van het borsteltje met haartjes van verschillende lengtes.

Lash Queen Sexy Black Mascara, die ook verkrijgbaar is als Waterproof Mascara, heeft een gebogen borsteltje waarmee de mascara ook in de ooghoeken kan worden aangebracht. De romige formule omhult elke wimper en zorgt voor dikke, gebogen wimpers. De oftalmologisch geteste ingrediënten zijn bijzonder geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Helena Rubinstein Feline Blacks Mascara, die verkrijgbaar is als waterproof versie, en Feline Blacks Extravaganza geven de drager een natuurlijke, jeugdige uitstraling. De mascara is verkrijgbaar in zwart en bruin en gebruikt een speciale verdikkende was voor bijzonder lange wimpers. Geschikt voor lensdragers.

Droogt nooit uit: Helena Rubinstein Surrealist Everfresh Mascara

Conventionele mascara's beginnen al na een paar weken uit te drogen en klontjes in de mascara zorgen ervoor dat de wimpers aan elkaar plakken. Dankzij de unieke technologie blijft Surrealist Everfresh Mascara net zo fris als op de eerste dag.

Voor een natuurlijke oogopslag: Helena Rubinstein Long Lash Mascara

Dankzij een bijzonder smal borsteltje worden de wimpers afzonderlijk gemascarateerd. Dit zorgt voor een natuurlijke look zonder dat de wimpers verstopt raken. De mascara is oftalmologisch getest en is geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers.

Voor perfect verzorgde wimpers: Helena Rubinstein Spider Eyes Mascara Base

De Spider Eyes Mascara Base voedt de wimpers met palm- en jojoba-olie en versterkt ze van binnenuit met ceramide en vitamine B5.

De aanvulling op mascara: eyeliner en oogpotloden

De Helena Rubinstein Eyeliner Spectacular met vinyleffect brengt precies aan en houdt lang zonder uit te lopen. De Feline Blacks eyeliner geeft diepte aan de look en is de perfecte aanvulling op de Feline Blacks mascara.

Het Feline Blacks oogpotlood is verkrijgbaar in bruin, zwart en grijs en kan perfect worden afgestemd op je oogmake-up. Het Fatal Black Waterproof Oogpotlood is een langhoudende finish voor oogmake-up en is verkrijgbaar in zwart, bruinzwart en zwartgrijs. Het Helena Rubinstein wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in blond en lichtbruin en geeft de ogen een precieze omlijsting. De ideale aanvulling op het Helena Rubinstein wenkbrauwpotlood is de Wanted oogschaduwlijn, die verkrijgbaar is als duo met twee bijpassende tinten of als palet met vier bij elkaar passende tinten.

Helena Rubinstein oogverzorging - harmonieuze producten maken de look af

Met de schoonheidsproducten van Helena Rubinstein kan elke vrouw haar eigen look creëren. Schoonheidstips in tijdschriften, van schoonheidsspecialisten of online helpen bij het correct aanbrengen van Helena Rubinstein oogschaduw of mascara. Elke Helena Rubinstein klant kan zich voelen als een diva uit het gouden tijdperk van Hollywood en, met behulp van de nieuwste ingrediënten, bij de tijd blijven.

Elk van de Helena Rubinstein oogmake-up producten creëert een individuele, verzorgde look en voorziet de wimpers van hoogwaardige ingrediënten. Iedereen die op zoek is naar een harmonieus totaalpakket zonder zorgen zal ook niet teleurgesteld worden. En het hoeft niet eens duur te zijn. Helena Rubinstein is goedkoop te vinden, online of in de winkel.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten