Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

10 40
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Vitayes krijg je antiverouderingsverzorging van de modernste soort - gebaseerd op de bevindingen van actueel onderzoek. De producten zijn meer dan alleen schoonheidsverzorging, maar ook feel-good recepten. Het bedrijf vertrouwt volledig op Duitse expertise. Dit was ook de Beauty Innovation Award 2019 waard.

Meer info

Koop Vitayes goedkoop

Meer info +

Met Vitayes naar een jonger uitziende huid

Een stralend frisse uitstraling en een jeugdige huid op elke leeftijd - dat is de belofte van Vitayes producten! In de snelle moderne wereld van vandaag is alles altijd maar een klik van je verwijderd: de nieuwste muziek in je koptelefoon, up-to-date foto's van vrienden en familie aan de andere kant van de wereld op je smartphone en heerlijke internationale gerechten op je stoep in slechts een paar minuten. De producten van Vitayes brengen dit onmiddellijke effect nu ook naar huidverzorging. Niet alleen kun je Vitayes producten binnen enkele seconden online kopen, het effect van de huidverzorging is ook snel. Met het nieuwe Vitayes anti-ageing systeem hoef je niet langer weken te wachten op de eerste resultaten. Al na de eerste toepassing is de huid merkbaar en zichtbaar steviger en gevuld met nieuwe kracht. De producten van Vitayes voordelig kopen en zelf het effect ervan zien, is de eerste stap achter het geheim van een eeuwig jonge huid.

Het merk Vitayes wil een trouwe metgezel worden in het dagelijks leven van haar klanten. Huidverzorging is slechts één onderdeel van een gezonde en aantrekkelijke levensstijl, die Vitayes producten zijn ontworpen om op alle gebieden te stimuleren en te bevorderen. Trouw aan het motto "Er goed uitzien, je goed voelen", gaan de Vitayes producten in de online shop niet alleen over uiterlijk. Je overal goed voelen, in alle facetten van het dagelijks leven, staat op het programma. Om dit doel te bereiken concentreert het bedrijf zich volledig op een paar producten die des te verfijnder zijn. Ze zijn ontworpen om huidverzorging naar een hoger niveau te tillen. Wie zich goed, mooi en fit voelt in zijn eigen lichaam, neemt deze emoties overal mee naartoe. Vitayes noemt dit effect cosmetica - huidverzorging die het leven positief beïnvloedt! Het succes van Vitayes producten bewijst dat het concept klopt. Inmiddels heeft zich op internet een fancommunity gevormd die zweert bij Vitayes anti-ageing en nauwelijks nog een ander product op de huid achterlaat. De mix van innovatieve technologieën en modern design spreekt vrouwen van alle leeftijden aan, van de eerste kleine rimpeltjes rond de ogen tot de rijpere huid die intensievere verzorging nodig heeft. Vitayes producten leveren voor elk geval het optimale resultaat en zijn zelfs onderscheiden met de Beauty Innovation Award. Nu is het mogelijk om Vitayes producten online te bestellen tegen een voordelige prijs.

En dit is wat Vitayes biedt

Het merk Vitayes is het meest bekend om zijn Instant Ageback Lifting Cream, de absolute bestseller van het cosmeticabedrijf. Vitayes Anti-Aging slaat een nieuwe weg in en zorgt voor een gladde huid in slechts vijf minuten, zonder tijdrovende huidverzorgingsrituelen. Rimpels en huidverslapping verdwijnen als bij toverslag enkele ogenblikken na het aanbrengen. Een kleine hoeveelheid van het innovatieve Vitayes antiverouderingsproduct wordt aangebracht op de gereinigde huid, met speciale aandacht voor de gebieden die extra gevoelig zijn voor rimpels. Blijf vervolgens even stilstaan tot de crème volledig is geabsorbeerd en opgedroogd. Een blik in de spiegel laat zien dat waar eerst rimpels zaten, nu een gladde huid te zien is die er fris en stralend uitziet. Voor een nog vlekkelozere uitstraling kun je na de Vitayes anti-aging behandeling make-up aanbrengen. Als je eenmaal doorhebt hoe je het moet gebruiken, wil je nooit meer zonder de Instant Ageback Lifting Cream. Om de eerste keer van een geweldig resultaat te kunnen genieten, hebben de ontwikkelaars van de Vitayes producten een serie video's online gezet die het exacte aanbrengproces in detail laten zien. Influencers uit de beautyscene volgden hun voorbeeld en presenteerden hun eigen ervaringen met Instant Ageback in video's of op blogs.

Het onmiddellijke effect is echter niet de enige focus bij het gebruik van Vitayes producten. De Perfector Dagcrème voorziet de huid van intensieve verzorging en alle belangrijke voedingsstoffen. Als je de crème 's ochtends aanbrengt, profiteert de huid 24 uur lang van het rijke effect. De zonbeschermingsfactor SPF 15 beschermt de huid het hele jaar door tegen schadelijk zonlicht, een van de meest voorkomende oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Actieve ingrediënten en peptiden stimuleren de celvernieuwing. Als optische truc heeft de Perfector Dagcrème ook een schitterend effect. Hierdoor gaat de teint direct na het eerste aanbrengen stralen, nog voordat de hoogwaardige actieve ingrediënten in de crème hun werk beginnen te doen. Om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van de gevoelige huid rond de ogen, wordt de verzorgingslijn aangevuld met het Perfector Eye Serum. De twee Vitayes producten zijn perfect op elkaar afgestemd en bereiken het beste effect in een dubbele verpakking. Net als de Vitayes Anti-Aging Instant Ageback Lifting Cream zijn de Perfector Dagcrème en het Perfector Serum ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland volgens hoge kwaliteitsnormen, volledig dierproefvrij en grotendeels natuurlijk. Dat is schoonheid zonder een slecht geweten!

Social media marketing in plaats van dure campagnes

Bij Vitayes zijn de producten overtuigend! Daarom vertrouwt het merk liever op authentieke getuigenissen van echte klanten dan op overdadig geproduceerde advertenties met Hollywoodsterren en sterretjes. Voor-en-na foto's worden ijverig gedeeld op social media platforms zoals Instagram om klanten te overtuigen van de voordelen van het liften uit de tube. De antiverouderingsproducten van Vitayes worden ook regelmatig aan de tand gevoeld in bekende vrouwenbladen zoals InStyle, Marie Claire en Cosmopolitan. De verpakkingen van het merk komen net zo goed tot hun recht als de crèmes zelf. De Instant Ageback Lifting Cream is met zijn moderne design visueel helemaal bij de tijd. De combinatie van wit, zwart en rood ziet er cool, urban en hoogwaardig uit. De Perfector huidverzorgingslijn met accenten in elegant goud spreekt daarentegen een doelgroep aan die houdt van klassieke elegantie. Vitayes producten worden al snel iets waar elke vrouw uit kan kiezen. Het wordt interessant om te zien met welke verrassingen het merk de volgende keer komt en hoe het zichzelf visueel opnieuw uitvindt.

Het begin van een lang verhaal?

Een beter en gezonder leven - dat en niets minder is wat Vitayes haar vrouwelijke klanten wil bieden. Het Vitayes team werkt onvermoeibaar aan vele nieuwe ideeën om ervoor te zorgen dat de droom van holistisch welzijn binnenkort werkelijkheid wordt. De strijd tegen vervelende rimpels en een slappe huid was nog maar het begin. Producten zoals voedingssupplementen, wellnessopties voor je eigen vier muren, cosmetica voor nog meer huidtypes en nog veel meer staan gepland voor de toekomst. Tijdens de ontwikkeling ligt de focus altijd op de nieuwste onderzoeksresultaten. Het succesverhaal van Vitayes is nog maar net begonnen en we kijken vol spanning uit naar de toekomst.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten