Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Vitayes krijgt u een anti-verouderingsverzorging van de modernste soort - gebaseerd op de bevindingen van recent onderzoek. De producten zijn meer dan alleen schoonheidsverzorging, maar ook feel-good recepten. Daarbij steunt de onderneming volledig op Duitse expertise. Dit was ook de Beauty Innovation Award 2019 waardig.

Meer info

Vitayes kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Met Vitayes voor een jonger uitziende huid

Een stralend fris uiterlijk en een jeugdige huid op elke leeftijd - dat is wat de producten van Vitayes beloven! In de snelle moderne tijd is alles altijd maar een muisklik van u verwijderd: de nieuwste muziek in uw koptelefoon, actuele foto's van vrienden en familieleden aan de andere kant van de wereld op uw smartphone en heerlijke gerechten uit de internationale keuken in een paar minuten voor uw deur. De Vitayes producten brengen nu het onmiddellijke effect naar huidverzorging. Niet alleen is het online kopen van Vitayes producten een kwestie van seconden, het huidverzorgend effect is ook snel. Met het nieuwe Vitayes anti-verouderingssysteem hoeft u niet langer weken te wachten op de eerste resultaten. Reeds na de eerste toepassing vertoont de huid zich merkbaar en zichtbaar strakker en gevuld met nieuwe kracht. Goedkoop Vitayes producten kopen en jezelf overtuigen van het effect ervan is de eerste stap achter het geheim van een eeuwig jonge huid.

Het merk Vitayes wil de trouwe metgezel worden in het dagelijkse leven van zijn klanten. Huidverzorging is slechts één onderdeel van een gezonde en aantrekkelijke levensstijl, die met de producten van Vitayes op alle gebieden gestimuleerd en bevorderd wordt. Trouw aan het motto "Look good, feel good" hebben de producten van Vitayes in de onlineshop niet alleen betrekking op het uiterlijk. All-round welzijn, in alle facetten van het dagelijks leven, staat op de agenda. Om dit doel te bereiken, concentreert de onderneming zich volledig op enkele producten die daardoor des te gesofisticeerder zijn. Ze zijn ontworpen om huidverzorging naar een hoger niveau te tillen. Als je je goed, mooi en fit voelt in je eigen lichaam, neem je deze emoties met je mee, waar je ook gaat. Vitayes noemt dit effect cosmetica - huidverzorging die een positieve invloed heeft op het leven! Het succes van de Vitayes producten bewijst dat het concept klopt. Intussen heeft zich op internet een fanclub gevormd die zweert bij Vitayes anti-aging en nauwelijks nog een ander product op de huid laat komen. De mix van innovatieve technologieën en een modern design spreekt vrouwen van alle leeftijden aan, van de eerste kleine rimpeltjes rond de ogen tot de rijpere huid die intensievere verzorging nodig heeft. Vitayes producten leveren voor elk geval het optimale resultaat en hebben daarvoor zelfs de Beauty Innovation Award gewonnen. Nu is het mogelijk om de Vitayes producten goedkoop op het internet te bestellen.

En dit is wat Vitayes biedt

Het merk Vitayes is vooral bekend om de Instant Ageback Lifting Cream, die de absolute bestseller is van het cosmeticabedrijf. Vitayes Anti-Aging gaat volledig nieuwe wegen en maakt een gladde huid mogelijk in slechts vijf minuten, zonder uitgebreide verzorgingsrituelen. Zowel rimpels als een verslapte huid verdwijnen als bij toverslag enkele ogenblikken na het aanbrengen. Een kleine hoeveelheid van het innoverende antiverouderingsproduct Vitayes wordt op de gereinigde huid aangebracht, met bijzondere aandacht voor de zones die bijzonder vatbaar zijn voor rimpels. Daarna moet men een korte tijd stilhouden tot de crème volledig is opgenomen en opgedroogd. Een blik in de spiegel laat zien dat waar eerst rimpels waren, er nu een gladde huid is die er fris en stralend uitziet. Voor een nog onberispelijker resultaat kan make-up worden aangebracht na de antiverouderingsbehandeling op Vitayes. Als u het eenmaal onder de knie hebt en de juiste aanraking leert, zult u nooit meer zonder Instant Ageback Lifting Cream willen. Om u te helpen de eerste keer al geweldige resultaten te behalen, hebben de ontwikkelaars van de Vitayes producten een reeks video's online gezet die het exacte applicatieproces in detail laten zien. Influencers uit de beautyscene volgden dit voorbeeld en presenteren hun eigen ervaringen met Instant Ageback in video's of op blogs.

De nadruk ligt echter niet alleen op het onmiddellijke effect bij het gebruik van de Vitayes producten. De Perfector dagcrème biedt de huid intensieve verzorging en alle belangrijke voedingsstoffen. De crème wordt 's morgens aangebracht, zodat de huid 24 uur lang kan profiteren van het rijke effect van de crème. De zonbeschermingsfactor SPF 15 beschermt de huid het hele jaar door tegen schadelijk zonlicht, een van de meest voorkomende oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Actieve bestanddelen en peptiden stimuleren de celvernieuwing. Als optische truc heeft de Perfector dagcrème ook een schitterend effect. Hierdoor is de teint meteen na het eerste gebruik stralend, nog voordat de hoogwaardige actieve bestanddelen in de crème hun werk beginnen te doen. Om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van de gevoelige huid rond de ogen, wordt het huidverzorgingsassortiment aangevuld met het Perfector Eye Serum. De twee producten Vitayes zijn perfect op elkaar afgestemd en bereiken het beste effect in een dubbele verpakking. Net als Vitayes Anti-Aging Instant Ageback Lifting Cream worden Perfector Dagcrème en Serum ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland onder hoge kwaliteitsnormen, volledig dierproefvrij en grotendeels op natuurlijke basis. Dat is schoonheid zonder een schuldig geweten!

Social media marketing in plaats van dure campagnes

Op Vitayes zijn de producten overtuigend! Daarom geeft het merk er de voorkeur aan te vertrouwen op de authentieke getuigenissen van echte klanten, in plaats van op overdadig geproduceerde reclame met sterren en sterretjes uit Hollywood. Op sociale media platforms zoals Instagram worden ijverig voor-en-na foto's gedeeld, die moeten overtuigen van het van de buis tillen. De antiverouderingsproducten van Vitayes worden ook regelmatig aan de tand gevoeld in bekende vrouwenbladen zoals InStyle, Marie Claire en Cosmopolitan. De verpakking van het merk is net zo goed als de crèmes zelf. De Instant Ageback Lifting Cream, met zijn moderne design, is helemaal van deze tijd. De combinatie van wit, zwart en rood ziet er cool, stedelijk en hoogwaardig uit. De Perfector huidverzorgingslijn met zijn gouden accenten spreekt daarentegen een doelgroep aan die van klassieke elegantie houdt. De aankoop van Vitayes producten wordt dus al snel een zaak van elke vrouw om de juiste keuze te kunnen maken. We kunnen niet wachten om te zien waar het merk ons de volgende keer mee zal verrassen en hoe het zichzelf visueel opnieuw zal uitvinden.

Het begin van een lang verhaal?

Een beter en gezonder leven - dat en niets minder is wat Vitayes zijn eigen klanten wil bieden. Om de droom van holistisch welzijn binnenkort werkelijkheid te laten worden, werkt het team van Vitayes onvermoeibaar aan tal van nieuwe ideeën. De strijd tegen vervelende rimpels en huidverslapping was nog maar het begin. Toekomstplannen omvatten producten zoals voedingssupplementen, wellnessopties voor je eigen vier muren, cosmetica voor nog meer huidtypes en nog veel meer. Bij de ontwikkeling ligt de nadruk altijd op de laatste onderzoeksresultaten. Het succesverhaal van Vitayes is nog maar net begonnen en men kan opgetogen zijn over de toekomst.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

10 38
toepassen