Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

" Michael Kors 's gevoel voor schoonheid wordt uitgedrukt in een uitgebreide werkelijkheid. Het is de manier waarop vrouwen hun stemming uitdrukken." Het luxemerk speelt in op dit gevoel voor emoties en veranderlijkheid van vrouwen. De vrouwengeuren van Michael Kors doen recht aan de verschillende stemmingen van een vrouw.

Meer info

Michael Kors parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Michael Kors - het jonge merk met een wereldwijde reputatie

Elegante provocatie. Voor de meeste fashionista's is dit de lijfspreuk van Michael Kors. En wat geldt voor de mode, geldt ook voor de parfums van het Amerikaanse luxemerk. Hier vind je een reeks geuren die elegant zijn, maar toch een heel eigen identiteit hebben. Een Michael Kors parfum is daarom onmiskenbaar en toont een duidelijke individualiteit die zich zo prachtig onderscheidt van de vaak te eenvormige reeks geuren. Vertrouwde smaken worden gecombineerd tot compleet nieuwe en prachtige composities. Het resultaat zijn geuren die tegelijkertijd modern, stedelijk en expressief zijn. Michael Kors parfum voor vrouwen is daarom altijd een fashion statement dat duidelijk maakt dat geuren volwaardige accessoires zijn. Als deze accessoires van een topmodelabel komen, zal de geur altijd de handtekening van dit merk dragen. Zo wordt elk Michael Kors parfum voor vrouwen ook een volwaardige signatuurgeur die een stijlvolle boodschap overbrengt.

De sprong in de wereld van geuren

Michael Kors is sinds 2000 actief in de wereld van geuren. Net als in de mode brengt het label voortdurend nieuwe en spannende parfumcreaties uit. Elk seizoen bewijzen de Michael Kors parfums opnieuw dat mode en geur hand in hand kunnen gaan. De huidige geuren van het Amerikaanse label zijn opnieuw duidelijke indicatoren van de tijdgeest. Op dit moment ligt de nadruk ofwel op bloemige vrouwelijkheid of op weelderige maar stedelijke statements. Michael Kors parfum voor vrouwen kopen betekent dus ook gevoel hebben voor trends. Het luxelabel is niet alleen verantwoordelijk voor trendbewuste mode en prachtige handtassen, elk Michael Kors parfum voor vrouwen kan ook voor opschudding zorgen als het gaat om geuren. Chique en elegantie zijn een stelregel die duidelijk terug te vinden is in elk product. Bovendien wordt elk detail tot in de puntjes verzorgd. Deze opmerkelijke zorg wordt ook weerspiegeld in het feit dat Michael Kors parfums altijd complete productlijnen omvatten. Hier worden geen compromissen gesloten. Bij Michael Kors zijn stijl en uitstraling wat telt, al het andere is hieraan ondergeschikt. Deze focus op de essentie zorgt ervoor dat Michael Kors parfum voor vrouwen online kopen ook betekent dat elke geurwens in een handomdraai vervuld kan worden.

De belangrijkste geurcreaties van Michael Kors

Michael Kors parfum voor vrouwen kopen tegen een voordelige prijs is een bijzonder voorrecht, want je hoeft het niet bij één geur te laten. Met de grote verscheidenheid aan producten van het luxelabel is dit echt een voordeel. Sexy Blossom kan snel onderdeel worden van je eigen look. Deze geur is heerlijk flirterig en kan gerust romantisch genoemd worden. Bloesem en bloemige musk combineren hier tot een geur die een sensatie teweegbrengt. Michael Kors parfum voor vrouwen kopen kan daarom ook betekenen dat je de perfecte geur voor elk seizoen gebruikt. Michael Kors Turquoise is immers een parfum dat perfect is voor de lente, komkommer. Limoen, jasmijn en de betoverende geur van orchidee zorgen hier samen voor een lichte compositie die toch een heel sterk en betoverend effect heeft. De ontsnapping uit het alledaagse leven en het opwindende gevoel van reizen worden daarentegen overgebracht door het fascinerende Wonderlust. Verantwoordelijk hiervoor is een topnoot die vooral wordt gekenmerkt door citrusaroma's en de zachte geur van amandelmelk. Daarnaast wordt een bloemige hartnoot aangevuld met een exquise basisnoot van kasjmier en sandelhout, wat resulteert in een veelzijdige geur die de warme zomerdagen lijkt te vangen.

De uitgebreide selectie geuren van het Amerikaanse toplabel betekent ook dat Michael Kors Parfum Damen een groot aantal geuren snel online beschikbaar maakt. Zo kun je met Michael Kors Signature ook snel je eigen geurcollectie versterken. Deze geur maakt vooral indruk met zijn elegantie en presenteert een exclusief boeket dat exquise smaken zoals wierook en pioenroos combineert in een prachtig akkoord. De bijna tastbare vrouwelijkheid van Signature wordt gegarandeerd door de exotische blauwe lelie, een van de geheimen van deze glamoureuze en toch elegant eenvoudige geur. Het uitgebreide aanbod op internet zorgt ervoor dat het kopen van Michael Kors parfum voor vrouwen tegen een gunstige prijs geen droom hoeft te blijven. Sexy Amber wordt al snel een sensuele metgezel voor de mooiste momenten. De samenstelling van amber, witte bloemen en sandelhout straalt een zeer sensuele elegantie uit en creëert een weelderige geur vol stralende facetten. Glam Jasmine is een andere reden om de kans om Michael Kors parfum voor vrouwen te kopen ten volle te waarderen. Hier is de naam ook het uithangbord van de geur. Jasmijn in al zijn weelderigheid vormt de kern van de topnoot en wordt prachtig afgerond door cassis en sandelhout. Het resultaat is een glamoureuze geur die je de hele dag zal betoveren.

Michael Kors en de wereld van glamour

Het feit dat de Kardashian Klan dol is op Michael Kors geuren kan zowel positief als negatief worden gezien. Over de vorm van de parfumflesjes van het Amerikaanse luxemerk hoeven we niet te discussiëren. De expertise van een volleerd modeontwerper is hier duidelijk zichtbaar, die van elke flacon een klein meesterwerk heeft gemaakt van hoogwaardig glas en opvallende metalen accenten. En ook hier is de handtekening van de meester meteen duidelijk; de flacons spreken duidelijk van stijl, elegantie en een vleugje extravagantie. Dit betekent dat een Michael Kors parfum altijd een prachtige blikvanger is die staat voor stijl en waarde. Dit is nog een reden waarom Kors zich geen zorgen hoeft te maken over zijn populariteit: hij was een van de meest prominente juryleden bij "Project Runway" en 's werelds populairste modellen verschijnen graag voor de camera's voor zijn producten. Het kopen van Michael Kors parfum voor vrouwen is daarom ook een geweldige kans om je over te geven aan pure Amerikaanse glamour.

Als je zin hebt in pure glamour, als je de crème de la crème van de Amerikaanse toptrends een vanzelfsprekend onderdeel van je look wilt laten zijn en je je flair voor tijdloze elegantie wilt laten zien, hoef je vandaag de dag gelukkig niet veel moeite te doen. Het assortiment Michael Kors parfums is groot en voor elke geur zijn ook complete productlijnen beschikbaar. Het is daarom meer dan logisch om Michael Kors parfum voor vrouwen te kopen tegen een voordelige prijs. Michael Kors parfum voor dames online kopen is zeker de makkelijkste en meest prijsbewuste manier om een elegante en trendy touch toe te voegen aan je eigen stijl.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Michael Kors met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Spette1992
Supergeur!

Stijlvolle geur, echt vrouwelijk. Blijft lekker lang hangen maar is helemaal niet opdringerig. Ik ben er erg blij mee, vooral voor de prijs die ik bij easycosmetic betaalde!

Commentaar van Hathery
Geweldige geur

Een bijzondere geur, die echt op de huid blijft zitten. Ik heb hem van een vriendin voor mijn verjaardag gekregen en gebruik hem nu vrijwel dagelijks, tot plezier van iedereen om mij heen ;-P

Commentaar van Oppers
heerlijke geur

Zomerlijk frisse en lichte geur. Een beetje bloemig maar zeer fris. Past bij elke leeftijd en is op het moment ene van mijn lievelingsgeuren. Misschien iets duurder dan andere maar zijn prijs waard. De geur houdt lang aan. Als hij op is, koop ik weer een nieuwe.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Michael Kors in vergelijking met de SRP