Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Het gevoel van schoonheid van Michael Kors wordt uitgedrukt in een uitgebreide realiteit. Het is de manier waarop vrouwen hun stemmingen uitdrukken op dat moment." Het luxemerk speelt in op dit gevoel van vrouwenemoties en veranderlijkheid. De damesgeuren van Michael Kors doen recht aan de verschillende stemmingen van een vrouw.

Meer info

Koop Michael Kors Parfum goedkoop

Meer info +

Michael Kors - het jonge merk met een internationale reputatie

Elegante provocatie. Dat is de stelregel van het huis voor de meeste fashionistaMichael Kors 's. En wat voor zijn mode geldt, geldt ook voor de parfums van het Amerikaanse luxemerk. Dit is een collectie van geuren die elegant zijn, maar hun eigen identiteit laten zien. Een Michael Kors parfum is dus onmiskenbaar en toont een duidelijke eigenheid, die zich zo wonderbaarlijk weet te onderscheiden van de vaak uniforme geur. Daarbij worden bekende aroma's gecombineerd tot geheel nieuwe en prachtige composities. Het resultaat zijn geuren die modern, stedelijk en expressief tegelijk zijn. Michael Kors Parfum Damen is daarom altijd een modestatement dat duidelijk maakt dat geuren volwaardige accessoires zijn. Als deze accessoires afkomstig zijn van een modemerk van de extra klasse, zal de geur altijd het handschrift van dit merk dragen. Zo wordt elke Michael Kors parfumdame ook een volwaardige signatuurgeur die een stijlvolle boodschap overbrengt.

De sprong in de wereld van de geuren

Michael Kors is sinds 2000 onderweg in de wereld van de geuren. Net als in de mode brengt het label voortdurend nieuwe en spannende parfumcreaties uit. Dat mode en geur hand in hand kunnen gaan, blijkt uit de Michael Kors parfums van elk seizoen. Ook de huidige geuren van het Amerikaanse label zijn weer duidelijke indicatoren voor de tijdgeest. Op dit moment zijn de tekens ofwel bloemenvrouwelijkheid of weelderige en tegelijkertijd stedelijke uitspraken. Michael Kors Parfum kopen voor dames betekent dus ook een gevoel voor trends. Het luxe label is niet alleen verantwoordelijk voor trendbewuste mode en dromerige handtassen, maar ook op het gebied van geuren kan elke Michael Kors parfumdame voor veel sensatie zorgen. Chique en elegantie zijn een stelregel die duidelijk terug te vinden is in elk product. Daarnaast wordt elk detail tot in de puntjes verzorgd. Deze opmerkelijke zorg komt ook tot uiting in het feit dat Michael Kors parfums altijd complete productlijnen bevatten. Er is hier geen sprake van een compromis. Stijl en uitstraling Michael Kors tellen, al het andere moet zich daaraan ondergeschikt maken. Deze concentratie op de essentie zorgt ervoor dat het kopen Michael Kors van parfum online ook betekent dat elke geurwens in een oogwenk wordt vervuld.

De belangrijkste geurcreaties uit het huis Michael Kors

Michael Kors Het goedkoop kopen van parfum dames is een bijzonder voorrecht, omdat je het niet bij een parfum hoeft te laten staan. Met de grote verscheidenheid aan producten van het edele label is dit een echte aanwinst. Zo kan Sexy Blossom snel een deel van je eigen look worden. Deze geur is heerlijk koket en kan met vertrouwen omschreven worden als romantisch. Bloesems en bloemige muskusbloemen combineren hier tot een geur die een sensatie veroorzaakt. Michael Kors Het kopen van parfum voor dames kan dus ook betekenen dat de perfecte geur op elk moment van het jaar kan worden toegepast. Michael Kors Turquoise is immers een parfum dat perfect is voor de lente, komkommer. Kalk, jasmijn en de betoverende geur van de orchideeën vormen hier een lichte compositie die toch een zeer sterk en fascinerend effect heeft. De ontsnapping uit het dagelijks leven en het opwindende gevoel van reizen daarentegen moet de fascinerende Wonderlust overbrengen. Dit is te danken aan een topnoot, die vooral wordt gekenmerkt door citrusaroma's en de zachte geur van amandelmelk. Daarnaast vult een exquise cashmere en sandelhout basisnoot een bloemige hartnoot aan, wat resulteert in een veelzijdige geur die de warme dagen van de zomer lijkt vast te leggen.

De uitgebreide selectie van geuren van het Amerikaanse toplabel betekent ook dat Michael Kors parfum dames online snel een groot aantal geuren beschikbaar stelt. Daarom kan Michael Kors Signature ook snel haar eigen geurcollectie uitbreiden. Deze geur imponeert vooral door zijn elegantie, met een exclusief boeket dat exquise aroma's zoals wierook en pioenroos in een prachtig akkoord brengt. De bijna tastbare vrouwelijkheid van Signature wordt gegarandeerd door de exotische blauwe lelie, een van de geheimen van dit glamoureuze en toch zo elegant eenvoudige parfum. Het uitgebreide aanbod op internet zorgt ervoor dat het goedkoop kopen van Michael Kors parfumvrouwen geen droom hoeft te blijven. Sexy Amber wordt al snel een sensuele metgezel voor de mooiste momenten. De samenstelling van amber, witte bloemen en sandelhout straalt een zeer sensuele elegantie uit en brengt een weelderige geur vol stralende facetten. Glam Jasmine is een andere reden om de mogelijkheid om Michael Kors parfum dames goedkoop te kopen volledig te waarderen. Hier is de naam ook het uithangbord van de geur. Jasmijn vormt in zijn volle weelde de kern van de topnoot en is prachtig afgerond met cassis en sandelhout. Het resultaat is een glamoureuze geur die je de hele dag lang zal betoveren.

Michael Kors en de wereld van glamour

Dat de Kardashian Klan houdt van Michael Kors geuren kan zowel positief als negatief zijn. Er is minder behoefte aan discussie over de vorm van de flacons van de geuren van het Amerikaanse luxemerk. Hier ziet u de expertise van een ervaren modeontwerper die van elke fles een klein meesterwerk heeft gemaakt van hoogwaardig glas en opvallende metalen accenten. En ook hier is de handtekening van de meester onmiddellijk zichtbaar, de flacons spreken duidelijk van stijl, elegantie en een vleugje extravagantie. Dit maakt van een Michael Kors parfum een prachtige blikvanger die stijl en waarde vertegenwoordigt. Dit is een andere reden waarom Kors zich geen zorgen hoeft te maken over zijn populariteit, hij was een van de meest prominente juryleden van "Project Runway" en de meest populaire modellen in de wereld haasten zich om voor de camera's van zijn producten te stappen. Michael Kors Het kopen van parfum voor dames is ook een geweldige kans om te genieten van de Amerikaanse glamour in zijn puurste vorm.

Als je zin hebt in pure glamour, als de crème de la crème van de Amerikaanse toptrends vanzelfsprekend deel moet uitmaken van je look en je je gevoel voor tijdloze elegantie wilt bewijzen, dan is gelukkig niet veel inspanning nodig vandaag. Het assortiment Michael Kors parfums is groot en voor elke geur worden complete productlijnen aangeboden. Daarom is het meer dan logisch om Michael Kors parfumdames goedkoop te kopen. Michael Kors Het kopen van parfum dames online is zeker de makkelijkste en meest prijsbewuste manier om uw stijl een elegante en trendy touch te geven.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Michael Kors met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Spette1992
Supergeur!

Stijlvolle geur, echt vrouwelijk. Blijft lekker lang hangen maar is helemaal niet opdringerig. Ik ben er erg blij mee, vooral voor de prijs die ik bij easycosmetic betaalde!

Commentaar van Hathery
Geweldige geur

Een bijzondere geur, die echt op de huid blijft zitten. Ik heb hem van een vriendin voor mijn verjaardag gekregen en gebruik hem nu vrijwel dagelijks, tot plezier van iedereen om mij heen ;-P

Commentaar van Oppers
heerlijke geur

Zomerlijk frisse en lichte geur. Een beetje bloemig maar zeer fris. Past bij elke leeftijd en is op het moment ene van mijn lievelingsgeuren. Misschien iets duurder dan andere maar zijn prijs waard. De geur houdt lang aan. Als hij op is, koop ik weer een nieuwe.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Michael Kors in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.