Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

69 70
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Elasten drinkampullen bevorderen de elasticiteit van de huid van binnenuit. De unieke formule ondersteunt de collageenproductie en verbetert de huidstructuur. Ze zijn gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven en ondersteunen een stevigere en jonger uitziende huid.

Meer info

Koop Elasten goedkoop

Meer info +

Elasten ampullen: De bekende drinkampullen voor een mooie huid van binnenuit

TV-presentatrice Frauke Ludowig prees ze, net als singer-songwriter Nico Santos en acteur Kai Wiesinger: Elasten ampullen voor schoonheid van binnenuit. De ampullen van Elasten zijn populair omdat ze werken: Van hun [HC] collageencomplex is bewezen dat het de elasticiteit van de huid verbetert en rimpels en fijne lijntjes minimaliseert, veel diepgaander dan menig crème.

Na drie maanden gebruik bij vrouwen tussen de 40 en 70 jaar verbeterde de collageenstructuur aanzienlijk: de huid werd gelift en gladder, het haar glansde en de nagels waren stevig en resistent. Het verstevigende effect van de Elasten ampullen was niet beperkt tot het gezicht, maar was ook zichtbaar op het decolleté, de onderarmen en de dijen. Elasten ampullen ondersteunen ook de gezondheid van de huid bij jongere mensen en beschermen de teint tegen oxidatieve stress. De mix van huidvernieuwende vitaminen en sporenelementen draagt ook bij aan de stralende uitstraling na gebruik van Elasten ampullen. Wie zit er achter de fruitige shots met 2,5 g collageenpeptiden, die hypoallergeen zijn en door iedereen goed worden verdragen?

Elasten in de online shop: Het geheime recept voor blijvende schoonheid door een positieve collageenbalans

Toen directeur Hauke Thoma van Quiris Healthcare, die sinds 2004 natuurlijke geneesmiddelen produceert in Gütersloh, Westfalen, met een laboratoriummanager sprak over de effectiviteit van collageenpeptiden tegen gewrichtsartrose, onthulde hij een uniek neveneffect: de collagenen herstelden niet alleen het beschadigde kraakbeen van de patiënten, maar werkten ook als een fontein van de jeugd. Begrijpelijk, want collageen is met 30 procent de belangrijkste eiwitsubstantie in ons lichaam en stabiliseert ons hele bindweefsel, van kraakbeen tot bot- en spierweefsel tot de huid.

Dit besef bracht Hauke Thoma ertoe een schoonheidselixer te ontwikkelen dat zou zijn wat alle schoonheidsrecepten tot dan toe tevergeefs beloofden: Een bron van eeuwige jeugd.

Na jaren van intensief onderzoek was het in 2013 zover: de Elasten ampullen werden op de markt gebracht, aanvankelijk exclusief in apotheken. Hoewel ze zonder recept verkrijgbaar zijn, zijn ze medisch getest, hypoallergeen en worden ze door iedereen goed verdragen.

In het farmaceutische portfolio van Quiris, dat producten zoals Diabeto voor het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en Cystorenal voor blaasgezondheid omvat, zijn de Elasten ampullen, die online bij ons kunnen worden gekocht, nu een bestseller. Want het verlangen naar schoonheid drijft iedereen, van werknemers, huisvrouwen en zakenlieden tot senioren die willen genieten van een aantrekkelijk pensioen. Elasten ampullen vervullen vrouwen en mannen over de hele wereld nu met schoonheid en zelfvertrouwen.

<span style="kleur: groen

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten