Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het modehuis Nina Ricci staat al sinds de jaren 1930 bekend om zijn romantische, bijna sprookjesachtige ontwerpen. De oprichtster, geboren Maria Nielli, werd in de loop der jaren wereldberoemd. Het eerste parfum - Nina Ricci L'Air du Temps - werd ontworpen door haar zoon Robert Ricci en wordt nu beschouwd als een geurklassieker.

Meer info

koop Nina Ricci parfum goedkoop

Meer info +

Nina Ricci parfum voor vrouwen - Geïnspireerd door romantische fantasieën

Nina Ricci parfum is gemaakt voor de heldinnen van deze tijd. De prinsessen van de 21e eeuw worden gekenmerkt door natuurlijke gratie, onverhulde schoonheid en magische allure. Ze geloven in liefde, houden van vrijheid en leven hun dromen. Ze veranderen de grote stad in een sprookjesbos waarin ze openlijk hun vrouwelijkheid en sensualiteit tonen.

Nina Ricci parfum is meestal bloemig en fruitig, fris en jeugdig, soms mysterieus en een beetje dierlijk. Zelfs de fantasierijke flacons vertellen altijd een mysterieus, sprookjesachtig verhaal: wie herkent niet de twee delicate duiven op de betoverende L'Air du Temps flacon of de ravissant mooie glazen appel die het onmiskenbare kenmerk is van Nina Ricci parfums uit de Nina en Luna assortimenten?

Assepoester of Sneeuwwitje, Eva in het Paradijs of Alice in Wonderland - ze zijn allemaal peetmoeders voor de delicate, sensuele creaties van Nina Ricci damesgeuren.

Nina Ricci - de sprookjesverteller onder de modeontwerpers

In 1895, op twaalfjarige leeftijd, verhuisde de in Italië geboren Maria Nielli, bij iedereen bekend als Nina, met haar familie naar Frankrijk. Als tiener was ze al geobsedeerd door het maken van jurken. In Parijs trouwde ze met de juwelier Luigi Ricci en vanaf dat moment noemde ze zichzelf Nina Ricci. In 1932 opende ze haar eigen modelabel en binnen een paar jaar werd het met haar betoverend romantische creaties een van de meest succesvolle bedrijven in de wereld van de haute couture. In 1946 begon haar zoon Robert voor het huis Nina Ricci een parfumlijn voor vrouwen te ontwikkelen die net zo luxueus en elegant, vrouwelijk en fantastisch moest zijn als de prachtige ontwerpen van zijn moeder.

Het tweede Nina Ricci parfum, dat Robert Ricci in 1948 samen met parfumeur Francis Fabron creëerde, werd een klassieker: L'Air du Temps. Alleen al de flacon, ontworpen in samenwerking met de Parijse kristalfabrikant Lalique, wordt geroemd door de pers en wordt een icoon van Nina Ricci parfums.

L'Air du Temps - de klassieker met het duivenmotief

De boodschap van de sprookjesachtige flacon met de twee baltsende duiven is actueler dan ooit: de Nina Ricci parfumklassieker L'Air du Temps is een ode aan vrede, vrijheid en liefde - net zoals de met goud omwikkelde jurk Assepoester verandert in een koninklijke bruid, omhult deze sprankelende maar zachte bloemengeur zijn draagster met adel en vrouwelijkheid. L'Air du Temps van Nina Ricci is een parfum voor alle vrouwen die de droom van eeuwige liefde nog niet hebben opgegeven.

Het parfum ademt de bloemengeur van een sprookjestuin:

Topnoten: gardenia, anjer

Basisnoten: sandelhout, iris

Hartnoten: roos, jasmijn

Nina en Luna, Les Belles des Nina - de mooie zussen

De vergiftigde appel van Sneeuwwitje of de verboden vrucht van Eva? Tuin van Eden of sprookje van Grimm? De onmiskenbare serie met de appelvlacon, die sinds 2007 deel uitmaakt van het Nina Ricci parfumassortiment, is nu voortgezet met Les Belles de Nina. Nina en Luna zijn geïnspireerd op twee ongelijke zussen: allebei mooi, allebei betoverend, de een licht, de ander donker, nauw verbonden en toch heel verschillend.

Nina is sensueel, vol gratie en net zo sprankelend mooi als de flacon: een rode appel omringd door zilveren bladeren. De geur is bloemig, meisjesachtig en charmant:

Topnoten: citroen

Basisnoten: appelboom, muskus, ceder

Hartnoten: pioenroos, groene appel, praline

Luna is wild en moedig, onweerstaanbaar en mysterieus net als de blauwe appel met zijn krachtige gouden bladeren. De geur is net zo mysterieus en een beetje oriëntaals:

Topnoten: wilde bessen, oranjebloesem, limoen, mandarijn

Hartnoten: karamel, strobloem, jasmijn, peer

Basisnoten: sandelhout, vanille, zoethout, witte muskus.

De nieuwe 2017 release, Luna Blossom, is verborgen in een appel met een iriserend kleurverloop van roze naar lila en is net zo betoverend als zijn zussen: een meer delicate, bloemige en frisse tot citrusachtige geur op basis van witte bloemen:

Topnoten: bergamot, peer

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Nina Ricci met vier sterren of meer
4,88 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen
Commentaar van G.L. van Wingerden.
Zacht vrouwelijk

Een mooie geur die het pas echt gaat doen wanneer op je huid gesprenkeld. Een zacht vrouwelijk, niet zo bekend parfum van Nina Ricci. Door een beoordeling in te sturen hoop ik te bereiken dat deze heerlijke geur niet uit het assortiment verdwijnt.

Commentaar van Greasse
Nina is klasse

Ik ben enthousiast over Nina omdat het een gheel aangename geur heeft en lang aanhoudt. Ik het ook de EDT van Nina en vindt het jammer dat de geur uit het programma gaat.

Commentaar van Candect
Iets heel bijzonders

Deze geur is echt iets heel bijzonders. Niet te vergelijken met de andere damesgeuren. Ik draag hem graag de hele dag, voor welke gelegenheid dan ook. Past altijd!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Nina Ricci in vergelijking met de SRP