Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Franse schoonheidsspecialiste Ingrid Millet vertrouwt al sinds 1959 op de helende krachten van planten. In combinatie met kaviaar creëert zij verzorgingsproducten die de huid regenereren en haar jeugdige uitstraling behouden.

Meer info

Ingrid Millet producten goedkoop kopen

Meer info +

Ingrid Millet - Schoonheidsverzorging met de krachten van kaviaar

De diepten van de oceanen verbergen vele schatten, goud en edelstenen in gezonken schepen, maar ook waardevolle stoffen in de levende wezens van de oceanen. Een van de schatten van de zeeën is kaviaar, soms ook wel het Zwarte Goud van Rusland genoemd, zo kostbaar is kaviaar, omdat de steuren waarvan de eieren uit kaviaar bestaan zo zeldzaam zijn. Echte kaviaar is een luxe goed, een delicatesse. Witte kaviaar wordt zelfs beschouwd als het duurste voedsel ter wereld.

De waardevolle stoffen in kaviaar gebruiken sommige Ingrid Millet producten als ingrediënten. Kaviaar is ook een luxe product in de huidverzorging, maar heeft onvergelijkbare verzorgende eigenschappen. Aminozuren, vitaminen, sporenelementen en fosfolipiden verwennen de rijpere huid met belangrijke stoffen. De huid is verkwikt en straalt een jeugdige frisheid uit. Ingrid Millet Producten zijn hightech cosmetica die plantaardige en mariene stoffen combineren tot een effectieve verzorging. Naast huidverzorgingsproducten maakt ook een make-uplijn voor moderne vrouwen deel uit van het aanbodIngrid Millet .

De buitengewoon effectieve Ingrid Millet producten zijn gebaseerd op de kennis van modern onderzoek en de eeuwenoude traditie van huidverzorging. Sinds het begin van haar carrière in de jaren vijftig heeft biochemicus Millet oude kennis gecombineerd met nieuwe wetenschappelijke inzichten in huidverzorgingsonderzoek. Millet was een pionier op het gebied van moderne cosmeceuticals. Eerst gebruikte ze fytoactieve stoffen uit planten tot ze uiteindelijk de kracht van kaviaar ontdekte voor huidverzorging. In 1972 creëerde Ingrid Millet L'Extrait Bio-Marine en legde de basis voor de Perle de Caviar serie, die vandaag de dag nog steeds beroemd is.

Kaviaar wordt gezuiverd en gezouten van verschillende steursoorten. Deze komen voornamelijk voor in de Zwarte Zee, de Kaspische Zee en de Zee van Azov. Vandaag de dag wordt de kuit echter voornamelijk verkregen in viskwekerijen die, dankzij de nieuwste technologie, de kuit van levende vissen kunnen verwijderen. Ingrid Millet De producten maken gebruik van kaviaar van speciale kwekerijen in Europa. Pas na vijf tot zeven jaar in helder water en met de juiste houderijmethode produceren de steuren, die moeilijk te bewaren zijn, de felbegeerde eieren in de gewenste kwaliteit. De kuit heeft alle stoffen die nodig zijn voor de ontwikkeling van het leven en nieuwe cellen. Het bevat alle bestanddelen van een huidcel - alleen in een veel hogere concentratie. Veel van de Ingrid Millet producten gebruiken deze energie om de huid te regenereren. Iedereen die zijn huid wil behandelen met deze luxe en effectieve verzorging moet Ingrid Millet producten kopen.

Van verzorging met kaviaar tot zachte make-up

De Ingrid Millet producten zijn perfect aangepast aan verschillende huidtypes en omvatten zowel reinigingslotions als dag- en nachtcrèmes, serums en toners. De volgende Ingrid Millet producten zijn verkrijgbaar in de online shop:

Parel van kaviaar

Parel van kaviaar - AbsoluCaviar

Verhelderende lijn

Bron Zuiver

Organisch Elita

Perfectie Korps

samenstelling

De Perle de Caviar gezichtsverzorgingslijn gebruikt de zeer actieve bestanddelen van kaviaar essence om rimpels en huidveroudering te verminderen. Voor de huid vanaf ongeveer 35 jaar is deze verzorgingsreeks optimaal geschikt. Het kaviaarwerkstofcomplex van mineralen, eiwitten en essentiële vetzuren reguleert het vochtgehalte van de huid en houdt deze in balans. De huidverzorgingsproducten van Perle de Caviar zorgen bij regelmatig gebruik voor een jongere teint en een gelijkmatigere teint.

De drie gecoördineerde verzorgingsproducten van de premium lijn Perle de Caviar - AbsoluCaviar combineren de meest waardevolle en effectieve stoffen. De intensieve regeneratie van de huid en de vermindering van tekenen van veroudering maken de huid fluweelzacht en heerlijk fris.

De combinatie van kaviaar en vitamine C in de Brightening Line geeft de huid een stralende glans en het dubbele actieve ingrediënt regenereert ook de huid. De Ingrid Millet producten in deze lijn laten een bleke teint, tekenen van vermoeidheid of pigmentatie verdwijnen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes.

Fytoaromatische actieve complexen van planten en kruiden vernieuwen de huid met Source Pure. Deze Ingrid Millet producten zijn geschikt voor dagelijkse gezichtsverzorging. Ze zijn afgestemd op speciale huidtypes en helpen zo de speciale problemen van de huidtypes op te lossen met geschikte gezichtsverzorging. De actieve complexen van deze productlijn hydrateren de huid en maken haar soepel en aangenaam zacht. Tegelijkertijd versterken doelgerichte gebruiksformules de gevoelige huid en een evenwichtige gecombineerde huid.

Met Bio-Elita producten wordt elke huid stralend mooi. De combinatie van vocht, glans en anti-aging is ideaal voor het behoud van de natuurlijke jeugdigheid van de huid. Hyaluronzuur en hoogwaardige formules verrijken de huid onmiddellijk met vocht en laten haar stralen. De anti-aging componenten houden ze jeugdig fris.

Het hoogtepunt van de verzorging van het perfecte lichaam is de Perfection Corps Ingrid Millet productlijn. De vier verzorgingsproducten vormen het silhouet, verstevigen en verstevigen de huid. Deze hoogwaardige producten verwennen het lichaam met effectieve stoffen en prachtige texturen. De zichtbare resultaten zijn net zo mooi als de heilzame toepassing.

Een vrouw heeft slechts een kleine, fijne selectie van make-up nodig om haar gezicht op natuurlijke wijze te accentueren. De Ingrid Millet producten bieden online een kleurgevende crème, een bronzing poeder en mascara aan. Deze producten verhogen niet alleen de schoonheid van de drager, ze verzorgen ook de huid en de wimpers met hun hoogwaardige stoffen in de gebruikelijke Ingrid Millet kwaliteit.

De juiste huidverzorging is wat telt

De ingrediënten van Ingrid Millet producten zoals crèmes, concentraten of toners hebben de taak om de huid te stimuleren. Het moet goed worden voorzien van bloed, voldoende vocht en vet bevatten en het beste van alle cellen moet worden gestimuleerd om zich weer te vormen. Hoe rijper de huid wordt, hoe minder in staat is om deze ingrediënten zelf te vormen of te behouden. Oudere huid heeft de neiging uit te drogen, er ontstaan rimpels. Om de huid lang elastisch, glanzend en gelijkmatig te houden, moet ze worden verzorgd.

Maar het is ook belangrijk dat het niet te veel verbouwd wordt. Wanneer een twintigjarige vrouw antiverouderingsproducten gebruikt, doet ze niets goeds voor haar huid. Dit komt omdat de huid het vermogen verliest om zelf belangrijke componenten te produceren. De juiste verzorging, zowel volgens leeftijd als huidtype, is de optimale methode om de huid jong te houden. De Ingrid Millet producten zorgen voor een zeer effectieve en verwennende verzorging. Ze kunnen goedkope vrouwen kopen op het internet.

Een goed verzorgde huid ziet er niet alleen mooi uit, maar versterkt ook het gevoel van eigenwaarde en welzijn. De innovatieve actieve ingrediënten in Ingrid Millet producten leveren zichtbare resultaten in de strijd tegen huidveroudering en creëren een uniek luxueus gevoel. Ingrid Millet Producten zijn de wellness-behandeling voor thuis, een dagelijkse versterking van huid en ziel in het stressvolle dagelijkse leven. Het is het beste om nu online Ingrid Millet producten te kopen en jezelf te verwennen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

25 274
toepassen
Ingrid Millet
Ingrid Millet
Ingrid Millet