Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

28 255
toepassen
Ingrid Millet

Ingrid Millet: Luxuriöse Hautpflege mit Kaviar

Schon seit seine pflegende Wirkung entdeckt wurde, setzt Ingrid Millet auf Kaviar und macht ihn zu einem Signatur-Wirkstoff.
Ingrid Millet

Goldene Pflege für strahlende Haut: AbsoluCaviar

Das Pflege-Flagschiff von Ingrid Millet ist die Serie AbsoluCaviar. Die Anti-Aging-Pflege vereint Kaviar mit ausgesuchten Inhaltsstoffen, um intensiv pflegende Formeln zu kreieren.
Ingrid Millet

Innovation als Tradition

Die Innovationsfreude der Gründerin Ingrid Millet bestimmt von Anfang an die Geschichte des Unternehmens. Sie ist in den 1950er Jahren eine der ersten, die pflanzliche Inhaltsstoffe in Anti-Aging-Pflege einsetzt.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Franse schoonheidsspecialiste Ingrid Millet richt zich al sinds 1959 op de helende krachten van planten. In combinatie met kaviaar resulteert dit in huidverzorgingsproducten die de huid regenereren en haar jeugdige uitstraling behouden.

Meer info

Koop Ingrid Millet producten tegen een voordelige prijs

Meer info +

Ingrid Millet - schoonheidsverzorging met de krachten van kaviaar

Er zijn veel schatten verborgen in de diepten van de zeeën, goud en edelstenen in gezonken schepen, maar ook waardevolle stoffen in de wezens van de oceanen. Kaviaar is een schat van de zeeën, soms wordt het ook wel het zwarte goud van Rusland genoemd, zo kostbaar is kaviaar, omdat de steuren waarvan de eitjes worden gemaakt zo zeldzaam zijn. Echte kaviaar is een luxeartikel, een delicatesse. Witte kaviaar wordt zelfs beschouwd als het duurste voedsel ter wereld.

Sommige Ingrid Millet producten gebruiken de waardevolle stoffen in kaviaar als ingrediënten. Kaviaar is ook een luxeproduct in huidverzorging, maar het heeft ongeëvenaarde huidverzorgende eigenschappen. Aminozuren, vitaminen, sporenelementen en fosfolipiden verwennen de rijpere huid met belangrijke stoffen. De huid wordt gerevitaliseerd en straalt van jeugdige frisheid. Ingrid Millet producten zijn high-tech cosmetica die plantaardige en mariene stoffen combineren voor een effectieve verzorging. Naast huidverzorgingsproducten biedt Ingrid Millet ook een make-up lijn voor moderne vrouwen.

De uitzonderlijk effectieve Ingrid Millet producten zijn gebaseerd op kennis uit modern onderzoek en eeuwenoude huidverzorgingstradities. Sinds het begin van haar carrière in de jaren 1950 heeft de biochemicus Millet oude kennis gecombineerd met nieuwe wetenschappelijke bevindingen in huidverzorgingsonderzoek. Millet was een pionier op het gebied van moderne cosmeceuticals. Aanvankelijk gebruikte ze fytoactieve stoffen uit planten totdat ze uiteindelijk de kracht van kaviaar voor huidverzorging ontdekte. In 1972 creëerde Ingrid Millet L'Extrait Bio-Marine en legde de basis voor de Perle de Caviar lijn, die vandaag de dag nog steeds beroemd is.

Kaviaar is gezuiverd en gezouten kuit van verschillende steursoorten. Deze worden voornamelijk gevonden in de Zwarte Zee, de Kaspische Zee en de Zee van Azov. Tegenwoordig wordt de kuit echter voornamelijk verkregen in viskwekerijen, die dankzij de nieuwste technologie de kuit van de levende vis kunnen halen. Ingrid Millet producten gebruiken kaviaar van speciale kwekerijen in Europa. Pas na vijf tot zeven jaar in helder water en onder voor de soort geschikte omstandigheden produceren de moeilijk te houden steuren de felbegeerde eitjes in de vereiste kwaliteit. De kuit bevat alle stoffen die nodig zijn voor de ontwikkeling van leven en nieuwe cellen. Het bevat alle bestanddelen van een huidcel - alleen in een veel hogere concentratie. Veel van de Ingrid Millet producten maken gebruik van deze energie om de huid te regenereren. Als je je huid wilt verwennen met deze luxe en effectieve verzorging, dan moet je Ingrid Millet producten kopen.

Van verzorging met kaviaar tot zachte make-up

Ingrid Millet producten zijn perfect afgestemd op verschillende huidtypes en omvatten zowel reinigingslotions als dag- en nachtcrèmes, serums en toners. De volgende Ingrid Millet producten zijn verkrijgbaar in de online shop:

-Perle de Caviar

-Perle de Caviar - AbsoluCaviar

-Verhelderende lijn

-Pure Bron

-Bio-Elita

-Perfection Corps

-Make-up

De Perle de Caviar gezichtsverzorgingslijn maakt gebruik van de zeer actieve ingrediënten van kaviaaressence om rimpels en tekenen van veroudering te verminderen. Deze huidverzorgingslijn is ideaal voor de huid van 35 jaar en ouder. Het kaviaarcomplex van mineralen, proteïnen en essentiële vetzuren reguleert het vochtgehalte van de huid en houdt de huid in balans. Bij regelmatig gebruik zorgen de verzorgingsproducten uit de Perle de Caviar lijn voor een jonger uitziende huid en een egale teint.

De drie gecoördineerde verzorgingsproducten in de premium Perle de Caviar - AbsoluCaviar lijn combineren de meest waardevolle en effectieve stoffen. De intensieve regeneratie van de huid en de vermindering van tekenen van veroudering laten de huid er fluweelzacht en heerlijk fris uitzien.

De combinatie van kaviaar en vitamine C in de Brightening Line geeft de huid een stralende gloed, terwijl de dubbele werkstof de huid ook regenereert. De Ingrid Millet producten in deze lijn laten een doffe teint, tekenen van vermoeidheid of pigmentvlekken verdwijnen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes.

Fytoaromatische actieve complexen van planten en kruiden vernieuwen de huid met Source Pure. Deze Ingrid Millet producten zijn gunstig voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Ze zijn afgestemd op specifieke huidtypen en helpen zo de specifieke problemen van de huidtypen op te lossen met een passende gezichtsverzorging. De actieve complexen in deze productlijn hydrateren de huid en maken haar soepel en aangenaam zacht. Tegelijkertijd versterken doelgerichte formules de gevoelige huid en brengen ze de gemengde huid in balans.

Met de producten van Bio-Elita wordt elke huid stralend mooi. De combinatie van hydratatie, glans en anti-aging is ideaal om de natuurlijke jeugdigheid van de huid te behouden. Hyaluronzuur en hoogwaardige formules verrijken de huid onmiddellijk met vocht en laten haar stralen. De antiverouderingsbestanddelen houden haar jeugdig fris.

Het verzorgingshoogtepunt voor het perfecte lichaam is de Perfection Corps lijn van Ingrid Millet producten. De vier verzorgingsproducten geven het silhouet vorm, verstevigen en verstevigen de huid. Deze hoogwaardige producten verwennen het lichaam met effectieve stoffen en prachtige texturen. De zichtbare resultaten zijn net zo mooi als de verzachtende toepassing.

Een vrouw heeft slechts een kleine, fijne selectie make-up nodig om haar gezicht op natuurlijke wijze te benadrukken. De Ingrid Millet producten online bieden een tonifiërende crème, een bronzing poeder en mascara. Deze producten versterken niet alleen de schoonheid van hun draagster, maar verzorgen ook de huid en wimpers met hun hoogwaardige stoffen in de gebruikelijke Ingrid Millet kwaliteit.

Het draait allemaal om de juiste huidverzorging

De ingrediënten in Ingrid Millet producten zoals crèmes, concentraten en toners zijn ontworpen om de huid te revitaliseren. De huid moet goed doorbloed zijn, voldoende vocht en lipiden bevatten en, het allerbeste, de cellen moeten gestimuleerd worden om te regenereren. Hoe rijper de huid wordt, hoe minder ze in staat is om deze ingrediënten zelf aan te maken of vast te houden. Een oudere huid heeft de neiging om droog te worden en er verschijnen rimpels. Om ervoor te zorgen dat de huid haar elasticiteit, glans en egaliteit over een langere periode behoudt, moet ze gevoed worden.

Het is echter ook belangrijk dat ze niet te veel wordt verzorgd. Als een twintigjarige vrouw antiverouderingsproducten gebruikt, doet ze haar huid geen goed. De huid verliest namelijk het vermogen om zelf belangrijke bestanddelen aan te maken. De beste manier om je huid jong te houden is het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten voor jouw leeftijd en huidtype. Ingrid Millet producten bieden een zeer effectieve en verwennende verzorging. Vrouwen kunnen ze goedkoop op internet kopen.

Een goed verzorgde huid ziet er niet alleen mooi uit, het verhoogt ook het gevoel van eigenwaarde en het welzijn. De innovatieve actieve ingrediënten in Ingrid Millet producten leveren zichtbare resultaten in de strijd tegen huidveroudering en creëren een uniek luxe gevoel. Ingrid Millet producten zijn de wellnessbehandeling voor thuis, een dagelijkse oppepper voor huid en ziel in het stressvolle dagelijkse leven. Koop Ingrid Millet producten nu online en verwen jezelf.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten