Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het succesverhaal van het Italiaanse huis begon met coole, extravagante zonnebrillen. Sinds het einde van de jaren negentig maken in provocerende flacons verpakte geuren deel uit van het gamma Police.

Meer info

Koop Police Parfum goedkoop

Meer info +

Streetwear en geuren die gewoon anders zijn

Police is een label van de groep De Rigo en werd in 1983 in Italië gelanceerd. Het label richt zich met zijn mode, accessoires en natuurlijk Police parfum op alle mensen die niet willen verdwalen in de mainstream maar wel de aandacht willen trekken. Dit komt vooral tot uiting in de Police flessen, die zeker in het geheugen gegrift blijven en al een zekere cultstatus hebben bereikt. De sterke, energieke stijl en flair van de metropool doen denken aan tijdloze stijliconen als James Dean, die ook een bron van inspiratie was. Het opstandige wezen dat in ieder mens woont, wordt ermee Police gewekt. Het label bestaat al meer dan 30 jaar en in 1998 was het eerste Police parfum online verkrijgbaar en werd het net zo succesvol als de mode. Want zoals bijna geen ander merk staat het Police voor een stijlvol breken met regels en normen.

Schedels en handboeien

Van een nichelabel dat slechts in enkele winkels verkrijgbaar is, is Police parfum een vaststaand trendzettend merk geworden. De brutale New Yorkse geest en gevoel voor mode werd eerst vertaald in brillen, gebaseerd op de zonnebril van de politieagenten van New York, passend bij de naam van het label. Het klinkende succes maakte duidelijk dat jonge, succesvolle en modebewuste trendsetters al lang op zoiets hadden gewacht. Ze maakten er Police een trendy label van, en ook lederwaren, horloges, accessoires en uiteindelijk Police parfum konden online worden gekocht.

Police Parfum is zoals alles op dit label: sterk, onafhankelijk en boven de mainstream. De jonge rebellen die online Police parfum kopen weten precies wat ze wel en niet willen. Soms volgen ze de trend, soms zetten ze de trend. Met Police parfum dat goedkoop is om te kopen, onderscheiden ze zich van de massa. Bij de jongere Police parfums was er veel opschudding bij de jongere parfums. Ze werden gevuld met glazen schedels, de tanden werden verzegeld met het Police logo. Met slechts één sweep maakte het label duidelijk dat Police parfum niet voor iedereen is, maar dat iedereen het kan durven. Per slot van rekening is Police parfum ook goedkoop, ook al is het gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Sommige geuren voor vrouwen zijn ook verkrijgbaar in schedelflessen. Andere Police parfumgeuren voor vrouwen, online of lokaal verkrijgbaar, zijn gevuld met de al even in het oog springende handboeienflesjes die nonchalant met vorm en kleur spelen.

Verboden voor mannen: Citroen en harsachtig, deze geur stijgt op in je neus en wekt gedachten op aan een kruidentuin onder vruchtdragende citroenbomen.

To Be: De heldere, blauwe, houtkruidige geur is als een zomerse dag aan zee, hoog op de kliffen bij de oude cederbomen.

Royal Black: Houtachtig en bloemig tegelijk, de lichtgele geur doet denken aan kostbare houtsoorten waarop kruiden worden gesneden, terwijl een zachte bries bloemengeuren draagt.

Verboden voor de vrouw: Aroma's van amandelen en karamel vormen een gourmandig-zoete geur, bekroond door vanille, dat is echt om op te bijten.

To Be - The Queen: Met zijn zoetheid en de bloemen erin doet de geur denken aan een prachtige fruitcompote gemaakt van exotisch fruit, geplaatst naast een kleine bloemenvaas.

Passion Woman: Een nobele houten schaal gevuld met de fijnste vruchten en een boeket van exotische bloemen wordt gepresenteerd om deze fruitige en zoete geur te introduceren.

Ongebruikelijke vormen leidden tot uniciteit

Buitengewone flacons zijn de specialiteit van Police Parfum. De meest opvallende flessen Police parfum in de online shop zijn natuurlijk de schedels, handboeien of de prachtige adelaars. Maar het zijn juist de geuren Original for Men (1998) of Naked pour Femme (2003), die voor het eerst werden gepubliceerd, die zich kenmerken door een meer klassieke vorm. Ze zijn zeer zelden beschikbaar. Zo ja, dan zijn er deze vroege Police creaties alleen online te kopen. De ontwerpers probeerden hun hand te leggen op een verscheidenheid aan vormen, maar geen van hen trok zoveel aandacht of erkenning als Police parfum in schedels of handboeien.

Als u op zoek bent naar een Police parfum, vindt u een grote selectie die gedragen kan worden naar uw stemming en gelegenheid. Het label blijft trouw aan zichzelf en zijn imago. Als je merkt Police dat een parfum niet wordt geaccepteerd, probeer je het niet te veranderen. Omdat u uw stijlbewuste klanten niet wilt veranderen. In plaats daarvan wordt de geur net zo genadeloos geschilderd als bijna geen enkel ander etiket. Net als bij het uitdunnen van een rozenstruik leidt dit er echter toe dat de daaropvolgende geuren gewoonweg nog sterker en indrukwekkender zijn. Sommige van de Police parfums die in de online shop verkrijgbaar zijn, zijn natuurlijk in beperkte oplages. Het label houdt hier echter bewust tegen omdat het, ondanks het enorme succes, zichzelf nog steeds ziet als een nichemerk voor speciale types.

Sterke creaties voor sterke namen

Police Parfum is gemaakt door onder andere Cyrill Rolland, Christian Vermorel en Lucas Sieuzac. Ze hebben ook geuren ontworpen voor Trussardi, Amouage, Oriflame, Replay, Berdoues en Spirit, om er maar een paar te noemen. De populariteit van Police Parfum wordt ook weerspiegeld in de samenwerking met tal van sterke, wereldberoemde persoonlijkheden uit de entertainment- en sportsector. Bruce Willis en George Clooney dragen Police parfum, net als Antonio Banderas. Zelfs de duurste voetballer ter wereld, Neymar Jr., en voormalig voetbalster David Beckham, die al lang een mode-icoon is, dragen hemPolice . Als u een Police parfum wilt kopen, kunt u kiezen uit vijf collecties, genaamd Contemporary, Legend, Icon, The Sinner en To Be. Natuurlijk zijn de To Be skull flacons het meest visueel opvallend. De Sinner-serie wordt geleverd in de al even bekende handboeien en de icooncontainers zijn gemodelleerd naar de trotse Adler. In elk van deze lijnen zijn er vrouwen- en mannengeuren. Zo kan iedereen zijn favoriete Police parfum goedkoop kopen.

Een sensatie, maar niet tegen elke prijs

Wie die mooie flessen ziet, denkt vaak niet dat Police parfum zo goedkoop is. Maar eigenlijk ziet het label de geuren niet als de kroon Police van het merk, maar als ondersteuning. De geuren van Eau de Toilette of Eau de Parfum zijn Police niet alleen overtuigend als eau de toilette of eau de parfum, maar ook als lichaamsverzorging in de vorm van douchegel of bodylotion. Ook verkrijgbaar als aftershave is een selectie van Police parfum. Dit maakt de mogelijkheden om de veelzijdige geuren van het label te leren kennen bijzonder veelzijdig.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.