Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met een parfum van Réminiscence begint u aan een olfactorische reis die zijn oorsprong vindt in de ervaringen van de oprichters van het label. De onmiskenbare nicheparfums van Réminiscence zijn extravagante composities die de geurprovocatie niet schuwen.

Meer info

Réminiscence Parfum goedkoop kope

Meer info +

Réminiscence Parfum - geuren als een herinnering

Het Monegaskische parfumhuis Réminiscence creëert parfums die zich thuis voelen in de niche, ver weg van de mainstream, waar het zo extravagant kan zijn als het maar wil. De geuren beschrijven poëtische toestanden van de ziel, gaan over reizen en keren vaak terug naar één thema: de kleur turkoois. De uitstraling van de kleur is terug te vinden in veel geuren, die een aquatische frisheid hebben. Tegelijkertijd zijn de geuren zelden speels en rustig. In dit geval gaan kunst en parfum graag om met kracht en moed, een portie provocatie ontbreekt zelden in de parfums. Voor wie uit de wereld van de mainstream parfums wil breken, is Réminiscence Parfum gunstig. Met prijzen die vrij gematigd zijn voor een nichewoning, is de sprong niet ver. In ruil daarvoor wachten extravagante parfums, meesterlijk samengesteld en beslist zelden bij iemand anders te vinden. Réminiscence wijdt speciale geuren aan vrouwen en mannen, vele zijn ook geschikt als uniseksgeuren. De parfums zijn vaak fris en stralen als lichte aquatics, maar Réminiscence doet ook het hart sneller kloppen op het gebied van zware en weelderige geuren. Al wie graag zijn eigen karakter tot uitdrukking brengt, kan in onze Réminiscence online shop rondkijken en er zijn eigen Réminiscence parfum kopen.

Parfum als een manier van leven

Zoé Coste en Nino Amaddeo zijn globetrotters en vrije geesten in de jaren zestig. Ze rekenen zichzelf tot de hippies en verzekeren hun voortbestaan door in antiek te handelen. Op een reis die hen naar het Oosten en India voerde, leerden zij de geur van patchoeli kennen en ervan houden. Terug in Frankrijk doen ze hun uiterste best om een parfum te creëren dat de in hun ogen zuiverste patchoeli bevat en de vele kwaliteiten van deze geur. In 1970 richtten zij Ylang Ylang op en openden hun eerste winkel aan de Côte d'Azur. Hun eerste geuren zijn Patchouli, Ambre en Musc, allemaal gecreëerd in 1970. In 1980 hernoemen ze het bedrijf Réminiscence, ze openen meer winkels in Cannes en Parijs, maar de artistieke geuren blijven voor het grootste deel een echte insider-tip. De naam Réminiscence betekent "geheugen". In veel van de Réminiscence parfums weerklinkt de herinnering aan de jaren 70 olfactorisch. Artistieke fantasiejuwelen waren de tweede steunpilaar van de twee ondernemers in die tijd, en zijn dat nog steeds. Het merk werd pas echt bekend in 1996 met de lancering van Rem. De frisse, aquatische geur met een vleugje fenegriek in de hartnoot sloot aan bij de smaak van die tijd. In de loop der jaren ontstaat een hele reeks Rem-flankers, waarvan de meeste het frisse karakter van de eerste geur behouden. Intussen werken ook de kinderen van Zoé Coste en Nino Amaddeo, Sébastien Coste en Lilla Amaddeo, in het bedrijf.

Geselecteerde geuren van Réminiscence

Als u online zoekt naar de prachtige geuren van Réminiscence Parfum, krijgt u een inzicht in het wonderlijke universum van het parfumhuis:

-De geurenreeks rond patchoeli omvat het originele Réminiscence parfum voor vrouwen uit 1970. Het aardachtig-houtachtige eau de parfum is een goede inleidende geur voor iedereen die de noot wil benaderen. De warme, elegante geur begint al in de topnoot met patchoeli, vergezeld door vetiver en ceder uit Virginia. De hartnoten zijn labdanum en sandelhout. De basisnoten zijn vanille, muskus, tolubalsem en tonkaboon. Voor mannen heeft Patchouli pour Homme een wat lichtere geur die fris fruitig begint met limoen en mandarijn. Dan komt de patchoeli noot, vergezeld door Virginia ceder en roos geranium. De basis van benzoë, tolubalsem, tonkaboon en labdanum wordt warm en zacht. Beide geuren mengen de geur van bos en aarde, van koelte en warmte.

-De geurlijn Les Notes Gourmandes biedt een interpretatie van gourmandnoten in verschillende geuren. De geuren Héliotrope en Dragée behoren beide tot de categorie gourmand parfums. Héliotrope begint met vijg en groene noten, gevolgd door heliotroop, amandel, cederhout, patchoeli en sandelhout. De basis is samengesteld uit benzoë, tonkaboon, vanille en muskus. Het parfum Réminiscence vormt een heerlijke mix van zoet-crèmige vanille en zachte groene noten. Hierdoor ontstaat een gourmand die niet te zoet is en doet denken aan pistache of marsepein in bittere chocolade. Dragée doet ook denken aan marsepein. In het parfum Réminiscence worden amandel en oranjebloesem gecombineerd tot een zachte, romige en vrolijk elegante geur.

Naast het parfum Réminiscence uit 1996 omvat het Rem-geurenassortiment ook een aantal flankers die de oorspronkelijke geur herinterpreteren. Het frisse, aquatische Eau de Parfum Rem Homme neemt je mee naar de oevers van de Middellandse Zee. De combinatie van frisse, citrusachtige, maritieme en houtachtige noten creëert een gevoel alsof je in koel water springt. In een afwijking van de frisheid van de andere Rem geuren is Lady Rem. De houtachtige, leerachtige geur is complex, maar helemaal niet zoet. Het is iets voor stoere vrouwen die van hun vrijheid houden, maar niet afzien van elegantie.

In feite is het de moeite waard om de geurpiramide van elk Réminiscence parfum te bekijken, omdat de geuren vaak geschikt zijn voor alle geslachten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de kruidige, oriëntaalse geur van Oriental Dream ontdekken. Het bevat bloemen, veel houtnoten, maar ook specerijen, oriëntaalse en rokerige noten om een interessante geur te creëren. Vleiend mooi en warm heerlijk is daarentegen het parfum Réminiscence Tonka, dat honing en tonkaboon als hoofdthema combineert. Voor wie het liever licht heeft, is er Mandarine Fraîche, een stemmig parfum van limoen, groene mandarijn en verbena.

Steun van bekende parfumeurs

Zoé Coste en Nino Amaddeo zijn meesters in patchoeli. Hun geuren rond de geparfumeerde olie, die meestal uit India komt, houden mooie verrassingen en exquise composities in. Misschien om hun assortiment uit te breiden of gewoon om meer ruimte te geven aan creativiteit, werken de twee ondernemers sinds de jaren 2000 samen met bekende parfumeurs. Onder hen is de meester Fabrice Pellegrin, die geuren creëert voor o.a. Paco Rabanne (Strong Me) of voor Salvatore Ferragamo. Jacques Flori ontwerpt Héliotrope, maar werkt ook voor de niche-parfums Xerjoff en Amouage. Deze parfumeurs verwerken ook graag patchoeli in het Réminiscence parfum dat ze creëren. Maar de afrodisiacum-, balsamico-zoete en tegelijk aards-houtachtige geur van de olie speelt niet altijd zijn normaal bekende rol. Er valt veel te ontdekken op Réminiscence. De nieuwsgierigen kunnen hun Réminiscence parfum goedkoop in onze online winkel kopen.

Moed voor een uniek verkoopvoorstel

Een geur verandert de stemming en de dag. Réminiscence Parfum biedt vele geuren die u uitnodigen om u goed te voelen, maar ook enkele die u aanvankelijk irriteren door hun ongewone samenstelling. Parfum is een artistieke vorm van expressie die in alle geuren naar voren komt op Réminiscence, wat soms een uitdaging is, maar altijd de moeite waard. Alle parfums hebben één ding gemeen: ze hebben een uniek verkoopargument, zowel in de samenstelling als in het dagelijks leven. Het Niche Huis is ideaal voor hen die niet willen ruiken zoals anderen. De drager moet een beetje bevriend zijn met patchoeli, want zonder patchoeli is er nauwelijks een Réminiscence parfum te krijgen. Niettemin bieden de parfums een werkelijk verbazingwekkende verscheidenheid van deze grondstof, die zelfs twijfelaars zal overtuigen. Réminiscence Koop parfum online en dompel jezelf onder in de wereld van patchoeli en werkelijk unieke geuren!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.