Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

prijs +

12 23
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ontwerpster Jette Joop is al lang uit de schaduw van haar vader gestapt. Sieraden, ondergoed en accessoires van Jette - zoals haar merk nu bekend staat - inspireren mensen over de hele wereld. Ook Jette parfum geeft vrouwen een zelfverzekerde vrouwelijke uitstraling.

Meer info

koop Jette parfum goedkoop

Meer info +

Jette parfum - vrouwelijk, verleidelijk en sterk

Jette parfum benadrukt de vrouwelijke kant van de vrouw. De geuren fascineren door hun karakter, dat nooit hetzelfde is maar altijd wordt gekenmerkt door elegantie en sensualiteit. Bloemige noten van roos en iris worden vakkundig gecombineerd met fruitige noten van peer of zwarte bes. In de basisnoten verspreiden muskus, vanille en tonkaboon meestal hun warme, behaaglijke akkoorden. Het resultaat zijn geuren die zoet maar niet zwaar zijn. Als je online zoekt naar Jette parfum, vind je geselecteerde geuren die met hun fijne composities veel complimenten zullen genereren. Een Jette parfum is perfect in balans, de sillage is niet onaangenaam sterk, maar licht ingehouden. De geuren zijn gecreëerd in samenwerking met beroemde parfumeurs zoals Olivier Cresp, Michel Almairac of Jacques Huclier en omhullen de drager delicaat als een zijden sjaal die het silhouet verleidelijk flatteert. Dit is een van de redenen waarom Jette parfum geliefd is bij alle vrouwen die elegante en fijn gecomponeerde geuren willen dragen.

Jette Joop - een creatieve vrouw

Jette Joop werd in 1968 geboren in Braunschweig en is de dochter van ontwerper Wolfgang Joop en zijn toenmalige vrouw, journaliste Karin Joop-Metz. Jette is echter slechts de afkorting van haar echte voornaam, Henriette. Ze groeide op in Hamburg en studeerde industrieel ontwerp in Californië. Na haar studie werkte ze voor verschillende ontwerpers, waaronder Ralph Lauren. In 1996 richtte ze haar eigen bedrijf op in Hamburg, aanvankelijk Jette Joop Europe en nu Jette GmbH. Als ontwerpster maakt ze sieraden, mode voor mannen en vrouwen, tassen, schoenen, bedden en bestek.

Het eerste parfum, dat toen nog Jette Joop heette, wordt in 2005 gelanceerd en heet simpelweg Jette. In 2006 won het parfum de Duftstar Award voor "Beste Parfum Prêt-à-porter". Tegenwoordig wordt het parfum geherinterpreteerd onder de naam Jette Love. Jette ontwerpt parfums voor zelfbewuste vrouwen die hun eigen weg gaan en tegelijkertijd levendig en vrolijk blijven. Een woord is meestal genoeg als idee, dat ze baseert op een mentaal concept. Met dit conceptuele idee wendt Jette Joop tot parfumeurs die het in nauwe samenwerking vertalen naar een geur. Deze samenwerking is belangrijk voor Jette Joop, omdat ze gelooft dat oprechte emotionaliteit en aandacht voor detail altijd voelbaar zijn in een product.

Sinds 2005 is het Jette parfumassortiment gestaag gegroeid. De populairste reeksen zijn:

- Jette Love: het opnieuw geïnterpreteerde, eerste Jette Joop parfum hult de drager in een delicate, bloemig-poederachtige geur die perfect is voor de lente en het begin van de zomer. Het heeft een delicate zoetheid en warmte die het heerlijk zacht en vleiend maken. Jette Love is subtiel, als een licht briesje dat waait in de geuren van roos en iris. De geur begint met topnoten van peer, koriander en peper. Fruitige noten mengen zich met kruidige en scherpe noten om een frisse geur te creëren die de geesten wakker schudt. De hartnoot is Bulgaarse roos en iris, die een fantastische harmonie vormen en op een zeer vrouwelijke en verfijnde manier samenwerken. De basisnoten van muskus, tonkaboon en ceder geven de geur diepte maar ook een vleugje verfijning. Jette Love is een geur die elke dag warmte uitstraalt.

- Jette Dream: De Jette Dream geur is bloemig en fruitig. Elke vrouw heeft dromen die ze diep in zich draagt. Dream vertelt over deze mystieke dromen die een vrouw mysterieus en verleidelijk maken als ze vol overgave haar dromen realiseert. Framboos, neroli en citroen openen de geur in de topnoot. Roos vormt de hartnoot en amber, vanille en muskus de basisnoot. De vrouwelijke geur heeft een diepe sensualiteit. Hints van hout, specerijen en synthetische noten doordringen de zoetheid van het fruit en de bloemen. De geur doet denken aan warme herfstmiddagen, wanneer de zon de laatste frambozen fruitig laat ruiken en de zachte wind over de warme geur van hout en rozen blaast.

- Jette Signature biedt een tijdloze geur voor elke gelegenheid: Jette Joop Parfum begint met het opfleuren van de stemming met bergamot, sinaasappel en zwarte bes. In de hartnoot geven Bulgaarse roos en lelietje-van-dalen hun delicate geuren. Muskus in de basis voegt zoete akkoorden toe. Deze geur is een delicaat kunstwerk waar elke vrouw van zal houden. Het is fris met een vleugje zoetheid, bloemig en fruitig. Maar groene noten schemeren ook door, net als romige en citrusachtige noten. Een geur die het leven perfect vat in al zijn lichtheid, elegantie en verfijning.

- Jette 7Flowers Cherry Blossom: De Japanse kersenbloesem betovert met zijn overweldigende kleurenpracht en zachte geur. Het Jette parfum 7Flowers Cherry Blossom reproduceert deze weelderige delicatesse in geurvorm. Fruitig, bloemig en fris is de geur van dit parfum dat doet denken aan de eeuwige terugkeer van de lente. Mandarijn, citroen, kers, zwarte bes en bergamot voeren je mee naar een fruitig-fris rijk. In de hartnoot ontvouwt Japanse kersenbloesem haar volle pracht, omringd door delicate witte thee. In de basisnoot zorgen lichte houtsoorten en muskus voor een subtiele poederigheid en elegantie. De geur voert je mee naar een droomwereld van delicaat geurende lentekersenbloesems en de sappige vruchten van de zomer.

Koop Jette parfum online en probeer de fijne geuren zelf uit!

Ontwerp tot in het kleinste detail

Voor ontwerper Jette Joop telt het hele pakket, niet alleen de geur. Het is dan ook geen wonder dat de vrouwelijke geuren in zeer vrouwelijke flacons zitten. De basisvorm van de meeste Jette parfumflesjes is een hart dat taps toeloopt naar de top. Het doet ook denken aan een enkel klavertje. Een transparante bol dient als dop. Jette Joop creëert een bijpassend kleurontwerp voor de individuele geuren. Jette Love is mysterieus paars en de flacon is versierd met een hart dat wordt vastgehouden door een lint. Dream is diepblauw, doet denken aan de nachtelijke hemel en symboliseert het rijk van de dromen. 7Flowers Cherry Blossom heeft de kleur van kersenbloesems, lichtroze, en benadrukt de perfecte delicatesse van deze vrouwelijke geur. Alleen het Jette Parfum Signature is gebotteld in een zeer vrouwelijke flacon die slechts abstract doet denken aan een hart. De dop is ontworpen als een glanzende metallic dubbele strik, die zowel elegantie als een gezond zelfvertrouwen suggereert. Het subtiele kleurenschema weerspiegelt de moderne benadering van minimalisme.

Stijlvol en modern

Jette parfum wordt gekocht door vrouwen die de voorkeur geven aan moderne composities waarin vrouwelijkheid centraal staat. De geuren hebben een lichtheid en vrolijkheid die elke vrouw betoveren. Hun aangename sillage zorgt ervoor dat de geur dicht bij het lichaam blijft, is niet te opdringerig en niet te zwak, maar een goede metgezel voor alle dagen. Deze zachte geuren zijn zeker te zwak voor sommige vrouwen om 's avonds groots uit te pakken, maar het zijn heerlijke metgezellen voor op kantoor en in de vrije tijd. Elke vrouw die zelfverzekerd en stijlvol door het leven gaat, zal dol zijn op de geuren van Jette Joop Parfum. Je kunt Jette parfum goedkoop kopen in onze Jette online shop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten