Geen resultaten resultaat: resultaten:
Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Abercrombie & Fitch Parfum - Levensstijl geuren naar trendy outfits

Abercrombie & Fitch Parfum is de zorgeloze uitdrukking van een moderne, jeugdige levensstijl. Het Amerikaanse modemerk creëert zijn geuren als een harmonieuze aanvulling op de mode die het aanbiedt. Modern als de jeugdige outfits zijn ook de geurcomposities van Abercrombie & Fitch . De creaties zijn fris, eenvoudig en cool, aangepast aan de levensstijl van moderne tieners. Een spaarzaam gebruik van lichte geuren en onconventionele, fascinerende combinaties van aroma's zijn kenmerkend voor Abercrombie & Fitch parfum. Citroen-, houtachtige en aquatische geuren, gecombineerd met aromatische bloemenaroma's zoals lavendel en jasmijn, creëren indrukwekkende facetten.

Momenteel kan het label verwijzen naar de creatie van meer dan 70 onweerstaanbare geuren, dames- en herenparfums. De parfumlijnen voor deze aantrekkelijke Abercrombie & Fitch geur zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met bekende parfumeurs als Bruno Jovanovic, Christophe Laudamiel, Alexandra Carlin en Philippe Romano.

Nadat mode en geuren van het label lange tijd alleen in de VS verkrijgbaar waren, is het al enkele jaren mogelijk om Abercrombie & Fitch parfum te kopen in de online shop.

Abercrombie & Fitch - Een traditioneel label wordt modern

In 1892 opende David Abercrombie een viswinkel in Manhattan, die al snel uitgroeide tot een hippe sport- en campingleverancier. Acht jaar later kwam manager Ezra Fitch, vriend en vaste waarde van Abercrombie, in de zaak, die in 1904 werd omgedoopt tot Abercrombie & Fitch Co. In het begin van de 20e eeuw werd het assortiment uitgebreid met dameskleding, schoenen, bordspellen en camera's. Na de uitbreiding naar Californië, Florida en New Jersey werd het bedrijf in 1976 gedwongen het faillissement aan te vragen. Met de heropleving van het merk in 1988 lag de focus op trendy mode voor tieners en jongeren, die sindsdien verkocht is in de VS, Canada, Azië en Europa. Een elandlabel siert de moderne outfits.

Het eerste Abercrombie & Fitch parfum werd gelanceerd in 1997. In de tussentijd verschijnen er elk jaar nieuwe, ongewone geurcreaties in een breed assortiment. Uit de parfumcollectie voor vrouwen is het parfum No. 1 dat in 2011 werd gepresenteerd, zeer populair. De geuren van mandarijn, witte peper, pioenroos, sandelhout en dennenhout zorgen voor een levendige, vrolijke synthese. De Fierce geurlijn is gereserveerd voor mannen. Het combineert houtachtige en kruidige aroma's, vergezeld van citroen- en waterige nuances, tot een zeer mannelijke geur.

Naast parfums verrijken geparfumeerde kaarsen, lotions en deodorants het productassortiment van Abercrombie & Fitch Parfum. Online winkels bieden een verscheidenheid aan manieren om dit fascinerende Abercrombie & Fitch parfum goedkoop te kopen.

Fascinatie van de moderne natuurlijkheid - De geurlijnen van Abercrombie & Fitch

De parfumeurs van deze geur Abercrombie & Fitch beschouwen een geur als de belangrijkste uitdrukking van de stijl van een persoonlijkheid. Om recht te doen aan de individuele stijlen van de steeds groeiende klantenkring, biedt het label zijn populaire geurlijnen aan in verschillende varianten.

Het huidige vlaggenschip van Women's Abercrombie & Fitch Perfume is de verleidelijk sensuele geur First Instinct voor haar, gericht op moderne, spontane vrouwen. Het combineert fruitige tonen van grapefruit en passievrucht met de delicate geuren van magnolia, orchideeën en zonnige oranjebloesems. Tonkaboon en warme amber zorgen voor sensualiteit.

Iedereen die geïnteresseerd is kan dit fascinerende Abercrombie & Fitch parfum online kopen.

De Parfum No. 1 parfumlijn bestaat uit drie betoverende, frisse Abercrombie & Fitch parfumcomposities:

Parfum nr. 1 betovert met geuren van witte peper, sappige rijpe tangelo, verse pioenrozen, sandelhout en dennenhout.

Parfum No.1 Bare is een vrouwelijke bloesemgeur met essences van mandarijnenschil, ijspeer, sinaasappelbloesem, jasmijn en zachte muskus.

Parfum No. 1 Undone is een opwindend romantisch parfum met pittige citrusnoten, de geur van verse jasmijn en een vleugje vanille.

De parfumlijn Parfum No. 8 presenteert twaalf betoverende geuren voor vrouwen die de voorkeur geven aan sensuele zoete geuren. Het combineert pittige, citroenachtige en fruitige noten met delicate bloemengeuren, zachte tonkaboon, sensuele muskus en amber.

De Abercrombie & Fitch mannengeur wordt gedomineerd door de brede Fierce geurlijn. Het presenteert houtachtige, leerachtige, kruidige en muskusachtige noten bij jeans en T-shirts, en bevat naast parfums ook douchegel, aftershave, lotion en geurkaarsen.

Fierce is de kenmerkende geur van het label dat winkels over de Abercrombie & Fitch hele wereld een speciale sfeer geeft. De bepalende geuren van dit Abercrombie & Fitch parfum zijn een frisse zeebries, sensuele muskus, fijne bloemenaccenten en sandelhout.

Fierce Blue verrast door de combinatie van aquatische noten met aromatische lavendel, witte amber en houtachtige noten.

Felle zelfvertrouwen zet de geurpiramide op z'n kop en fascineert met warme muskus vanaf de opening. Het heeft citroenachtige, fruitige en houtachtige noten, gehuld in de geur van lavendel.

Felle Icon met zwarte peper, sprankelende bergamot en lederhout benadrukt de mannelijke stijl van de drager.

Fierce Intense combineert de frisse geur van de zee met sappige watermeloen, pittige gember, kasjmier en muskus. Een frisse, zachte dagelijkse geur met een vleugje elegantie.

De parfumlijn A & F presenteert nog zeven unieke parfumcomposities Abercrombie & Fitch voor mannen. De zeer spaarzame geuren van deze lijn benadrukken het mannelijke karakter van de drager met kruidige en houtachtige aroma's in nieuwe, onverwachte combinaties.

Het internet biedt meerdere manieren om de onweerstaanbare geurlijnen van Abercrombie & Fitch parfum te kopen tegen lage prijzen.

Beeld verandering van een cult-label

Abercrombie & Fitch De modecollectie en de presentatiecampagnes voor accessoires hebben altijd al voor opschudding gezorgd. Voor de Amerikaanse winkels van het cultlabel, een lange lijn van mannelijke modellen met vrije bovenlichamen en indrukwekkende 6-packs begroette de verbaasde klantenkring. De mannen waren alleen Abercrombie & Fitch gekleed in een rode vrijetijdsbroek van het merk en gekleed in dezelfde stijl. Dit was de manier om reclame te maken voor een mode voor 'sexy mensen'.

Inmiddels is de controversiële campagne die leidde tot het aftreden van marketingdirecteur Mike Jeffries stopgezet. Ook de genereuze afbeeldingen op de etiketten van de geuren zullen in de toekomst worden afgezworen. Het cultlabel streeft naar een verandering van imago. De mannelijke medewerkers van de winkels zien er nu volledig gekleed en naar eigen smaak uit. Ze worden niet langer 'modellen' genoemd, maar 'merkvertegenwoordigers' en hebben vrije keuze in het stylen van hun haar. Ook de ietwat sombere sfeer van de merkwinkels is veranderd.

Abercrombie & Fitch Parfum - Fascinerend modern en zelfverzekerd

De indrukwekkende geuren in hun verschillende variaties bieden het juiste parfum voor elke persoonlijkheid en elke gelegenheid. De beperking tot heldere, lineaire geuraccenten maakt de composities fascinerend uniek. De veerkrachtige frisheid en lichtheid is verslavend.

De betoverende geuren zijn verkrijgbaar in online winkels in het hele assortiment. Een mooie gelegenheid om Abercrombie & Fitch parfum te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Abercrombie & Fitch in vergelijking met de SRP
vandaag tot-73%1