Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Om lichaam en geest in harmonie te brengen, vertrouwt Decléor op de helende werking van natuurlijke oliën. Deze worden gewonnen uit de zuiverste bronnen over de hele wereld en verwerkt door deskundigen.

Meer info

Koop Decléor Care goedkoop

Meer info +

Decléor Care combineert aromatherapie met natuurlijke cosmetica

Het merk Decléor bestaat sinds 1974, aanvankelijk onder de naam Cléor. Enigszins vrij vertaald uit het Frans kon men de titel vertalen met "gouden sleutel". Voor een merk dat zich inzet voor de natuurlijke verzorging van de huid, is dit een passende naam. Decléor Care werd opgericht door Solange Dessimoulie en Caroline Colliard om de cosmetica-industrie te stimuleren. Decléor De belofte van 100% natuurlijke stoffen en pure huidverzorging. Vandaag de dag staat het merk onder de paraplu van L'Oréal, maar is het trouw gebleven aan zijn principe. Er worden geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen gebruikt. De individuele Decléor verzorgingsproducten onderscheiden zich door de essentiële oliën die ze bevatten. Met name de producten uit het Aromessence-gamma bekoren door hun intense geur. De producten van het merk zijn zeer divers: van serum tot gezichtscrème tot reinigingsproducten, de Franse fabrikant produceert zowat alles.

Hoogste eisen aan effectiviteit

Decléor De zorg is ontwikkeld met de claim dat elke man en vrouw de sleutel tot persoonlijke schoonheid moet vinden met de producten. Achter deze poëtische uitspraak gaat de gedachte schuil dat in principe ieder mens mooi is en alleen maar hoeft te herkennen. Als de verzorgingsproducten van ons Decléor de sleutel bieden tot deze realisatie, dan is dat des te beter. De natuurlijke plantaardige oliën worden gebruikt om een zuivere, mooie huid op te roepen en te verwennen.

Decléor De zorg kan zeer hoge eisen stellen: De producten leveren wat ze beloven. Ze zijn ontwikkeld uit de interactie van wetenschappelijke bevindingen en de kennis van de energieën van het lichaam. Hier komen de kennis uit de aromatherapie en de jarenlange ervaring van de medewerkers samen in de ontwikkeling van nieuwe cosmetische producten. Decléor Verzorging is meer dan "alleen" een rijke huidverzorging. De afzonderlijke producten doen zoveel meer: ze revitaliseren de zintuigen en het lichaam dankzij de geselecteerde essentiële oliën. Alle producten hebben de delicate consistentie en de natuurlijke, betoverende geur gemeen. Niets is hier opdringerig, zwaar of dominant. De gehele verzorging ziet er eerder licht en zorgeloos uit. Het spreekt alle zintuigen en verwennerijen aan.

Een voortdurend groeiend aanbod van holistische zorg

De bekendste verzorgingslijn in het boek Decléor is Aromessence. De producten van deze serie volgen een holistisch concept. Ze gaan ervan uit dat de huid er alleen mooi en natuurlijk glad kan uitzien als lichaam en geest in harmonie met elkaar zijn. Deze harmonieuze rust op zich, die zich manifesteert in een mooie huid, moet worden bereikt door het gebruik van zuiver natuurlijke, alle zintuiglijke aantrekkelijke oliën. Parabenen, conserveringsmiddelen en minerale oliën zijn volledig overbodig. De unieke mengsels van essentiële oliën zijn elk afgestemd op een specifiek huidtype. Elk denkbaar huidtype wordt geserveerd. Verzorgingsproducten uit het Aromessence assortiment zorgen voor een gladde, mooie, goed verzorgde en gezonde huid.

Decléor heeft sinds de jaren zeventig haar productassortiment voortdurend uitgebreid. Naast algemene huidverzorging, gezichtsverzorging en mannenverzorging werden al snel meer gespecialiseerde productlijnen geïntroduceerd. Een daarvan is de zonnebrandcrème. En hij houdt het ook licht en natuurlijkDecléor . Omdat een licht gebruinde maar niet gedroogde huid een teken van gezondheid is. Zonverzorging betekent Decléor dat de huid goed verzorgd en goed gevoed is. De bescherming tegen de zon zelf is het resultaat van de ingrediënten van de crèmes en oliën en van de natuurlijke bescherming van de gezonde en verzorgde huid zelf. Het assortiment omvat producten die zowel voor het zonnebaden als voor de nazorg worden aangebracht. De zonnefilters werken allemaal als een antiverouderingsproduct omdat ze de huid vocht en elasticiteit, vitaliteit en soepelheid geven. Dit vermindert de eerste tekenen van veroudering.

Onder de naam Rescue biedt SOS Decléor verzorgingsproducten voor de reeds gestresste huid. Hier vindt u crèmes die de vermoeide huid vitaliseren, die met SPF 30+ een bijzonder hoge zonbeschermingsfactor hebben of die de beschadigde huid elasticiteit, veerkracht en energie geven.

Men Care is een Decléor verzorging die speciaal is samengesteld voor de mannenhuid in termen van geur- en oliemengsels. Deze verzorgingsproducten zijn gericht op mannen die hoge eisen stellen aan hun huidverzorging, maar tegelijkertijd willen dat deze zo eenvoudig mogelijk is. Versheid en vocht staan centraal in het vrij kleine aantal producten speciaal voor mannen. Hydraterende gels die rimpels en verfrissende scheermousse verminderen, voldoen aan de behoeften van moderne mannen. De zorg die in het dagelijks leven moet worden behandeld, moet immers eenvoudig en duidelijk zijn. Naast deze assortimenten biedt het bedrijf ook Decléor gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten aan, die op hun beurt weer kunnen worden onderverdeeld in verschillende productlijnen.

Meer dan alleen zorg: Decléor tegen stress

Holistische Decléor verzorging gaat verder dan pure huidverzorging. Daarom biedt het instituut Decléor ook verschillende therapeutische benaderingen aan. De schoonheidsinstituten Decléor werken met hen samen en bieden allemaal behandelingen aan die holistische schoonheid dienen.

Decléor Verzorging heeft een gunstige invloed op het algehele welzijn en de ontspanning. Omdat het enige tijd en rust nodig heeft voor de toepassing. Oliën die zachtjes worden afgetapt en in de huid worden gemasseerd, ontmoeten crèmes die langzaam op de huid inwerken gedurende een langere periode. Gedurende het hele proces geven deze huidverzorgingsproducten hun delicate maar innemende geur vrij en strelen de huid. Zo wordt Decléor zorg een holistisch genot dat je de stress van alledag laat vergeten. En dit wordt ook weerspiegeld in de huid: ontspannen mensen kunnen lachrimpels vertonen, maar de typische rimpels en rode plekken van de gestreste huid zijn niet zichtbaar. Dat is wat de aromatherapeuten van Aromatherapie Decléor weten, en ze betrekken het bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het Decléor is deze holistische benadering van zorg die de producten zo geschikt maakt voor gebruik in cosmetische instellingen. De behandelingen volgen meestal de aanbevelingen van Decléor Parijs.

Gemakkelijker te vinden in online handel

Decléor Verzorgingsproducten zijn niet overal verkrijgbaar. Iedereen die Decléor zorg wil kopen kan op zoek zijn naar een lange tijd. Ze zijn zelden te vinden in lokale speciaalzaken, maar speciale cosmetische instituten verkopen een deel van de producten van het merk. Daar worden de producten ook gebruikt in de speciale behandelingen. Wie goedkope zorg wil kopenDecléor , moet online Decléor zorg kopen. Want in de online handel is de keuze enorm groter. Decléor In de online shop is de zorg vaak zelfs goedkoper dan in de stationaire handel. De grotere selectie van verschillende producten en series maakt het ook gemakkelijker om online het juiste product Decléor voor elk huidtype te vinden. Voor speciale gelegenheden, seizoensgebonden evenementen en jubilea kan het ook de goedkopere cadeausets zijn.

Gezichtsverzorging +

Niet alleen het lichaam, maar ook het gezicht kan baat hebben bij het effect van aromatherapie. Decléor heeft op basis van natuurlijke oliën uiterst doeltreffende verzorgingsproducten ontwikkeld, die precies zijn afgestemd op de respectieve behoeften van de huid.

Decléor Gelaatsverzorging is al meer dan 40 jaar succesvol.

Het gezicht is het boegbeeld van onze ziel. Het is het eerste wat we van onze medemensen waarnemen en het is het gezicht dat we bijzonder grondig bestuderen. De gelaatsuitdrukking vervoert meestal meer dan het gesproken woord, waardoor het gezicht nog meer in het middelpunt van de interpersoonlijke contacten komt te staan. Dit maakt het des te belangrijker dat het gezicht en vooral de gezichtshuid goed verzorgd wordt.

Decléor Gezichtsverzorging met zijn natuurlijke ingrediënten respecteert de gevoelige huid van het gezicht. Zonder parabenen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën bieden Decléor gezichtsverzorgingsproducten alles wat de gevoelige huid van het gezicht nodig heeft. De recepten zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van de twee vrouwen die het bedrijf in de jaren zeventig hebben Decléor opgericht. Het merk heette toen nog Cléor en stond nog niet onder de paraplu van L'Oréal. Deze laatste is veranderd - maar Decléor de formuleringen voor gezichtsverzorging zijn nog steeds zacht, natuurlijk en ontworpen voor een holistische huidverzorging.

Gecombineerde kennis voor effectieve producten

In 1974 ontmoetten Solange Dessimoulie en Caroline Colliard elkaar in Frankrijk en besloten een revolutie in de cosmetica-industrie teweeg te brengen. Hun doel: natuurlijke huidverzorging op basis van de kennis van hun vier specialiteiten moet iedereen de sleutel geven tot een persoonlijke tempel van schoonheid. Het was uit deze wens dat de naam van het bedrijf, Cléor ("de gouden sleutel"), werd gekozen. Tot op de dag van vandaag zijn er in het laboratorium in Parijs nieuwe producten ontwikkeld die Decléor trouw zijn aan de principes van het merk.

Etherische oliën vormen de basis van deze zeer effectieve en toch zachte Decléor gezichtsverzorging. Deze worden geselecteerd op basis van hun natuurlijke eigenschappen en zodanig gecombineerd dat elk product precies overeenkomt met één huidtype. Een droge huid heeft een andere verzorging nodig dan een normale huid, die op haar beurt verschilt van een vette en oude huid. De huid die blootgesteld is aan het weer en veel buitenleven heeft een andere verzorging nodig dan de huid die zelden zonlicht ziet. De Decléor gezichtsverzorging houdt rekening met al deze details.

Het doel van alle Decléor gelaatsverzorgingsproducten is een jeugdige uitstraling van de huid en een fijn en gelijkmatig huidgevoel. De individuele verzorgingsproducten moeten een aangename geur hebben, mogen niet opdringerig zijn en moeten alle zintuigen verwennen. Voor een "eenvoudige huidcrème" zijn dit eigenlijk heel wat eisen. Decléor Gezichtsverzorgingsproducten werken op een zeer hoog niveau.

Reiniging, dagopvang en nazorg van Decléor

Binnen de gelaatsverzorging heeft de Franse fabrikant een aantal verschillende assortimenten in zijn assortiment die min of meer bekend zijn. De term Aroma Cleanse verwijst naar producten die de huid reinigen en verhelderen met behulp van de essentiële oliën die ze bevatten. De verzorgingsproducten verfijnen de teint en zorgen ervoor dat de huid er jonger en frisser uitziet. De texturen, die beschikbaar zijn met een anti-aging effect voor de rijpere huid en voor andere huidtypes, zijn zeer zacht. Rijk schuim, verzorgende gezichtslotions en producten met etherische oliën behoren tot dit gamma. Etherische oliën van magnolia of pepermunt worden op dezelfde manier gebruikt als hyaluronzuur.

De Aroma Night Decléor gelaatsverzorging daarentegen richt zich specifiek op het bioritme van de huid tijdens de slaap. s Nachts vindt de meeste celvernieuwing plaats, zodat deze verzorgingsproducten vooral gunstig zijn voor het herstel en de vernieuwing van de huid. De nachtverzorgingsproducten zuiveren de huid zodat deze de volgende ochtend fris en vitaal is.

De Aroma Lisse gezichtsverzorgingslijn is Decléor speciaal ontwikkeld voor dames van 30 jaar en ouder. De producten grijpen in bij de eerste tekenen van huidveroudering. De etherische oliën van deze huidverzorgingslijn zijn allemaal aangepast aan de huid vanaf de leeftijd van 30 jaar, maar ze houden nog steeds rekening met verschillende huidtypes. Van de eenvoudige crème tot het zeer effectieve serum, wordt een breed scala aan producten aangeboden.

Pas in 2012 kwam de Aroma Pureté huidverzorgingslijn op de markt. Het is de ideale gezichtsverzorging voor de gecombineerde huid die last heeft van onzuiverheden en een vette teint heeft. Etherische oliën en plantaardige actieve ingrediënten voorkomen dat de huid te veel talg vormt. Verduidelijkings- en verzorgingsproducten bouwen hier op elkaar voort. De extracten van waterplanten die in staat zijn hun eigen ecosysteem te zuiveren, worden gebruikt.

Hydra Floral Multi Protection is een reeks van hydraterende producten. De crèmes en lotions voorzien de huid tot 24 uur lang van vocht en zijn zeer effectief dankzij de plantenextracten die ze bevatten. De huid blijft soepel met deze verzorging en is perfect beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De ingrediënten zijn bijvoorbeeld afkomstig van de wilde viooltje, de paardenvenkel en de mierikswortelboom.

Ontspanning voor huid en ziel

Decléor Gezichtsverzorging lijkt complex, maar is in principe eenvoudig te gebruiken. De lotions en crèmes, serums en gels worden zachtjes in de gereinigde huid gemasseerd en kunnen zo hun optimale werking ontplooien. U hoeft niet veel aandacht te besteden tijdens het aanbrengen, omdat de individuele huidverzorgingslijnen perfect op elkaar zijn afgestemd. Voor elk huidtype is er een passend huidverzorgingsassortiment, dat kan bestaan uit reinigingsproducten, hydraterende verzorging en naar behoefte vochtinbrengende crèmes. De nachtcrèmes zorgen ervoor dat de huid zich 's nachts goed kan herstellen en de cellen zich regenereren. De volgende ochtend is de huid fris en rozig, soepel en elastisch.

Alle producten zijn ontwikkeld met holistische zorg, er zijn hier geen onaangename geuren. De etherische oliën hebben een aangename geur en de subtiel romige, lichte consistentie van het verzorgingsproduct verwent ook de zintuigen.

Gemakkelijkst online te vinden

Decléor Het kopen van goedkope gelaatsverzorging betekent meestal het kopen van Decléor gezichtsverzorging online. Want in de lokale gespecialiseerde handel is de keuze vaak niet zo groot. Alleen geselecteerde cosmetische instituten die met Decléor ons samenwerken en de bijbehorende behandelingen aanbieden, hebben een groter assortiment. Decléor Gezichtsverzorging is goedkoop in online handelen, omdat handelaren hun prijzen anders kunnen berekenen dan op de gevestigde markten. Decléor Het is vooral de moeite waard om gezichtsverzorging te kopen voor seizoensgebonden evenementen, jubilea en dergelijke: Bij deze gelegenheden is Decléor gezichtsverzorging van tijd tot tijd online beschikbaar in de goedkope cadeauset. Als u op zoek bent naar informatie over Decléor gelaatsverzorging, vindt u meestal ook wat u zoekt in de online shop.

De verzorgingsproducten zijn zo goed op elkaar afgestemd dat ze eruitzien als een wellnessvakantie voor de huid - en dat zie je: een goed verzorgde huid is mooi en soepel, ze straalt vooral in het gezicht persoonlijkheid uit.

Lichaamsverzorging +

Om het hele lichaam en de zintuigen te ontspannen, heeft Decléor een verzorgingslijn ontwikkeld op basis van zuivere oliën. Vier decennia ervaring en wetenschappelijke expertise vloeien in elk product van het Parijse huis.

Decléor Lichaamsverzorging - van de probleemoplosser tot het rustgevende verwenprogramma

Vermoeide benen, onzuivere huid in het gebied van de schouders en nek, eerste rimpels in het decolleté of gebarsten huid op knieën en ellebogen: Huidproblemen kunnen zich op vele manieren manifesteren. De oplossing ligt vaak in huidverzorging. Decléor Lichaamsverzorging is speciaal afgestemd op de verschillende behoeften van de huid onder de kin. Overdag en 's nachts draagt het lichaam kleding die tegen de huid wrijft en vocht afvoert. Zweet blijft op de huid zitten en kan niet uitdrogen, de huid kan niet goed ademen. Nou, dan, als lichaamsverzorging verlichting brengt....

Decléor Lichaamsverzorging maakt gebruik van de kracht van etherische oliën en plantenextracten om de kleine en grote problemen van de huid op een natuurlijke manier op te lossen. De verzorgingsproducten van de Parijse fabrikant ruiken aangenaam, liggen licht en zorgeloos op de huid en zorgen voor lichaam en geest. En dat is nu al het geheim van Decléor lichaamsverzorging: alle zintuigen worden aangesproken door de zorgvuldig ontworpen verzorgingsproducten, zodat lichaam en geest gelijkelijk verwend worden. Holistische zorg gaat er altijd van uit dat lichaam en ziel elkaar beïnvloeden. Als je er iets goeds voor wilt doen, mag je het andere onderdeel niet verwaarlozen.

Decléor Een ervaring voor alle zintuigen

De naam van de Franse cosmeticafabrikant is veelbelovend: Oorspronkelijk opgericht als Cléor ("de gouden sleutel"), beweert het bedrijf elke man en vrouw de sleutel te geven tot hun persoonlijke tempel van schoonheid. Daarachter gaat een eenvoudige filosofie schuil: iedereen is mooi, en iedereen kan het herkennen. Soms heb je gewoon een bepaalde huidverzorging nodig.

Het is ontworpen om alle zintuigen aan te Decléor spreken. Omdat de producten nog steeds gezamenlijk worden ontwikkeld door aromatherapeuten, artsen en schoonheidsspecialisten. Het werd in Decléor 1974 opgericht door Solange Dessimoulie en Caroline Colliard. De vrouwen hadden maar één wens gemeen: ze wilden de cosmetica-industrie op gang brengen en een statement maken met hoogwaardige en vooral zeer effectieve verzorging op een natuurlijke basis. Dit is ons gelukt en tot op heden wordt de Decléor lichaamsverzorging geproduceerd zonder parabenen en conserveringsmiddelen, zonder kleurstoffen en zonder toevoeging van minerale oliën. De actieve ingrediënten komen voornamelijk uit de plantenwereld, etherische oliën kunnen hun reinigende, verfrissende, verkwikkende of hydraterende werking ontplooien.

Decléor biedt een breed scala van

Decléor Lichaamsverzorging is een heel bijzondere verwenkuur: net als wellnessvakanties voor de huid ontspant uw lichaam zich, de huid regenereert en is vitaler en jonger. Kruiden actieve ingrediënten en etherische oliën ontvouwen hun effect in bodylotions, handcrèmes, lichaamsbalsems en oliën. In tegenstelling tot andere merken, is het Decléor niet gespecialiseerd in droge of gevoelige huid. Voor elk huidtype is er een geschikt huidverzorgingsassortiment. 100 % natuurlijke oorsprong van de actieve ingrediënten en de afwezigheid van conserveringsmiddelen en andere chemische additieven maken van de verzorgingsproducten een holistisch plezier. Uit de individuele verpleeglijnen valt op dat de aromatherapie de inspiratiebron was voor de ontwikkeling van de producten.

De Aroma Confort-lijn is speciaal ontworpen om Decléor te voldoen aan de behoeften van individuele huidtypes. Hier vindt u speciale producten voor de zeer droge, droge, vette of rijpere huid, voor de gecombineerde of andere speciale huidtypes.

Aroma Dynamic vat Decléor lichaamsverzorging samen die ontspant. Speciaal ontwikkeld voor vermoeide benen, de etherische oliën ontspannen en geven energie en lichtheid. De ingrediënten van deze verzorgingsproducten stimuleren ook de bloedcirculatie.

Aroma Epil Expert is een reeks verzorgingsproducten die ontworpen zijn om de geïrriteerde huid na het scheren of epileren te verzachten. De actieve bestanddelen van de afzonderlijke verzorgingsproducten hydrateren de gestresste huid, zodat de huid snel kan herstellen van de pijnlijke procedure. Roodheid gaat snel terug.

De Aroma Nutrition lijn is Decléor speciaal ontwikkeld voor de droge en zeer droge huid. Waardevolle oliën voorzien de huid van voedingsstoffen en vitale stoffen, omsluiten het vocht en geven de huid haar natuurlijke bescherming terug. Aangezien de droge huid de neiging heeft om te rimpelen, werkt deze verzorging ook als anti-aging.

Decléor Lichaamsverzorging van de serie Aroma Sculpt is speciaal ontworpen voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Ook na de zwangerschap of na gewichtsvermindering is deze huidverzorgingslijn een goede zaak: het serum of de gel herstelt de elasticiteit van de huid, maakt haar strakker en elastisch. Striae worden verminderd en na enkele toepassingen lijkt de huid er duidelijk gedefinieerd en stevig uit te zien.

Natuurlijke verzorging: Frankrijk

Decléor Oliën en serums zijn licht en niet verontreinigd met chemicaliën. De Parijse fabrikant vermijdt bewust het gebruik van parabenen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën in zijn verzorgingsproducten. Dit maakt de producten niet alleen bijzonder goed verdragen, maar helpt ook de gestresste huid te genezen. De hoge effectiviteit van de producten is te danken aan het slimme mengsel van verschillende etherische oliën en plantenextracten. De combinaties zijn zo gekozen dat ze ten eerste de zintuigen prikkelen met een delicate geur, ten tweede licht op de huid liggen en door hun zachte consistentie een positief beroep doen op het gevoel van aanraking en ten derde precies het effect ontplooien dat nodig is.

Het is optimaal als de serums en oliemengsels direct na het baden of douchen op de nog vochtige huid worden gemasseerd. Hierdoor kan het vocht in de huid worden opgevangen en blijft het de hele dag soepel en elastisch. Tegelijkertijd zet het warme water de poriën van de huid tijdens het douchen of baden uit, zodat de oliën en lotions ze beter kunnen absorberen. De actieve bestanddelen dringen diep in de huid door en kunnen haar dus nog beter verzorgen.

De beste manier om online te kopen

Decléor Lichaamsverzorging gunstig te kopen, is heel eenvoudig: men vindt Decléor lichaamsverzorging online in de gespecialiseerde handel. Het aanbod aan lichaamsverzorgingsproducten Decléor online is groter, hier vindt u alle verschillende zorgseries. In de plaatselijke gespecialiseerde vakorganisaties is de Decléor zorg niet vaak goedkoop beschikbaar, omdat de producten toch heel bijzonder zijn.

Wie in de online shop op zoek is naar lichaamsverzorgingDecléor , vindt ook uitgebreide informatie over de afzonderlijke producten en verzorgingslijnen. Zo kunt u ook Decléor lichaamsverzorging kopen, die anders alleen verkrijgbaar is in geselecteerde cosmetische instituten. Decléor Maar het online kopen van lichaamsverzorging is ook om een andere reden de moeite waard: cadeausets en slim samengestelde producten die bijzonder geschikt zijn voor jubilea, seizoensgebonden feesten of als een verwenpakket voor een geliefde.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.