Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

14 18
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kleur is het antwoord: volgens dit motto biedt het Amerikaanse bedrijf alles wat je nodig hebt voor mooie en verzorgde nagels. Een ander hoogtepunt zijn de creatieve en betekenisvolle namen die OPI aan zijn creaties geeft.

Meer info

OPI nagellak & nagelverzorging

Meer info +

OPI is een van 's werelds toonaangevende merken voor perfecte nagelstyling

Of het nu gaat om kleur of verzorging, OPI is een van de toonaangevende merken voor alle nagelgerelateerde producten. Van OPI nagellak in talloze tinten en met speciale effecten tot rijke handverzorging, er is een breed scala aan producten van professionele kwaliteit. Veel salons werken zelfs met de systemen van de Amerikaanse fabrikant. Deze omvatten crèmekleuren of matte kleuren, maar ook langhoudende gelproducten en innovatieve nieuwe poeders. De trendbewuste kleuren zijn niet alleen geschikt voor natuurlijke nagels maar ook voor kunstnagels, dus er is echt iets voor elke smaak en stijl. Naast een uitgebreide collectie zijn er ook regelmatig limited edition sets. Deze zijn al lang erg gewild onder verzamelaars. Van films tot tv-series, muzikanten, populaire stripfiguren of lifestyle merken, er zijn samenwerkingen van hoog kaliber. Het volgende artikel geeft een overzicht van de oorsprong van het Amerikaanse label, de bestsellers en een aantal beroemdheden die hun eigen collectie hebben ontwikkeld met OPI.

Het verhaal van OPI begon in 1981

Het Amerikaanse bedrijf is niet altijd synoniem geweest voor OPI nagelverzorgings- en decoratieproducten. In 1981 nam George Schaeffer Odontorium Products Inc. over. Zoals de naam al doet vermoeden, richtte het bedrijf zich aanvankelijk op tandheelkundige accessoires en tandprothesen. Schaeffer haalde biochemicus R. Eric Montgomery en creatief directeur en huidige vicepresident Weiss-Fischmann bij het team. Samen leidden ze het merk OPI naar de top van de nagellakfabrikanten en OPI handverzorging is ook populair bij professionals in salons en voor thuisgebruik.

Het begon allemaal met een systeem voor acryl kunstnagels. Deze techniek is vandaag de dag nog steeds erg populair, hoewel er ook andere varianten zijn zoals gel. Niet alleen degenen die vandaag OPI nagellak online willen kopen, zullen zich realiseren dat het merk uit Hollywood altijd de vinger aan de pols houdt en inspeelt op de huidige trends of zelfs helpt nieuwe trends te zetten. Lokale nagelsalons in het noorden van de Amerikaanse staat Californië waren de eerste klanten van OPI. Het acrylsysteem werd op de klassieke huis-aan-huis manier aangeboden. Het succes maakte de overgang van tandheelkundige apparatuur naar de wereld van gemanicuurde nagels perfect. In 1989 kon de eerste OPI nagellak gekocht worden, die nu het middelpunt van het productassortiment is.

De populairste producten van OPI

Als je online OPI nagellak wilt kiezen, is een overzicht van de populairste assortimenten handig. Het OPI Classics assortiment bevat klassieke kleuren, waarvan sommige al jaren deel uitmaken van het assortiment. Van pastel tot zwart, de hele kleurenwereld komt aan bod. Er zijn ook veel subtiele tinten, die altijd een perfecte kleurkeuze of afstemming op kleding en persoonlijke smaak mogelijk maken. De altijd elegante crème-afwerking met glans is te vinden, evenals enkele matte tinten. Er zijn ook kleuren met glitterdeeltjes of andere glinsteringen zoals parelmoer of duochroom. De zachte tinten daarentegen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en ingetogen kleuren. Elke kleurfamilie is echter te ontdekken, inclusief fel neon. De Classics zijn zelfs zo populair dat veel tinten niet alleen verkrijgbaar zijn als traditionele lak, maar ook in de gelformule.

De OPI speciale lakken zijn de perfecte aanvulling op de decoratieve lakken.

De basislakken helpen de nagels te versterken en te beschermen en maken de lak duurzamer. Afhankelijk van hun samenstelling zijn ze ideaal voor zachtere nagels, voorkomen ze chippen of helpen ze de nagels lichter te maken. Als je graag heel donkere OPI nagellak gebruikt, moet je de transparante base coats combineren. Anders kunnen de lakken op lange termijn een verkleuring achterlaten op de natuurlijke nagel. Natuurlijk zijn er ook lakken voor 'bovenop'. De top coats om de kleur te verzegelen geven glans of juist een matte finish. Andere fungeren als sneldrogers als er niet veel tijd is voor een manicure.

Er zijn uitgebreide OPI nagelverzorgingsproducten verkrijgbaar om ervoor te zorgen dat de kleur altijd goed blijft zitten en de nagels bestand zijn tegen veelvuldig polijsten. Van nagellakremovers zonder aceton of met krachtige formules tot voedende olie voor de nagelriemen, alle producten zijn van salonkwaliteit. Niet alleen voor gebruik thuis, maar ook voor op reis zijn veel verzorgingsproducten gemakkelijk mee te nemen in het handige pen- en zakformaat. Controleer bij het maken van je keuze altijd of de producten geschikt zijn voor kunstnagels. OPI biedt de juiste verzorgingsproducten voor natuurlijke nagels en kunstnagels om altijd het best mogelijke resultaat te bereiken.

Naast gerichte verzorging voor de nagels wordt ook de handverzorging van OPI niet verwaarloosd. Hoewel we ze de hele tijd gebruiken, worden onze handen vaak verwaarloosd als het op verzorging aankomt. Of het nu gaat om veelvuldig handen wassen, ontsmetten, koud weer of andere invloeden, de huid kan snel uitdrogen of broos en gebarsten worden. Rijke handcrèmes en lotions helpen het trekkerige gevoel weg te nemen. De texturen trekken echter snel in en kunnen daarom meerdere keren per dag worden gebruikt. De handen zijn vaak de eerste die tekenen van veroudering vertonen omdat ze worden verwaarloosd bij het hydrateren. Handverzorging is daarom de perfecte aanvulling op alle decoratieve gekleurde lakken en zorgt voor een heerlijke verwenervaring tussen het gebruik door.

De speciale samenwerkingen van OPI

Hoewel je OPI nagellak kunt vinden voor een redelijke prijs, zijn er regelmatig beroemdheden van hoog kaliber, populaire personages uit films, series of strips en vele andere samenwerkingen als partners. De specialiteit begint al vroeg en onderscheidt de producten van het Amerikaanse merk van de concurrentie. Van bioscoopfilms als Naturally Blonde 2, James Bond, Alice in Wonderland, Spider-Man, de merken Ford Mustang en Coca-Cola tot gelimiteerde edities met zangers als Mariah Carey of Katy Perry, verzamelaars vinden voortdurend nieuwe varianten. Zo wordt het standaardassortiment voortdurend aangevuld met nieuwe ongebruikelijke tinten of effectlakken naast seizoensgebonden trendkleuren. Lakken worden vaak gemaakt voor specifieke nummers, zoals de Justin Bieber of Selena Gomez collecties. Sportvrouwen zoals Serena Williams hebben ook hun favoriete kleuren gecreëerd, zodat fans van van alles en nog wat aan hun trekken komen. Liefhebbers van nageldesign vinden in de samenwerkingen vaak voor het eerst nieuwe formules zoals Liquid Sand of Shatter polishes, die uitnodigen tot experimenteren.

Eindeloze kleurwerelden, verschillende effecten en bijpassende OPI handverzorging hebben het Amerikaanse bedrijf wereldwijd zo succesvol gemaakt. Van toepassing in de salon tot verzorging thuis, er zijn talloze producten in professionele kwaliteit. Daarnaast zijn er altijd nieuwe, spannende limited editions, variërend van Coca-Cola frisdranken tot de populairste popsterren. Van trendy en extravagant tot klassieke en ingetogen manicures met een Franse look of nude kleuren, je kunt OPI nagellak kopen tegen lage prijzen. Nagels kunnen schitteren in steeds nieuwe designs en zijn tegelijkertijd perfect verzorgd. Van nagellak tot gel tot poeder, er zijn veel verschillende systemen en oplossingen voor natuurlijke en kunstnagels.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten