Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kleur is het antwoord: volgens dit motto biedt het Amerikaanse bedrijf alles wat u nodig hebt voor mooie en verzorgde nagels. Een ander hoogtepunt zijn de creatieve en betekenisvolle namen die OPI aan zijn creaties geeft.

Meer info

OPI Nagellak & nagelverzorging

Meer info +

OPI is een van 's werelds toonaangevende merken voor perfecte nagel styling

Of het nu gaat om kleur of verzorging, OPI is een van de leidende merken voor alle producten rondom de nagels. Van OPI nagellak in talloze tinten en met speciale effecten tot rijke handverzorging, er is een breed scala aan professionele kwaliteit. In feite werken veel salons met de systemen van de Amerikaanse fabrikant. Romige of matte kleuren maken daar net zo goed deel van uit als duurzame gelproducten of innovatieve nieuwe poeders. De trendy kleuren zijn niet alleen geschikt voor natuurlijke nagels maar ook voor kunstnagels, zodat er voor elke smaak en stijl wel iets te vinden is. Naast een uitgebreide collectie zijn er ook regelmatig beperkte sets. Ze zijn al lang in grote vraag onder verzamelaars. Van films tot tv-series, muzikanten, populaire stripfiguren of lifestylemerken, er zijn topsamenwerkingen. Het volgende artikel geeft een overzicht van de ontwikkeling van het Amerikaanse label, de bestsellers en enkele beroemdheden die samen met OPI een eigen collectie hebben ontwikkeld.

De geschiedenis van OPI begon in 1981

In feite is het Amerikaanse bedrijf niet altijd synoniem geweest met OPI nagelverzorging en decoratieve producten. In 1981 nam George Schaeffer Odontorium Products Inc. over. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de focus in eerste instantie op tandaccessoires en tandprothesen. Schaeffer brengt de biochemicus R. Eric Montgomery en de creatief directeur en huidige vicepresident Weiss-Fischmann aan boord. Samen leiden ze het OPI-merk naar de voorhoede van nagellakfabrikanten en OPI handverzorging is even populair bij professionals in salons en thuis.

Het eerste is een systeem voor kunstnagels gemaakt van acryl. Deze techniek is nog steeds zeer populair vandaag, hoewel er andere variaties, zoals met gel. Niet alleen degenen die willen OPI Nail Poolse online vandaag te kopen zal merken dat het merk van Hollywood is altijd in de pols van de tijden en reageert op de huidige trends of zelfs helpt om nieuwe trends vast te stellen. Lokale nagelstudio's in Noord-Californië zijn de eerste klanten van OPI. Het acrylsysteem werd op de klassieke manier van deur tot deur aangeboden. Succes maakt de overgang van tandheelkundige apparatuur naar de wereld van goed verzorgde nagels perfect. In 1989 kunt u de eerste OPI nagellak kopen, die vandaag de dag het hart van het assortiment vormt.

Meest populaire producten van OPI

Als u OPI Nail Polish online wilt kiezen, helpt een overzicht van de populairste series. Onder het trefwoord OPI Classics vindt u klassieke kleuren, waarvan sommige al jaren deel uitmaken van het assortiment. Van pastel tot zwart, de hele wereld van kleuren is overdekt. Onder hen zijn er ook vele subtiele gradaties, die altijd een perfecte kleurkeuze of aanpassing aan de kleding en de eigen smaak mogelijk te maken. De altijd elegante crème-afwerking met glans is terug te vinden evenals enkele matte nuances. Er zijn ook kleuren met glitterdeeltjes of andere glans zoals parelmoer of duo chroom. De Softshades daarentegen zijn zeer onopvallende kleuren die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Maar elke kleurfamilie kan ontdekt worden, tot en met de luide neon. In feite zijn de Classics zo populair dat er veel nuances zijn, niet alleen als traditionele vernis, maar ook in de gel formule.

OPI speciale coatings zijn de perfecte aanvulling op decoratieve coatings

De onderlagen versterken en beschermen de nagels en maken de lak duurzamer. Afhankelijk van de samenstelling zijn ze ideaal voor zachtere nagels, het voorkomen van verspanen of het helpen verlichten van de nagels. Als u een zeer donkere OPI nagellak wilt gebruiken, moet u de transparante onderlagen combineren. Anders kunnen de vernissen op de lange termijn een verkleuring achterlaten op de natuurlijke nagel. Natuurlijk zijn er ook de verven voor 'over'. De topcoats voor het verzegelen van de kleur geven een glans of een matte afwerking. Anderen fungeren als snelle drogers wanneer er niet veel tijd voor de manicure.

OPI nagelverzorging is beschikbaar om ervoor te zorgen dat de kleur altijd goed wordt gepresenteerd en dat de nagels bestand zijn tegen veelvuldig lakken. Van nagellakverwijderaars zonder aceton of met krachtige formules tot voedende olie voor nagelriemen, alle producten zijn in salonkwaliteit. Niet alleen thuis, maar ook onderweg zijn veel verzorgingsproducten in handig pen- en pocketformaat gemakkelijk mee te nemen. Bij de selectie van producten moet er altijd op worden gelet dat ze geschikt zijn voor kunstnagels. OPI biedt de juiste verzorging voor natuurlijke en kunstnagels om altijd de beste resultaten te bereiken.

Naast gerichte nagelverzorging wordt ook de OPI handverzorging niet verwaarloosd. Hoewel we ze altijd gebruiken, worden handen vaak verwaarloosd in de zorg. Of het nu gaat om veelvuldig wassen van de handen, desinfectie, koude weersomstandigheden of andere invloeden, de huid kan snel uitdrogen of broos en gebarsten worden. Rijke handcrèmes en lotions helpen om gevoelens van spanning te elimineren en meer. De texturen worden echter snel geabsorbeerd en kunnen daardoor meerdere keren per dag gebruikt worden. Handen zijn vaak het eerste teken van veroudering, omdat ze worden verwaarloosd in hydraterende zorg. De handverzorging is daarom de perfecte aanvulling op alle decoratieve kleurverven en zorgt voor een geweldige verwennerij ervaring tussendoor.

De bijzondere samenwerkingen van OPI

Hoewel je OPI Nail Pools goedkoop kunt vinden, zijn er regelmatig topklasse beroemdheden, populaire personages uit films, series of strips en vele andere samenwerkingen als partners. De special feature begint al vroeg en onderscheidt de producten van het Amerikaanse merk van de concurrentie. Van films als Natürlich Blond 2, James Bond, Alice im Wunderland, Spider-Man, de merken Ford Mustang, Coca-Cola tot beperkte edities met zangers als Mariah Carey of Katy Perry, verzamelaars vinden altijd nieuwe variaties. Zo voegt het standaardgamma naast seizoengebonden trendkleuren steeds nieuwe, ongewone nuances of effectverven toe. Vaak worden voor bepaalde nummers vernissen gemaakt, zoals in de Justin Bieber of Selena Gomez collecties. Sportvrouwen zoals Serena Williams hebben ook hun favoriete kleuren gemaakt, zodat fans van van van alles de waarde van hun geld krijgen. Wie van nageldesign houdt, vindt in de samenwerkingen vaak voor het eerst nieuwe formules zoals Liquid Sand of Shatter Lquers, die uitnodigen om te experimenteren.

Eindeloze kleurwerelden, diverse effecten en bijpassende OPI handverzorging hebben het Amerikaanse bedrijf wereldwijd zo succesvol gemaakt. Van de toepassing in de salon tot en met de verzorging thuis zijn er tal van producten van professionele kwaliteit. Daarnaast zijn er altijd nieuwe, spannende limited editions, variërend van Coca-Cola frisdrank tot de heetste popsterren. Van trendy en extravagant tot de klassieke en ingetogen manicure in Franse look of naaktkleuren, OPI nagellak is goedkoop te koop. Zo kunnen de nagels altijd schitteren in nieuwe ontwerpen en zijn perfect onderhouden. Van vernis tot gel tot poeder, er zijn veel verschillende systemen en oplossingen voor natuurlijke en kunstnagels.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.