Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een Xerjoff parfum is altijd een experiment. Dat is de mening van de oprichter van het bedrijf, Sergio Momo, die unieke olfactorische kunstwerken creëert die in thematische collecties verschijnen.<br><br>Ze geven hun dragers niet alleen een uniek aura, maar nodigen ook uit om te dromen.

Meer info

Xerjoff parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Xerjoff parfum: een kunstwerk voor alle zintuigen

Een parfum beïnvloedt niet alleen de neus, het verandert ook de stemming van degene die het ruikt. Xerjoff parfum is gemaakt om alle zintuigen te verleiden. Met werkelijk unieke creaties gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen, slaagt het parfum van Xerjoff erin om de zintuigen naar andere dimensies te tillen. De onvergelijkbare parfumflesjes zijn kunstwerken op zich. Hun gevoel, hun artistieke idee en hun pure schoonheid verleiden de ogen en de handen die een schat in handen hebben als ze de flacons aanraken. Xerjoff geuren zijn niets anders. Een Xerjoff parfum is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een elegante en unieke geur die de eigen persoonlijkheid uitdrukt.

In slechts een paar jaar tijd hebben de exclusieve geuren de harten veroverd van veel mensen die de ware kunst van het parfum vieren. Ver weg van trends en massasmaak heeft Xerjoff parfum een wereldwijde schare fans voor zich weten te winnen. Dit komt zeker ook door de exclusiviteit van de geuren. Ze staan niet in elk winkelschap. Maar je kunt wel een kostbaar Xerjoff parfum online kopen in onze winkel.

Met passie naar succes

Het eerste Xerjoff parfum werd geboren uit passie. De Italiaan Sergio Momo komt uit een familie die van geuren houdt en ze verzamelt. Zijn vader was een enthousiaste globetrotter en bracht na elke reis geuren mee uit alle hoeken van de wereld. Soms waren dit parfums, andere keren geurextracten of grondstoffen. De jonge Sergio herinnert zich nog steeds de geuren waarmee zijn vader hem in contact bracht. Tijdens zijn studie design besefte hij dat hij zelf ook talent had voor de wereld van geuren. Voor hem bestaat de wereld uit geuren, of het nu de geur van verse broodjes bij de bakker is of een avond in een restaurant, hij neemt overal geuren waar en slaat ze op in zijn geheugen. Momo heeft jarenlang als ontwerper gewerkt voordat hij besloot zichzelf een nieuwe taak te geven. Hij wil meer leren over de wereld van geuren en volgt een paar cursussen in Frankrijk. Daarna begon hij met het creëren van zijn eigen geur. Zoals hij zegt, waren zijn gedachten alleen maar gericht op het creëren van een geur die een uitdrukking was van zijn creatieve kracht. De ervaring heeft hem geleerd dat dingen die uit passie op de wereld komen succesvol zijn. Dus hij was waarschijnlijk niet helemaal verrast toen zijn eerste parfumcollectie, XJ17/17, een doorslaand succes werd. Sinds de oprichting in 2004 produceert Xerjoff parfums die voldoen aan de hoogste normen.

Hoogwaardige collecties van de kunst van de parfumeur

Als je online zoekt naar Xerjoff parfum of door onze Xerjoff online shop bladert, vind je de collecties van het label. Elke collectie is gebaseerd op een centraal thema, dat de individuele geuren in al hun variaties verkennen:

-De Xerjoff Shooting Stars Collection is geïnspireerd op het moment dat er in 1947 een meteorenregen viel in Siberië. Vol mysterie en licht brengen deze geuren deze meteorenregen olfactorisch tot leven. Uden is een van de populairste geuren van het merk. Het fougère karakter gaat gepaard met aquatische, zilte en citrusachtige noten. Maar het Xerjoff parfum heeft nog meer verrassingen in petto. Een frisse start van grapefruit en citroen wordt versterkt door guajakhout, roos, rum en sandelhout in de hartnoot. In de basis zorgen ambergris, vanille, koffie en musk voor warmte en romigheid. Deze heldere geur is complex en toch eenvoudig. De duidelijke citrusnoot blijft lang hangen, maar de subtiele begeleiding van rum, vanille en de andere ingrediënten geven het verleidelijke elementen.

-De Xerjoff V Collection zet fluweel in het middelpunt. Fluweel combineert zachte tederheid met zwaarte, wat het een mysterieuze allure geeft. Het glanst en absorbeert tegelijkertijd veel licht. Het straalt warmte en elegantie uit. De wereldwijd populaire geuren in deze collectie van Xerjoff Parfum hebben deze kenmerken, waaronder klassiekers als het fruitig-zoete Erba Pura en het fruitig-bloemige Accento. De flacons in de collectie hebben een fluwelen omslag in rijke kleuren. Ouverture is een oriëntaalse geur vol warmte en zachtheid. Sinaasappel, magnolia en vijgenblad openen de geur. De hartnoten zijn ylang-ylang, Indiase jasmijn, Bulgaarse roos en kaneel. De basisnoot bestaat uit sandelhout, amber, wierook, kasjmier en vanille. Ouverture is een geur die je laat verlangen naar meer. Het doet denken aan apfelstrudel met room geserveerd voor de open haard.

-De Oud Star Collectie is gewijd aan de traditionele Arabische productie van oud uit pure distillatie. Xerjoff Parfum hecht bijzonder veel belang aan oud van hoge kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het parfumhuis zijn eigen collectie heeft gewijd aan deze zeldzame geur. Aangevuld met andere exquise geuren zijn de geuren in de Oud Star Collection meesterwerken van de oriëntaalse parfumerie. Malesia is een houtachtig-bloemige geur die begint met lelietjes-van-dalen, gurjun balsem, amber en amyris in de top- en hartnoten. De sfeer is bloemig, warm en licht. Oud, tonkaboon, labdanum, muskus, vanille en tolu balsem in de basisnoot geven de geur lichte dierlijke noten, maar ze blijven niet overheersen, hoewel de verleidelijke, sensuele noot dat wel doet.

-De 1861 collectie viert de geboorte van een verenigd Italië onder koning Vittorio Emanuelle II. Natuurlijk dient niet alleen dit historische moment als inspiratie voor de geuren, maar ook Italië zelf met zijn grandeur en glamour. Geuren als Naxos of Renaissance getuigen ook van de typisch Italiaanse lichtheid. Tegelijkertijd produceert de collectie nobele en veelzijdige geuren zoals Decas of Zefiro. Deze laatste maakt indruk met een zeldzame combinatie van rook, sultanarozijnen en kruiden die het leven in het oude Rome verbeelden.

Flacons uit Murano

Fijne geuren hebben een fijne verpakking nodig. De flacons voor een Xerjoff parfum zijn gemaakt in Murano. De legendarische glaskunst uit Venetië was tot de 18e eeuw uniek in Europa en de glasblazers uit Murano waren de enigen die deze kunst beheersten. Zelfs vandaag de dag nog maken glazen voorwerpen uit Murano indruk met hun uitzonderlijke kwaliteit en schoonheid. Xerjoff parfum wordt geleverd in flesjes met zeer verschillende vormen, waarbij ronde flesjes met afgeschuinde randen domineren. De flacons hebben verschillende kleuren of kleurverlopen, afhankelijk van de geur. In de V-collectie zijn ze bedekt met een fluweelachtige stof die ook glanst in levendige kleuren. Elke flacon in de 17/17 Stone Label Collection is met de hand gesneden en gepolijst - echt uniek! De flacons zijn voorzien van vergulde dopjes die de waarde van deze schatten benadrukken. Wie zo'n Xerjoff parfum wil kopen, is goed op weg om een kleine schat te ontdekken!

Schoonheid en elegantie van binnen en van buiten

Een Xerjoff parfum streeft naar uitmuntendheid door zijn samenstelling. De geuren hebben een elegantie die ongeëvenaard is. Ze bieden alle parfumliefhebbers een fantastische selectie van zeer verschillende parfums, van frisse tot zware geuren, van bloemig tot rokerig. Een Xerjoff parfum maakt geen onderscheid tussen mannen en vrouwen. Een parfum is altijd een experiment, zoals oprichter Sergio Momo zegt. Je kunt alleen nieuwe horizonten bereiken als je ervoor openstaat. Je kunt Xerjoff parfum goedkoop kopen in onze online shop. De weg naar nieuwe horizonten staat open voor iedereen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten