Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een Xerjoff parfum is altijd een experiment. Dat is de mening van de oprichter van het bedrijf, Sergio Momo, die unieke olfactorische kunstwerken creëert die in thematische collecties verschijnen. Ze geven hun dragers niet alleen een unieke uitstraling, maar nodigen ook uit om te dromen.

Meer info

Koop Xerjoff Parfum goedkoop

Meer info +

Xerjoff Parfum: een kunstwerk voor alle zintuigen

Een geur beïnvloedt niet alleen de neus, maar verandert ook de stemming van de persoon die eraan ruikt. Xerjoff Parfum is gemaakt om alle zintuigen te verleiden. Met werkelijk unieke creaties, gemaakt van natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, slaagt Perfume by Xerjoff erin om de zintuigen naar andere dimensies te verheffen. De onvergelijkbare parfumflesjes zijn kunstwerken op zich. Hun gevoel, hun artistieke idee en hun pure schoonheid verleiden de ogen en de handen die een schat in handen hebben wanneer zij de flessen aanraken. De geuren van Xerjoff zijn niets anders. Een Xerjoff parfum is gunstig voor al wie op zoek is naar een elegante en unieke geur die zijn eigen persoonlijkheid uitdrukt.

Binnen enkele jaren veroveren de exclusieve geuren de harten van vele mensen die de ware kunst van het parfum huldigen. Wars van trends en massasmaak is Xerjoff Parfum erin geslaagd een wereldwijde fanclub te veroveren. Dit is zeker ook te danken aan de exclusiviteit van de geuren. Ze staan niet op elke plank. Maar in onze winkel kunt u een kostbaar Xerjoff parfum online kopen.

Met passie naar succes

Het eerste parfum van Xerjoff is geboren uit passie. De Italiaan Sergio Momo komt uit een familie die van geuren houdt en ze verzamelt. Zijn vader was een enthousiaste globetrotter en brengt na elk van zijn reizen geuren mee terug uit alle hoeken van de wereld. Soms gaat het om parfums, soms om geuressences of grondstoffen. De jonge Sergio herinnert zich nog de geuren waarmee zijn vader hem in contact bracht. Het feit dat hij zelf talent heeft voor de wereld van de geuren, valt hem op tijdens zijn ontwerpstudies. Voor hem bestaat de wereld uit geuren, of het nu de geur van verse broodjes bij de bakker is of een avond in een restaurant, hij neemt overal geuren waar en slaat ze op in zijn geheugen. Momo werkt vele jaren als ontwerper voor hij besluit zichzelf een nieuwe taak te geven. Hij wil meer leren over de wereld van geuren en volgt enkele cursussen in Frankrijk. Dan gaat hij zijn eigen geur creëren. Zoals hij zegt, waren zijn gedachten alleen gericht op het creëren van een geur die een uitdrukking was van zijn creatieve kracht. De ervaring heeft hem geleerd: de dingen die uit passie de wereld in komen, slagen. Hij is dan ook waarschijnlijk niet helemaal verbaasd wanneer zijn eerste parfumcollectie, XJ17/17, een compleet succes wordt. Sinds de oprichting in 2004 brengt Xerjoff parfums uit die voldoen aan de hoogste normen.

Topklasse collecties van de kunst van het parfumeren

Wie online parfum zoekt op Xerjoff of door onze online shop Xerjoff bladert, vindt de collecties van het label. De collecties zijn elk gebaseerd op een centraal thema, dat in de afzonderlijke geuren in al hun variaties wordt verkend:

-De Xerjoff Shooting Stars Collection is geïnspireerd op het moment dat in 1947 in Siberië een meteorenregen viel. Deze geuren, vol mysterie en licht, brengen deze meteorenregen in geurige vorm tot leven. Uden is een van de populairste geuren van het merk. Het fougeré karakter gaat gepaard met aquatische, zilte en citrusachtige tonen. Maar het Xerjoff parfum heeft nog meer verrassingen in petto. Een frisse start van grapefruit en citroen wordt uitgebreid met guaiac hout, roos, rum en sandelhout in de hartnoot. In de basis zorgen amber, vanille, koffie en muskus voor warmte en romigheid. Deze heldere geur is veelgelaagd en toch eenvoudig. De duidelijke citrusnoot houdt lang aan, maar de subtiele begeleiding van rum, vanille en de andere ingrediënten geven het verleidelijke elementen.

-De Xerjoff V-collectie zet fluweel in het middelpunt. Fluweel combineert zachte delicatesse met zwaarte, wat het een mysterieuze aantrekkingskracht geeft. Het schijnt en absorbeert tegelijkertijd veel licht. Het straalt warmte en elegantie uit. Dat zijn de kenmerken van de wereldwijd populaire geuren in deze collectie van Xerjoff Parfum, die klassiekers omvat zoals het fruitig-zoete Erba Pura en het fruitig-bloemige Accento. De flacons van de collectie dragen een fluwelen hoes in rijke kleuren. Ouverture is een oriëntaalse geur vol warmte en zachtheid. Sinaasappel, magnolia en vijgenblad openen de geur. De hartnoten zijn ylang-ylang, Indiase jasmijn, Bulgaarse roos en kaneel. De basisnoten zijn sandelhout, amber, wierook, kasjmier en vanille. Ouverture is een geur die om meer vraagt. Het doet denken aan apfelstrudel met room geserveerd voor een open haard.

-De Oud Star Collectie is gewijd aan de traditionele Arabische productie van oud uit pure distillatie. Oud van hoge kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Xerjoff Parfum. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het parfumhuis een eigen collectie heeft gewijd aan deze zeldzame geur. Aangevuld met andere exquise geuren, zijn de geuren van de Oud Star Collection meesterwerken van oriëntaalse parfumerie. Malesia is een houtachtig-bloemige geur die begint met lelietjes-van-dalen, gurjun balsem, amber en amyris in de top- en hartnoten. Een bloemige, warme en lichte stemming overheerst hier. Oud, tonkaboon, labdanum, muskus, vanille en tolubalsem in de basisnoot geven de geur lichte dierlijke noten, maar ze blijven niet overheersen, de verleidelijk-sensuele noot wel.

-De collectie van 1861 viert de geboorte van een verenigd Italië onder koning Vittorio Emanuelle II. Natuurlijk is het niet alleen dit historische moment dat de geuren inspireert, maar ook Italië zelf met zijn grandeur en glamour. Zo getuigen ook geuren als Naxos of Renaissance van de typisch Italiaanse lichtheid. Tegelijkertijd brengt de collectie nobele en veelzijdige geuren voort, zoals Decas of Zefiro. Deze laatste maakt indruk met een zeldzame combinatie van rook, sultana's en specerijen die het leven in het oude Rome verbeelden.

Murano flacons

Edele geuren hebben een edele verpakking nodig. De flacons voor een parfum van Xerjoff worden in Murano gemaakt. De legendarische glaskunst uit Venetië was tot de 18e eeuw uniek in Europa; de glasblazers uit Murano waren de enigen die deze kunst beheersten. Ook vandaag nog maken glazen voorwerpen uit Murano indruk door hun uitstekende kwaliteit en schoonheid. Xerjoff Perfume verschijnt in flacons van zeer uiteenlopende vormen, waarbij ronde flacons met gepolijste randen overheersen. De flacons hebben verschillende kleuren of kleurverlopen, afhankelijk van de geur. In de V-collectie zijn ze bekleed met een fluweelzachte stof die ook schittert in felle kleuren. Elke afzonderlijke flacon van de 17/17 Stone Label Collection is met de hand gesneden en gepolijst, echt uniek! De flacons zijn bekroond met vergulde kapjes die de waarde van deze schatten benadrukken. Wie zo'n Xerjoff parfum wil kopen, is goed op weg om een kleine schat te ontdekken!

Schoonheid en elegantie van binnen en buiten

Een Xerjoff parfum streeft naar uitmuntendheid door zijn samenstelling. De geuren hebben een elegantie die ongeëvenaard is. Zij bieden alle liefhebbers van geuren een fantastische selectie van zeer verschillende parfums, van frisse tot zware geuren, van bloemig tot rokerig. Tegelijkertijd maakt een Xerjoff parfum geen onderscheid tussen de geslachten. Een parfum is altijd een experiment, zoals oprichter Sergio Momo zegt. Alleen als je openstaat, kun je nieuwe horizonten bereiken. In onze online winkel kunt u Xerjoff parfum goedkoop kopen. De wegen naar nieuwe horizonten liggen dus open voor iedereen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.