Geen resultaten resultaat: resultaten:
Lancaster

Lancaster kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Lancaster Cosmetica - uit liefde voor zichzelf

Wat is er mooier en aantrekkelijker dan een jeugdige, stralende huid? Wat de natuur ons al op jonge leeftijd geeft, trekt het zich helaas terug naarmate we ouder worden. We zijn echter niet onvoorwaardelijk overgeleverd aan de genade van dit proces, want hoe beter de verbindingen van huidveroudering worden onderzocht, hoe effectiever de tegenmaatregelen die we kunnen nemen. De cosmeticafabrikant Lancaster is een absolute pionier op het gebied van DNA-onderzoek.

Lancaster Cosmetica kan zeker omschreven worden als pioniers op het gebied van antiveroudering. Maar niet alleen daar. Ook in de zonverzorgingssector beschikken de Lancaster producten over baanbrekende technologieën die bijvoorbeeld 100% betrouwbare bescherming tegen de zon combineren met een uitstekende verzorging - voor de tere, gebruinde huid zonder schade. De resultaten van meer dan 70 jaar onderzoek vloeien direct in de Lancaster producten. Op deze manier ontstaan innovatieve cosmetische lijnen die perfect zijn afgestemd op de meest uiteenlopende huidbehoeften. En gelukkig kan vandaag de dag iedereen die bijzonder veel belang hecht aan een stralend uiterlijk ervan profiteren.

Een ongewoon eerbetoon

Het merk werd Lancaster opgericht in 1946 in Monaco. De oprichters van het bedrijf waren George Wurz - een ondernemer - en Dr. Eugène Frezzati - een chemicus die eerder voor grote cosmeticamerken in Amerika had gewerkt. De twee mannen - samengebracht in de onrust van de Tweede Wereldoorlog - werden verenigd door de wens om innovatieve luxe verzorgingsproducten te ontwikkelen en op de markt te brengen. En zij maakten hun wens waar.

De naam Lancaster is overigens ook te danken aan de oorlog. Het waren Britse Lancaster bommenwerpers die George Wurz toestonden om te ontsnappen uit zijn bezette woonplaats in het westen van Frankrijk. Sindsdien Lancaster associeert hij de naam met vrijheid, hoop en wedergeboorte - en juist onder deze aspecten zou het nieuwe bedrijf ontstaan.

Ondanks alle problemen van de naoorlogse periode konden de oprichters van het bedrijf zich al in 1947 in het Vorstendom Monaco vestigen en een groot succes vieren met hun zeer effectieve luxe verzorgingsproducten. Daarna volgden jaren van permanent onderzoek en ontwikkeling - een fase die tot op de dag van vandaag voortduurt en altijd nieuwe inzichten geeft in actieve ingrediënten, technologieën en hun toepassingen. Wat alleen was voorbehouden aan een kleine, uiterst selecte groep mensen rond de tijd van de oprichting is nu toegankelijk voor iedereen met hoge eisen aan hun huidverzorging.

State-of-the-art onderzoek voor hoogwaardige verzorgingsproducten

Als u wilt, kunt u online Lancaster cosmetica kopen en toegang krijgen tot het volledige assortiment Lancaster cosmetica producten. Het varieert van tal van geavanceerde producten voor huid- en zonverzorgingsproducten tot parfums. De wereldberoemde anti-verouderingsproducten van Lancaster , wat te danken is aan hun uitstekende effectiviteit en verdraagzaamheid, genieten een bijzondere populariteit. In de loop der jaren hebben miljoenen vrouwen - en zelfs mannen - zich daarvan kunnen overtuigen, en tot op de dag van vandaag zijn ze trouw gebleven aan Lancaster cosmetica.

Een aantal decennia van inspannend pionierswerk op het gebied van onderzoek heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen. Daarvan zijn bekende producten zoals

- Lancaster Totale leeftijdscorrectie: bestrijdt de tekenen van huidveroudering

- Lancaster Skin Therapy Perfect: hydrateert de huid, verfijnt de teint en beschermt tegen huidbeschadiging dankzij de zonbeschermingsfactor.

- Lancaster Suractif Fill & Perfect: Helpt de rijpere huid te regenereren

- Lancaster Tan Maximizer: verzorgt de huid na het zonnen, versterkt en onderhoudt de bruine teint

en nog veel meer. Wat ze allemaal gemeen hebben is het gebruik van de modernste en zuiverste ingrediënten in zeer effectieve combinaties. Daarnaast zijn er de nieuwste technologieën die het bijvoorbeeld mogelijk maken om het zuurstofgehalte van de huid te verhogen en te beheersen.

Zuurstof - een van de belangrijkste energiebronnen voor de huid - versnelt de celvernieuwing en gaat zo het verouderingsproces tegen. De ontwikkeling van een volledig nieuwe technologie - het O2 fixatiesysteem - was nodig om de huid via een crème van zuurstof te voorzien. Hoogwaardige ingrediënten zoals watermeloen extract en antioxidanten ronden de hydraterende verzorging harmonieus af. De huid wordt verfrist en intensief gehydrateerd, gerevitaliseerd, gladder en stralender.

Als een kleine vakantie voor de huid

Begeleid door een onweerstaanbare geur wordt het dagelijkse verzorgingsritueel een spa-ervaring voor alle zintuigen. In het algemeen is het de balans van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, samen met baanbrekende technologieën, die Lancaster cosmetica zo uitzonderlijk maakt. In de Lancaster producten worden alleen echt efficiënte en vooral huidachtige ingrediënten in zorgvuldige formuleringen gebruikt. In tegenstelling tot conventionele crèmes en serums kunnen deze actieve ingrediënten diep in de huid doordringen en hun werking precies daar ontvouwen waar het nodig is. Dit wordt mogelijk gemaakt door unieke technologieën die ontwikkeld zijn in de laboratoria van talrijke expertsLancaster . Lancaster Cosmetica heeft meer dan 500 patenten op alle gebieden van de cosmetica.

De meest recente ontdekking na 45 jaar onderzoek naar de effecten van zonnestralen op de huid is het feit dat naast UVA- en UVB-stralen ook infraroodstralen een veel schadelijker effect hebben op de huid. Deze ontdekking werd natuurlijk onmiddellijk gevolgd door de ontwikkeling van een nieuw product dat volledig beschermt tegen alle schadelijke zonnestralen. Weer een mijlpaal in de geschiedenis van de luxe Lancaster cosmetica.

Visionair DNA-onderzoek, UV-expertise, zuurstof, retinol, antioxidanten en infraroodtechnologieën maakten het Lancaster een van de meest succesvolle fabrikanten van luxe cosmetica.

Vleiende reclame en onopvallende ontwerpen

Pauline Ducruet - dochter van prinses Stephanie van Monaco - is het nieuwe gezicht voor de Lancaster campagne in Azië. Maar al voordien hadden veel prominente schoonheden het edele luxemerk al gepromoot. Of het nu in commercials of glossy magazines is, de Lancaster producten beloven niet alleen een mooie, jeugdig stralende huid zoals die van de gelooide modellen, maar ook een positieve levenshouding. De klanten moeten zich geliefd, gevleid, verleidelijk en vol energie voelen.

In tegenstelling tot reclame worden Lancaster cosmetica in hun verpakking vrij eenvoudig gehouden. Geen oversized, artistieke buitenverpakkingen, geen reclamebeloften - niets dat als overdreven of opdringerig kan worden beschouwd. Dit spreekt ook voor het merk, want het is de inhoud die moet overtuigen. En als Lancaster je eenmaal de fijne verzorgingsproducten van ons hebt opgehaald, doe je het steeds weer opnieuw - uit liefde voor jezelf.

Hulp bij de selectie

Bij de keuze van het juiste huidverzorgingsproduct kunt u Lancaster deskundig advies inwinnen - bijvoorbeeld in een schoonheidssalon of door middel van een huidcontrole door deskundigen op de Lancaster homepage. Zodra u de juiste producten vindt, kunt u Lancaster cosmetica kopen voor een goede prijs. Bijzonder populair zijn de inleidende aanbiedingen of beperkte oplages, die Lancaster vaak worden aangeboden.

Het is dus zeker niet alleen de high society die het recht heeft om zichzelf te verwennen met een beetje luxe. Een vleugje glamour kan zich werkelijk elke verzorgde vrouw veroorloven, vooral omdat je de prijzen van Lancaster cosmetica online goed kunt vergelijken en je op deze manier ook het ene of het andere verzorgingsproduct kunt veroorloven.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lancaster met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 17 klant adviezen
Commentaar Theaust73 van 31. december 2014
Goed bescherming

Ik heb deze spray bij de laatste vakantie uitgeprobeerd en ik was positief verrast hoe effectief deze echt is. Topproduct!

Commentaar Eave1969 van 29. december 2014
Trekt snel in

Deze zonnemelk is voor mij de beste: geen verbranding, plakt niet en de huid wordt verzorgd. De eerste zonnemelk die ik na het proberen ben blijven gebruiken.

Commentaar Hene1979 van 27. december 2014
Zonnebrand voor de kids

Deze zonnebrand is prima voor mijn kinderen. De creme trekt snel in en loopt zo niet in de ogen als de kinderen aan het spelen zijn.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-64%1