Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Denman

80 Jahre ohne Stillstand: Denman Bürsten

Seit der irische Friseur John Denman Dean 1938 einen Koffer Nylon aus New York mitbringt, um neuartige Bürsten zu gestalten und zu produzieren, ist die Marke Denman einer der angesagtesten Hersteller von Bürsten und Kämmen.
Denman

Denman Bürsten in allen Formen und Farben

Die Optik kommt bei Denman nicht zu kurz: Die Bürsten und Kämme gibt es in abwechslungsreichen Designs für jeden Geschmack. Von Paddelbürsten bis zu modernen Rundbürsten mit Keramikkörper gibt es für jede Aufgabe und jedes Haar ein passendes Werkzeug.
Denman

Stylingtools für zu Hause und im Friseursalon

Die klassische Luftpolsterbürste wird immer noch geschätzt. Auch Menschen, die lieber einen Kamm benutzen, werden bei Denman fündig: Vom Stylingkamm mit Abteilspitze über einen Entwirrkamm bis zum klassischem Rechenkamm ist alles im Sortiment. Nicht umsonst setzen auch Profis auf Denman.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Borstels en kammen van Denman inspireren kappers over de hele wereld al meer dan 80 jaar. Het merk heeft voor elke behoefte een passend stylinghulpmiddel in het programma en gebruikt voornamelijk nylon als materiaal.

Meer info

Denman bustes & kammen kopen tegen een voordelige prijs

Meer info +

Denman: de favoriete haarborstel van professionals voor thuis

Het merk Denman is een van 's werelds bekendste fabrikanten van borstels en kammen. De hoogwaardige tools zijn al tientallen jaren een vaste favoriet in de beste salons. Of het nu gaat om knippen, föhnen of stylen: voor elk aspect is er precies het juiste gereedschap. Het indrukwekkende basisconcept van het bedrijf is al meer dan 80 jaar niet veranderd en wordt met elk nieuw model gewoon geperfectioneerd. Een Denman borstel kopen is een unieke kans om de resultaten van de kapper in je eigen badkamer te toveren.

Het succesverhaal van de Denman borstel

Het verhaal van de Denman borstels begint in 1938, wanneer de Ierse kapper John Denman Dean tijdens een reis naar New York City een voor die tijd nieuw en revolutionair materiaal ontdekt: nylon! Hij neemt enthousiast een hele koffer mee terug naar Ierland - met het idee om er haarborstels mee uit te rusten. Toen sterrenkapper Vidal Sassoon in de jaren 60 de bob en andere geometrische kapsels tot wereldwijd modieuze kapsels maakte, beleefde ook de Denman borstel zijn hoogtijdagen. De Denman D3 Original Styler is het ideale gereedschap voor het realiseren van precieze coupes en wordt snel het favoriete gereedschap van stylisten in Londen en ver daarbuiten. Dit komt omdat de nylon haren van een Denman borstel een gunstig effect hebben op het haar en het mogelijk maken om nieuwe kapsels gemakkelijk en gecontroleerd te creëren.

Vandaag de dag is de legendarische Denman borstel een bestseller en wordt deze aangevuld met een breed scala aan andere borstels, kammen en styling tools en kun je je Denman borstel online kopen. De Denman borstel is vooral populair voor krullend haar. De nylon haren voorkomen pluizen en zorgen voor gedefinieerde krullen met volume. Het huidige assortiment bevat een aantal geschikte borstels die verschillen in het aantal en de dikte van de borstelharen. Dit zorgt ervoor dat vrouwen en mannen met elke haarlengte en elk haartype de juiste borstel en de juiste Denman kam kunnen vinden voor hun perfecte look.

De haarborstel van de sterren

Een Denman kam en de verschillende borstels van het merk hebben al talloze sterren geholpen om een adembenemende verschijning te maken op de rode loper. De hairstylist van Jennifer Aniston zweert bijvoorbeeld bij de Denman paddle brush om het beroemde kapsel van de actrice echt te laten stralen. De borstels stralen ook glamour uit door hun uiterlijk. Felle kleuren en limited edition patronen voegen variatie toe aan je beautycollectie. Wie het liever eenvoudig houdt, kan kiezen voor het klassieke ontwerp in zwart met kleuraccenten.

Schitterend haar met de borstels van Denman

Of het nu gaat om vrouwen, mannen of kinderen - iedereen die online op zoek is naar een Denman borstel zal een geschikt hulpmiddel vinden in het assortiment van het merk. Samen met de hoge kwaliteit en aantrekkelijke ontwerpen, maakt deze verscheidenheid de borstels de ideale metgezellen voor het hele gezin. Een Denman kam voor mannen is perfect om mee te nemen en onderweg je kapsel op te frissen om het beste figuur te slaan bij je volgende ontmoeting. Kinderen zullen blij zijn met de kleurrijke ontklittende borstels, waar je niet meer aan hoeft te trekken. Stijlbewuste vrouwen waarderen innovatieve oplossingen zoals de stijltangborstel. Welke Denman kam je ook kiest, je haar zal blij zijn met de goede behandeling. In onze online shop kun je een Denman borstel kopen tegen een voordelige prijs en een echte professionele tool in huis halen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten