Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 88
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Canadese mode aan de macht van twee: Dsquared² werd in 1994 opgericht door de tweelingbroers Dean en Dan Caten en staat bekend om zijn extravagante ontwerpen. Jong, modern en altijd met een knipoog - net als de parfums van Dsquared².

Meer info

Koop Dsquared² Parfum goedkoop

Meer info +

Dsquared² Het casual fashion label en zijn geuren

Dean en Dan Caten Dsquared² noemden hun modelabel, een verwijzing naar de eerste letters van hun voornamen. Het merk heeft een zeer persoonlijk tintje en verwijst naar de oorsprong en het curriculum vitae van de oprichters. De tweelingbroers, kinderen van Italiaanse ouders, zijn geboren en getogen in Canada, vestigden hun mode-imperium in Italië en pendelen nu tussen Milaan en Londen. Deze mix van verschillende culturen wordt weerspiegeld in haar ontwerpcreaties, die gekenmerkt worden door Italiaanse elegantie, Canadese extravagantie en romantische speelsheid.

De modecreaties zijn rijk aan contrast. De jurken presenteren zich zowel puristisch als fancy en combineren zuurheid met delicate elementen en pracht en praal met sportieve nonchalance. In het volgende zullen we de oprichtingsgeschiedenis van het bedrijf schetsen, de bekende parfumcreaties van de Dsquared² Dsquared² parfumsectie benoemen, de samenstelling van de geurcomponenten uitleggen en de samenwerking met gerenommeerde modefotografen vermelden. Tot slot worden de speciale kenmerken van de geurcreaties benadrukt.

Het modehuis Dsquared² werd in 1994 opgericht door Dean en Dan Caten in Milaan. De identieke tweelingen werden in Toronto geboren onder de achternaam Catenacci. Hun eerste en enige semester aan de Parsons School of Design in New York in 1984 gaf hen inzicht in de mode-industrie. Vanwege hun gehechtheid aan hun mediterrane wortels en hun passie voor mode zijn Dean en Dan Caten 8 jaar na hun studie naar Italië verhuisd. Zij stellen zich ten doel hun eigen merk op te bouwen. Hun verhuizing stelde hen in staat om ontwerpen te maken voor de meest bekende Italiaanse labels en zich zo te vestigen in de modewereld.

Dsquared² - Creaties van bedwelmende geuren

In 1995 lanceerden de tweelingbroers hun eerste Dsquared² herenkledingcollectie. De gedurfde en extravagante presentatie van de ontwerpen op de catwalk bracht het merk in de publieke belangstelling. In de loop der jaren is de populariteit en populariteit van de band toegenomen Dsquared² dankzij de samenwerking met bekende sterren. De laatste doorbraak van het label kwam in 2002, toen ze de opdracht kregen om Madonna uit te rusten met hun eigen kleding voor hun wereldtournee. Dit was voor Dean en Dan Caten aanleiding om in 2003 een vrouwencollectie te lanceren en in 2006 werd de Dsquared² parfumsectie aan het assortiment toegevoegd.

Het merk Dsquared² heeft een verscheidenheid aan geurcreaties online te bieden tegen lage prijzen. De sectie Dsquared² Parfum is verdeeld in de secties Vrouwen en Mannen Geuren. De categorie Dsquared² parfum voor vrouwen omvat Chrystal Creek Wood, Golden Light Wood en Velvet Forest Wood. Om de geur van Chrystal Creek Wood Dsquared² op gang te brengen, strelen de zoete, nevelige geurelementen van Hagedorn de zoete, bloemige, bedwelmende geuren van jasmijn, die ook dierlijke geuren bevatten.

Deze pittige nuances, die associaties oproepen met levend vlees, worden aangevuld en versterkt door het muskusaroma. Viooltjes en waternoten vormen het hart van het parfum. De frisspuitende, sprankelende aquatische geurcomponenten gaan de sensuele dierlijke topnoot tegen, terwijl de violette geur aards en poederig is. Om Chrystal Creek Wood compleet te maken, combineren de houtachtige geuren van vetiver, die de geur van donkere chocolade en rokerige nuances ontvouwen, met de harsachtige, balsamico, houtachtige, zoete, licht oriëntaalse geuren van amber en sandelhout tot een warm geurakkoord.

Sensuele geurbelevenissen met parfums van Dsquared²

Golden Light Wood zorgt voor een sensueel kruidige geurbeleving. Voor de opening voegt het Dsquared² parfum stemmingsverhogende geuraccenten toe. De essentie van de citroen straalt licht bijtende, zure geur bouwstenen uit. Het citrusaroma wordt versterkt door de geuren van neroli, die doen denken aan honingbloesems en sinaasappels. Een zoetige bloemige frisheid voegt oranjebloesem toe. In het hart van de geur liggen tegengestelde geurcomponenten. De dierlijke geurelementen van muskus contrasteren met de pure en vrouwelijke bloemengeuren van lila, die de geurfacetten van honingstuifmeel ontvouwen en er fris uitzien. De basisnoten van vetiver en cederhout, met hun houtachtige, rokerige, bitterzoete nuances, zorgen voor een pittige, bittere afdronk.

Velvet Forest Wood leidt de drager door de betoverende geurwerelden van een bos. Galbanum begint het Dsquared² parfum met een sterke, bittere, groene geur, geaccentueerd door de aroma's van groene bladeren. Het hart van de geur wordt gekenmerkt door de harsachtige houtachtige noten van de dennennaald en de frisse, groene geurelementen van het violette blad, die zowel aquatische als metalen geuren uitstralen. Velvet Forest Wood is gebaseerd op amber, muskus, patchoeli en vetiver. Deze harsachtige balsamico, dierlijke, houtachtige en rokerige geurcomponenten laten het Dsquared² parfum eindigen op een sensuele warme, licht oosterse manier. Bekende mannengeuren van Dsquared² Parfum zijn onder andere He Wood, Ocean Wet Wood en Rocky Mountain Wood.

Dsquared² de geur van de oceaan

Het Dsquared² Eau de Toilette He Wood biedt een mannelijke pittige geurbeleving. De topnoot geeft groene, aquatische geuren af die doen denken aan de geur van metaal, geaard door de droge nuances van violet. In het hart van de geur mengen de kruidige houtachtige geuren van cederhout zich met de houtachtige, rokerige aroma's van vetiver, die associaties oproepen met donkere chocolade, om een volwaardig akkoord te creëren. Dsquared² Hij Hout wordt afgerond met amber, spar en muskus, die zorgen voor een poederige, zoetige, harsachtige houtachtige en dierlijke afwerking.

De Ocean Wet Wood geur vangt de geuren van de oceaan op en combineert deze met kostbare houtgeuren. Bij de opening worden de bittere, kruidachtige geuren van bijvoet en de zoete harsachtige nuances van amber omhuld door de sprankelende, licht zoute tonen van zeewater. Het hart van de Eau de Toilettes wordt gekenmerkt door groene, metallic, aquatische geuren die de frisheid van de topnoot versterken en zich mengen met de aardse en droge nuances van het violet. Muskus draagt een dierlijke noot bij. Tot slot voegen cederhout, patchouli en vetiver taart houtachtige, oosterse, rokerige en zoete geuraccenten toe. Deze worden aangevuld met het aroma van de tonkaboon die doet denken aan vers gemaaid gras.

De Eau de Toilette Rocky Mountain Wood neemt zijn drager mee op een spannende geurreis die de heerlijke geuren van de natuur vangt. Het samenspel van witte peper, violet en lelies ontvouwt zich in het begin kruidige, aardse, poederachtige en kruidige bloemige noten, die bedwelmend zijn. In het hart besproeien ceder en vetiver hun zure, houtachtige en rokerige geuren die de geur van snoepjes vangen. De basis van Rocky Mountain Wood versterkt het rokerige aroma en voegt harsachtige zoete en dierlijke bouwstenen toe tot in de perfectie.

Betover de zintuigen met geuren van Dsquared²

De reclamecampagnes van Dsquared² Parfum visualiseren de stijl van het merk op een artistieke manier en tonen het belang dat de oprichters van het Lab hechten aan het externe imago. De Eau de Toilette He Wood en de vrouwelijke geur She Wood, bijvoorbeeld, werden in esthetische foto's geënsceneerd door fotograaf Steven Meisel, die wordt beschouwd als een meester van zijn vak in de mode-industrie, en de Amerikaan Steven Klein fotografeerde vakkundig Dsquared² de Dsquared² mannengeur Wild.

Zijn carrièresuccessen waren onder meer reclamecampagnes voor Dolce & Gabbana en Calvin Klein, aan wie hij zijn persoonlijke stempel heeft gedrukt, en Inez van Lamswerde en Vinoodh Matadin zijn gekozen om de Eau Dsquared² de Parfums Want te ensceneren. De werken van het Nederlandse team van fotografen, die sinds 1986 samenwerken, zijn gepubliceerd in diverse modebladen en zijn te zien geweest in diverse tentoonstellingen.

Parfumproducten online kopen Dsquared² is een goed idee. Deze brengen de olfactorische zintuigen over in de geurige en veelgelaagde geurwerelden van de natuur. In de sectie Dsquared² Parfum Vrouwen vindt u bijvoorbeeld parfumcomposities die eruitzien als een wandeling in het bos, die de drager betoveren met sensuele bloemengeuren en fruitige geurelementen uit de dierenwereld. De Dsquared² geuren voor mannen worden gekenmerkt door aromatische en kruidige geurfacetten, die bijvoorbeeld lijken op een geurreis door Canadese bossen of de verfrissende geuren van de oceaan in scène zetten.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dsquared² met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Thip1993
Dsquared2 Potion for Women

Heerlijke parfum van Dsquared2. Ik vind het een fantastisch merk en de geuren zijn allemaal lekker, maar deze is toch wel mijn absolute favoriet.

Commentaar van Moused
fantastisch

Deze geur is echt iets bijzonders. Ondanks de houtachtige geur is hij ook heel feminien en blijft hij lekker lang ruiken. Individueel, elegant en geen waarvan er 13 in een dozijn zitten.

Commentaar van Sivand
fris en aangenaam

Ik heb deze geur bij een vriend uitgeprobeerd en de geur van fris gewassen was beviel me heel goed. Het is een lichte en frisse geur. Voor alledaags gebruik. Een hele goede unisex-geur!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten