Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lolita Lempicka is altijd al gefascineerd geweest door de wereld van sprookjes. En deze fascinatie komt ook tot uiting in de geuren en de bijbehorende flacons van het Franse modelabel. Ze zijn sprookjesachtig, een beetje speels en nodigen uit om te dromen.

Meer info

Koop Lolita Lempicka Parfum goedkoop

Meer info +

Lolita Lempicka - bloemmotieven en bloemengeuren

Lolita Lempicka staat bekend als een modeontwerpster - vrouwelijk, speels en romantisch, haar ontwerpen benadrukken vrouwelijkheid. Deze typische eigenschap is ook terug te vinden in de flacons van het Lolita Lempicka parfum van de vrouwen. De potjes voor de Lolita Lempicka mannengeur zijn net zo bijzonder. Parfum, eau de toilette of aftershave trekken de aandacht met hun ongewone uiterlijk en verleiden geïnteresseerden onmiddellijk om een Lolita Lempicka parfum te kopen.

Het Franse modemerk werd opgericht in 1983, maar de eigenaar is geen echte persoon met deze naam. Josiane Pividal en haar man Joseph, Lolita Lempicka die zichzelf Joseph-Marie Lempicka noemen. De naam Lolita komt van de roman van Vladimir Nabokov, een Russische auteur met wereldfaam. De kunstenaar Tamara de Lempicka was de inspiratie voor de achternaam. Een jaar later openden de twee ontwerpers hun eerste boetiek in de wijk Marais in Parijs. Speelse patronen, bloemmotieven en franjes zijn typisch voor het modemerk. Lingerie jurken in Mille Fleur patroon, corsages of vesten in pannefluweel, de sensuele creaties benadrukken de vrouwelijkheid met alle zintuigen. In 1997 ontstond de eerste creatie van Lolita Lempicka parfum.

Ontwerper en parfumeur Josiane Pividal werd in 1954 in Bordeaux geboren. Mode is altijd al haar doel in het leven geweest. Als tiener droeg ze al kleding van haar eigen creaties en begon ze op zeventienjarige leeftijd mode te studeren. Twaalf jaar later zou deze beslissing vruchten afwerpen. In de jaren daarna werkte Josiane voor verschillende modehuizen zoals Monoprix of La Redoute. In 2004, de twintigste verjaardag van het premiummerk, schreef de oprichter haar ervaringen op in een boek. Alle drie dochters werken in het familiebedrijf. Partnerships met de autofabrikant Nissan en het bedrijf Delsey, dat biologische producten produceert, zijn verdere projecten naast de prachtige creaties op het gebied van Lolita Lempicka parfum.

De geuren van de vrouwen van Lolita Lempicka

Bloemenpatronen, franje en speelse ontwerpen, dat is het kenmerk van Lolita Lempicka . Dit wordt ook weerspiegeld in de flessen en de fruitige frisse geuren. Gourmandig-zoet, poederachtig-bloemig, bloemig-zoet of zoet met een houtachtige noot, elke geur van Lolita Lempicka Parfum Damen is individueel en uniek. Ze zijn een ode aan de vrouwelijkheid en de meesters van de creatie vinden ook een selectie als ze online Lolita Lempicka parfum kopen.

L'Eau Jolie is een eau de toilette die het moment een verleidelijke draai geeft. Een onschuldig spel wordt een aanval van grote emoties, dit is de beste manier om de geur te beschrijven. De fles doet de rest, het toont een verboden, paradijselijke vrucht. Bloemig, zoet en aangenaam, dit Lolita Lempicka parfum is voor dames.

Le Premier Parfum wordt ook gepresenteerd in een ongebruikelijke verpakking. De geur voor verleidelijke vrouwelijkheid en dromerige romantiek. Lolita Lempicka Het goedkoop kopen van parfum brengt een vrouwelijke en tegelijkertijd onweerstaanbare bloemengeur. Deze aantrekkingskracht op de romantische vrouw is vol van zoetheid, warmte en verschijnt als een bloemencompositie. Weelderige bloesems, een vleugje muskus en vanille als basis, groene noten in de opening zorgen voor levendigheid en frisheid.

De betoverende flacons van Lolita Lempicka

Het sierlijke en uitnodigende parfum neemt u mee naar een nieuwe wereld. De topnoten zijn ananas, citroen, violet en klimop, steranijs en mahonie. Lelietjes van de vallei, amaryllis, zoethout, vetiver, iris en jasmijn dienen als hartnoten. De basisnoten zijn vanille, vetiver, tonkaboon, amandel, heliotroop, muskus, amandel, praline en tabak. Oriëntaals kruidig is het geurgevoel van deze eerste creatie van Lolita Lempicka parfum. De fles wordt in een transparante hartvorm gehouden en heeft een gouden dop om de geur voor een lange tijd te bewaren. Een speelse belettering is gebruikelijk voor elke Lolita Lempicka parfumdame.

De Lolita Lempicka mannengeur Eau Masculin is vrij eenvoudig, een zwarte fles met minimalistische witte letters bevat deze zoetpoedervormige mannelijke geur. Het kwam pas in 2015 op de markt. De Lolita Lempicka mannengeur "Au Masculin", voor het eerst gepresenteerd in 2001, heeft veel langer geduurd en wordt aangeboden in een ongebruikelijke verpakking, de geur bestaat uit anijs, rum, klimop, gerstewater, violet en vanille in een lavendelkleurig kristalglas, een gouden kap zorgt ervoor dat de mannengeur lang meegaat.

Zelfde look als Lolita Lempicka parfum Sweet is online te koop. In een felrode container met een gouden pet, is dit perfecte genot een puur genot voor vrouwelijkheid. Paradijsappel en kers combineren met donkere chocolade en licht houtachtige kasjmier noten. Ook beschikbaar om uit te kiezen bij het kopen Lolita Lempicka van parfum online is de parfum serie met dezelfde naam. Ivy, anijs, anijs, kers, violet, zoethout, iris en amaryllis dienen als basis voor de hartnoten, met als basis vetiver, muskus, vanille, praline en tonkabonen. Een bedwelmende geur vol genade en liefde, voor vrouwen die zich gevoelens van onervarenheid willen herinneren. Het mengsel geeft de drager het gevoel van uniciteit en heeft een mysterieus effect.

Lolita Lempicka in sensuele, speelse reclamecampagnes

Een ander Lolita Lempicka parfum dat goedkoop is om online te kopen heet First Fragrand, een creatie voor vrouwen met een sterke notie van liefde. Een geur die de contrasten van de modeontwerper en het kleine meisje van weleer combineert. Het betovert het dagelijks leven, elke fles in het Women's Lolita Lempicka Perfume assortiment is uniek.

Het begin van de prachtige geuren uit de wereld van 1997 Lolita Lempicka werd geïnspireerd door de sprookjes van de ontwerper. De verpakking heeft de vorm van een appel en was vanaf dag één een grote verkoper. Meer geuren volgden, wie online parfum kooptLolita Lempicka , heeft een ruime keuze aan dames-, heren- en unisexgeuren.

Of het nu gaat om Eau Masculin, Fleur Défendue of Fleur de corail, Mon Rose of Si Lolita - elke Lolita Lempicka geur voor vrouwen of mannen overtuigt met sensuele en romantische noten. Si Lolita was 's werelds best Lolita Lempicka verkochte parfumgeur. De Franse weerfee Charlotte de Bon diende als muze. In 2012 werd de Amerikaanse actrice Elle Fanning gewonnen als gezicht voor de reclamecampagne Le Premier Parfum. Talrijke actrices hebben de collectie van het luxe bedrijf al op de rode loper gepresenteerd. Diane Kruger, Vanessa Paradis, Charlotte Gainsbourg, Isabelle Huppert, Roxane Mesquida, Anouk Grinberg en Laetitia Casta behoorden tot hen.

Lolita Lempicka Het kopen van parfum online is een uitstekende manier om de edele en ongewone geuren van het Franse luxemerk tegen een redelijke prijs te bestellen. Of het nu gaat om dames-, heren- of uniseksuele geuren, de wereld van de Lolita Lempicka parfums biedt fantasievolle en uitstekende geuren. Ze betoveren en leiden naar andere tijden, benadrukken romantiek en verleiden met ongebruikelijke ingrediënten. Wie van de gelegenheid gebruik wil maken om Lolita lempicka Parfum te kopen voor een redelijke prijs, zal versteld staan van de sensuele, fruitige en bloemrijke variaties van de parfumwereldLolita Lempicka .

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.