Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lolita Lempicka is altijd al gefascineerd geweest door de wereld van sprookjes. En deze fascinatie wordt ook weerspiegeld in de geuren van het Franse modelabel en de bijbehorende flacons. Ze zijn sprookjesachtig, een beetje speels en nodigen uit om te dromen.

Meer info

koop Lolita Lempicka parfum goedkoop

Meer info +

Lolita Lempicka - bloemige ontwerpen en bloemige geuren

Lolita Lempicka staat bekend als modeontwerpster - vrouwelijk, speels en romantisch, haar ontwerpen benadrukken vrouwelijkheid. Dit typische kenmerk is ook terug te vinden in de flacons van Lolita Lempicka damesparfum. De verpakkingen van het Lolita Lempicka mannenparfum zijn net zo bijzonder. Het parfum, de eau de toilette en de aftershave trekken de aandacht met hun ongewone uiterlijk en verleiden geïnteresseerden meteen om een Lolita Lempicka parfum te kopen.

Het Franse modelabel werd opgericht in 1983, maar de eigenaar is geen echte persoon met deze naam. Hierachter zitten Josiane Pividal en haar man Joseph, die zichzelf Lolita Lempicka en Joseph-Marie Lempicka noemen. De naam Lolita komt van de roman van Vladimir Nabokov, een Russische auteur met internationale faam. De kunstenares Tamara de Lempicka was de inspiratie voor de achternaam. Een jaar later openden de twee ontwerpers hun eerste boetiek in de wijk Marais in Parijs. Speelse patronen, bloemmotieven en ruches zijn kenmerkend voor het modelabel. Lingeriejurken met het mille-fleur patroon, corsages of vestjes van panne fluweel, de sensuele creaties benadrukken vrouwelijkheid met alle zintuigen. De eerste Lolita Lempicka Parfum creatie werd gecreëerd in 1997.

Josiane Pividal, ontwerpster en parfumeur, werd in 1954 geboren in Bordeaux. Mode is altijd haar doel geweest in het leven. Als tiener droeg ze al zelfgemaakte kleding en op haar zeventiende begon ze modeontwerp te studeren. Twaalf jaar later zou deze beslissing zijn vruchten afwerpen. In de jaren die volgden, werkte Josiane voor verschillende modehuizen zoals Monoprix en La Redoute. In 2004, ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van het topmerk, schreef de oprichtster haar ervaringen op in een boek. Alle drie de dochters werken in het familiebedrijf. Samenwerkingsverbanden met autofabrikant Nissan en het bedrijf Delsey, dat biologische producten produceert, zijn andere projecten naast de prachtige creaties in het Lolita Lempicka parfumassortiment.

De damesgeuren van Lolita Lempicka

Florale patronen, ruches en speelse ontwerpen zijn de kenmerken van Lolita Lempicka. Dit zie je ook terug in de flacons en de fruitig-frisse geuren. Gourmand-zoet, poederig-bloemig, bloemig-zoet of zoet met een houttoets, elke geur van Lolita Lempicka Parfum Damen is individueel en uniek. Ze zijn een ode aan de vrouwelijkheid en de heren van de creatie zullen ook een selectie vinden wanneer ze Lolita Lempicka parfum online kopen.

L'Eau Jolie is een eau de toilette die het moment een verleidelijke twist geeft. Een onschuldig spel verandert in een roes van grote emoties, dat is de beste manier om de geur te beschrijven. De flacon doet de rest en toont een verboden, paradijselijke vrucht. Het Lolita Lempicka parfum voor vrouwen is bloemig, zoet en aangenaam om te dragen.

Le Premier Parfum wordt ook gepresenteerd in een bijzondere verpakking. De geur voor verleidelijke vrouwelijkheid en dromerige romantiek. Koop Lolita Lempicka parfum tegen een lage prijs voor een vrouwelijke maar onweerstaanbare bloemengeur. Deze aantrekkingskracht op de romantische vrouw zit vol zoetheid, warmte en openbaart zich als een bloemige compositie. Weelderige bloesems, een vleugje muskus en vanille als basis en groene noten aan het begin zorgen voor levendigheid en frisheid.

De betoverende flacons van Lolita Lempicka

Het sierlijke en uitnodigende parfum neemt je mee naar een nieuwe wereld. De topnoten zijn ananas, citroen, viooltjes en klimop, steranijs en mahonie. Lelietjes-van-dalen, amaryllis, zoethout, vetiver, iris en jasmijn dienen als hartnoten. De basisnoten worden gevormd door vanille, vetiver, tonkaboon, amandel, heliotroop, muskus, amandel, praline en tabak. Deze eerste creatie van Lolita Lempicka Parfum heeft een oriëntaalse, kruidige geur. De flacon heeft een transparante hartvorm en een gouden dop zodat de geur lang blijft hangen. Speelse belettering is gebruikelijk voor elk Lolita Lempicka parfum voor vrouwen.

De Lolita Lempicka mannengeur Eau Masculin is heel eenvoudig: een zwarte flacon met minimalistische witte letters bevat deze zoete en poederige mannelijke geur. Het werd pas in 2015 op de markt gebracht. Het Lolita Lempicka mannenparfum "Au Masculin" gaat al veel langer mee, het werd voor het eerst gepresenteerd in 2001. Het wordt aangeboden in een ongebruikelijke verpakking, de geur is samengesteld uit anijs, rum, klimop, gerstewater, viooltjes en vanille in een lavendelkleurig kristallen glas, een gouden dop zorgt ervoor dat het mannenparfum lang meegaat.

Lolita Lempicka Parfum Sweet is ook online te koop in dezelfde look. In een felrode verpakking met een gouden dop is deze perfecte geur een puur genot voor vrouwelijkheid. Paradijselijke appel en kers worden gecombineerd met pure chocolade en licht houtachtige cashmeran noten. Je kunt ook kiezen uit de gelijknamige geurserie wanneer je Lolita Lempicka parfum online koopt. Klimop, anijs, kers, viooltje, zoethout, iris en amaryllis dienen als hartnoten, terwijl vetiver, muskus, vanille, praline en tonkabonen de basis vormen. Een bedwelmende geur vol gratie en liefde, voor vrouwen die zich gevoelens van onervarenheid willen herinneren. De melange geeft de draagster een gevoel van uniciteit en heeft een mysterieus effect.

Lolita Lempicka in sensuele en speelse reclamecampagnes

Een ander Lolita Lempicka parfum dat goedkoop online te koop is, is First Fragrand, een creatie voor vrouwen met sterke ideeën over de liefde. Een geur die de contrasten van de modeontwerper en het kleine meisje van weleer combineert. Het betovert het dagelijks leven, elk flesje van de producten uit het Lolita Lempicka Parfum Damen assortiment is uniek.

De heerlijke geuren uit de wereld van Lolita Lempicka begonnen in 1997, geïnspireerd door de sprookjes uit de kindertijd van de ontwerper. De verpakking heeft de vorm van een appel en was vanaf het begin een bestseller. Andere geuren volgden en wie online Lolita Lempicka parfum koopt, heeft een grote keuze aan dames-, heren- en uniseksgeuren.

Of het nu Eau Masculin, Fleur Défendue of Fleur de corail, Mon Rose of Si Lolita is - elke Lolita Lempicka geur voor vrouwen of mannen maakt indruk met sensuele en romantische noten. Si Lolita was wereldwijd de best verkochte geur van Lolita Lempicka Parfum. De Franse weerfee Charlotte de Bon diende als muze. In 2012 werd de Amerikaanse actrice Elle Fanning aangetrokken als het gezicht van de reclamecampagne van Le Premier Parfum. Verschillende actrices hebben de collectie van het luxebedrijf al op de rode loper gepresenteerd. Diane Kruger, Vanessa Paradis, Charlotte Gainsbourg, Isabelle Huppert, Roxane Mesquida, Anouk Grinberg en Laetitia Casta waren onder hen.

Lolita Lempicka parfum online kopen is een uitstekende manier om de elegante en ongewone geuren van het Franse luxemerk te bestellen tegen een voordelige prijs. Of het nu gaat om dames-, heren- of unisexgeuren, de wereld van Lolita Lempicka Parfum biedt ongewone en uitstekende geuren. Ze betoveren en nemen je mee naar andere tijden, benadrukken romantiek en verleiden met hun ongewone ingrediënten. Iedereen die van de gelegenheid gebruik wil maken om Lolita lempicka parfum te kopen tegen een gunstige prijs, zal verrukt zijn over de sensuele, fruitige en bloemige variaties van de Lolita Lempicka parfumwereld.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten