Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Oorspronkelijk opgericht in 1837 door Thierry Hermès, produceerde het bedrijf hoofdstellen en zadels voor paarden. Daarom staat er vandaag nog steeds een paard in het logo. Hermès is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste luxemerken ter wereld en maakt indruk met zijn kwaliteit en design.

Meer info

Koop Hermès Parfum goedkoop

Meer info +

De wereld van de geuren van Hermès

Hermès Parfums zijn geuren van de natuur - gecomponeerd met de eigenheid van de poëzie. De composities van het huis Hermès zijn tegelijkertijd inspiratie en traditie. Een Hermès mannenparfum is net zo veelzijdig als de man die het draagt. De parfums voor vrouwen bereiken alle variaties die een vrouw dag na dag belichaamt. Elke geur blijft onmiskenbaar gebonden aan het tijdperk van zijn creatie - en toch is het een tijdloos geschenk. Het dragen van een Hermès uniseks parfum betekent dat je zeker moet zijn van jezelf. Soevereiniteit en mysterie, klassiek en gedurfd - Hermès staat altijd voor het bijzondere. Het kopen van een Hermès parfum tegen een lage prijs is een onbetaalbare kwaliteit van leven - gemaakt van aroma's, schoonheid en klasse.

Zes generaties van inspiratie

Sinds 1837 denken, testen, ruiken, houden en vinden mensen in Parijs goed. Totdat een Hermès vrouwengeur op de markt komt, heeft het een lange reis achter de rug door de geschiedenis van Hermès Parfum. Bijna geen enkel ander familiebedrijf is zich zo bewust van zijn verplichting ten opzichte van de oprichtingsgeschiedenis. Thierry Hermès begon de triomftocht van het luxe goederenmerk met een werkplaats voor zadel- en hoofdstelspullen en fijne lederwaren. Ook toen al lag de focus op de luxueuze levensstijl - niet elke Parijzenaar kon zich paarden en leer veroorloven. De volgende generatie breidde niet alleen het assortiment uit, maar reisde ook door heel Europa. Zo bereiken nieuwe ideeën het bedrijf - en Hermès behaalt de titel van hofleverancier van de Russische tsaar. De kern en de identiteit van het bedrijf Hermès is de artistieke en geperfectioneerde verwerking van de producten.

In 1951 lanceert de vierde generatie het eerste Hermès parfum, dat snel wordt gevolgd door andere. Ook de wereld van de geuren blijft trouw aan zijn oorsprong: met namen als Equipage blijft de band met het zadelmakersvak intact. Wie een Hermès parfum wil kopen, verwerft altijd een aandeel in de waarden van de stichtende familie.

Het logo verwijst ook naar deze constante bewustwording van de traditie: een koets met twee paarden, onder toezicht van een piccolo. Het handelsmerk is meer dan 175 jaar geleden ontworpen door Alfred de Dreux. Inmiddels is Hermès wereldwijd op meer dan 311 locaties vertegenwoordigd. Door een zorgvuldige selectie van medewerkers blijft de combinatie van traditie, Parijse levenshouding en tijdgeest in het bedrijf. Hoewel Hermès parfum online te koop is, is de duurzame geest van vakmanschap nog steeds aanwezig.

Geuren om te leven en te beleven - de diversiteit van Hermès

Elk Hermès parfum is uniek. Parfumeurs zijn de auteurs van smaakverhalen. Ze kunnen modern, sensueel, natuur- of vrijheidsminnend zijn - of allemaal samen in één fles. Het productassortiment is breed, maar niet elke variatie is nog steeds op de markt verkrijgbaar. Een inzicht in de geurlijnen:

Hermès mannenparfum:

-Terre d' Hermès Eau Intense Vétiver: Een kruidige, droge mannengeur met levendige Szechuan peper, krachtige vetiver en frisse groene bergamot. Het geheim van de compositie is de combinatie van vetiver met pepernoten, wat een licht houtachtig aroma geeft. Dit Hermès parfum is ook online beschikbaar als een frisser eau de toilette en in verschillende intensiteiten.

-Terre d' Hermès Parfum: De geur die de elementen water, aarde, vuur en lucht combineert. Warm, sensueel en troostend als de aarde, licht en betoverend vanuit de lucht, krachtige vuurhaard en levendigheid vanuit het water: bereikt door de hoofdnoten van grapefruit, shiso en cederhout. Het Hermès parfum wordt aangeboden tegen een redelijke prijs in verschillende maten.

-Voyage d' Hermès: Mannen die een parfum dragen van Hermès worden naar de wereld gekeerd. Ze reizen en zien in ruil daarvoor een kans voor hun eigen perfectie. De Voyage-lijn van Hermès wil vertellen over een uitnodiging tot uitwisseling: Met een geur die wordt verkocht in handige, stijlvolle reismaten. Een aroma van verse citroen, gemalen kardemom en betoverende muskus dat bijzonder geschikt is om te reizen.

Hermès Vrouwengeur:

-Twilly d' Hermès Eau Poivrée: Het meisjesparfum van Hermès ruikt naar springen, wind in je haar en vrijheid in je hoofd. Roze peper geeft de vurige esprit, verse roos het tedere meisjeshart, patchoeli de sensuele warmte - een parfum dat in sprookjes thuis is en waar vrouwen altijd jong blijven. Zoals bij alle geuren uit de Twilly-serie wordt een miniatuur van de beroemde sjaals om de fles gedrapeerd.

-Kelly Calèche: Het idee voor het parfum werd geboren tijdens een bezoek aan het lederwarenhuis van Hermès. Parfumeur Jean-Claude Ellena componeerde de geur van gelooid leer, de geur van verse bloemblaadjes en warme vanille tot een tijdloos, weelderig tastbaar vrouwenparfum.

Hermès Unisexperfum en Keulen:

Met deze ontwikkeling hebben de geurauteurs van het traditionele Parijse bedrijf een groot succes geboekt: Het nu wat stoffige imago van Hermès Parfum werd kosmopolitisch en innovatief met de regenboogkleurige collectie voor mannen en vrouwen. Acht variaties, acht kleuren, acht visies op de moderne mensheid. De geurcomposities variëren tussen rabarber, narcis, grapefruit en andere nuances uit de tuinen van de wereld. De flacons zijn in heldere, edele kleuren en lijnen gehouden en weerspiegelen perfect de elegantie van Hermès.

Sjaals, tassen en talenten

De geurlijnen van Hermès zijn slechts een klein deel van de uitstraling van het huis. Het merk blijft zijn grootste omzet genereren met hoogwaardige lederwaren. De Kelly Bag, begeerd door beroemdheden en verzamelaars, komt van Hermès - en al bijna 200 jaar proberen de medewerkers van het luxe label alleen de beste materialen te gebruiken. De Twilly-sjaals van Hermès hebben een bijzondere bekendheid gekregen: pure zijden sjaals met inspirerende motieven, die op evenveel verschillende manieren gedragen kunnen worden als de drager. Een sjaal en een Hermès parfum - het perfecte geschenk van luxe en het gevoel voor perfecte stijl.

Hermès Parfums moeten bedrijfsgeschiedenis blijven schrijven, dus de toekomstige neuzen van het bedrijf worden op reis gestuurd om de perfecte inspiratie in de natuur te vinden voor de nieuwe Hermès vrouwengeur. Duurzaamheid en het streven naar het behoud van hulpbronnen vormen een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Er is geen Hermès mannen- of vrouwengeur, geen Hermès Unisexperfum, waarvan de productieroute niet tot in het kleinste detail te traceren is. Ook dat is luxe die je kunt ruiken: Een gevoel van verantwoordelijkheid.

Geschenken voor een gedeelde geschiedenis

Zo divers als de productlijnen van Hermès zijn, zo individueel zijn de prominente liefhebbers van het merk. Of de koningin nu verschijnt met een zorgvuldig geknoopte sjaal van Hermès of de dochter van Kim Kardashian ontwerpt een Kelly Bag voor haar moeder: Hermès Het kopen van parfum en het weggeven van de producten geeft een gevoel van stijl.

Iedereen die in de online shop op Hermès surft, zal verbaasd zijn over het aantal variaties van Hermès parfum dat online te koop is. Elk product wordt met zorg vervaardigd en onmiskenbaar verpakt. Het is een plezier om een geur te selecteren op Hermès en deze weg te geven als een geschenk. Voor je beste vriend, de meest dierbare persoon in je hart of als een waarderende aandacht voor jezelf.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès met vier sterren of meer
4,98 uit 5 sterren — op basis van 51 klant adviezen
Commentaar van Nico
Aparte geur

Ik hou wel van deze geur, in het begin is het redelijk krachtig doch deze zet zich vrij snel en blijft lang nageuren. Ik heb hem op een stickje gespoten en een week erna rook je hem nog, ideaal ! Het is een chypre geur met een zeer mooi bloemig bouquet eromheen, wat kan je anders verwachten van een merk als Hermés !

Commentaar van Onswis80
Hermès Eau d'Orange Verte body lotion

Verwent en verzorgt de huid goed. Heerlijke geur om de dag mee te beginnen. Gemakkelijk in te masseren en je ruikt de hele dag heerlijk.

Commentaar van Proke1991
Hermès Terre d'Hermès shaving foam

Normaal gebruikte ik de supermarktzeepjes voor het scheren. Deze voor Kerst gekregen en je zult het begrijpen: voor mij geen goedkope schuim meer.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-48%1