Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

The Different Company, deze naam is niet zonder reden gekozen door Hermès parfumeur Jean-Claude Ellena. Dit parfumhuis is inderdaad anders. Alle geuren zijn uniseks, conformeren zich niet aan de mainstream en bevatten alleen de beste natuurlijke grondstoffen.

Meer info

The Different Company kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

The Different Company Parfum - iets anders

Het Franse merk The Different Company staat voor uitzonderlijke, zeer verfijnde geuren die zich onderscheiden van het gebruikelijke en die van andere merken. The Different Company biedt hedendaagse parfums van de Franse Haute Parfumerie als echte olfactorische kunstwerken gemaakt van eersteklas natuurlijke grondstoffen en gecreëerd door creatieve Maître Parfumeurs.

Synthetische geurstoffen staan helemaal niet ter discussie op The Different Company. Met puur natuurlijke ingrediënten in een al even ongewone concentratie bewijst dit parfumhuis dat ze onovertroffen zijn in geur, effect, kracht, duurzaamheid, ontwikkeling en waarde. Natuurlijke ingrediënten reageren anders op de huid dan synthetische geurstoffen. Individueel! Ze ruiken anders op ieders huid, zodat elk The Different Company parfum niet duidelijk als mannen- of vrouwengeur hoeft te worden gecategoriseerd. Elk van deze parfums wordt uniek voor zijn drager!

Het parfumhuis The Different Company biedt exquise parfums gemaakt van fijne en zeldzame, natuurlijke grondstoffen uit de meest uiteenlopende delen van de aarde. De kostbare, fantastische geuren van The Different Company Parfum zijn hier in de winkel online verkrijgbaar.

Het parfumhuis

Het bedrijf en merk The Different Company werd in 2000 opgericht door de Franse parfumeur Jean-Claude Ellena en de Franse ontwerper Thierry De Baschmakoff. Zij hadden het "gekke" idee om een merk te creëren dat een luxe parfumerie zou belichamen met uitzonderlijke geuren in ware kunstwerken. Een ongewoon merk, uitzonderlijk in zijn betekenis als "The Other Company" in meerdere opzichten; het ontwikkelen van natuurlijke, echte en zeldzame parfums met hoge normen. Gedreven door creativiteit en met een ongeremde geest, brengt The Different Company voortdurend nieuwe olfactorische emoties in prachtige flessen ontworpen door Thierry De Baschmakoff. Dit parfumhuis combineert olfactorische creativiteit en nobel design, gebaseerd op de kunst van de Franse haute parfumerie.

The Different Company en hun parfum is in veel opzichten anders dan andere parfumfabrikanten, merken en parfums. Het belangrijkste kenmerk is echter de volledige afwezigheid van synthetische geurstoffen. The Different Company gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten voor hun parfums en geuren. Het doel is parfums te ontwikkelen die uit de bron van de natuur komen en in de eeuwigheid leven. Daarbij wordt elk parfum gecreëerd als een kunstwerk. In de eerste twee jaar lanceerde het parfumhuis zijn eerste drie geuren, Bois d'Iris, Osmanthus en Rose Poivrée. The Different Company ontwikkelde zich al snel tot een uiterst succesvol merk dat vrouwen en mannen verrukt met zijn fantastische en totaal verschillende ongewone parfums.

Ontdek de The Different Company Parfum serie online

The Different Company Hoewel Parfum geen onderscheid maakt tussen vrouwen- en mannengeuren, biedt het zowel mannen als vrouwen fascinerende parfums uit verschillende geurfamilies:

Les Gourmands

Voor fijnproevers biedt The Different Company heerlijke, exotische, sensuele en verslavende geuren met levendige en edele grondstoffen, zoals vanille uit Madagaskar, tonkabonen uit Guatemala of Calisson snoepgoed uit Aix-en-Provence. Parfums van deze geurfamilie zijn bijvoorbeeld Majaina Sin en Pure eVe, Just Pure.

Les Aromatiques

Aromatische parfums zoals Bachmakov of Charmes & Feuilles met hun frisse, luchtige en zuivere geuren van kruidenbladeren, bloemblaadjes, kruiden en bessen zorgen voor een vleugje frisheid.

Les Boisés

In de houtgeuren brengt The Different Company Parfum de mooiste bossen ter wereld samen en onthult de vele facetten van Gaïac hout, vetiver, sandelhout, adelaarshout (oud) en cederhout. Deze omvatten Sel de Vetiver, Sens & Bois, Bois d'Iris en Oud Shamash.

Les Chypres

Verleidelijke chypre geuren worden aangeboden door The Different Company in de parfums Sublime Balkiss of Une Nuit Magnétique.

Les Cuirs

De leerachtige geuren brengen een vleugje sensualiteit op de huid en stralen een aantrekkelijke elegantie uit. Geuren in deze familie zijn onder andere I miss Violet en Adjatay cuir narcotique.

Les Epicés

Kruidige geuren met sensuele warme specerijen zoals kaneel, karwij, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, saffraan of moderne koude specerijen zoals gember, kardemom, paprika en zwarte peper prikkelen de zintuigen zowel intens als delicaat. Geuren zoals Rose Poivrée en Oriental Lounge.

Les Floraux

De bloemengeuren bevatten ware kunstwerken van bloemen, zoals rozen, jasmijn, ylang-ylang, viooltjes, oranjebloesem en narcis. De bloemengeuren zijn Jasmin de Nuit, Kâshân Rose, Aurore Nomade of Ailleurs & Fleurs.

Les Hespéridés

Geuren met frisse en stralende citrusvruchten doen denken aan de zon op Sicilië, een Argentijnse tango, een oase in Marokko of het zonnige zandstrand van South Beach in Florida. Het hesperidische parfum The Different Company bevat Bergamot, Limon de Cordoza, South Bay en White Zagora.

Les Orientaux

Met zijn oosterse geuren neemt The Different Company mannen en vrouwen mee naar een wereld die moderniteit combineert met de eeuwigheid van de Arabische Nachten. De oosterse geuren, zoals Jasmin de Nuit, Oud for Love of Oud Shamash zijn een ware ode aan de sensualiteit.

De verschillende geuren zijn ook te vinden in de drie collecties van The Different Company Parfum. The Different Company Koop parfum online en oriënteer je op de collecties:

Collectie Juste Chic

De collectie richt zich op parfums met rijke composities van zeldzame grondstoffen die niet voorkomen in traditionele parfums. Deze chique collectie presenteert 16 iconische geuren uit negen geurfamilies.

Incasso Buitensporig

In de Collection Excessive biedt The Different Company parfum als absolute luxe. De meest kostbare en zeldzame grondstoffen zijn sterk geconcentreerd om krachtige en complexe geuren te creëren. Exquise parfums die sensualiteit, diepte, creativiteit en kunst op een originele manier verenigen.

Collection L'Esprit Cologne

De collectie omvat een prachtige collectie colognes, allemaal gecreëerd door Emilie Coppermann. Met de geest van een eau de cologne en de concentratie van een eau de toilette presenteren deze creaties zich als een verleidelijk The Different Company parfum.

Dingen om te weten

Voor de parfums en geuren gebruikt The Different Company uitgelezen en zeldzame natuurlijke grondstoffen die overal ter wereld worden gezocht. Er wordt onder meer bijzondere aandacht besteed aan het teeltgebied. De geselecteerde grondstoffen zijn afkomstig van de beste bodems en gronden om op hun beurt het beste uit de schors, de wortels en de bloemblaadjes te halen. The Different Company gebruikt bijvoorbeeld rozen uit Damascus, tuberozen uit Grasse, jasmijn uit Egypte, bergamot uit Calabrië, echte oud uit Laos, Gaïac-hout uit Paraguay, sandelhout uit India, patchoeli uit Indonesië en fijne specerijen uit de beste teeltgebieden ter wereld.

De essences van de kostbare grondstoffen worden door meesterparfumeurs op The Different Company verwerkt tot de fijnste geuren. Een van de meest creatieve en getalenteerde parfumeurs is de oprichter en beroemde parfumeur Jean-Claude Ellena, die sinds 2004 de huisparfumeur van Hermès is. Zijn plaats als parfumeur op The Different Company werd toen ingenomen door zijn dochter Céline Ellena. Andere bekende parfumeurs van het parfumhuis zijn Christine Nagel, Alexandra Monet, Bertrand Duchaufour en Emilie Coppermann.

Conclusie

The Different Company Parfum verwent mannen en vrouwen met de puurste natuur, de kostbaarste grondstoffen, inspirerende geuren en sensuele composities. The Different Company U kunt Parfum hier kopen. Ze zijn zeldzaam en hun geuren ontvouwen zich uniek op elke huid door hun natuurlijkheid. Mannen en vrouwen hoeven hier niet het onderscheid tussen vrouwen- en mannengeuren te volgen, maar kunnen het parfum The Different Company dragen dat hun individuele aard bijzonder gunstig onderstreept en hen persoonlijk fascineert, zoals zij dat willen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.