Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

The Different Company, deze naam is niet voor niets gekozen door Hermès parfumeur Jean-Claude Ellena. Dit parfumhuis is echt anders. Alle geuren zijn unisex, niet mainstream en bevatten alleen de beste natuurlijke grondstoffen.

Meer info

Koop The Different Company goedkoop

Meer info +

The Different Company parfum - iets anders

Het Franse merk The Different Company staat voor buitengewone, zeer verfijnde parfums die zich onderscheiden van het gebruikelijke, gebruikelijke en die van andere merken. The Different Company biedt eigentijdse parfums uit de Franse haute parfumerie als ware olfactorische kunstwerken gemaakt van eersteklas natuurlijke grondstoffen en gecreëerd door creatieve maître parfumeurs.

Synthetische geuren zijn helemaal uit den boze bij The Different Company. Met puur natuurlijke ingrediënten in al even ongewone concentraties bewijst dit parfumhuis dat ze ongeëvenaard zijn op het gebied van aroma, effect, kracht, duurzaamheid, ontwikkeling en waarde. Natuurlijke ingrediënten reageren anders op de huid dan synthetische geuren. Individueel! Ze ruiken anders op ieders huid, zodat elk The Different Company parfum niet duidelijk gecategoriseerd hoeft te worden als een vrouwen- of mannengeur, zelfs niet qua geslacht. Elk van deze parfums is uniek voor zijn drager!

Het parfumhuis The Different Company biedt exquise parfums gemaakt van fijne en zeldzame natuurlijke grondstoffen uit verschillende delen van de wereld. De kostbare, fantastische geuren van The Different Company Parfum zijn hier online verkrijgbaar in de shop.

Het parfumhuis

Het bedrijf en merk The Different Company werd in 2000 opgericht door de Franse parfumeur Jean-Claude Ellena en de Franse ontwerper Thierry De Baschmakoff. Ze hadden het "gekke" idee om een merk te creëren dat luxe parfumerieën zou belichamen met uitzonderlijke geuren in ware kunstwerken. Een ongewoon merk dat in meerdere opzichten een uitzondering is als "het andere bedrijf".

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten