Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De kracht van planten en bloemen: Aveda vertrouwt op niets minder. In combinatie met Ayurveda, de traditionele geneeskunst van India, worden verzorgingsproducten gecreëerd die lichaam, geest en ziel in harmonie brengen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de natuur, het milieu en duurzaamheid.

Meer info

Aveda Natuurlijke cosmetica goedkoop kope

Meer info +

Aveda: Natuurlijke cosmetica op ayurvedische basis

Holistische schoonheid met de natuur en traditionele geneeskunst is waar het merk Aveda voor staat met als motto "De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten". Sinds de oprichting meer dan vier decennia geleden bouwt het Amerikaanse merk voor natuurlijke cosmetica voort op methodes van de traditionele Ayurvedische geneeskunst van India. Aveda biedt producten aan die worden vervaardigd uit zorgvuldig gecombineerde grondstoffen op basis van beproefde recepten en rituelen van de Ayurvedische geneeskunde. Wetenschappelijke bevindingen uit farmacologisch en botanisch onderzoek en de modernste technologie vormen een verdere basis.

Altijd met het oog op natuurlijke verzorging, richten de producten van Aveda zich niet alleen op een specifiek effect, maar op een holistische benadering van lichaam, geest, gevoelsleven en innerlijk evenwicht. Het merk heeft een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor haar, huid, gezicht en lichaam en eveneens natuurlijke stylingproducten en decoratieve make-up in zijn portefeuille. Om de zintuigen rondom te verwennen, zijn Aveda producten verrijkt met natuurlijke geurcomposities. Van de creaties die pure-fume worden genoemd, wordt gezegd dat ze een aromatherapeutisch effect hebben. U kunt de Aveda producten tegen een redelijke prijs in onze online winkel kopen.

Aveda - een Oostenrijks-Indiaanse-VS-Amerikaanse geschiedenis

Aveda is opgericht door Horst Rechelbacher, maar de geschiedenis begint jaren eerder. Rechelbacher werd in 1941 geboren in Klagenfurt, Oostenrijk. Hij geeft niet veel om school, hij leert voor kapper. Hij heeft daar talent voor en gaat naar het buitenland. In Rome doet hij internationale ervaring op en ook zijn eerste faam als kapper van sterren als Sophia Loren. Van daaruit gaat hij naar New York en - na een eerste tegenslag - naar Minneapolis. In 1965 opende hij zijn eerste salon: Horst of Austria. Dit groeide uit tot een kleine keten.

Maar succes laat ook zijn sporen na. Om hiervan te herstellen maakte Rechelbacher in 1970 een reis naar India, waar hij kennismaakte met de geneeskunst van de Ayurveda. De Ayurvedische geneeswijzen van de duizenden jaren oude alternatieve geneeskunde en haar holistische manier van denken in harmonie met de natuur, meditatie en yoga helpen hem niet alleen zijn burn-out te overwinnen, maar herinneren hem ook aan de klassieke kuren van zijn moeder, met wie hij als kind op zoek ging naar kruiden en die hem zijn leven lang heeft gesteund met haar recepten.

Samen met de Ayurvedische artsen Vinod en Kusum Upadhyay ontwikkelde hij het eerste product: een shampoo op basis van kruidnagel. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van Aveda in 1978. Sindsdien staat Aveda voor producten die niet alleen rekening houden met de heelheid van lichaam, geest en ziel, maar ook met de natuur rondom de mens. Zo is Aveda een van de eerste bedrijven die de CERES-beginselen hebben ondertekend. De tien beginselen geven bedrijven richtsnoeren voor ecologisch duurzaam ondernemen. Vandaag de dag zijn Aveda producten niet alleen 100 % veganistisch. Ze bestaan gemiddeld voor 90 % uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en worden zoveel mogelijk in gerecycleerde verpakkingen verkocht. De productie in Minneapolis wordt aangedreven door wind- en zonne-energie, en de compensaties zijn bedoeld om het gebruik van aardgas te compenseren.

In 1997 verkocht Horst Rechelbacher Aveda aan Estée Lauder Companies. Horst Rechelbacher overleed in 2014 op 72-jarige leeftijd, na diverse internationale onderscheidingen te hebben ontvangen. Aveda zet het Ayurvedische concept en de missie van Horst Rechelbacher met veel succes voort.

Aveda Producten van haarverzorging tot make-up

Wie Aveda producten online zoekt, vindt Ayurvedische natuurlijke cosmetica, in de eerste plaats haarverzorging. Het bedrijf vindt hier immers zijn oorsprong, want de oprichter was een haarstylist. De rest van de Aveda producten hebben een weldadige werking op de huid en onthullen prachtige schoonheids-, verzorgings- en wellnessrituelen of zorgen voor een stralende make-up. De holistische cosmeticaproducten van Aveda zijn meestal gericht op verschillende verzorgingsbehoeften en -behoeften, terwijl bijvoorbeeld Aveda Shampure, Rosemary Mint of Cherry Almond verwenproducten bieden, van shampoo tot bodylotion.

-haarverzorging en styling: van reinigings- en verzorgingsbehandelingen tot kleurbescherming, Aveda biedt producten voor het haar met kostbare geneeskrachtige kruiden, natuurlijke aroma's en recepten uit de Ayurvedische geneeskunst. Het assortiment omvat shampoos, conditioners, haarverzorgingsmaskers, behandelingen en kostbare verzorgende oliën. Aveda De haarproducten zijn zowel gericht op intensieve verzorging als op regeneratie, schoonheid en welzijn, en volgen elk een samenhangend verzorgingsconcept. Ook voor styling heeft Aveda veel producten die zijn afgestemd op individuele behoeften. Haarlak, mousse, gels, wax, pommade, tonic of hittebescherming zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk, meer volume, een sterke fixatie, een perfecte definitie en structuur of een glanzende afwerking. Het gamma omvat bijvoorbeeld de reeks

oBotanisch Herstel en Schade Remedie voor regeneratie en herstel,

oNutriplenish voor de intensieve toevoer van voedingsstoffen,

oInvati Advanced en Pure Abundance voor meer volume,

oBe Curly voor prachtige krullen of

oScalp Benefits voor de verzorging van de hoofdhuid.

Gelaats- en lichaamsverzorging: Aveda Producten voor het gezicht, de oogzone, de lippen, de handen, de voeten en het hele lichaam bieden een waardevolle en verwennende verzorging van top tot teen. Verzorging met geselecteerde bloemen- en plantenessences, Ayurvedische formules en aromatherapeutische geurcomposities worden gecombineerd in verschillende series die zijn afgestemd op de behoeften van de huid en de zintuigen. De populaire verzorgingsseries van Aveda omvatten onder meer

odie veganistische gezichtsverzorging Botanical Kinetics,

oTulasara voor een stralende huid,

oVerzorgend voor een all-round gevoel van welzijn,

oChakra met lichaamsverzorgingssprays volgens de 7 chakra's en

oStress-Fix tegen stress en overbelasting.

Verzorging voor mannen: Veel Aveda producten voor huid- en haarverzorging zijn even geschikt voor mannen als voor vrouwen. Maar er zijn ook verzorgingslijnen die speciaal voor mannen zijn ontworpen:

o Aveda Men Pure-Formance voor gezichts-, haar- en hoofdhuidverzorging en scheren

oInvati Men om de hoofdhuid te versterken en als oplossing voor haaruitval

Make-up: Aveda Producten op het gebied van decoratieve cosmetica willen meer doen dan alleen decoreren. Daarom zijn ze verrijkt met kostbare plantenextracten en andere natuurlijke ingrediënten die de huid goed zouden moeten doen. Make-up voor het gezicht, lippenstift, cosmetica voor de ogen, blushers en nuttige accessoires zijn onder meer verkrijgbaar in de volgende collecties:

Binnenlicht met toermalijn dat licht verspreidt

oPetal Essence met Oogschaduw en Eyeliner van Flower Waxes

Voed mijn lippen met vochtinbrengende lippenbalsem en lipgloss

Als u in onze winkel rondkijkt, kunt u de Aveda producten online kopen en een geschikte verzorging of make-up routine samenstellen die aan uw individuele behoeften voldoet.

In harmonie met de natuur en het milieu

Als natuurlijke cosmetica bevatten de producten van Aveda geen parabenen, ftalaten, mineralen op basis van aardolie, natriumlaurylsulfaten, siliconen of synthetische geurstoffen, noch formaldehyde of petrolatum. De Aveda producten zijn 100% veganistisch, dierproefvrij en gecertificeerd met het "Leaping Bunny" zegel. De natuurlijke ingrediënten worden grotendeels verkregen in directe samenwerking met producenten in Nepal, India, Spanje, Brazilië of Bulgarije. Aveda volgt het principe van traceerbaarheid "Soil to Bottle" - van de bodem tot de fles.

De fabrikant van natuurlijke cosmetica produceert zijn producten op een milieubewuste manier en gebruikt daarvoor elektriciteit uit wind- en zonne-energiecentrales. Verpakkingen en recipiënten worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecycleerd materiaal na consumptie en zijn opnieuw recycleerbaar. Inpak- en verpakkingspapier wordt gemaakt van loctarbast.

Schoonheid en gezonde verzorging

Haarverzorging, haarstyling, huid- en lichaamsverzorging of make-up, Aveda producten inspireren door hun natuurlijkheid. Met invloeden uit de ayurvedische geneeskunst en sensuele, stemmingsverbeterende en bijna therapeutische aroma's creëert het merk producten die ontworpen zijn om meer te doen dan alleen verzorgen. Als u een kijkje neemt in onze Aveda online shop, kunt u unieke schoonheids-, wellness- en verzorgingsassortimenten ontdekken en uw Aveda producten kopen!

Haarverzorging +

Wat haarverzorging betreft, combineert Aveda ook de kracht van bloemen met de traditionele geneeskunst van India, Ayurveda. Fans van het duurzame bedrijf vinden de juiste verzorging voor elke haarbehoefte.

Aveda - Haarverzorging met de kracht van de natuur

Aveda staat voor holistische schoonheid, gezondheid, welzijn, milieubewustzijn, milieubescherming en duurzaamheid. Naast Aveda haarverzorging biedt het merk vrouwen en mannen natuurlijke producten voor styling, gezichts- en lichaamsverzorging en make-up. Met de kracht van de natuur en de Indiase geneeskunst Ayurveda, ontwikkelt Aveda formules op basis van veganistische ingrediënten en essentiële oliën voor verzorgende natuurlijke cosmetica.

Aveda Haarverzorging is meer dan 40 jaar geleden ontstaan en is vandaag de dag nog steeds de kernactiviteit van het merk. De beproefde natuurlijke verzorgingsproducten variëren van Aveda shampoo en conditioner tot gerichte speciale verzorging en haarlak, gels en waxen voor styling. Aveda Haarverzorging wordt ook versterkt met pure-fumes, natuurlijke aroma's gemaakt van bloemen- en plantenextracten, die van elk gebruik een rustgevende aromatherapie en wellness-ervaring maken. Natuurlijke geuren die de zintuigen prikkelen, het welzijn bevorderen en u meenemen op een fantastische zintuiglijke reis. In onze winkel kunt u niet alleen Aveda shampoo online kopen en de juiste verzorging voor uw haartype vinden.

De juiste Aveda haarverzorging voor elke behoefte

Van Aveda shampoo tot conditioner tot haar- en hoofdhuidbehandelingen: De natuurlijke cosmetica zijn nu 100% veganistisch, zonder afbreuk te doen aan het reinigende of verzorgende effect. De haarverzorgingslijnen zijn afgestemd op verschillende haartypes, hoofdhuid- of haarproblemen en verzorgingsdoelstellingen:

Voor het herstel, de regeneratie en de uitgebreide bescherming van broos, gespleten, structureel beschadigd, verzwakt en door warmte beschadigd haar, biedt Aveda de Damage Remedy haarverzorgingslijn. Dankzij ingrediënten zoals quinoa proteïne in de Aveda conditioner wordt gestresst en beschadigd haar weer gezond, sterk en mooi.

-Fijn haar krijgt prachtige volheid en gewichtloos volume met de Aveda haarverzorging Abundance. De producten zijn verrijkt met acaciahars en kaolienklei.

-Om te voldoen aan de unieke behoeften van de hoofdhuid en het haar van mannen, die verschillen van die van vrouwen, biedt Aveda Men Pure-Formance haarverzorging. Met natuurlijke ingrediënten zoals zoethout, tamanu-olie of gember worden haar en hoofdhuid verzorgd terwijl jeuk, irritatie, roodheid en andere problemen worden verlicht en de hoofdhuid wordt gekalmeerd. Deze mannenverzorgingslijn van Aveda biedt ook conditioners en producten voor haarstyling en scheren.

-Voor wie haast heeft, op reis is of zijn haar moet wassen tussen twee grote shampoos door, is er Aveda shampoo te koop die in droog haar kan worden gebruikt. Shampowder Dry Shampoo en Foam Reset Cleansing Foam zorgen voor reiniging en haarverzorging tussendoor. Aveda Rinseless Refresh heeft een verfrissend effect. Heat Relief Thermal Protector and Conditioning Mist is een Aveda conditioner die droog haar beschermt tegen de hitte van een föhn of stijltang.

Aveda biedt haarlak, mousse of andere stylingproducten zoals Pure Abundance haarpoeder voor meer volume om ervoor te zorgen dat het kapsel altijd goed zit. De haarlak Aveda uit de Be Curly-lijn bijvoorbeeld geeft krullend haar stevigheid zonder het te verzwaren, terwijl de Aveda haargel Confixor een medium fixatie belooft.

De producten en series kunnen goed gecombineerd worden tot een haarverzorgingsprogramma waarbij niet alleen een Aveda shampoo een gunstige invloed heeft op het haar en de hoofdhuid en deze op natuurlijke wijze verzorgt, maar het effect ook versterkt wordt door Aveda conditioner, een haarmasker of haarolie.

Natuurlijk en milieubewust Aveda Haarverzorging

Wie online informatie zoekt over Aveda shampoo, weet dat deze altijd wordt gemaakt met het milieu in gedachten. Net als alle Aveda producten wordt ook de haarverzorging dierproefvrij geproduceerd en is zij gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De cosmetica bevatten geen parabenen, ftalaten, mineralen op basis van aardolie, natriumlaurylsulfaten, siliconen, synthetische geurstoffen of schadelijke stoffen zoals petrolatum of formaldehyde. Bij de productie in Minneapolis wordt gebruik gemaakt van elektriciteit uit windenergie of zonnepanelen, en de verpakking is gemaakt van gerecycleerd materiaal na consumptie. Voor geschenkverpakkingen gebruikt Aveda handgeschept plantaardig papier van melksuikerschors.

Gezonde mooie verzorging en verwennerij

Shampoo of conditioner of haarverzorging die aan individuele behoeften voldoet, terwijl stylingproducten zoals Aveda haarlak het kapsel zachtjes in model houden. Aveda biedt haarverzorging die specifiek en systematisch zowel haar als hoofdhuid duurzaam en natuurlijk verzorgt en beschermt. Elke toepassing wordt een inspirerende wellness-ervaring die dankzij de pure geuren aangenaam in het geheugen blijft hangen. In onze winkel kunt u uw Aveda shampoo online kopen en uw eigen haarverzorgingsroutine samenstellen!

Verzorging +

Onder de verzorgende producten van Aveda is een serie geïnspireerd op de klassieke chakraleringen uit de Indiase natuurgeneeskunde. Bij regelmatig gebruik beloven ze innerlijk evenwicht.

Aveda - Natuurlijke verzorging voor gezicht en lichaam

Diepgaande verzorging, echt gevoel van welzijn en tastbare schoonheidservaringen: Aveda Natuurlijke cosmetica is erop gericht om zowel de huid als het lichaam, de geest en de ziel holistisch in balans te brengen met Ayurvedische invloeden. Met formuleringen van geselecteerde bloemen- en plantenessences en essentiële oliën biedt Aveda natuurlijke lichaamsverzorging voor vrouwen en mannen, gebaseerd op de traditionele Indiase geneeskunst, aromatologie en moderne wetenschap.

Aveda Gezichts- en lichaamsverzorging zijn natuurlijke verzorgingsproducten die zijn afgestemd op de behoeften van de huid en individuele verzorgingsdoelen. Van dagelijkse reiniging en verzorging tot massageoliën of huidbescherming tot verwennende natuurlijke aroma's en kalmerende verzorgings-, schoonheids- en wellnessrituelen: Aveda biedt natuurlijke cosmetica voor iedereen, van douchegel tot verzorgingsserum. In onze winkel kunt u de natuurlijke en verwennende Aveda verzorging online kopen. Vitale schoonheid en uitstraling van binnen en van buiten voor elk huidtype met de krachten van de natuur!

Aveda Huidverzorging - natuurlijk van top tot teen

Aveda Als u online op zoek bent naar verzorging, vindt u hier voedende cosmetica voor het hele lichaam, gebaseerd op de duizenden jaren oude kennis van de traditionele Indiase geneeskunst Ayurveda.

Lichaamsverzorging omvat verschillende op elkaar afgestemde verzorgingslijnen waarin Aveda bodylotion of douchegel combineert met andere reinigende en verzorgende producten. Hand- en voetverzorging en zonverzorging ronden het programma af. De Aveda lichaamsverzorging biedt bijvoorbeeld

-de verzorgingslijn Beautifying, waarvan de producten zijn verrijkt met een verzorgingscomplex van plantaardige oliën,

-De Chakra Body Mists, die elk één van de zeven chakra's in evenwicht moeten brengen en zo ook de stemming en

- Aveda Stress-Fix. De lichaamsverzorging hydrateert niet alleen de huid, maar heeft ook een ontspannende werking dankzij het lavendelaroma.

Sommige assortimenten, zoals Shampure, Rosemary Mint of Cherry Almond, gaan verder dan pure lichaamsverzorging en bieden ook producten voor haarverzorging en ook Aveda douchegel, terwijl Aveda Hand & Foot Relief speciaal de bijzonder belaste huid van handen en voeten intensief hydrateert en soepel houdt.

De gezichtshuid is dunner dan de huid van de rest van het lichaam en, hoewel ze gevoeliger is, staat ze meer bloot aan de invloeden van het dagelijkse leven; we bedekken ze immers zelden. Om een holistische en complete verzorgingsroutine samen te stellen, zijn er Aveda gezichtsverzorgingsproducten die verder gaan dan cleanser, toner, oogcrème en dag- of nachtcrème. Er zijn ook Aveda serum-, peeling- of maskervarianten die precies op de verschillende behoeften zijn afgestemd. Dus omvat

- Aveda Botanical Kinetics verschillende verzorgingsproducten voor specifieke huidtypes. Skin Toning Agent, Intense Hydrating Mask of Intense Hydrating Soft Creme voorzien de droge huid van vers vocht, terwijl Oil Control Lotion overtollig talg absorbeert. De Hydrating Treatment Lotion daarentegen is geschikt voor alle huidtypes.

- Aveda Tulasara geeft de huid een natuurlijke glans en een zachte gloed.

Aveda Natuurlijke cosmetica worden vaak - met het oog op de aromatologie - verrijkt met de zogenaamde zuivere-parfumaroma's. Ze worden geëxtraheerd, gedistilleerd en samengesteld uit zuivere essences van bloemen en planten volgens hun respectieve essentie en toegeschreven werking. Ze zouden ook aromatherapeutische eigenschappen hebben en speciaal aangepast zijn aan de werking en toepassing van natuurlijke cosmetica zoals de bodylotion Aveda. Zo heeft Aveda verzorging ook een gunstig effect op het algemeen welzijn en maakt van de dagelijkse verzorging een klein wellnessritueel. De kunstig gearrangeerde composities worden gecreëerd door parfumeurs en experts in de eigen Botanical Aroma Laboratories van het bedrijf.

Aveda Aankoopverzorging wordt verondersteld schoonheid en gezondheid te brengen

Aveda biedt ook zeer speciale natuurlijke cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging. Ayurvedische verzorging op basis van bloemen- en plantenessences in moderne formuleringen zorgen voor de beste resultaten op het gebied van gezondheid, schoonheid, uitstraling en wellness in een Aveda douchegel, maar ook in een Aveda serum of een Aveda bodylotion. Gerichte verzorgingsbehandelingen, dagelijkse schoonheids- en verzorgingsrituelen of gewoon een beetje wellness in het dagelijks leven: Aveda natuurlijke cosmetica zorgen voor een zintuiglijke en weldadige ervaring. U kunt uw Aveda verzorging tegen een lage prijs in onze online winkel kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten