Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Aveda

Aveda kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Aveda - Producten van ayurvedische natuurlijke cosmetica

Holistische schoonheid met natuur en traditionele geneeskunst! Aveda - The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences is een Amerikaans merk van natuurlijke cosmetica dat nauw verbonden is met de traditionele Ayurvedische helende kunsten van India sinds de oprichting meer dan vier decennia geleden. Aveda biedt producten aan die ontwikkeld zijn met de helende kunsten en de wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. Naast geselecteerde grondstoffen werkt het huis voor natuurlijke cosmetica met eeuwenoude recepten en rituelen uit de ayurvedische geneeskunde, farmacologie, botanisch onderzoek en aromatologie. Aangevuld met geavanceerde wetenschap en geavanceerde technologieën.

Altijd met het oog op een natuurlijke verzorging, zijn al haar cosmetica niet alleen gericht Aveda op individuele gerichte effecten, maar ook holistisch en uitgebreid op het lichaam, de geest, het emotionele leven en het innerlijke evenwicht. Aveda biedt een uitgebreid assortiment van zeer effectieve verzorgingscosmetica voor haar, huid, gezicht en lichaam, evenals mooie decoratieve cosmetica met stylingproducten en make-up. Voor de verzorging en verwennerij van de zintuigen, verrijkt Aveda zijn producten met prachtige natuurlijke geurcomposities, die ook een aromatherapeutisch voordeel hebben. Zowel vrouwen als mannen vinden online een breed Aveda scala aan producten die prachtige schoonheids-, zorg- en wellnessrituelen onthullen.

Aveda - Geschiedenis en missie van het merk

Begonnen met natuurlijke haarverzorgingsproducten, werd het merk Aveda voor natuurlijke cosmetica in 1978 opgericht door de prominente haarstylist Horst Rechelbacher in Minnesota/USA. De kapper uit Klagenfurt, Oostenrijk, deed tijdens een ontspannende reis naar India in 1970 een intensieve ervaring op met de Indiase genezingskunst Ayurveda. De Ayurvedische remedies, de millennia oude alternatieve geneeskunde, de holistische manier van denken in harmonie met de natuur, meditatie en yoga hielpen hem niet alleen om zijn lijden van burnout te overwinnen, maar overtuigden hem ook. Dit veranderde zijn levensstijl fundamenteel en zette hem ook aan tot de oprichting van het bedrijfAveda . Tegelijkertijd richtte hij de salonketen Horst en Vrienden op en het eerste Aveda opleidingsinstituut. Samen met Indiase Ayurveda artsen en agrarische bedrijven ontwikkelde Horst Rechelbacher een Ayurvedische natuurlijke en biologische cosmetica en ideeën die de hele schoonheidsindustrie plotseling transformeerde.

Zijn missie was enerzijds het ontwikkelen van haar-, huid- en schoonheidsproducten als natuurlijke cosmetica met biologische ingrediënten op basis van de ayurvedische genezingskunst. Aan de andere kant omvat de verspreiding van een holistische manier van denken, die niet alleen de heelheid van lichaam, geest en ziel in de producten in ogenschouw neemt, maar ook de natuur die de mensheid omringt. In 1997 verkocht Horst Rechelbacher Aveda aan de Estée Lauder Companies, waardoor het bedrijf internationaal kon groeien in meer dan 40 landen. Horst Rechelbacher ontving verschillende internationale prijzen en stierf in 2014 op 72-jarige leeftijd. Estée Lauder blijft het Ayurvedische concept en de missie en waarden van Aveda Horst Rechelbacher met succes voortzetten.

Aveda Producten kopen - de verzorgingsruimten en -series

Aveda ontwikkelt producten en verzorgingsreeksen in verschillende takken van de Ayurvedische natuurlijke cosmetica. Zo zijn de verzorgings- en schoonheidscosmetica holistisch georiënteerd van Aveda tot bijna alle gebieden. Elk afzonderlijk product en elke serie beantwoordt Aveda aan de verschillende zorgbehoeften en -eisen.

Haarverzorging en haarcosmetica

Van reinigings- en verzorgingsbehandelingen tot het kleuren van het haar, biedt Aveda producten met kostbare geneeskrachtige kruiden, natuurlijke zeer effectieve ingrediënten, aroma's en recepten van de ayurvedische genezingskunst. De haar- en hoofdhuidbehandelingen volgen een samenhangend verzorgingsconcept. De collecties omvatten shampoos, conditioners, haarverzorgingsmaskers, behandelingen en kostbare verzorgingsoliën. De Aveda verzorging van de hoofdhuid en het haar is gewijd aan routinematige of intensieve verzorging en aan regeneratie, schoonheid en welzijn. Er is Aveda een reeks van zorgreeksen beschikbaar in dit gebied. Deze omvatten de volgende collecties:

Beschadigde Remedie voor regeneratie en reparatie

Pure Overvloed voor fijn haar

Kersenamandel met 38 verschillende bloemen- en plantenextracten

Rozemarijn Munt met micelle-technologie

Hoofdhuid Voordelen voor de verzorging van de hoofdhuid

Haarstyling

Een perfect gestyled haar zoals u dat wenst. Voor de styling hebben we Aveda veel producten beschikbaar die zijn afgestemd op individuele behoeften en individuele ideeën uitvoeren. Ook verrijkt met fantastische aroma's, biedt het Aveda producten zoals haarlak, mousse, gels, was, pommade, tonic of hittebescherming. Aantrekkelijke looks, meer volume, een sterke houvast, perfecte definitie en structuur of een glanzende afwerking, Aveda biedt overeenkomstige producten in verschillende stylingseries:

Be Curly voor prachtige krullen

Briljant voor een mooie glans, definitie en structuur

Controle voor een structuurversterkende styling

Lichte elementen voor een luchtige lichte textuur en een gewichtloze grip

Gladde Infusion om pluizig en steil haar te temmen

Lichtsnelheid om de föhntijd en haarbreuk te verminderen

Gezicht en lichaamsverzorging

De producten voor het gezicht, de ogen, de handen, de voeten, de lippen en het hele lichaam bieden een waardevolle en verwennende verzorging van top tot teen. Met geselecteerde bloemen- en plantenextracten, ayurvedische recepten en verzorgingsrituelen en aromatherapeutische geursamenstellingen, opent een reeks verzorgingsreeksen met uitgebreide productreeksen die zijn afgestemd op de behoeften van de huid en de zintuigen de Aveda markt. Onder de populaire zorgreeksen van Aveda samt producten zijn

Botanische Kinetiek met de vitaliserende energie van planten

Tulsara voor een stralende huid

Verfraaiing voor het hele lichaam voor een mooie, goed gevoede huid

Chakra met lichaamsverzorgingssprays volgens de zeven chakra's

Stress-Fix tegen stress en spanning

Mannenzorg

Veel lichaamsverzorgings- en haarverzorgingsproducten zijn even geschikt voor mannen als voor vrouwen. Het bedrijf biedt Aveda echter ook verzorgingsreeksen aan die speciaal voor mannen zijn ontworpen:

Aveda Mannen Pure-Formance voor de verzorging van de mannelijke huid, het haar en de hoofdhuid en voor het scheren

Invati Men voor de behandeling van dunner wordend haar

Make-up

In het kader van decoratieve cosmetica zijn er Aveda ook producten beschikbaar die gebruik maken van edele plantenextracten en andere natuurlijke ingrediënten om het gezicht op magische wijze vorm te geven. De producten variëren van make-up voor het gezicht tot fantastische lippenstiften, cosmetica rond de ogen, rouge en handige accessoires. De collecties omvatten:

Innerlijk licht voor een onberispelijke teint

Petal Essence voor sensationele oogschaduw

Uruku met aardkleuren

Voed mijn lippen met hydraterende lipkleuren

Alle Aveda producten kunnen tegen lage kosten worden samengesteld uit alle gebieden van uw eigen behoeften en voorkeuren.

In harmonie met de natuur en het milieu - online producten kopen Aveda

De natuurlijke cosmetica van von Aveda bevatten geen schadelijke of kunstmatige ingrediënten in een van de producten, zoals parabenen, ftalaten, mineralen op basis van aardolie, natriumlaurylsulfaten, siliconen, synthetische geurstoffen en ook geen gevaarlijke stoffen, zoals formaldehyde of petrolatum. De Aveda -producten zijn ook vrij van dierproeven. De natuurlijke en zorgvuldig geëxtraheerde ingrediënten en werkzame stoffen zijn afkomstig uit de gecertificeerde biologische landbouw.

De fabrikant van natuurlijke Aveda cosmetica produceert zijn producten op een milieubewuste manier met behulp van windenergie. Dit merk is ook een rolmodel op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen en containers zijn gemaakt van post-consumer gerecycled materiaal en zijn ook recyclebaar. Het inpakpapier en verpakkingspapier wordt gemaakt van de bast van de sprinkhaanboom tot een handgemaakt plantaardig papier. is Aveda gecertificeerd als Certified Wildlife Friendly.

Verwennerij mooie en gezonde zorg: -Koop Aveda producten goedkoop aan

Haarverzorging, haarstyling, huid- en lichaamsverzorging of make-up, alle Aveda producten inspireren door hun natuurlijkheid, edele essenties en invloeden van de ayurvedische genezingskunst, maar ook door sensuele, stemmingsverhogende en bijna therapeutische aroma's. Dames en heren vinden de verscheidenheid aan producten van Aveda hier online in de winkel. Unieke schoonheids-, wellness- en verzorgingservaringen die eenvoudigweg kalmeren en verwennen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-31%1