Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

22 27
toepassen
Lashcode

Ein starkes Duo für die Wimpern

Lashcode Wimpernserum und Lashcode Mascara arbeiten Hand in Hand, um den perfekten Augenaufschlag zu kreieren. Die Wimpern werden nachhaltig gestärkt und gepflegt, um mit einem Profi-Look zu begeistern.
Lashcode

Natürliche Nährstoffe in moderner Formel

Extrakte aus Soja- und Weizenkeimen, Flavonoide im Wirkstoff Baicalin, Arginin und Peptide geben dem Lashcode Wimpernserum seine pflegende, stärkende und Anti-Aging-Wirkung.
Lashcode

Augenaufschlag wie vom Profi

Dank des Bürstenkopfes in Form einen gewölbten Zylinders werden selbst die Wimpern am Rand mit Lashcode Mascara hervorgelockt. Mit dem dickeren Teil bekommen die Wimpern in der Mitte effektvolle Länge.
Lashcode

Verstärkende Wirkung und komfortabler Auftrag

Lashcode Mascara lässt sich nicht nur leicht auftragen, sie verstärkt auch die Wirkung des Lashcode Wimpernserums. Die Formel wird um Vitamin E ergänzt, das unter anderem antixodativ wirkt.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lashcode biedt mascara en wimperserum die niet alleen de indruk wekken van langere wimpers, maar ook daadwerkelijk een positief effect hebben op de groei van de wimpers.

Meer info

Lashcode goedkoop kopen

Meer info +

Lashcode mascara en wimperserum voor mooie, verzorgde wimpers

Lashcode wimperserum en mascara zijn een prachtig duo dat lange en volumineuze wimpers tovert uit onopvallende wimpers. De producten werken het beste samen. De mascara scheidt elke wimper afzonderlijk en omhult ze met een rijke zwarte kleur. Zowel het borsteltje als de formule zijn innovatief. Ze laten elke afzonderlijke wimper langer en sterker lijken, wat resulteert in meer volume en een prachtige krul. De mascara bevat waardevolle verzorgende ingrediënten die de kleine haartjes optimaal voeden en meer groei stimuleren. Lashcode mascara is ideaal voor iedereen die van een eenvoudige maar effectieve mascara houdt. Het Lashcode wimperserum werkt in op de haarwortel en het haartje zelf. Het hydrateert en revitaliseert de haarwortel, wat resulteert in dikkere, langere wimpers. Als je permanent mooie wimpers wilt, moet je Lashcode Mascara kopen.

Beste verzorging met een geavanceerde formule

Het Lashcode wimperserum maakt gebruik van plantenextracten die met behulp van een hightech proces worden gebundeld met het belangrijkste actieve ingrediënt in het serum. Dit belangrijkste actieve ingrediënt is ethyl tafluprostamide, een prostaglandinederivaat. prostaglandinen, die oorspronkelijk in de oogheelkunde werden gebruikt om glaucoom te behandelen, hebben een groeibevorderend effect op de wimpers. Het serum bevat extracten van soja en tarwekiemen zodat de wimpers intensief kunnen regenereren. Ze zorgen voor een intensieve hydratatie die de wimpers helpt groeien en beschermt tegen uitvallen, waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Arginine hydrateert ook het haar, maar vergemakkelijkt ook de opname van andere actieve ingrediënten in de wortels. Baicaline, afkomstig uit de Baikal glidkruid, vermindert het verouderingsproces en vormt een beschermende laag rond elk haartje. Peptiden geven het haar een groeiboost. Ze regenereren en versterken elke afzonderlijke haar.

Als je online zoekt naar de samenstelling van Lashcode mascara, vind je een vergelijkbare formule. In plaats van peptiden bevat het panthenol, dat de wimpers elasticiteit en glans geeft. Vitamine E werkt als antioxidant en levert een belangrijke bijdrage aan het onderhoud van de wimpers, waardoor ze minder snel vervellen. Het innovatieve borsteltje van de Lashcode mascara heeft een bolvorm, met langere en kortere haartjes die naar het einde toe ultradunner worden. Hierdoor vangt de kleur elke wimper, omhult ze en verlengt ze. Zelfs moeilijk bereikbare wimpers in de ooghoek worden in een handomdraai verlengd. Koop goedkope Lashcode mascara in onze online shop en verbaas je over je eigen wimpers!

Edele dekking voor edele materialen

Wimperserum en mascara van Lashcode worden geleverd in een zeer elegante verpakking. De middelgrijze kleur glinstert lichter of donkerder afhankelijk van het licht, het oppervlak is zijdeachtig mat en licht metallic. Een glanzende zwarte ring scheidt de dop met de applicator van de verpakking. De naam van het merk, het logo en de versie staan in het zwart op de verpakking. De kartonnen verpakking heeft hetzelfde ontwerp. Alleen het formaat van het Lashcode wimperserum en de mascara verschillen, de mascara is iets langer. Over het geheel genomen straalt het ontwerp van Lashcode een elegante rust uit die de waarden van de mascara en het wimperserum op een volledig overtuigende manier belichaamt. Koop Lashcode mascara online en bewonder volledig nieuwe wimpers in slechts een paar stappen!

Natuurlijk mooie wimpers - elke dag

Mascara en wimperserum van Lashcode bieden alle vrouwen die meer volume en expressie voor hun wimpers willen zonder veel moeite een gemakkelijke manier om precies dat te bereiken. De high-tech formules geven wimpers en haarwortels intensieve verzorging zodat de haartjes minder vaak uitvallen, sneller groeien en er sterker uitzien. Dankzij het verfijnde borsteltje omhult de mascara elk haartje en zorgt meteen voor meer volume, een mooie krul en lange wimpers. De mascara blijft tot 24 uur zitten en klontert niet. Koop mascara en serum in onze Lashcode online shop en profiteer van onze voordelige prijzen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten