Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lashcode biedt mascara en wimperserum die niet alleen de indruk wekken van langere wimpers, maar ook daadwerkelijk de groei van de wimpers positief beïnvloeden

Meer info

Lashcode kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Lashcode Mascara en wimperserum voor mooie, verzorgde wimpers

Lashcode Wimperserum en mascara zijn een prachtig duo dat lange en volumineuze wimpers tovert uit onopvallende wimpers. De producten werken het beste samen. De mascara separeert elke afzonderlijke wimper en hult ze in een rijke zwarte laag. Zowel het penseel als de formule zijn vernieuwend. Ze maken elke afzonderlijke wimper optisch langer en sterker, wat resulteert in meer totaalvolume en een mooie krul. De mascara bevat waardevolle voedende bestanddelen die de kleine haartjes optimaal voeden en meer groei stimuleren. Lashcode Mascara is gunstig voor iedereen die van een eenvoudige maar doeltreffende mascara houdt. Het wimperserum Lashcode werkt in op de haarwortels en op het haar zelf. Het hydrateert, revitaliseert de haarwortel en leidt tot dikkere, langere wimpers. Als je langdurig mooie wimpers wilt, moet je Lashcode mascara kopen.

Beste verzorging met geavanceerde formule

Het wimperserum Lashcode maakt gebruik van plantenextracten die via hoogtechnologische processen worden gebundeld met het belangrijkste actieve bestanddeel van het serum. Het belangrijkste werkzame bestanddeel is ethyl tafluprostamide, een prostaglandinederivaat. De prostaglandinen, die oorspronkelijk in de oogheelkunde werden gebruikt om glaucoom te behandelen, hebben een werking die de groei van de wimpers bevordert. Om de wimpers intensief te laten regenereren, bevat het serum extracten van soja en tarwekiemen. Zij zorgen voor een intensieve hydratatie die de wimpers helpt groeien en beschermt tegen uitvallen, waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Arginine zorgt ook voor vocht in het haar, maar het vergemakkelijkt ook de opname van andere actieve bestanddelen in de wortels. Baicalin, afkomstig van het Baikal kruid, vermindert het verouderingsproces en vormt een beschermende laag rond elk haar. Peptiden geven het haar een groeistimulans. Ze regenereren elk afzonderlijk haar en versterken het.

Als u de samenstelling van de mascara Lashcode online opzoekt, zult u een gelijkaardige formule vinden. In plaats van peptiden bevat het panthenol, dat de wimpers elasticiteit en glans geeft. Vitamine E werkt als antioxidant en draagt sterk bij tot de instandhouding van de wimpers, ze vallen minder uit. Het innovatieve borsteltje van de mascara Lashcode heeft de vorm van een bol, met langere en kortere haartjes die naar het einde toe ultradun aflopen. Op deze manier vangt de kleur elke wimper, omhult ze en verlengt ze. Zelfs moeilijk bereikbare wimpers in de ooghoek worden in een handomdraai verlengd. Koop goedkope mascara in onze online shop Lashcode en sta versteld van je eigen wimpers!

Edele bekleding voor edele stoffen

Het wimperserum en de mascara van Lashcode hebben een zeer stijlvolle verpakking. De middengrijze kleur glinstert lichter of donkerder naar gelang van de lichtomstandigheden, het oppervlak is zijdeachtig mat en licht metaalachtig. Een glanzende zwarte ring scheidt de dop met de applicator van de houder. De naam van het merk, het logo en de afwerking zijn in zwarte letters op de verpakking geschreven. De kartonnen verpakking heeft hetzelfde ontwerp. Alleen de grootte van Lashcode wimperserum en mascara verschillen, de mascara is iets langer. Al met al straalt het design van Lashcode een elegante kalmte uit die de waarden van de mascara en het wimperserum volledig overtuigend belichaamt. Lashcode Koop mascara online en bewonder compleet nieuwe wimpers in slechts een paar stappen!

Natuurlijk mooie wimpers - elke dag

Mascara en wimperserum van Lashcode bieden alle vrouwen die zonder veel moeite meer volume en expressiviteit aan hun wimpers willen geven, een gemakkelijke manier om dat te bereiken. De hoogtechnologische formuleringen zorgen voor een intensieve verzorging van de wimpers en de haarwortels, zodat het haar minder vaak uitvalt, sneller groeit en sterker lijkt. De mascara omhult elk afzonderlijk haartje dankzij het geraffineerde borsteltje en zorgt onmiddellijk voor meer volume, een mooie krul en lange wimpers. Het blijft tot 24 uur zitten en plakt niet. Koop mascara en serum in onze online shop Lashcode en profiteer van onze lage prijzen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

22 27
toepassen
Lashcode

Ein starkes Duo für die Wimpern

Lashcode Wimpernserum und Lashcode Mascara arbeiten Hand in Hand, um den perfekten Augenaufschlag zu kreieren. Die Wimpern werden nachhaltig gestärkt und gepflegt, um mit einem Profi-Look zu begeistern.
Lashcode

Natürliche Nährstoffe in moderner Formel

Extrakte aus Soja- und Weizenkeimen, Flavonoide im Wirkstoff Baicalin, Arginin und Peptide geben dem Lashcode Wimpernserum seine pflegende, stärkende und Anti-Aging-Wirkung.
Lashcode

Augenaufschlag wie vom Profi

Dank des Bürstenkopfes in Form einen gewölbten Zylinders werden selbst die Wimpern am Rand mit Lashcode Mascara hervorgelockt. Mit dem dickeren Teil bekommen die Wimpern in der Mitte effektvolle Länge.
Lashcode

Verstärkende Wirkung und komfortabler Auftrag

Lashcode Mascara lässt sich nicht nur leicht auftragen, sie verstärkt auch die Wirkung des Lashcode Wimpernserums. Die Formel wird um Vitamin E ergänzt, das unter anderem antixodativ wirkt.