Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Olivia Garden

Bürsten wie beim Profi: Olivia Garden

Seit mehr als 50 Jahren bietet die Marke aus dem belgischen Lüttich Bürsten und andere Stylingtools für die Haare, die nicht nur im eigenen Bad, sondern auch im Profisalon überzeugen.
Olivia Garden

So geht es glatt

Paddelbürsten sind vor allem für lange, glatte Haare gedacht. Olivia Garden spendiert den Keramik- oder Bambusbürsten ein Luftpolster mit verschiedenen Borsten.
Olivia Garden

Nicht verwirren lassen

Eine Kombination aus Wildschwein- und Synthetikborsten erleichtert das Entwirren der Haare mit einer Bürste und macht das Kreieren eines neuen Looks spielend einfach.
Olivia Garden

Jetzt wird's (schonend) heiß

Die Rundbürsten mit Keramikkörper von Olivia Garden verteilen die Föhnwärme gleichmäßig und sorgen für ein schonendes Trocknen und Stylen. Die ionisierten Borsten sollen zusätzlich Frizz und fliegenden Haaren vorbeugen.
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kappers over de hele wereld vertrouwen op Olivia Garden borstels. De stylingtools van het Belgisch-Amerikaanse label maken al meer dan 50 jaar indruk met innovatieve nieuwe functies. Olivia Garden keramische borstels met geïoniseerde borstelharen helpen het haar te stylen en te drogen en gaan pluizen tegen.

Meer info

Koop Olivia Garden borstels goedkoop

Meer info +

Een Olivia Garden borstel is niet alleen leuk voor professionals

Olivia Garden is een van 's werelds toonaangevende merken als het gaat om kappersbenodigdheden. Producten zoals een antistatische Olivia Garden borstel zijn erg populair, zowel in een gekwalificeerde kapsalon als thuis. Het bedrijf heeft zich tot taak gesteld om kappers uit te rusten met professioneel gereedschap. Met hun innovaties zijn oprichters Jean en Micheline Rennette vaak als eerste op de markt. Voorbeelden hiervan zijn synthetische pruiken en haarstukjes, aerosolvrije, milieuvriendelijke verzorgingsproducten en de eerste geluidsarme haardroger. In onze Olivia Garden online shop kun je de stylingtools bekijken en je eigen Olivia Garden borstel online kopen.

Van België naar de hele wereld

Het merk uit Luik in België kan terugkijken op meer dan 50 jaar geschiedenis. Het echtpaar Jean en Micheline Rennette richtte Olivia Garden op in 1967 en sindsdien is er veel gebeurd: in 1985 verhuisde het oprichtersechtpaar met hun twee kinderen naar de VS, waar ze een tweede hoofdkantoor openden. In het midden van de jaren '90 namen de volwassen kinderen Pierre Rennette en Anne Maza de marketing in Europa en de VS over en leidden ze Olivia Garden naar nieuwe successen. Het familiebedrijf bezit nu meer dan 55 patenten, die de expertise benadrukken die in een Olivia Garden borstel of schaar zit. Producten zoals permanente golfrollers zonder elastiekjes of de eerste Olivia Garden keramische borstel uit 2002 zijn onmisbaar geworden in veel salons.

Het bedrijf dankt zijn succes aan de liefde voor creativiteit, waarmee kappers nieuwe stijlen ontdekken en het haar met passie omtoveren tot ware pracht. Samenwerkingen met gerenommeerde stylisten zoals Irvine Rusk en Luis Llongueras hebben ook de reputatie en naamsbekendheid van het bedrijf vergroot.

Stylingtools van Olivia Garden: peddelborstel, ronde borstel en meer

Tegenwoordig kun je een Olivia Garden borstel of schaar niet alleen in de kapsalon of backstage ontdekken. Als je online op zoek bent naar je Olivia Garden borstel, vind je naast verschillende versies van een Olivia Garden ronde borstel of paddle borstel ook een breed assortiment aan kappersproducten. Deze omvatten

-haardrogers en stijltangen

-kammen

-krultangen en

-scharen.

Praktische werkkleding, toiletartikelen en kapperscapes maken ook deel uit van het assortiment van het merk - een goede uitrusting is immers essentieel voor een optimale styling.

Met een Olivia Garden borstel of schaar kan een kapper ook de beste resultaten bereiken dankzij het ergonomische ontwerp. Een Olivia Garden keramische borstel bijvoorbeeld is licht en antislip en zo ontworpen dat het haar er niet in verstrikt raakt en het de warmte van de föhn bijzonder goed geleidt naar het haar. De geïoniseerde haren van een Olivia Garden borstel zijn goed voor het haar, voorkomen pluizen en geven glans. De hoge kwaliteit en het geraffineerde ontwerp van de producten zijn gericht op de behoeften en vereisten van haarstylisten, maar ook thuisgebruikers profiteren ervan.

Keuze te over: welke Olivia Garden borstel moet ik kopen?

Voordat je tot aanschaf overgaat, moet je er rekening mee houden dat elke borstel en schaar bij uitstek geschikt is voor een specifiek haartype. Een dunne Olivia Garden ronde borstel is bijvoorbeeld meer geschikt voor kort, dun haar, terwijl een dikkere borstel meer geschikt is voor dikker, langer haar. Hetzelfde geldt voor een Olivia Garden peddelborstel, die over het algemeen meer geschikt is voor steil haar. De geselecteerde materialen zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur en leveren overtuigende resultaten. En in onze online shop kun je een Olivia Garden borstel kopen tegen een voordelige prijs en je dagelijkse leven niet alleen gemakkelijker maken met een professioneel stuk gereedschap, maar ook een beetje styling highlight geven.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten