Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kappers over de hele wereld vertrouwen op Olivia Garden borstels. De styling tools van het Belgisch-Amerikaanse label overtuigen al meer dan 50 jaar met innovatieve nieuwigheden. Olivia Garden Keramische borstels met geïoniseerde borstelharen helpen bij het stylen en drogen van het haar en gaan pluizen tegen.

Meer info

Olivia Garden Borstels goedkoop kope

Meer info +

Een Olivia Garden borstel is niet alleen een plezier voor professionals

Olivia Garden is wereldwijd een van de toonaangevende merken als het gaat om kappersbenodigdheden. Producten zoals een antistatische Olivia Garden borstel genieten grote populariteit, zowel in een gekwalificeerde haarstudio als thuis. De missie van het bedrijf is om kappers te voorzien van professioneel gereedschap. Met hun innovaties zijn de oprichters Jean en Micheline Rennette vaak de eersten op de markt. Voorbeelden zijn de synthetische pruiken en haarstukjes, aërosolvrije, milieuvriendelijke verzorgingsproducten of de eerste stille haardroger. In onze Olivia Garden online shop kunt u de styling tools bekijken en uw eigen Olivia Garden borstel online kopen.

Van België tot de hele wereld

Het merk uit Luik, België, kan terugblikken op een geschiedenis van meer dan 50 jaar. Het echtpaar Jean en Micheline Rennette richtte in 1967 Olivia Garden op. Sindsdien is er veel gebeurd: in 1985 verhuisde het stichtende echtpaar met hun twee kinderen naar de VS, waar ze een tweede hoofdkantoor openden. In het midden van de jaren negentig nemen de volwassen kinderen Pierre Rennette en Anne Maza de marketing in Europa en de VS over en leiden Olivia Garden naar nieuwe successen. Het familiebedrijf bezit nu meer dan 55 octrooien die de knowhow onderstrepen die in een borstel of een schaar van Olivia Garden wordt verwerkt. Producten zoals permanentkrullers zonder elastiekjes of de eerste keramische borstel Olivia Garden uit 2002 zijn onmisbaar geworden in vele salons.

Het bedrijf dankt zijn succes aan de liefde voor creativiteit, waarmee de kappers nieuwe stijlen ontdekken en het haar met passie omtoveren tot een ware pracht. Samenwerkingen met prestigieuze stylisten zoals Irvine Rusk en Luis Llongueras versterken ook de reputatie en de zichtbaarheid van het bedrijf.

Styling tools van Olivia Garden: Paddle borstel, ronde borstel en meer

Tegenwoordig kun je een Olivia Garden borstel of schaar niet alleen in de kapsalon of backstage ontdekken. Als u online op zoek gaat naar uw Olivia Garden borstel, vindt u een ruim assortiment kappersbenodigdheden naast verschillende versies van een Olivia Garden ronde borstel of peddelborstel. Deze omvatten

-Föhns en stijltangen

-Combs

-krulspelden en

-Schaar.

Praktische werkkleding, hygiëneartikelen of kapperscapes maken eveneens deel uit van het assortiment van het merk, een goede uitrusting is immers een eerste vereiste voor een optimale styling.

Met een borstel of een schaar van Olivia Garden kan een kapper ook de beste resultaten bereiken dankzij het ergonomische ontwerp. Een keramische borstel van Olivia Garden bijvoorbeeld is licht, heeft een stevige greep en is zo ontworpen dat het haar er niet in verstrikt raakt, en geleidt de föhnhitte bijzonder goed naar het haar. De geïoniseerde borstelharen van een Olivia Garden borstel zijn heilzaam voor het haar, voorkomen pluizen en geven meer glans. De hoge kwaliteit en het doordachte ontwerp van de producten zijn gericht op de behoeften en eisen van haarstylisten, maar ook de gebruikers thuis profiteren ervan.

Keuze te over: welke Olivia Garden borstel moet ik kopen?

Alvorens tot aankoop over te gaan, dient u er rekening mee te houden dat elke borstel en schaar bij uitstek geschikt is voor een specifiek haartype. Een dunne ronde borstel Olivia Garden is bijvoorbeeld meer geschikt voor kort, dun haar, terwijl een dikkere borstel meer geschikt is voor dikker, langer haar. Hetzelfde geldt voor een Olivia Garden paddle brush, die over het algemeen meer geschikt is voor steil haar. De geselecteerde materialen garanderen een zo lang mogelijke levensduur en leveren een overtuigend resultaat. En in onze online shop kunt u een Olivia Garden borstel kopen tegen een lage prijs en zo niet alleen uw dagelijks leven vergemakkelijken met een professioneel stuk gereedschap, maar ook een beetje styling highlight geven.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Olivia Garden

Bürsten wie beim Profi: Olivia Garden

Seit mehr als 50 Jahren bietet die Marke aus dem belgischen Lüttich Bürsten und andere Stylingtools für die Haare, die nicht nur im eigenen Bad, sondern auch im Profisalon überzeugen.
Olivia Garden

So geht es glatt

Paddelbürsten sind vor allem für lange, glatte Haare gedacht. Olivia Garden spendiert den Keramik- oder Bambusbürsten ein Luftpolster mit verschiedenen Borsten.
Olivia Garden

Nicht verwirren lassen

Eine Kombination aus Wildschwein- und Synthetikborsten erleichtert das Entwirren der Haare mit einer Bürste und macht das Kreieren eines neuen Looks spielend einfach.
Olivia Garden

Jetzt wird's (schonend) heiß

Die Rundbürsten mit Keramikkörper von Olivia Garden verteilen die Föhnwärme gleichmäßig und sorgen für ein schonendes Trocknen und Stylen. Die ionisierten Borsten sollen zusätzlich Frizz und fliegenden Haaren vorbeugen.