Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als je het je niet kunt of wilt veroorloven om met de rijken der aarde aan de Côte d'Azur op vakantie te gaan, dan zijn de hoogwaardige, bekroonde zelfbruinende producten van St. Tropez de perfecte keuze.

Meer info

Koop St. Tropez producten tegen een gunstige prijs

Meer info +

Succes met bruiningsspray

Het merk St. Tropez heeft sinds 2009 de markt opgeschud met zijn zelfbruinende en hydraterende producten. De producten zijn niet meer weg te denken uit de schoonheidsbranche. De Amerikaanse fabrikant heeft zich ook in Europa weten te vestigen. Niet alleen particulieren zijn geïnteresseerd in de producten van St. Tropez: Beroemdheden, stylisten en andere schoonheidsexperts vertrouwen op de innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van het merk. En dat zijn er veel - van cadeaupakketten en gezichtsmaskers voor een ultrasnelle bruining tot duurzame huidverzorging, St. Tropez heeft alles in het programma. St. Tropez producten zijn betaalbaar, makkelijk te gebruiken en veilig. Als je St. Tropez producten wilt kopen, zul je echter niet per se vinden wat je zoekt in de plaatselijke speciaalzaken - want niet alle drogisterijen en beautycentra hebben St. Tropez producten op voorraad. De grootste selectie St. Tropez producten is vaak te vinden in online winkels. Omdat de bedrijfskosten hier lager zijn, zijn St. Tropez producten online vaak zelfs goedkoper.

Soms worden populaire

St. Tropez producten worden geadverteerd door te beweren dat elke seconde een van de zelfbruinende sprays wordt gebruikt en elke vijftien seconden een product wordt verkocht. De producten worden gebruikt door beroemdheden, Instagram beauties, modellen en iedereen in de desbetreffende branche - St. Tropez producten komen tenslotte uit de professionele schoonheidsindustrie. Ze zijn echter ook verkrijgbaar voor particulieren en zijn erg populair.

In tegenstelling tot andere zelfbruiners hebben de producten geen sterke geur, maar zijn ze aangenaam geparfumeerd. De typische geur van de relevante zelfbruiners is gewoon afwezig. St. Tropez producten laten ook geen strepen achter, maar bruinen gelijkmatig en zonder zichtbare overgangen. Geen strepen, geen randen, alles is egaal en ziet er dus heel natuurlijk uit. Bovendien is de algehele uitstraling van de huid zeer egaal.

De samenstelling van de verzorgingsproducten heeft een zeer huidverzorgende werking: Ze zijn vochtinbrengend, zelfs als de bruine teint al begint te vervagen. Zelfs hier verschillen de St. Tropez producten aanzienlijk van de concurrentie, omdat de bruine kleur gelijkmatig vervaagt en natuurlijk bleker wordt. De crèmes, maskers, sprays en andere producten zijn heel gemakkelijk aan te brengen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten