Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Wie zijn vakantie niet kan of wil doorbrengen met de rijken der aarde aan de Côte d'Azur, doet er goed aan de hoogwaardige en bekroonde zelfbruinende producten van St. Tropez te gebruiken.

Meer info

St. Tropez producten goedkoop kopen

Meer info +

Succes met looistraal

Sinds 2009 is het merk de markt aan het spinnen St. Tropez met zijn producten voor zelfbruiner en huidverzorging. De producten zijn onmisbaar geworden in de schoonheidssector. De Amerikaanse fabrikant heeft zich ook in Europa kunnen vestigen. En het zijn niet noodzakelijkerwijs alleen particulieren die in aanmerking komen voor St. Tropez producten: Beroemdheden, stylisten en andere schoonheidsspecialisten vertrouwen op de innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van dit merk. En er zijn er veel - van cadeaupakketten tot gezichtsmaskers voor ultrasnelle bruining tot duurzame huidverzorging - St. Tropez alles staat in het programma. St. Tropez De producten zijn goedkoop, gemakkelijk te gebruiken en veilig. Maar als u St. Tropez producten wilt kopen, vindt u ze niet noodzakelijkerwijs in de lokale detailhandel - want niet alle drogisterijen en schoonheidssalons verkopen St. Tropez producten. De grootste keuze aan St. Tropez producten is vaak te vinden in de online winkel. Omdat ze lagere operationele kosten hebben, zijn St. Tropez producten online vaak zelfs goedkoper.

Soms populaire leerlooiers

St. Tropez Producten worden geadverteerd door elke seconde een van de zelfbruinende sprays te gebruiken en elke vijftien seconden een product te verkopen. De producten worden gelijkelijk gebruikt door beroemdheden, Instagram-schoonheden, modellen en alle andere in de overeenkomstige handel - de St. Tropez producten komen immers van professionele schoonheidsverzorging. Ze zijn echter ook beschikbaar voor particulieren en zijn erg populair.

In tegenstelling tot andere zelfbruiners ruiken de producten niet zo sterk, maar zijn ze aangenaam geparfumeerd. De typische geur van de relevante zelfbruiners ontbreekt gewoonweg. St. Tropez Bovendien laten de producten geen strepen achter, maar zijn ze gelijkmatig bruin en zonder zichtbare overgangen. Geen strepen, geen randen, alles wordt gelijk en ziet er dus heel natuurlijk uit. Bovendien ziet de huid er over het geheel genomen zeer gelijkmatig uit.

De samenstelling van de verzorgingsproducten heeft een zeer verzorgende werking op de huid: Ze zijn vochtinbrengend, zelfs wanneer de bruine kleur weer langzaam vervaagt. Ook hier verschillen de St. Tropez producten aanzienlijk van de concurrentie, omdat de bruine kleur gelijkmatig vervaagt en van nature lichter wordt. In orde, de crèmes, maskers, sprays en andere producten zijn zeer eenvoudig; ze absorberen snel te drogen en geven geen vlekken. Er blijft dus geen plakkerig gevoel op de huid, het voelt zoals altijd aangenaam en droog aan.

Snelle bruining tot voorbereidende verzorging

St. Tropez Producten verschillen niet alleen in de manier waarop ze worden toegepast, maar ook in hoe lang de bruining duurt.

De serie Self Tan omvat iedereen die relatief snel werkt en bevat alles van bodylotion tot maskers en douchegel.

Dan is er nog de serie Gradual Tan. De producten uit dit gamma hebben een langzame en langdurige werking en garanderen een geleidelijk intensere bruining die de natuurlijke bruiningseffecten van milde zomerdagen benadert.

De producten uit het One Night Only-gamma zijn daarentegen voor een snelle bruining die niet lang meegaat - voor één avond, één nacht. Als u op korte termijn een aantrekkelijke teint wilt hebben, die net zo snel weer kan worden omgezet in de natuurlijke pigmentatie, dan is deze verzorgingslijn de juiste keuze voor u.

In de categorie Prep & Maintain verkopen wij St. Tropez producten die zorgen voor een gezonde, lichte tot matig gepigmenteerde teint en bereiden deze voor op een egale teint. Deze categorie omvat ook de nazorg, die zorgt voor een langdurige, gelijkmatige en natuurlijk vervagende pigmentatie. De individuele crèmes en lotions zorgen ervoor dat de huid voldoende vocht vasthoudt, er niet droog uitziet en gezond en vitaal blijft.

Alle St. Tropez producten zijn ook verkrijgbaar als geschenk. Individueel of als set verpakt, in overeenkomstige kleine of grotere containers. Iedereen die anderen wil behagen, vindt hier wat ze zoeken. De kits zijn ook een mogelijkheid om goedkoop producten te kopen St. Tropez als er meerdere producten in vrij kleine hoeveelheden gewenst zijn, bijvoorbeeld om ze uit te proberen. De hier aangeboden producten veranderen af en toe, niet alle conventionele series zoals Express, Luxe of Classic zijn ook verkrijgbaar als kit. De sets zijn echter bijzonder gevarieerd door de speciale edities die af en toe worden uitgebracht. Zo is er bijvoorbeeld de zelfbruiner in verschillende versies met een applicator en een bijpassende bikinitas in het nieuwste design.

St. Tropez als fabrikant hecht veel belang aan de compatibiliteit van de afzonderlijke cosmetische producten. Het is belangrijk dat ze de schoonheid dienen en de gezondheid niet schaden. Ze zijn dus vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten. Met de zelfbruiner en de verzorging die daarbij hoort, wordt het St. Tropez een aangenaam, comfortabel genot dat uw huid of uw algehele gezondheid niet schaadt.

Tips voor een gelijkmatige bruining

St. Tropez produceert niet alleen zelfbruiners en verzorgingsproducten voor de perfect gelooide huid, maar geeft ook tips voor een optimaal gebruik van de producten. De website van het bedrijf St. Tropez bevat een hele sectie met tips en trucs. De instructies voor een perfect verzorgde, aangenaam gepigmenteerde huid in tien stappen zijn bijzonder nuttig. De voorbereiding zelf is belangrijk om een zo consistent en duurzaam mogelijk resultaat te bereiken. Een droge huid accepteert de zelfbruiners niet zo goed, zodat het resultaat meestal nogal vlekkerig is. Als de huid gelijkmatig moet zijn, is het aan St. Tropez te raden om de huid een paar avonden voor het gebruik van de producten gelijkmatig in te smeren en vooral niet te vergeten de meestal droge gebieden zoals ellebogen, knieën en handen. De producten moeten precies volgens de instructies van de fabrikant worden gebruikt om een goed resultaat te bereiken. Als een vlek op het lichaam per ongeluk dubbel wordt gecrèmed of gespoten, is dit niet slecht - het resultaat is alleen onregelmatig als individuele vlekken worden vergeten. De tips en tutorials zijn uitgebreid en zeer informatief.

Hoe er te komen St. Tropez

De producten St. Tropez van het bedrijf worden alleen verkocht in geselecteerde drogisterijen en studio's, voornamelijk in de VS en Canada. Iedereen die deze fabrikant in de rest van de wereld vertrouwt, moet online St. Tropez producten kopen. Op het net is de selectie van verschillende producten van verschillende series en categorieën zeer groot, de prijzen zijn goed en de goederen worden veilig en betrouwbaar bij u thuis geleverd. Bovendien zijn de producten veilig, hoeft men niet bang te zijn voor namaak.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten