Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino is een legende onder de modeontwerpers. De meester van de luxueuze kleermakerij kleedde Jackie Kennedy, ontwierp de bruidsjurken voor sterren als Anne Hathaway en is sinds de jaren zestig op de rode lopers te zien.

Meer info

Koop Valentino Parfum goedkoop

Meer info +

Valentino - Haute couture en kunst

Hij is een van 's werelds grootste modeontwerpers. Valentino Garavani. Mode staat Valentino voor extreme elegantie in buitengewone stijl. Hetzelfde geldt voor de accessoires en Valentino parfums uit het huis van deze Italiaanse modekoning. Valentino Garavani is geboren op 11 mei 1932 in Voghera, een buitenwijk van Milaan. In een klein stadje dat al de geboorteplaats was van verschillende andere Italiaanse persoonlijkheden, zoals Alfieri en Ernesto Maserati, werd het merk Valentino een vroeg attribuut van de rijken en schoonheden. Dit was niet alleen te danken aan de verfijnde eenvoud van zijn mode, zijn onovertroffen avondjurken en zijn onvergelijkbare creativiteit. Het is altijd al de manier waarop mode, Valentino accessoires en parfums de mens centraal hebben gesteld en tot een kunstwerk hebben gemaakt. Het Valentino is een eerbetoon aan de kunst. Geen weelderige barok, geen speelse renaissance, maar moderne finesse in rood en zwart. Zoals vuur en aarde, rijzende zon over de zee en weelderig boeket op donkere bosgrond. Zo ook de composities van alle Valentino parfums. Maar ondanks alle artistieke creativiteit zijn Valentino parfums voor vrouwen en Valentino mannen goedkoop verkrijgbaar.

Creatieve diversiteit

Direct na het afronden van de middelbare school begon Valentino Garavani zich te richten op mode. Hij was een van Milaan's meest getalenteerde modeontwerpers. Al in 1949, op 17-jarige leeftijd, won hij een beurs voor de Paris Haute Couture Union in Parijs. In 1950 begon hij met de opleiding tot modeontwerper in Frankrijk. Daarna werkte hij vijf jaar bij Jean Dessès en daarna bij Guy Laroche. Met Jean Desses verwierf hij grote vaardigheden in het ontwerpen van bruidsmode en elegante avondkleding. Hij kon zijn kennis verder verdiepen met Guy Laroche, die tevens assistent van Desses was.

Uiteindelijk keerde hij terug naar Italië en stichtte hij zijn eigen modehuis in Rome. Om zich echter meer op de creatieve kant te kunnen concentreren, maakte hij van zijn partner Giancarlo Giametti zijn directeur en het plan werkte. Al snel kregen zijn creaties, die al snel Valentino bekend werden onder de naam, hun eerste prijzen. Zijn mode overtuigde haute couture met zijn verfijnde eenvoud versierd met kostbare materialen en accessoires. Het waren kostbare, vloeiende stoffen. Vaak avondjurken en trouwjurken.

Tot zijn klanten behoren Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor, kroonprinses Maxima van Nederland en prinses Madeleine van Zweden, maar in de loop van zijn nog steeds succesvolle jaren heeft hij niet alleen Valentino mode ontwikkeld. Zijn betoverende geurcreaties hebben ook hun plaats verdiend op de troon van de grote parfums. Het aanbod is even rijk als prachtig, want elke geurcompositie is net zo individueel als de dame die het flatteert of de heer die er zijn persoonlijkheid mee onderstreept. Deze verscheidenheid aan creativiteit maakt het ook mogelijk om Valentino parfum te kopen tegen lage prijzen, zodat het ook online kan worden gekocht tegen lage prijzen: Acqua Floreale, Valentino Donna, Valentina en Valentina Assoluto. De betoverende mannengeur van Uomo Valentino is de luxe Uomo lijn.

Valentino vrouwengeuren

De opwindende geurcreaties bekoren door hun hoogste elegantie, die wordt Valentino bereikt door natuurlijke arrangementen, die altijd iets bijzonders en nobels bevatten. In het ene parfum is het de witte truffel, in een ander tuberoos of cederhout zijn ze allemaal elegant en sensueel. Vooral Valentinaparfum Valentino voor vrouwen is erg populair bij vrouwen. Hier is het ook de prachtige fles met zijn grote bloem aan de voorkant die dit parfum zo beroemd heeft gemaakt. Maar Valentina is niet de enige die vrouwen Valentino parfum laat kopen. Deze composities werden aangevuld met de parfumcreatie Donna, die het vrouwenhart al sneller doet kloppen.

Valentijn

Valentinaparfum Valentino is een van de meest sensuele en verleidelijke parfums ter wereld sinds de creatie ervan. Valentina is altijd al een geur geweest voor de jonge en jonge hartvrouw. Het Valentino parfum voor dames voor het koele stadsleven en voor de vrouw die elke situatie aankan. De geur van dit parfum is bloemig. De topnoot is zomers fris met bergamot en witte truffel, de basisnoot is nuchter met cederhout en amber, de hartnoot verrast met jasmijn, oranjebloesem en tuberoos, een parfum dat je zonder zorgen online kunt kopen.

Valentina Assoluto

Deze Valentino geur heeft een perzik topnoot, een basisnoot van cederhout, eikenmos en patchoeli, een oranjebloesem vervangen door jasmijn in het hart, waardoor het meer bloemig en sensueel is dan de originele Valentina geur, een geur voor de belangrijkste dagen van het leven en onvergetelijke avonden.

aqua floreale

Dit extreem bloemige vrouwenparfum staat voor weelde, vrouwelijkheid en sensualiteit. Acqua Floreale, opgericht in 2013, is al een van de meest gewilde bloemengeuren die klanten kopen bij Valentino Parfum, een vrouwelijke geur met een frisse, fruitige topnoot van oranjebloesem en bergamot. Tuberose, jasmijn, mimosa en neroli ontmoeten elkaar in de hartnoot. Een sterke basis van amber en patchouli, gedragen gedurende de dag. Natuurlijk kunt u deze damesparfum Valentino ook online kopen.

Donna

Donna is als levend Rome. Het is karakter in een onvergetelijke sfeer. Net als de eeuwige stad, combineert Donna talrijke facetten en tegenstrijdigheden in een arrangement van boeiende charme. Deze combinatie van geuren is even klassiek als veelzijdig. Zij is het symbool van de moderne vrouw: constant en vastberaden, gevoelig, gevoelig, gevoelig maar ook altijd onvoorspelbaar. De topnoot van Donna is een bloemige, frisse combinatie van roos en bergamot, de hartnoot iris en de basisnoot van vanille, patchoeli en leer geven de bloemige frisheid zijn vrouwelijke elegantie.

Valentino Flacons - nobel en iconisch

Pas onlangs werd de Valentinafles, nu een icoontje, opnieuw gelanceerd. Het klassieke ontwerp was versierd met drie kleine bloemen. Nu is het een enkele grote bloem, versierd aan de voorkant van de fles en geeft het een duidelijkere indicatie van de bloemeninhoud. De fles zelf verschijnt in een ronde vorm. Met zijn grote driedimensionale bloem belichaamt het de sensuele verfijning van niet alleen de geur, maar ook van alle vrouwen die dit Valentino parfum online kopen of rechtstreeks bij de parfumerie kopen. Het geribbelde glas vertoont echter een uiterst haptische aanwezigheid. De archetypische vorm van de fles symboliseert de vrouwen die dit Valentino parfum kopen. Een symbiose van vastberadenheid en gevoeligheid die het karakter van de vrouw die dit Valentino parfum draagt, accentueert. De flessen tonen Valentino Garavanis' diepe verbondenheid met kunst. In 1990 richtte hij in Rome de "AccademiaValentino " op, een zeer persoonlijk eerbetoon aan de Italiaanse kunst.

Vrouwenparfums voor vrouwen die niemand kan weerstaan

In 1959 begon Valentino Garavani met zijn iconische mode de perfecte elegantie van de vrouw te definiëren. Het merk veroverde Valentino al snel de harten van filmsterren, high society en alle vrouwen die zich wilden onderscheiden van de massa en van het leven wilden genieten. Sinds 2008 volgt het creatieve ontwerpersduo Maria Grazia Chiuri en Pier Paolo de traditie van uitmuntend vakmanschap en vermengt dit met een moderne en koele toets voor de hedendaagse vrouw. Deze frisse vrouwelijkheid wordt onderstreept door de geurenValentino . Een geur die, in een mix van Italiaanse glamour en Parijse chic, joie de vivre evenzeer accentueert als een frisse en natuurlijke sensualiteit. Valentino Parfums worden gekocht door vrouwen die niet in een categorie kunnen worden ondergebracht en waar bijna niemand aan kan ontsnappen.

Valentino mannengeur

Valentino Uomo, de gentleman's geur van Valentino , leidt naar prachtige plekken. Naar de stad van de zeven heuvels en het Île-de-France. Maar of het nu Rome of Parijs is, er zijn altijd plaatsen waar elegantie onbewust gebeurt en de levensstijl geen planning vereist. Deze onbewuste elegantie maakt de Valentino man authentiek. Zijn subtiel rebels karakter gaat gepaard met waardigheid en houding. Een man die Valentino parfum koopt is even opgetogen als voorzichtig. Elke affectatie en elke pose zijn hem vreemd. Hij draagt een pak en stropdas net zo natuurlijk als andere mannen een jeans en een T-shirt dragen. De Valentino man is de Gregory Peck onder de gemiddelde acteurs, de Brian Ferry onder de hobbymuzikanten. Maar het sympathieke is: de man die de voorkeur geeft aan Uomo is zich daar niet eens van bewust. Zijn stijl is het samenspel van contrasten.

Het geheim van Uomo

Dit samenspel van contrasten is ook het geheim van de Valentino mannengeur Uomo. Dit Valentino parfum is omgeven door een lichte elegantie van sprankelende bergamot en een vleugje verrassende specerijen. De topnoot van Uomo begint met een vleugje mirte, gevolgd door een begin van pittige koffietonen en de glinsterende nuances van Gianduja crème. Sensualiteit wordt afgescheiden door een omhullende, muskusachtige zweem van wit leer en licht gerookt hout. De Uomo serie belichaamt een typisch Italiaanse manier van leven, maar is uiterst kosmopolitisch en ervaren.

De Uomo-fles - kostbaar en massief

Uomo is het Italiaanse woord voor de mens. Mannelijk is ook het uiterlijk van de fles waar je Valentino de geur van de man kunt kopen. Het ontwerp van de fles is uiterst elegant en kostbaar. Een tegelpatroon bestaande uit vele individuele kristallen is hiervoor verantwoordelijk. De merknaam zelf staat op een gouden etiket op de voorkant van de fles, wat erg handig is en stevig in de hand ligt. Uomo is dus een echt mannenparfum in geur en verpakking dat geen compromissen sluit. Mannen die het als vanzelfsprekend beschouwen, zullen deze Valentino mannengeur kopen.

Valentino sprookjesachtige wereld

De wereld van Valentino mode en parfum is een sprookjesachtige wereld. Niet in de laatste plaats omdat zoveel prinsessen en prinsen, maar ook onvergetelijke sterren Valentino mode en Valentino parfum kopen of cadeautjes krijgen. Maar een sprookje Valentino was nooit leven, ook al lijkt het soms zo. Maar in feite zullen vrouwen hem vaak hebben bijgestaan als goede feeën in moeilijke beslissingen. Eerst en vooral natuurlijk zijn moeder Theresa Garavani. Ze had hem nooit de schuld gegeven van het krabbelen over zijn schriften met ontwerpen voor elegante jurken.Valentino Zijn vader was de eigenaar van een elektrotechnische groothandelaar. Zijn moeder had, zoals veel vrouwen uit die tijd, een zwak voor de bekende stomme filmster RudolfoValentino . Dit gaf haar zoon ook zijn voornaam. Maar de voorliefde van zijn moeder voor de glamour van de stille film verspreidde zich ook onder de jongemanValentino .

Na het behalen van haar middelbare schooldiploma is het ook haar moeder die haar zoon in staat stelt om mode-tekenen en Frans te leren in Milaan. Ze moedigde hem ook aan om naar de Chambre Syndicale de la Couture in Parijs te gaan, waar hij de wedstrijd won, zijn eerste baan kreeg bij Dessès en vooral Guy Laroche leerde kennen. Toen hij terugkeerde Valentino naar Italië, financierde zijn vader zijn eigen couture salon aan de Via Condotti in Rome. Daar was het Elizabeth Taylor, van alle mensen, die een van zijn eerste klanten was. Ze was op dat moment bij de opnames van "Cleopatra" in Rome toen ze hoorde over de "onbekende kleermaker". Meer uit nieuwsgierigheid bezocht Valentino ze de winkel en was meteen zo onder de indruk van zijn gevoel voor stijl dat ze een jurk liet maken voor de wereldpremière van "Spartacus".

Rome was toen het Europese Hollywood. Nadat Elizabeth Taylor haar jurk had ontvangen, volgden al snel klanten als Rita Hayworth, Gina Lollobrigida, Alida Valli en Françoise Arnoul, en zelfs Audrey Hepburn Valentino werd hierdoor ontrouw aan haar favoriete kleermaker Givenchy. Maar pas nadat Marella Agnelli, de mooie vrouw aan de zijde van financiële baas Gianni Agnelli, zijn vaste klant werd, volgden andere dames van de internationale jetset, maar nadat zijn moeder de belangrijkste vrouw in het leven Valentino was, Jackie Kennedy, die hij slechts een paar weken na de dood van John F. Kennedy in New York ontmoette. Zij was Valentino de belichaming van wat hij zo mooi vond aan vrouwen. Vrouwelijk, ironisch, moedig, zeer intelligent en uiterst elegant in al haar bewegingen. Jackie Kennedy had diepte en mysterie voor hem en toonde een tijdloos fascinerende vrouwelijkheid. Slechts één ontmoeting was belangrijker en formatiever in Valentino Valentino haar leven. Niet de ontmoeting met een vrouw, maar met Giancarlo Giammetti, zijn zaken- en levenspartner, met wie hij na zoveel jaren nog steeds samenwoont.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Valentino met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Camileat
Valentino

Verzorgende doucheschuim met een heerlijk, verleidelijke geur die tot dromen uitnodigt. Een muss voor alle sensuele vrouwen die persoonlijkheid willen onderstrepen.

Commentaar van Misaid
super duo

Deze geschenksets zijn altijd weer iets bijzonders. En de prijs klopt gewoon. De geur draag ik graag naar mijn werk. Samen met de lotion houdt de geur echt heel lang.

Commentaar van Extan1994
zeer mooie herengeur

Alleen de flacon heeft me al overgehaald om deze geur te kopen. Heerlijk mannelijk. Echt anders dan alle andere standaard geuren. En houdt lekker lang.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.