Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Valentino is een legende onder de modeontwerpers. De meester van high-end kleermakerswerk kleedde Jackie Kennedy, ontwierp trouwjurken voor sterren als Anne Hathaway en is al sinds de jaren 1960 een vaste waarde op de rode lopers van de wereld.

Meer info

koop Valentino parfum goedkoop

Meer info +

Valentino - haute couture en kunst

Hij is een van de belangrijkste modeontwerpers ter wereld: Valentino Garavani. Valentino 's mode staat voor extreme elegantie in een uitzonderlijke stijl. Hetzelfde geldt voor de accessoires en Valentino parfums uit het huis van deze Italiaanse mode tsaar. Valentino Garavani werd op 11 mei 1932 geboren in Voghera, een voorstad van Milaan. In een klein stadje dat al de geboorteplaats was van verschillende andere Italiaanse persoonlijkheden, zoals Alfieri en Ernesto Maserati, werd het merk Valentino al snel een attribuut van de rijken en de mooien. Dit was niet alleen te danken aan de verfijnde eenvoud van de mode, de ongeëvenaarde avondjurken en de ongeëvenaarde creativiteit. Het was altijd de manier waarop de mode, accessoires en parfums van Valentino mensen in het middelpunt van de belangstelling plaatsten en hen tot een kunstwerk maakten. Valentino is een eerbetoon aan de kunst. Geen weelderige barok, geen speelse renaissance, maar moderne finesse in rood en zwart. Als vuur en aarde, de opkomende zon boven de zee en een weelderig boeket op een donkere bosgrond. De composities van alle Valentino parfums zijn zo. Maar ondanks alle artistieke creativiteit zijn Valentino parfums voor vrouwen en Valentino geuren voor mannen verkrijgbaar tegen gunstige prijzen.

Creatieve diversiteit

Meteen na het verlaten van de school begon Valentino Garavani intensief met mode te werken. Hij was een van de meest getalenteerde modeontwerpers van de Milanese scholen. In 1949 won hij op 17-jarige leeftijd een beurs van de Paris Haute Couture Union in Parijs. In 1950 begon hij zijn opleiding tot modeontwerper in Frankrijk. Hij werkte vijf jaar bij Jean Dessès en daarna bij Guy Laroche. Bij Jean Desses verwierf hij grote expertise in het ontwerpen van bruidskleding en elegante avondkleding. Hij kon zijn kennis verder verdiepen bij Guy Laroche, die ook voor Desses werkte als zijn assistent.

Uiteindelijk keerde hij terug naar Italië en richtte zijn eigen modehuis op in Rome. Om zich meer op de creatieve kant te kunnen concentreren, maakte hij zijn partner Giancarlo Giametti directeur en het plan werkte. Zijn creaties, die al snel een begrip werden onder de naam Valentino, ontvingen al snel de eerste prijzen. Zijn mode veroverde de haute couture met haar geraffineerde eenvoud, versierd met kostbare materialen en accessoires. Dit waren kostbare, vloeiende stoffen. Vaak avondjurken en trouwjurken.

Tot zijn klanten behoorden Jackie Kennedy en Elizabeth Taylor, kroonprinses Maxima van Nederland en prinses Madeleine van Zweden, maar Valentino ontwikkelde meer dan alleen mode tijdens zijn nog steeds succesvolle jaren. Zijn verleidelijke geurcreaties hebben ook een welverdiende plaats op de troon van de grote parfums verdiend. Het assortiment is even rijk als uitgelezen, want elke geurcompositie is net zo individueel als de dame die erdoor wordt geflatteerd of de heer die het gebruikt om zijn persoonlijkheid te benadrukken. Deze diversiteit aan creativiteit maakt ook gunstige prijzen mogelijk, zodat Valentino parfum ook online te koop is tegen lage prijzen: Acqua Floreale, Valentino Donna, Valentina en Valentina Assoluto. De fascinerende mannengeur van Valentino is de luxe Uomo lijn.

Valentino damesgeuren

De opwindende geurcreaties van Valentino worden gekenmerkt door hun opperste elegantie, die wordt bereikt door natuurlijke arrangementen die altijd iets speciaals en nobels bevatten. In het ene parfum is dat witte truffel, in het andere tuberoos of cederhout, ze zijn allemaal elegant en sensueel. Het Valentino Valentina parfum voor vrouwen is vooral populair bij vrouwen. Het is ook de prachtige flacon met de grote bloem op de voorkant die dit parfum zo beroemd heeft gemaakt. Maar het is niet alleen Valentina waardoor vrouwen Valentino parfum kopen. Bij deze composities is ook de geurcreatie Donna gekomen, die de harten van vrouwen nu al sneller doet kloppen.

Valentina

Het Valentino parfum Valentina is al sinds de creatie een van de meest sensuele en verleidelijke geuren ter wereld. Valentina is altijd een geur geweest voor vrouwen die jong zijn en jong van hart. Het Valentino parfum voor vrouwen voor het coole stadsleven en voor de vrouw die zelfverzekerd elke situatie aankan.De geur van dit parfum is bloemig. De topnoot is fris en zomers met bergamot en witte truffel, de basisnoot is down-to-earth met cederhout en ambergris, terwijl de hartnoot verrast met jasmijn, oranjebloesem en tuberoos - een parfum dat je ook zonder zorgen goedkoop online kunt kopen.

Valentina Assoluto

Perzik werd toegevoegd aan de topnoot van dit Valentino parfum, de basisnoot bestaat uit cederhout, eikenmos en patchoeli, in de hartnoot werd de oranjebloesem ingeruild voor jasmijn, waardoor het bloemiger en sensueler is dan de originele Valentina geur, een geur voor de belangrijkste dagen van het leven en voor onvergetelijke avonden.

Acqua Floreale

Dit extreem bloemige Valentino damesparfum staat voor weelde, vrouwelijkheid en sensualiteit. Acqua Floreale werd pas in 2013 gecreëerd en is nu al een van de meest gewilde bloemengeuren die klanten vóór Valentino Parfum kopen. De topnoot van dit damesparfum betovert met een fruitige, frisse noot van oranjebloesem en bergamot. Tuberoos, jasmijn, mimosa en neroli ontmoeten elkaar in de hartnoot. Een sterke basisnoot van amber en patchoeli begeleidt je de hele dag en natuurlijk kun je dit Valentino parfum voor vrouwen ook online kopen.

Donna

Donna is als het levende Rome. Het is karakter in een onvergetelijke sfeer. Net als de eeuwige stad mengt Donna Donna talloze facetten en tegenstellingen in een arrangement van fascinerende charme. Deze geurcombinatie is even klassiek als veelzijdig. Ze is het symbool van de moderne vrouw: constant en vastberaden, maar toch gevoelig, empathisch en altijd onvoorspelbaar. Dit Valentino damesparfum is voor vrouwen die met beide benen op de grond staan en de wereld altijd met al hun zintuigen observeren.Donna's topnoot is een frisse bloemencombinatie van roos en bergamot, de hartnoot is iris en de basisnoot van vanille, patchoeli en leer geeft vrouwelijke elegantie aan de bloemige frisheid.

Valentino flacons - stijlvol en iconisch

Valentina's inmiddels iconische flacon onderging pas onlangs een relaunch. Het klassieke ontwerp had nog drie kleine bloemen. Nu staat er één grote bloem op de voorkant van de flacon, wat een duidelijkere indicatie geeft van de bloemige inhoud. De fles zelf heeft een ronde vorm. Met zijn grote driedimensionale bloesem belichaamt het niet alleen de sensuele verfijning van het parfum, maar ook van alle vrouwen die dit Valentino parfum online of direct in de parfumerie kopen. Het geribbelde glas heeft echter een extreem tactiele aanwezigheid. De archetypische vorm van de flacon symboliseert de vrouwen die dit Valentino damesparfum kopen. Een symbiose van vastberadenheid en gevoeligheid die het karakter benadrukt van de vrouw die dit Valentino parfum draagt, de flacons onthullen Valentino Garavani's diepe verbondenheid met kunst. In 1990 richtte hij in Rome de "Accademia Valentino " op, een zeer persoonlijk eerbetoon aan de Italiaanse kunst.

Vrouwenparfums die niemand kan weerstaan

In 1959 begon Valentino Garavani de perfecte elegantie van vrouwen te definiëren met zijn iconische mode. Het merk Valentino veroverde al snel de harten van filmsterren, high society en alle vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa en willen genieten van het leven. Sinds 2008 volgt het creatieve ontwerpersduo Maria Grazia Chiuri en Pier Paolo de traditie van uitmuntend vakmanschap en mengt het met een moderne en coole touch voor de vrouwen van vandaag. Deze frisse vrouwelijkheid wordt benadrukt met de Valentino s geuren. Een geur die de nadruk legt op levensvreugde en een frisse en natuurlijke sensualiteit in een mix van Italiaanse glamour en Parijse chic. Valentino parfums worden gekocht door vrouwen die niet in een hokje te plaatsen zijn en er nauwelijks aan kunnen ontsnappen.

Valentino herengeur

Valentino Uomo, de mannengeur van Valentino, neemt je mee naar exquise plaatsen. Naar de stad van de zeven heuvels en naar Île-de-France. Maar of het nu Rome of Parijs is, dit zijn altijd plaatsen waar elegantie onbewust gebeurt en de levensstijl geen planning vereist. Deze onbewuste elegantie maakt de Valentino man authentiek. Zijn subtiel rebelse aard wordt benadrukt door zijn waardigheid en houding. Een man die Valentino parfum koopt is zowel opgewekt als nuchter. Aanstellerij of poseren is hem vreemd. Hij draagt een pak en stropdas net zo natuurlijk als andere mannen een spijkerbroek en T-shirt dragen. De Valentino man is de Gregory Peck van de doorsnee acteurs, de Brian Ferry van de amateurmuzikanten. Maar het mooie is dat de man die de voorkeur geeft aan Uomo zich dat niet eens realiseert. Zijn stijl is het samenspel van contrasten.

Het geheim van Uomo

Dit samenspel van contrasten is ook het geheim van de Valentino mannengeur Uomo. Deze Valentino geur is omgeven door de lichte elegantie van sprankelende bergamot en een vleugje verrassende specerijen. De topnoot van Uomo begint met een vleugje mirte, gevolgd door een opening van pittige koffienoten en de glanzende nuances van gianduja room, terwijl sensualiteit wordt uitgedragen door een omhullende, muskusachtige hint van wit leer en licht gerookt hout.De Uomo reeks belichaamt een typisch Italiaanse manier van leven, maar lijkt tegelijkertijd onmiskenbaar kosmopolitisch en ervaren.

De Uomo-fles - kostbaar en solide

Uomo is het Italiaanse woord voor man. Het uiterlijk van de flacon waarin je de Valentino herengeur kunt kopen is ook mannelijk. Het ontwerp van de flacon is uiterst elegant en kostbaar. Dit komt door een tegelpatroon dat lijkt te zijn opgebouwd uit vele afzonderlijke kristallen. De merknaam zelf staat op een gouden plaatje dat aan de voorkant van de flacon is bevestigd, die heel gemakkelijk vast te pakken is en stevig in de hand ligt. Uomo is dus een echt mannenparfum qua geur en verpakking dat geen compromissen sluit, en mannen die dit vanzelfsprekend vinden zullen dit Valentino mannenparfum kopen.

De sprookjeswereld van Valentino

De wereld van Valentino mode en geuren is een sprookjeswereld. Niet in de laatste plaats omdat zoveel prinsessen en prinsen en onvergetelijke sterren Valentino mode en Valentino parfum kopen of cadeau krijgen. Maar het leven van Valentino was nooit een sprookje, ook al lijkt het er soms wel op. Sterker nog, vrouwen zullen vaak als feeënmoeders hebben gefungeerd om hem te helpen bij het nemen van moeilijke beslissingen. Eerst en vooral natuurlijk zijn moeder Theresa Garavani. Ze heeft hem nooit berispt als hij zijn schriften volkrabbelde met ontwerpen voor elegante jurken. Valentino 's ouders waren rijk. Zijn vader was de eigenaar van een elektrotechnische groothandel. Zoals veel vrouwen in die tijd had zijn moeder een zwak voor de beroemde stomme-filmster Rudolfo Valentino. Dit gaf haar zoon ook zijn voornaam. Maar zijn moeders voorliefde voor de glamour van stomme films werd ook doorgegeven aan de jonge Valentino.

Na het verlaten van de school was het ook zijn moeder die haar zoon in staat stelde om modeontwerp en Frans te leren in Milaan. Ze moedigde hem ook aan om naar de Chambre Syndicale de la Couture in Parijs te gaan, waar hij de wedstrijd won, zijn eerste baan kreeg bij Dessès en vooral Guy Laroche ontmoette. Toen Valentino terugkeerde naar Italië, financierde zijn vader zijn eigen couturesalon in de Via Condotti in Rome. Uitgerekend Elizabeth Taylor was daar een van zijn eerste klanten. Ze was op dat moment in Rome om "Cleopatra" te filmen toen ze hoorde over de "onbekende kleine kleermaker". Meer uit nieuwsgierigheid bezocht ze Valentino's winkel en was zo onder de indruk van zijn gevoel voor stijl dat ze een jurk bestelde voor de wereldpremière van "Spartacus".

Rome was het Europese Hollywood van die tijd. Nadat Elizabeth Taylor haar jurk had ontvangen, volgden klanten als Rita Hayworth, Gina Lollobrigida, Alida Valli en Françoise Arnoul snel en zelfs Audrey Hepburn was haar favoriete Givenchy kleermaker ontrouw vanwege Valentino. Maar het was pas nadat Marella Agnelli, de mooie vrouw aan de zijde van Gianni Agnelli, het hoofd van Fiat, zijn vaste klant werd dat andere dames van de internationale jetset zijn voorbeeld volgden, maar na zijn moeder was de belangrijkste vrouw in Valentinos leven Jackie Kennedy, die hij in New York ontmoette slechts een paar weken na de dood van John F. Kennedy. Voor Valentino was zij de belichaming van wat hij in vrouwen aanbad. Vrouwelijk, ironisch, moedig, zeer intelligent en uiterst elegant in al haar bewegingen. Jackie Kennedy had voor hem diepte en mysterie en toonde een tijdloos fascinerende vrouwelijkheid. Zij was de inspiratie voor Valentinos geurcomposities. Maar één ontmoeting was nog belangrijker en vormgevender in Valentinos leven. Niet de ontmoeting met een vrouw, maar met Giancarlo Giammetti, zijn zaken- en levenspartner, met wie hij na zoveel jaren nog steeds samenwoont.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Valentino met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thicks
Valentina-geur

enthousiast, betoverend, inspirerend is deze geur voor mij. Een must-have voor iedereen die houdt van iets bijzonders. Een geur die bij iedereen past die houdt van uniciteit.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten