Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een bezoek aan een Bad Taste-feestje bracht Sophie Trelles-Tvede op het idee voor Invisibobble. De stijlvolle elastieken in spiraalvorm zijn bijzonder zacht voor het haar, fixeren het kapsel maar laten geen afdruk achter en kunnen zonder trekken worden verwijderd.

Meer info

Koop Invisibobble haarstrik goedkoop

Meer info +

Onzichtbaar - Stijlvolle haar rubbers voor perfecte kapsels

Wie heeft het over haarrubbers? Sinds de introductie van de Invisibobble door een Münchense fabrikant zijn de onopvallende gebruiksvoorwerpen een echte hype geworden. De spiraalvormige, zeer elastische haarband Invisibobble heeft de Duitse markt onweerstaanbaar veroverd en wordt al geruime tijd internationaal verkocht. De eerste voorbeelden van de nuttige stylingproducten waren transparant en onzichtbaar in het kapsel. Daarom werden ze Invisibobble genoemd. Het assortiment is opvallend kleurrijk en biedt de juiste haarband voor alle konijntjes en paardenstaarten.

De grappige accessoires kunnen eenvoudig in het haar worden gestoken en houden het kapsel betrouwbaar. Ze zien er niet alleen modern en trendy uit, ze beschermen ook met zachte druk. Invisibobble Hair Rubber wordt op veel plaatsen online aangeboden op het internet. Het is ook soms de moeite waard om Invisibobble Hair Rubber online te kopen: Hier kunt u vaak een koopje vinden.

Voor elke gelegenheid de juiste spoel

De Invisibobble haarband is verkrijgbaar in acht verschillende versies. Het grootste deel van het assortiment wordt ingenomen door de originele versie van de haarrubbers, wat niet toevallig doet denken aan een telefoonkabel uit de vorige eeuw. De kunststof spiraalrubbers zorgen voor een sterke fixatie en laten geen afdrukken achter op het haar. Een Invisibobble laat de styling van verschillende kapsels toe. Het komt niet vast te zitten in het haar en absorbeert geen water tijdens het baden. Als ze niet nodig zijn, snijden de kleurrijke ringen nog steeds een goed figuur als cultarmband.

Invisibobble Nano is een ideale stylingpartner, vooral elastisch en krachtig. Met deze innovatieve stylingtool kunnen zelfs kleine haartjes veilig gedrapeerd worden.

Invisibobble Hair Rubber in de power versie temt moeiteloos volumineuze haren en faalt niet, zelfs tijdens sportactiviteiten.

Invisibobble Slim zorgen voor een elegante, stijlvolle outfit. De kleuren waarin de haarband wordt aangeboden zijn navenant nobel en glinsterend. Belangstellenden kunnen deze Invisibobble haarband ook via internet tegen lage prijzen kopen.

De Basic versie heeft rechte, afgeplatte haarrubbers zonder spiraaltractie.

Invisibobble Sprunchie is de luxe versie van de haarband. Een glanzend fluwelen lint verbergt een spiraalrubber onzichtbaar binnenin.

Invisibobble Clicky Bun is een bijna perfect hulpmiddel voor het stylen van een broodje, terwijl de multiband houdt open haar als een haarband.

Van oude telefoonkabel tot cult-artikel

De uitvinder van de haarband is de student Sophie Trelles-Tvede. Uitgenodigd voor een bad knop partij, de München inheems gekleed in een batik blouse en fakkelbroek. Wat ontbrak was een bijpassend haaraccessoire. Bij gebrek aan andere gebruiksvoorwerpen, pakte ze een oude telefoon om haar haar vast te zetten. Toen ze na de feestavond haar haren losmaakte, was Sophie Trelles-Tvede stomverbaasd. De kabel had het haar perfect vastgehouden en geen afdruk achtergelaten.

Het idee van een Invisibobble haarband was geboren. De internationale lancering van de Invisibobble vond plaats in 2013. De vraag naar dit kleine spiraalwonder was overweldigend. Ondertussen worden de gepatenteerde kleurrijke stylingaccessoires wereldwijd in 60 landen verkocht. Een klein wonder in de mode-industrie, dat zijn oorsprong vindt in München.

Op veel plaatsen wordt de Invisibobble Hair Rubber in meerdere verpakkingen aangeboden. Snel, betrouwbaar en zacht kan het haar worden gestyled met de vrolijke spiraalring. Het indrukwekkende kleurengamma waarin de Invisibobble haarband wordt aangeboden, biedt voor elke smaak en elke outfit de juiste variant. Of het nu gaat om regenboog, roze, blauw, zwart, groen, brons of chroom - er is nauwelijks een kleurvariant die Invisibobble niet klaar heeft. De kleurrijke plastic bakstenen zijn al lang cultus en sieren niet alleen de hoofden van moderne, zelfbewuste dames. Ook als harnassen verspreiden ze drive en joie de vivre.

Veel goede redenen om de trend aan te nemen en een Invisibobble haarband te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.