Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De ietwat mysterieuze stichter van Alyssa Ashley is vermoedelijk ook een schilder. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de creaties van het merk vaak op kunstwerken lijken. Muskus, waarschijnlijk het beroemdste parfum van het Amerikaanse bedrijf, verscheen in de jaren zestig. Overigens dankt het zijn naam Alyssa Ashley aan de dochter van de oprichter.

Meer info

Koop Alyssa Ashley Parfum goedkoop

Meer info +

Alyssa Ashley Geuren: Individueel, verfijnd en extravagant

Verbeelding ontmoet creativiteit en creëert heerlijke geuren. Het Alyssa Ashley label presenteert bekende parfums met unieke ingrediënten die lang in uw neus en geheugen zullen blijven. Net als de naam stralen de parfums een vleugje exotisme uit, gecombineerd met extravagantie en exclusiviteit. Als u op zoek bent naar een parfum, zult u zeker iets willen weten over Alyssa Ashley parfums en het merk. Als u de voorkeur geeft aan buitengewone parfums die uw zintuigen langdurig een beetje betoveren, vindt u speciale geurcomposities in een Alyssa Ashley parfum die een blijvend effect hebben en uw zintuigen betoveren.

Fris, jong en heerlijk uniek

Het merk Alyssa Ashley ontstond in de zogenaamde wilde jaren zestig. Met Alyssa Ashley Parfum wilde de oprichter een parfum creëren dat zich duidelijk onderscheidde van de trend van dat moment en de jongere generatie bewust aansprak. In de wereld van kunst, mode en geuren stonden de jaren zestig voor vrije geesten en een nieuwe levenshouding ver van verdriet. Alyssa Ashley vangt deze levenshouding met zijn geurcomposities en gebruikt de modernste standaarden in de parfumproductie. Vandaag de dag is het label een van de leidende merken voor persoonlijke verzorgingsproducten, parfums en mode. Een Alyssa Ashley geur voor vrouwen combineert exotische met fruitige en kruidige noten. Elke compositie heeft zijn eigen charme met een hoge herkenningswaarde. De geuren doorbreken de ketenen van de tijd, zorgen voor een beetje pauze van het dagelijks leven en hebben een exclusieve charme.

De bekendste reeksen bestrijken al een breed spectrum

Het Alyssa Ashley Vanille assortiment kenmerkt zich door een verfijnde maar luxueuze vanille. De zomerse delicate nuances van vanille ontvouwen zich onmiddellijk en laten een fris accent na. De vrouwengeur inspireert nog steeds de zintuigen en is een klassieker. U kunt het Alyssa Ashley parfum online kopen en andere verzorgingsproducten uit de aantrekkelijke serie vinden. Een Alyssa Ashley parfum straalt altijd een vleugje extravagantie uit.

De geur Cocovanilla doet zijn naam eer aan. Kokosmelk, karamel, verleidelijke vanillebloesems en exotisch fruit zorgen voor een spannende geur. Het lijkt bijna alsof Cocovanilla de zee, de zon en de zomer vangt. Het parfum houdt zich bijna vast aan het lichaam, prikkelt de zintuigen en zorgt ervoor dat je de magische aantrekkingskracht van de parfumsamenstelling voelt.

Het parfum van Alyssa Ashley voor vrouwen met de extravagante naam Essence De Patchouli kenmerkt zich door bloemige en houtachtige elementen die zeer vrouwelijk zijn. De harmonieuze combinatie van de elementen geeft het parfum een onmiskenbaar aroma. Essence De Patchouli staat voor veranderlijkheid. Ten eerste, essences van geranium en roos raakte de reukzenuwen. Gevolgd door een lichte vleug iriswortel en een sterke patchoeli-ondertoon creëert het parfum een expressieve en sensuele uitstraling. Deze allrounder kan voor alles gebruikt worden. Als u de geur wilt bezitten, kunt u het Alyssa Ashley parfum online kopen.

White Musk is een sensuele vrouwengeur die vrouwelijkheid op een bloemige en frisse manier benadrukt. Rozen, viooltjes, lelies uit de vallei en jasmijn ontmoeten bergamot, ylang-ylang en paprika. Deze Alyssa Ashley parfum dame combineert alles wat de jonge en zelfbewuste vrouw belichaamt. De bijzondere nuance vergeet de individuele vrouwelijkheid niet.

Deze energieke, frisse en vitaliserende Alyssa Ashley geur voor vrouwen straalt een interessante mix uit van limoen, bergamot, iris, violet en groene thee bladeren. Als je dit parfum van Alyssa Ashley wilt kopen, krijg je een oppepper die sprankelend en verkwikkend is. U vindt dit Alyssa Ashley parfum online goedkoop.

De mannengeuren van Alyssa Ashley leveren dat bijzondere iets op.

De mannengeuren uit het huis van Alyssa Ashley zijn karakteristiek, nobel en combineren tegenstellingen. De aangename volharding van een mannengeur van Alyssa Ashley zorgt ervoor dat het niet snel verdwijnt en het vleugje extravagantie omhult de man de hele dag.

De mannengeur van Alyssa Ashley Oud Pour Lui overtuigt door de elegantie van eenvoud. Licht en licht, de mannengeur doet denken aan exotische dromen van het Oosten. De mannengeur is mannelijk-droom, met de mannelijke noot van een vleugje citroen. Ondanks de exotiek is deze mannengeur van Alyssa Ashley niet opdringerig of zwaar. Oud Pour Lui inspireert door de harmonieuze combinatie van citroen, saffraan en geranium. De basisnoot bestaat uit natuurlijke geuren die boeien met ceder, vetiver, amber, sandelhout en benzoë. Veelzijdig en fijn genuanceerd laat Our Pour Lui tegelijkertijd de tedere en de mannelijke kant zien.

De Oud Men geur heeft de typische Alyssa Ashley geur, maar toont uitzonderlijkheid. 1001 nachten ontmoeten een beetje goddeloosheid. Siam Nebzoe, atlas cederhout en Java vetiver zorgen voor een vleugje luxe dat effectief in de neus blijft hangen. U kunt de buitengewone Alyssa Ashley parfum kopen en onmiddellijk onderdompelen in de zee van zintuigen.

Geuren van Uniseks die alle ketens verbreken

Na verloop van tijd heeft het label uniseks parfums gecreëerd die de klassieke clichés overstijgen en de ketenen van het dagelijks leven doorbreken, naast typisch vrouwelijke en mannelijke geurcomposities van Alyssa Ashley. De Musk geurlijn bevat eau de parfum en eau de toilette, een Extreme spray en een delicate eau de cologne. Het bijzondere van de Musk Collection is dat de geur zich individueel op elke huid ontvouwt. Hierdoor kunnen beide seksen tegelijkertijd het parfum van Alyssa Ashley Unisex dragen. De topnoten violet, roos en jasmijn zijn door muskus verbonden met de hartnoten van hout, mos, muskus, iris en de basisnoten muskus. De geur is exotisch-oriental, combineert sensualiteit met kracht en ontvouwt zijn effect opnieuw bij elke toepassing. De Alyssa Ashley Unisexparfum belichaamt de perfecte eenheid van tegenstellingen en biedt nog steeds individualiteit op de huid. U kunt de Alyssa Ashley parfum goedkoop online.

Passie is altijd de trend

Een Alyssa Ashley parfum is een klassieker die altijd modern is omdat er geen trends zijn. Merk en mode zijn al meer dan dertig jaar aanwezig. Een constante productontwikkeling zorgt ervoor dat een parfum van Alyssa Ashley altijd ingrediënten van hoge kwaliteit biedt aan vrouwen en mannen die nooit uit de mode raken. De oprichter en Amerikaan wilden een nieuwe weg inslaan. Zijn nieuwe passie vond hij in de hoge kunst van het produceren van parfums. Zijn creaties brachten een sensatie teweeg, waren nadrukkelijk erotisch en onconventioneel. De cultgeur Musk verhuisde in 1968 naar de winkels. Het parfum van Alyssa Ashley Unisex wordt vandaag de dag voornamelijk gekocht door vrouwen en geliefd bij mannen. Als u het aantrekkelijke Alyssa Ashley parfum goedkoop wilt kopen, vindt u online een grote selectie.

Alyssa Ashley Geuren: Stijl in geur en fles

Het ontwerp van de parfumverpakking was toen een uitdrukking van moderne kunst. Elke fles is puristisch en designgericht. De oprichter van het label wordt beschouwd als mede-oprichter van hedendaagse kunst en de schilder steekt veel energie in zijn passie voor parfum. Het label dankt zijn naam Alyssa Ashley Parfum aan de jongste dochter van de oprichter. Als u op zoek bent naar een goedkoop Alyssa Ashley parfum, vindt u interessante aanbiedingen online. Elk Alyssa Ashley parfum is online verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs, zodat u niet hoeft te kiezen tussen de varianten, maar gewoon kunt genieten van meer geuren.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Alyssa Ashley met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Hingto
Alyssa Ashley Musk deodorant

Ik kende dit merk niet tot ik het bij een vriend zag. Ik heb het ook geprobeerd en sindsdien is het mijn favoriet.

Commentaar van Witroubt
Mijn geur sinds 20 jaar

Ik gebruik deze eau de toilette al meer dan 20 jaar. Hoort bij mij net als mijn armen en benen. Ben al vaak op de geur aangesproken. Niets meer toe te voegen.

Commentaar van Whitted
Alyssa Ashley Essence de Patchouli

Heel bijzondere, stijlvolle en vrouwelijke (elegante) geur. Ik heb hem van min man gekregen (waarschijnlijk omdat hij het een indrukwekkende naam vond ;-). Ben er heel erg tevreden mee!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Alyssa Ashley in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.