Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met de parfums die uitsluitend op basis van synthetische aroma's worden vervaardigd, slaat Aether een nieuwe weg in bij de parfumproductie, die niettemin een logische verdere ontwikkeling van de parfumerie betekent.<br><br>Een parfum van Aether blijft altijd een kunstwerk met een uniek karakter.

Meer info

Koop Aether Parfum goedkoop

Meer info +

Aether Parfum - de schoonheid van het nieuwe

Het nieuwe fascineert met onbekende creaties. Het nieuwe vereist moed en de bereidheid om de eigen horizon te verruimen. Het nieuwe is verslavend door zijn uniciteit. Aether Parfum is een nieuw soort parfum. Eerlijk, onconventioneel en uniek. Aether prikkelt de fantasie en voert je mee naar onbekende geuren die hun weerga niet kennen. Centraal in de wereld van Aether Parfum staan moleculen, synthetische geurmoleculen. Aether doet bewust zonder natuurlijke grondstoffen. Dit zijn bekende, geurcombinaties van natuurlijke en synthetische stoffen die de parfumwereld bepalen. Het is bijna onmogelijk om een nieuwe, onmiskenbare geur te creëren die niet lijkt op een bekend parfum. Daarom vertrouwt Aether Parfum op de combinatie van zuiver synthetische geuren, die tot nu toe uniek is. Het resultaat is verrassend en magisch tegelijk. Voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws is Aether Parfum gunstig. Aether hult de drager in een mystiek aura dat, gepaard met humor, het leven licht opvat en een uiting is van een grote levensvreugde. Wie waarde hecht aan uniciteit moet online Aether parfum kopen.

Een moedige stap en een consequente ontwikkeling

Het verhaal van Aether Parfum begint in 2015, wanneer Nicolas Chabot Aether opricht als dochteronderneming van Le Galion. Le Galion staat sinds 1903 voor luxueuze nicheparfums. Chabot ontwaakt Le Galion uit een sluimer en richt zich op de beste, natuurlijke grondstoffen. Maar samen met de parfumeurs Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel waagt Chabot een nieuwe stap, praktisch de tegenpool van de parfums van Le Galion.

Op Aether gebruikt hij de beste synthetische ingrediënten om parfum naar een nieuw niveau te tillen. Dit is een moedige stap, aangezien synthetische stoffen vaak als minderwaardig worden beschouwd. In feite zitten in bijna alle parfums synthetische stoffen. Alleen al om redenen van dierenwelzijn zijn dierengeuren zoals civet of muskus tegenwoordig alleen nog verkrijgbaar als synthetische aroma's. Ten tweede zijn bepaalde grondstoffen zo duur dat het gebruik ervan niet rendabel is. Parfums op basis van zuiver synthetische stoffen zijn niet nieuw, de combinatie van verschillende synthetische stoffen wel, en tegelijkertijd is dit de consequente voortzetting van de geschiedenis van het parfum.

Het effect van zuiver synthetische combinaties is verbazingwekkend: eerst verrast de onbekende noot de neus, maar onmiddellijk verleidt de geur de zintuigen en ontvouwt het subtiele effect op de ziel.

Populaire parfums van Aether in de online shop zijn:

- Rose Alcane

- Hypaer

- Citrus Ester

- Methaldon

Rose Alcane bestaat uit een geurmolecule genaamd rozenoxide. De richting van de geur is duidelijk, maar dit is geen gewone rozengeur. Aanvankelijk is er een rozengeur met groene noten die van rozenblaadjes zouden kunnen komen. Hints van fruit, zoals grapefruit of rabarber, worden erdoor gemengd en zorgen voor licht wrange en fruitige akkoorden. Dan verschijnen metalen geuren, alsof de roos verandert in een kunstwerk van metaal. De geur van de roos blijft, maar de transformatie tot iets nieuws verrast en daagt uit. Dit is geen verwende rozengeur voor liefhebbers, dit is de geur van een roos die haar ontembare schoonheid op een harde en koele manier presenteert. Dit parfum van Aether toont duidelijk de ambitie van het bedrijf. Aether Parfum brengt het vertrouwde op onbekend terrein vol moed en gevoel voor avontuur.

Hypaer is een synthetische houtachtige geur. Cashmeran, Tripal, Kephalis, Ambrettolide en Musk T brengen aanvankelijk geweldige groene noten in combinatie met een muskusachtige geur. Warm en raadselachtig, de geur van cashmeran, licht houtachtig, licht zoet, vangt de sterke opening. De geur is duidelijk synthetisch, maar toch aangenaam elegant en evenwichtig. Hypaer voert je mee naar een vochtig bos waar de frisse bladeren van de bomen de lucht afkoelen, het hout spreekt van kracht en dieren hun geur achterlaten. U kunt dit parfum goedkoop kopen in de online winkel op Aether.

Citrus Ester van Aether is een frisse citrusgeur gemaakt van methyl pamplemousse, firascone en rhubafuran. Deze geur omhult de drager met een etherische sluier van lichtheid. Frisse, citrusachtige noten flirten met de fruitige akkoorden van grapefruit. De laatste stuurt zijn lichte bitterheid in de flirt om de geur wat te aarden. Er komt een rabarbernoot bij, die groene, licht scherpe geurmoleculen geeft, maar de geur van rozen trekt de geur weer naar duizelingwekkende hoogten. Deze jonge, frisse geur is heerlijk evenwichtig en houdt het midden tussen hemel en aarde met een lichtheid die verbluffend is. Citrus Ester is een perfecte zomergeur, maar geeft ook in alle andere seizoenen een lichte, vrolijke uitstraling.

Methaldone bestaat uit de geurmoleculen Belambra, Ambermax, Silvanone, Boisiris en Rosyrane. De geur is rokerig-synthetisch. Een combinatie van de geur van metaal en hout toont de avant-gardistische houding van Aether Parfum. In het begin komt een droge, rokerige geur naar voren, die doet denken aan wierook en leer. Onmiddellijk daarna ontvouwen zich harsachtige, metaalachtige geuren. In combinatie ruiken de geurmoleculen naar heet metaal, licht verbrand. Even later nemen houtachtige noten het over, een lichte bloemengeur countert het synthetische begin met duidelijke natuurlijke nuances. Een geur die je meevoert naar de uitgestrektheid van de ruimte en alleen in de herinnering de aard van de aarde vasthoudt.

Synthetische geurmoleculen op een geheime missie

Aether Parfum laat online zien hoe divers en onconventioneel zuiver synthetische geuren kunnen zijn. Synthetische geurmoleculen zijn niet noodzakelijkerwijs goedkoop. Jarenlang onderzoek vormt de basis voor de productie van fascinerende geurmoleculen, en daarom zijn ze meestal gepatenteerd en exclusief beschikbaar voor één merk. Aether maakt slechts één tot drie geurmoleculen van zijn parfums bekend. Maar de afzonderlijke geuren bestaan uit wel tien componenten. Aether wijst in een richting, maar onthult niet het geheim achter de geur. Dat is de magie rond Aether parfum. Geuren vol etherische schoonheid, waaraan het merk ook zijn naam ontleent. In de Griekse mythologie is de ether de zetel van de goden en van het licht; in Aristoteles is het de ruimte van de sterren waar de ziel woont; in de natuurkunde is het de hypothetische ruimte voor de voortplanting van licht. Dit ongrijpbare mysterie wordt weerspiegeld in de parfums van Aether.

Zowel vrouwen als mannen kunnen Aether parfum dragen. De geur ontwikkelt zich verschillend op elke huid, afhankelijk van de temperatuur en de hormonale gesteldheid van een persoon. De geuren kunnen worden gecombineerd. Afhankelijk van stemming en durf ontstaan nieuwe, geheel eigen parfums. Ook de geuren van Aether Parfum reiken naar andere parfums, combineren ermee en creëren nieuwe sferen in een mengeling van het vertrouwde en het avant-gardistische. Bij Aether Parfum staat niets vast, alles vloeit langs creatieve paden naar een ongewone geur die speels en heerlijk, extravagant en nieuw is. Niets is heilig, behalve het creatieve werk van het individu, dat geen grenzen kent. Als u nieuwe dimensies van geur wilt ontdekken, moet u Aether Parfum kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.