Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met zijn geuren die uitsluitend uit synthetische aroma's bestaan, slaat Aether een nieuwe weg in op het gebied van geurproductie, maar dit is een logische ontwikkeling in de parfumerie.<br><br>Een Aether parfum blijft altijd een kunstwerk met een uniek karakter.

Meer info

Aether parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Aether parfum - de schoonheid van het nieuwe

Het nieuwe fascineert met onbekende creaties. Het nieuwe vraagt om moed en de bereidheid om je horizon te verbreden. Het nieuwe is verslavend vanwege zijn uniciteit. Aether parfum is een nieuw soort parfum. Rechttoe rechtaan, onconventioneel en uniek. Aether inspireert de verbeelding en voert je mee naar onbekende geuren die hun gelijke niet kennen. In het centrum van de Aether parfumwereld staan moleculen, synthetische geurmoleculen. Aether maakt bewust geen gebruik van natuurlijke grondstoffen. Deze zijn bekend; geurcombinaties van natuurlijke en synthetische stoffen domineren de parfumwereld. Het is bijna onmogelijk om een nieuwe, onmiskenbare geur te creëren die niet doet denken aan een bekend parfum. Daarom heeft Aether Parfum gekozen voor een combinatie van puur synthetische geuren, die tot op heden uniek is. Het resultaat is zowel verrassend als magisch. Voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws is Aether Parfum een aanrader. Aether hult de drager in een mystiek aura dat, in combinatie met humor, het leven gemakkelijk maakt en een uiting is van grote levensvreugde. Iedereen die waarde hecht aan uniciteit zou Aether parfum online moeten kopen.

Een gedurfde stap en consistente ontwikkeling

Het verhaal van Aether Parfum begon in 2015, toen Nicolas Chabot Aether oprichtte als dochteronderneming van Le Galion. Le Galion staat al sinds 1903 synoniem voor luxueuze nicheparfums. Chabot ontwaakt Le Galion uit een diepe sluimer en concentreert zich op de beste natuurlijke grondstoffen. Maar samen met parfumeurs Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel zet Chabot een nieuwe stap, bijna de tegenpool van de parfums van Le Galion.

Met Aether gebruikt hij de beste synthetische ingrediënten om parfum naar een nieuw niveau te tillen. Dit is een gewaagde stap, aangezien synthetische stoffen vaak als minderwaardig worden beschouwd. In feite bevatten bijna alle parfums synthetische stoffen. Alleen al om redenen van dierenwelzijn zijn dierlijke geuren, zoals civet of muskus, nu alleen nog verkrijgbaar als synthetische smaakstoffen. Aan de andere kant zijn bepaalde grondstoffen zo duur dat het gebruik ervan niet rendabel is. Parfums gemaakt van puur synthetische stoffen zijn niet nieuw, maar de combinatie van verschillende synthetische stoffen is dat wel, en tegelijkertijd is dit de logische voortzetting van de geschiedenis van parfum.

Het effect van puur synthetische combinaties is verbazingwekkend: eerst verrast de onbekende noot de neus, maar meteen verleidt de geur de zintuigen en ontvouwt het subtiele effect op de ziel.

Populaire parfums van Aether in de online shop zijn

- Roos Alcane

- Hypaer

- Citrus Ester

- Methaldon

Rose Alcane bestaat uit een geurmolecuul genaamd rozenoxide. De richting van de geur is duidelijk, maar dit is geen gewone rozengeur. Aanvankelijk komt een rozengeur naar voren met groene noten die afkomstig zouden kunnen zijn van rozenblaadjes. Hints van een vrucht zoals grapefruit of rabarber worden toegevoegd, waardoor licht wrange en fruitige akkoorden ontstaan. Dan verschijnen er metaalachtige geurnoten, alsof de roos wordt getransformeerd in een kunstwerk van metaal. De geur van de roos blijft, maar de transformatie in iets nieuws verrast en daagt uit. Dit is geen toegeeflijke rozengeur voor liefhebbers, dit is de geur van een roos die haar ontembare schoonheid presenteert, hard en koel. Dit parfum van Aether laat duidelijk de ambities van het bedrijf zien. Aether parfum brengt het vertrouwde op onbekend terrein met moed en gevoel voor avontuur.

Hypaer is een synthetische houtachtige geur. Cashmeran, tripal, cephalis, ambrettolide en musk T produceren aanvankelijk prachtige groene noten in combinatie met een muskusachtige geur. Warm en raadselachtig, de geur van kasjmier, licht houtachtig, licht zoet, vangt de sterke opening. De geur is duidelijk synthetisch, maar toch aangenaam elegant en evenwichtig. Hypaer voert je mee naar een vochtig bos, waar de frisse bladeren van de bomen de lucht afkoelen, het hout spreekt van kracht en dieren hun geur achterlaten. Dit Aether parfum is goedkoop te koop in de online shop.

Citrus Ester van Aether is een frisse, citrusachtige geur gemaakt van methyl pamplemousse, firascone en rhubafuran. Deze geur hult de drager in een etherische sluier van lichtheid. Frisse, citrusachtige noten flirten met de fruitige akkoorden van grapefruit. Deze stuurt zijn lichte bitterheid in de flirt om de geur wat te aarden. Een noot van rabarber komt erbij en geeft groene, licht scherpe geurmoleculen, maar de geur van rozen trekt de geur weer naar duizelingwekkende hoogten. Deze jonge, frisse geur is prachtig in balans en houdt het midden tussen hemel en aarde met een lichtheid die verbluffend is. Citrus Ester is een perfecte zomergeur, maar geeft ook in alle andere seizoenen een lichte, vrolijke uitstraling.

Methaldone bestaat uit de geurmoleculen Belambra, Ambermax, Silvanone, Boisiris en Rosyrane. De geur is rokerig-synthetisch. Een combinatie van de geur van metaal en hout onthult de avant-gardistische houding van Aether Parfum. In het begin komt een droge, rokerige geur naar boven die doet denken aan wierook en leer. Onmiddellijk daarna ontvouwen zich harsachtige, metaalachtige geurnoten. In combinatie ruiken de geurmoleculen naar heet metaal, licht verbrand. Even later nemen houtachtige noten het over en een lichte bloemengeur contrasteert het synthetische begin met heldere, natuurlijke nuances. Een geur die je meevoert naar de uitgestrektheid van de ruimte en alleen de natuur van de aarde in zijn herinnering meedraagt.

Synthetische geurmoleculen op een geheime missie

Aether Parfum laat online zien hoe divers en onconventioneel puur synthetische geuren kunnen zijn. Synthetische geurmoleculen zijn niet per definitie goedkoop. Jarenlang onderzoek vormt de basis voor het produceren van fascinerende geurmoleculen, en daarom zijn ze meestal gepatenteerd en exclusief beschikbaar voor één merk. Aether onthult slechts één tot drie geurmoleculen van haar parfums. De individuele geuren bestaan echter uit wel tien componenten. Aether wijst in één richting, maar onthult niet het geheim achter de geur. Dit is de magie die Aether parfum omringt. Geuren vol etherische schoonheid, waar het merk ook zijn naam aan dankt. In de Griekse mythologie is de ether de zetel van de goden en van het licht, in Aristoteles is het de ruimte van de sterren waar de ziel woont, in de natuurkunde is het de hypothetische ruimte voor de voortplanting van licht. Aether weerspiegelt dit ongrijpbare mysterie in haar parfums.

Zowel vrouwen als mannen kunnen Aether parfum dragen. De geur ontwikkelt zich verschillend op elke huid, afhankelijk van de temperatuur en de hormonale constitutie van een persoon. De geuren kunnen gecombineerd worden. Afhankelijk van stemming en durf worden nieuwe, volledig individuele parfums gecreëerd. Ook de geuren van Aether Parfum reiken naar andere geuren, combineren ermee en creëren nieuwe sferen in een mix van het vertrouwde en het avant-gardistische. Niets ligt vast bij Aether Parfum, alles stroomt langs creatieve paden naar een ongewone geur die speels en heerlijk is, extravagant en nieuw. Niets is heilig behalve het creatieve werk van de mens, waaraan geen grenzen zijn gesteld. Iedereen die nieuwe dimensies van geuren wil ontdekken, zou Aether Parfum moeten kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten