Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds de jaren 1930 staat Dr. Grandel cosmetics voor natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten die de huid van binnenuit laten stralen. Actieve ingrediënten zoals epigran en azuleen voorzien de huid van belangrijke voedingsstoffen.

Meer info

Koop Dr. Grandel Cosmetics goedkoop

Meer info +

Dr. Grandel Cosmetics - gezonde huidverzorging uit Duitsland

Dr. Grandel cosmetica bevat een gevarieerd assortiment voedende serums, rijke crèmes, reinigingslotions en vele andere toepassingen die de huid verfraaien en verzorgen. Dr. Grandel cosmetica zijn afgestemd op verschillende huidtypes en lossen specifieke problemen op. Zo heeft Dr. Grandel Beautygen Renew Eye & Lip Creme een bijzonder gladmakend effect op de gevoelige huid van de lippen en rond de ogen. Dankzij de verschillende texturen kan elke vrouw een verzorgingsproduct vinden dat aan al haar behoeften voldoet. Lichte gels, rijke oliën, snel absorberende crèmes of zachte vloeistoffen vormen hiervoor de basis in verschillende varianten. Iedereen die waarde hecht aan cosmetica die aan de hoogste normen voldoet, zou Dr. Grandel cosmetica moeten kopen. Het in Augsburg gevestigde bedrijf onderzoekt en produceert in Duitsland. Daarbij richt het zich op mens en natuur. Gezonde cosmetica dragen bij tot de natuurlijke schoonheid en helpen deze te behouden en te verfraaien. Een van de speerpunten van Dr. Grandel is anti-verouderingsproducten die optimaal gebruik maken van de kracht van de natuur door middel van de nieuwste wetenschappelijke methoden. Maar Dr. Grandel cosmetica zijn niet alleen goed voor de rijpere huid; er zijn ook waardevolle verzorgingsseries voor de gevoelige, vette en zeer droge huid.

De wegloper uit een lange familietraditie

Een molen in de oude binnenstad van Augsburg ligt aan de oorsprong van de geschiedenis van Dr. Grandel Kosmetik. Deze molen is al meer dan 1000 jaar in bedrijf, zelfs in de jaren 1930 toen Dr. phil. nat. Felix Grandel de historische molen van zijn moeder erfde. Hoewel hij ermee is opgegroeid, is meel niet het middelpunt van de belangstelling van de chemicus, bioloog, landbouwer en onderzoeker. Hij is meer geïnteresseerd in de bijproducten van meel, zoals tarwekiemen en tarwezemelen. Hij legt zich aanvankelijk toe op voeding en richt Keimdiät GmbH op, dat diëtetica op basis van tarwekiemen aanbiedt. Zijn onverzadigbare drang tot onderzoek drijft hem echter verder en hij ontdekt het positieve effect van extracten van tarwekiemen op de huid. In 1957 vindt hij de werkzame stof epigran in tarwekiemen, die vandaag nog steeds wordt gebruikt en in 2011 nog een onderscheiding kreeg. Azulen en caroteen volgden drie jaar later, en de Dr. Grandel cosmetica met deze actieve ingrediënten genieten ook vandaag nog een cultstatus. Intussen leidt de derde generatie het bedrijf. Het hoofdkantoor is nog steeds in Augsburg, hoewel de productiefaciliteiten veel moderner zijn dan toen het bedrijf werd opgericht. Het bedrijf heeft altijd de onderzoeksgeest van zijn stichter behouden, zoals blijkt uit de talrijke onderscheidingen in de cosmeticasector voor populaire en beste producten. De onderneming is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen en bezit dochterondernemingen en talrijke merken. Natuurlijk kunt u nu ook Dr. Grandel cosmetica online kopen: bijvoorbeeld in onze Dr. Grandel online shop.

Dr. Grandel Cosmetics is de focus van het merk

Als u online zoekt naar Dr. Grandel cosmetica, zult u ook voedingssupplementen vinden, maar deze vormen slechts een klein deel van het assortiment. Cosmetica verzorgen en verfraaien het lichaam met goed doordachte formules. Deze omvatten:

Dr. Grandel Cosmetics Hydro Active is een hoogwaardige vochtinbrengende crème voor gezicht en lichaam. Intelligente actieve bestanddelen voorzien de huid van intensief vocht, zodat ze er voller uitziet. Crèmes, maskers en gels verzorgen en ontspannen speciale huidzones, zoals de ogen of de huid die al getekend is door rimpels. De Hyaluron Navulling Nachtcrème vult 's nachts kleine rimpels op. s Ochtends ziet het gezicht er fris, glad en optimaal gehydrateerd uit.

-Een sneeuwalgenextract vormt de kern van het Beautygen huidverzorgingsgamma. Dit extract beschermt de collageenvezels van de huid en stimuleert ze om weer aan te groeien. De huid regenereert zichtbaar, wordt stevig en egaal. Het schoonheidsgen vermindert het aantal en de diepte van rimpels, het vertraagt de huidveroudering. Het extract van sneeuwalgen werkt als een speciale verzorging voor de oog- en lipstreek, in de hals, als gezichts- en lichaamscrème en als verzorgingsconcentraat, ampullen of exquis als parels of capsules. Deze geven het gevoel zichzelf te verwennen met speciale zorg. De glinsterende parels vormen samen een rijke serum-crème, de capsules geven hun waardevolle olie af wanneer ze lichtjes worden gedraaid.

Dr. Grandel Cosmetics Pro Collageen geeft de huid nieuwe elasticiteit en stevigheid. Een actief bestanddelencomplex van aminosilicium stimuleert de collageenproductie en helpt de huid het collageennetwerk te herstructureren. Dagcrème, serum en een oogcrème maken de huid al na vier weken merkbaar elastischer en steviger.

-Phyto Care omvat de klassiekers Azulene, Carotin en een speciale handcrème van Dr. Grandel cosmetics. De formules zijn gebaseerd op een basis van graankiemolie die zeer doeltreffend is en zeer goed wordt verdragen. Azuleen verzacht de huid met de actieve bestanddelen van kamille, Carotine beschermt de huid met vitamine A en E. Ook de gevoelige kinderhuid is blij met deze verzorgende crèmes.

-Elements of Nature is een ECO Control gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Het belangrijkste actieve bestanddeel is Epigran, de essentie van tarwekiemen. De serie voldoet aan de hoogste normen van doeltreffendheid en verdraagzaamheid. Van reinigingsgel, gezichtsolie en fluid tot dag- en nachtcrème, Elements of Nature biedt diverse hulp voor diverse huidproblemen. De anti-stresscrème van Elements of Nature bijvoorbeeld verzorgt de droge en gevoelige huid tot 24 uur lang met azuleen en magnesium.

Voor degenen die gevoelig zijn voor huidonzuiverheden, biedt de Puriface-serie van Dr. Grandel een evenwichtsherstellende verzorging. Zacht schuim reinigt overtollig talg en vuil, de Dermabalance verzorgende crème vermindert ontstekingen in het gezicht, de Sebocontrol light crème heeft een matterend effect gedurende 24 uur. Het reinigingsmasker verheldert de teint en hydrateert de huid.

Duurzaamheid in actie

Dr. Grandel Kosmetik vertrouwt op duurzame grondstoffen, en ook bij de productie, verpakking en verzending staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Toen het bedrijf in 2016 meer ruimte nodig had, besloot het tot een ingrijpende uitbreiding en verbouwing van het gebouw in het stadscentrum van Augsburg. Sinds 1994 wekt Dr. Grandel zelf ongeveer 60% van zijn elektriciteitsbehoefte op. De toenmalige directeur, Dipl. oec. Michael Grandel, zorgt voor de modernisering van het molenrad en de hydro-elektrische centrale. Sindsdien is de turbine herhaaldelijk aangepast aan de nieuwste technologie om de efficiëntie te verhogen. Dit is maar één voorbeeld van hoe diep Dr. Grandel duurzaamheid in het bedrijf integreert. Dr. Grandel Cosmetics streeft niet alleen naar een mooie huid, de huid moet ook gezond zijn. Duurzame producten zijn daarbij het uitgangspunt.

Een gezonde, mooie huid is (geen) droom

Een evenwichtige voeding, geestelijk evenwicht en frisse lucht zijn belangrijke factoren die de conditie van de huid van binnenuit beïnvloeden. Voor de uitwendige verzorging van de huid biedt Dr. Grandel professionele producten die de beste resultaten bieden voor alle huidtypes en huidaandoeningen. Effectieve werkstoffen uit de natuur worden in moderne laboratoria door middel van hoogtechnologische procédés omgevormd tot uiterst doeltreffende cosmetica die betrouwbare resultaten oplevert en zeer goed wordt verdragen. De droge, gevoelige, onzuivere en veeleisende huid vindt met Dr. Grandel cosmetica haar evenwicht terug, wordt zacht, egaal en merkbaar steviger. Dr. Grandel cosmetica zijn bij uitstek geschikt voor de huid die op lange termijn mooi en gezond moet blijven. In onze winkel kunt u Dr. Grandel cosmetica goedkoop kopen!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.