Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds de jaren 1930 staat Dr. Grandel cosmetics voor natuurlijke en duurzame huidverzorgingsproducten die de huid van binnenuit laten stralen. Actieve ingrediënten zoals epigran en azuleen voorzien ze van belangrijke voedingsstoffen.

Meer info

Dr. Grandel cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

Dr. Grandel cosmetica - gezonde huidverzorging uit Duitsland

Dr. Grandel cosmetica bevat een breed scala aan voedende serums, rijke crèmes, reinigingslotions en vele andere toepassingen die de huid verfraaien en verzorgen. Dr. Grandel cosmetica zijn afgestemd op verschillende huidtypes en lossen specifieke problemen op. De Dr. Grandel Beautygen Renew Eye & Lip Cream heeft bijvoorbeeld een bijzonder gladmakend effect op de gevoelige huid van de lippen en rond de ogen. Dankzij de verschillende texturen kan elke vrouw een moisturizer vinden die aan al haar behoeften voldoet. Lichte gels, rijke oliën, snel absorberende crèmes of zachte vloeistoffen vormen hiervoor de basis in verschillende variaties. Iedereen die waarde hecht aan cosmetica die voldoet aan de hoogste normen, zou Dr. Grandel cosmetica moeten kopen. Het bedrijf uit Augsburg onderzoekt en produceert in Duitsland. De focus ligt op mens en natuur. Gezonde cosmetica draagt bij aan natuurlijke schoonheid en helpt deze te behouden en te verbeteren. Dr. Grandel richt zich op antiverouderingsproducten die de nieuwste wetenschappelijke methoden gebruiken om de kracht van de natuur te optimaliseren. De cosmetica van Dr. Grandel is echter niet alleen geschikt voor de rijpere huid, er zijn ook waardevolle verzorgingslijnen verkrijgbaar voor de gevoelige, vette en zeer droge huid.

De uitloper van een lange familietraditie

Een molen in het historische centrum van Augsburg is de oorsprong van de geschiedenis van Dr. Grandel Kosmetik. Deze molen is al meer dan 1000 jaar in bedrijf, ook in de jaren 1930, toen Dr Felix Grandel de historische molen van zijn moeder erfde. Hoewel hij ermee opgroeide, was meel niet het middelpunt van zijn belangstelling voor de chemicus, bioloog, boer en onderzoeker. Hij is meer geïnteresseerd in de bijproducten van bloem, zoals tarwekiemen en tarwezemelen. Aanvankelijk richtte hij zich op voeding en richtte Keimdiät GmbH op, dat dieetproducten op basis van tarwekiemen aanbood. Zijn onverzadigbare dorst naar onderzoek dreef hem echter verder en hij ontdekte het positieve effect van tarwekiemextracten op de huid. In 1957 ontdekte hij het actieve ingrediënt epigran in tarwekiemen, dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt en in 2011 opnieuw werd geëerd. Azuleen en caroteen volgden drie jaar later en de cosmeticaproducten van Dr. Grandel met deze actieve ingrediënten genieten vandaag de dag nog steeds een cultstatus. De derde generatie leidt het bedrijf nu. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Augsburg, hoewel de productiefaciliteiten veel moderner zijn dan toen het bedrijf werd opgericht. Het bedrijf heeft altijd de onderzoeksgeest van de oprichter behouden, zoals blijkt uit de vele onderscheidingen in de cosmeticasector voor populaire en beste producten. Het bedrijf is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen en heeft dochterondernemingen en talloze merken. Natuurlijk kun je Dr. Grandel cosmetica nu ook online kopen: bijvoorbeeld in onze Dr. Grandel online shop.

Dr. Grandel cosmetica zijn de belangrijkste focus van het merk

Wie Dr. Grandel cosmetica online zoekt, vindt ook voedingssupplementen, maar deze vormen slechts een klein deel van het assortiment. Cosmetica verzorgen en verfraaien het lichaam met geavanceerde formules. Deze omvatten:

-De Dr. Grandel Hydro Active cosmetica is een hoogwaardige moisturizer voor het gezicht en lichaam. Intelligente actieve ingrediënten voorzien de huid van intensief vocht, waardoor deze voller lijkt. Crèmes, maskers en gels hydrateren en ontspannen specifieke delen van de huid, zoals de ogen of de huid die al getekend is door rimpels. De Hyaluron Navul Nachtcrème vult 's nachts kleine rimpels op. s Ochtends ziet het gezicht er fris, glad en perfect gehydrateerd uit.

-Een extract van sneeuwalgen staat centraal in de Beautygen verzorgingslijn. Dit extract beschermt de collageenvezels van de huid en stimuleert nieuwe aangroei. De huid wordt zichtbaar geregenereerd en wordt stevig en egaal. Beautygen vermindert het aantal en de diepte van rimpels en vertraagt huidveroudering. Het sneeuwalgenextract is effectief als speciale verzorging voor de ogen en lippen, in de hals, als gezichts- en lichaamscrème en als verzorgingsconcentraat, ampullen of prachtig als parels of capsules. Deze geven je het gevoel dat je jezelf verwent met een speciale huidverzorging. De glinsterende parels vormen samen een rijke serumcrème, terwijl de capsules hun waardevolle olie vrijgeven als ze zachtjes worden gedraaid.

-Dr. Grandel Cosmetics Pro Collagen geeft de huid nieuwe elasticiteit en stevigheid. Een actief ingrediëntencomplex van amino-silicium stimuleert de collageenproductie en helpt de huid het collageennetwerk te herstructureren. Dagcrème, serum en een oogcrème maken de huid al na vier weken merkbaar elastischer en steviger.

-Phyto Care omvat de klassiekers Azuleen, Carotine en een speciale handcrème van Dr. Grandel Kosmetik. De formules zijn gebaseerd op graankiemolie, die zeer effectief is en zeer goed wordt verdragen. Azuleen kalmeert de huid met de actieve ingrediënten van kamille, terwijl carotine de huid beschermt met vitamine A en E. De gevoelige kinderhuid heeft ook baat bij deze verzorgende crèmes.

-Elements of Nature is een ECO Control gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Het belangrijkste actieve ingrediënt is epigran, de essentie van tarwekiemen. Het assortiment voldoet aan de hoogste normen op het gebied van doeltreffendheid en compatibiliteit. Van reinigingsgel, gezichtsolie en -fluïdum tot dag- en nachtcrème, Elements of Nature biedt een breed scala aan hulp voor verschillende huidproblemen. Zo voedt de anti-stress crème van Elements of Nature de droge en gevoelige huid tot 24 uur lang met azuleen en magnesium.

Als je gevoelig bent voor huidonzuiverheden, biedt de Puriface-lijn van Dr. Grandel een balancerende verzorging. Zacht schuim reinigt overtollig talg en vuil, de Dermabalance verzorgingscrème vermindert ontstekingen in het gezicht, de Sebocontrol light crème heeft een matterende werking gedurende 24 uur. Het reinigingsmasker verheldert de teint en hydrateert de huid.

Levende duurzaamheid

Dr. Grandel Cosmetics vertrouwt op duurzame grondstoffen en ook bij de productie, verpakking en verzending staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Toen het bedrijf in 2016 meer ruimte nodig had, besloot het om het gebouw in het centrum van Augsburg fors uit te breiden en te renoveren. Dr. Grandel wekt sinds 1994 ongeveer 60 procent van de benodigde elektriciteit zelf op. De toenmalige directeur, Dipl. oec. Michael Grandel, zorgt voor de modernisering van het molenrad en de waterkrachtcentrale. Sindsdien is de turbine voortdurend geüpgraded naar de nieuwste stand van de techniek om de efficiëntie te verhogen. Dit is slechts één voorbeeld van hoe diep Dr. Grandel duurzaamheid integreert in het bedrijf. Dr. Grandel cosmetica is niet alleen gericht op een mooie huid, de huid moet ook gezond zijn. Duurzame producten vormen hiervoor de basis.

Een gezonde, mooie huid is (geen) droom

Een uitgebalanceerd dieet, mentale balans en frisse lucht zijn belangrijke factoren die de conditie van de huid van binnenuit beïnvloeden. Voor uitwendige huidverzorging biedt Dr. Grandel professionele producten die de beste resultaten leveren voor alle huidtypes en -condities. Effectieve actieve ingrediënten uit de natuur worden in moderne laboratoria met behulp van hightech processen omgezet in zeer effectieve cosmetica die betrouwbare resultaten leveren en zeer goed worden verdragen. De droge, gevoelige, onzuivere en veeleisende huid wordt weer in balans gebracht met Dr. Grandel cosmetica en wordt zacht, egaal en merkbaar steviger. Dr. Grandel cosmetica is ideaal voor de huid die op lange termijn mooi en gezond moet blijven. Je kunt Dr. Grandel cosmetica voordelig kopen in onze winkel!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten