Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

89 138
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elk Bohoboco parfum roept emoties op, drukt de eigen persoonlijkheid uit en vertelt een verhaal dat geen woorden nodig heeft. De Poolse ontwerper Michael Gilbert Lach zit achter de moderne geuren.

Meer info

Bohoboco goedkoop kopen

Meer info +

Bohoboco Parfum - Verbluffende geuren voor een modern, veeleisend publiek

Moderne, verfijnde en buitengewoon heerlijke geuren zijn het kenmerk van Bohoboco Parfum. Het jonge parfumhuis van de Poolse ontwerper Michal Gilbert Lach biedt zijn veeleisende publiek een reeks verleidelijke geuren geïnspireerd door dromen, herinneringen en favoriete geuren van de creatieve geest. Met zijn composities vertelt Lach verhalen, inspireert hij en wekt hij emoties op die diep in de dragers van de geuren sluimeren. Voor de Pool is een parfum altijd meer dan alleen een geur, het is een ervaring, een spirituele ervaring en een manier om zonder woorden met elkaar te communiceren en ervaringen te delen.

De parfums van Bohoboco worden gekenmerkt door klassieke ingrediënten die op nieuwe en verrassende manieren worden geïnterpreteerd. Ze combineren sensuele vanille met pittige peper, zoete karamel met pittige citroen of rokerige hars met bloemige noten.

Een Bohoboco parfum maakt geen onderscheid tussen vrouwen- en mannengeuren. Voor de ontwerper moeten geuren vrij zijn van genderverwachtingen, net als huidskleur, geloof en persoonlijke interesses. Voor Lach is een parfum altijd een uitdrukking van een innerlijke houding en moet dit benadrukken.

Van de Poolse provincies naar het internationale podium - het verhaal van Michal Gilbert Lach

De ontwerper achter Bohoboco Parfum is Michal Gilbert Lach. Opgroeiend in Zywiec in het zuiden van Polen, droomde Lach als kleine jongen al van fijne geuren. Zijn grootste droom toen was om ooit zijn eigen parfum te creëren. Maar in het sombere dagelijkse leven van het kleine stadje neemt niemand de dromen van de jongen serieus. Naast geuren heeft Lach een tweede passie: de uiterlijke schoonheid van mensen. Zo ontwikkelt zich ook zijn professionele carrière: als tiener helpt hij bij het organiseren van een schoonheidswedstrijd, later leert hij het kappersvak en runt bijna tien jaar zijn eigen salon. Hij werkt ook als visagist en stylist om het uiterlijk van zijn klanten te perfectioneren. Maar ondanks al zijn successen is Lach ontevreden.

Kort voor zijn dertigste verjaardag besluit Lach eindelijk modeontwerp te gaan studeren. Hij pakt zijn koffers en verlaat zijn geboortestad Zywiec om in Warschau een nieuwe start te maken. Daar richt hij het modelabel Bohoboco op, dat al snel een internationaal succes wordt. Met hernieuwde moed besluit Lach om eindelijk zijn kinderdroom te verwezenlijken. Hij was het beu om alleen de buitenkant te verfraaien en wilde zich nu concentreren op innerlijke schoonheid. Dit is de geboorte van Bohoboco Parfum.

Lach brengt het eerste Bohoboco parfum op de markt in 2012 en zijn parfummerk wordt al snel een groot succes. Klanten zijn enthousiast over de moderne, verfijnde en verrassend verschillende geuren van de oprichter en al snel wil iedereen een Bohoboco parfum kopen. In de jaren die volgden, breidde Lach zijn bedrijf uit naar veel verschillende landen en bood hij zijn Bohoboco parfums ook online aan. Hierdoor werd het bereik nog groter en het merk steeds populairder. Tot op de dag van vandaag blijft Lach zijn trouwe klanten verrassen en verblijden met nieuwe, spannende geuren.

De spannende wereld van geuren van Bohoboco Parfum

Het grote verhaal van Bohoboco Parfum begint in 2012 met de klassieke geur No.1. De verfijnde, kruidig-zoete geur van nootmuskaat, peper, muskus, vanille en cederhout legt de basis en is een indicatie van wat het huis van Bohoboco nog te bieden heeft.

Vanilla Black Pepper biedt ook een heerlijke fusie van zoetheid en kruidigheid. De kruidige, houtachtige compositie combineert sensuele vanille met pittige zwarte peper, prachtige bloemen en kostbaar hout.

Zeezout karamel daarentegen is een zout-zoete verleiding. Deze buitengewone creatie van zoete gezouten karamel, zure citroen en verleidelijke jasmijn ruikt als een heerlijk dessert en betovert met zijn lichtheid en verfijning.

Coffee White Flowers doet ook denken aan een heerlijke maaltijd. In deze compositie wordt versgemalen koffie gecombineerd met zoete vanille, kruidige rum en delicate witte bloemen. Een opwindende geur die doet denken aan een ontspannen middag aan de koffietafel in de tuin.

Een van de populairste geuren in de Bohoboco parfumcollectie is Eucalyptus Patchouli. Deze fascinerende compositie speelt handig met de contrasterende aroma's van kruidige, frisse eucalyptus, kostbare houtsoorten, rokerige wierook en mysterieuze patchoeli.

Dark Vinyl Musk daarentegen is donker, intens en fascinerend. Sensuele bloemen ontmoeten kruidige wierook, fijn leer, muskus en sandelhout.

De combinatie van oud en roos is een absolute parfumklassieker. Bohoboco Parfum interpreteert deze klassieker in Yellow Rose Incense echter op een zeer moderne en unieke manier. De sensuele, romantische roos wordt zachtjes omhuld door kaneel en kruidnagel voordat het nobele oud, kruidige wierook en witte muskus ontmoet.

Spannende geuren in een eenvoudig ontwerp

Terwijl de geurcomposities worden gekenmerkt door spannende nieuwe interpretaties, maken de flacons van Bohoboco Parfum indruk met hun ingetogen, minimalistische, moderne design. De vierkante flacons van kristalhelder glas lijken bijna onopvallend met hun heldere vormen en strakke design. Het eenvoudige ontwerp zet echter de geur zelf in het middelpunt. Dit komt omdat de kostbare vloeistoffen in de flesjes glinsteren in levendige kleuren, waardoor ze ieders aandacht trekken.

Interessant genoeg zijn de namen van de individuele geuren ook verrassend sober. In plaats van mooie namen geeft Bohoboco de voorkeur aan een zakelijke beschrijving van de composities. In de regel geeft de naam van een parfum gewoon de meest beknopte aroma's weer. Dit laat ruimte voor persoonlijke interpretatie van de geuren en iedereen kan de geur individueel ervaren en er zijn eigen persoonlijke ervaringen en emoties aan koppelen. En natuurlijk zijn deze benamingen niet geheel onpraktisch als je een Bohoboco parfum online wilt kopen. Je kunt immers op het eerste gezicht zien hoe de geur zal ruiken.

Een vleugje luxe voor het dagelijks leven

Als je van de fijnere dingen in de wereld houdt, kun je een vleugje luxe in je dagelijks leven brengen met een exclusief Bohoboco parfum. De exquise geuren, die inspireren met spannende en unieke composities, veranderen het grijze leven van alledag in een kleurrijk spektakel. Ze wekken emoties op, nodigen je uit om te dromen en bieden de mogelijkheid om je innerlijke zelf waar te nemen en te herontdekken. Een Bohoboco parfum kan ook worden gekocht als cadeau voor een geliefde. De uitgebreide collectie biedt een verscheidenheid aan verschillende geuren voor mannen en vrouwen, dus er is zeker het juiste parfum voor iedereen. Een grote selectie Bohoboco parfums is verkrijgbaar in de online shop.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten