Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De in Tunesië geboren ontwerper Azzedine Alaïa had al naam gemaakt in de mode-industrie voordat hij in de jaren tachtig zijn eigen modelabel oprichtte. Pas in 2015 verscheen het eerste parfum voor vrouwen, een geslaagde entree in de parfumindustrie. Net als de mode van het label zijn de geuren volledig gewijd aan vrouwelijkheid in al haar vormen.

Meer info

Azzedine Alaïa Parfum

Meer info +

Fijne geuren uit Tunesië

Extravagantie, elegantie en vrouwelijkheid: nauwelijks een ander merk presenteert deze drie dingen zo veel als het Tunesische modemerk Azzedine Alaïa . Azzedine Alaïa Parfum, dat staat voor pure luxe uit de fles. Vrouwelijkheid, die met slechts één spray kan worden aangetrokken of onderstreept.

Maar dat is bij wijze van spreken slechts het topje van de ijsberg. Omdat het merk Azzedine Alaïa en zijn parfum voor dames veel meer is dan dat. Het merk Azzedine Alaïa is toegewijd aan vrouwen - en niet alleen met hun geuren. Het label heeft lange tijd het doel nagestreefd om de vrouwelijkheid te onderstrepen. En dat doet het bijvoorbeeld met zijn modecollecties.

Maar is dat echt alles wat nodig is om Azzedine Alaïa parfum te kopen? Dat is een van de vragen die we tot op de bodem willen uitzoeken - maar verreweg niet alleen deze. Want om de vraag te beantwoorden of het de moeite waard is om een Azzedine Alaïa parfum te kopen of niet, moet je veel meer weten over het huis dan alleen de prijs van de geuren, en dat Azzedine Alaïa parfum kan online erg goedkoop zijn.

Azzedine Alaïa Parfum voor vrouwen en hun vele facetten

Het merk Azzedine Alaïa is eigenlijk vrij jong op de wereldwijde parfummarkt. Het is echter niet onbekend. Het lijkt meer op het tegenovergestelde. Eerder is Azzedine Alaïa parfum iets waar veel vrouwen over de hele wereld al meer dan een halve eeuw om vragen. Want voordat het huis zijn Azzedine Alaïa parfum uitbracht, was het lange tijd alleen en uitsluitend actief als modemerk.

Maar laten we het één voor één nemen. Het bedrijf werd in de jaren tachtig Azzedine Alaïa opgericht door een Tunesische modeontwerper. Hij was echter al sinds de jaren 50 werkzaam in de mode-industrie. Vanaf het allereerste begin lag de nadruk op vrouwelijkheid en de vele facetten daarvan. Het bedrijf is gevestigd in Parijs. Geen enkele vrouw is zoals de andere. Vrouwen kunnen niet anders zijn, en dat gaat niet alleen over hun lichaamsbouw. De vrouwen in deze wereld verschillen ook enorm van elkaar in smaak. In navolging van deze wijsheid als bedrijfsfilosofie vierde het bedrijf Azzedine Alaïa al snel zijn succes.

Maar ondanks de steeds terugkerende vraag van vrouwelijke kopers duurde het bijna een halve eeuw voordat er een parfum voor vrouwen Azzedine Alaïa op de markt kwam. Dit Azzedine Alaïa parfum kan ook online goedkoop worden gekocht.

Het huis Azzedine Alaïa en zijn geuren

De enthousiaste liefhebbers van het huis moeten daarom een tijdje wachten tot hun eisen aan een geur die een afspiegeling is van alles wat de mode van het huis uitmaakt. Pas in 2015 lanceerde Azzedine Alaïa het merk een parfum op de markt, dat ook de naam van het huis draagt: Azzedine Alaïa . Deze geur voor vrouwen is, hoe kan het ook anders, gericht op vrouwen en heeft een nogal houtachtige, frisse en intense Sillage zijn eigen geur.

De Blanche-varianten volgden - en slechts enkele maanden na het parfumdebuut, in 2016, was het een groot succes. Sindsdien is dit Azzedine Alaïa parfum ook online verkrijgbaar. Tot nu toe bevatte het assortiment geuren van het huis twee geuren die een naam en een onmiskenbare, edele, speelse en sierlijke flaconvormgeving delen.

Toch zijn de twee geuren fundamenteel verschillend als het gaat om hun geurkarakter. Terwijl de originele versie van Alaïa zich bloemig en kruidig presenteert met accenten van roze peper en luchtakkoorden in het hoofd, fresia's en pioenen in het hart en muskus en dierlijke noten in de basis en zich ontvouwt met een intense en aanhoudende zwaarte, is de blanche variant precies het tegenovergestelde. Hier verenigen de topnoot amandel en de hartnoot heliotroop zich met een basis op basis van het origineel, bestaande uit muskus en dierlijke noten, verfijnd met een vleugje vanille. Dit maakt de Sillage van de heldere variant zachter, zachter en poederig-crème. Het huis Azzedine Alaïa creëert contrasten met zijn geuren om de verschillende kanten van de vrouw te benadrukken.

Dat betekent dat geen van de Azzedine Alaïa geuren alleen op één type vrouw gericht is of moet zijn. Hier hangt het niet in de laatste plaats ook af van de huidige neiging van de vrouw. Het is dus de moeite waard om niet alleen één Azzedine Alaïa parfum te kopen voor een goede prijs, maar ook het andere. Maar het huis wil niet alleen zijn klanten inspireren en betoveren met parfums. Naast parfums, die verkrijgbaar zijn als eau de parfum en eau de toilette in verschillende flesgroottes, omvat het assortiment geuren ook douchegel, bodylotion, deodorant en nog veel meer - en veel meer - en veel meer een cadeauset die meerdere producten uit één lijn combineert. Ze zijn ook goedkoop te vinden naast het Azzedine Alaïa parfum.

De bekendste fans van de Tunesische modeontwerper

Wat zegt u nog meer dat u een Azzedine Alaïa parfum online koopt? De twee trendy geuren van het huis zijn beide Azzedine Alaïa afkomstig van een bijzonder gevoelige en geestige neus: het was de parfumeur Marie Salamagne aan wie we de unieke, contrasterende en memorabele geurcomposities van het huis te danken hebben. Hoewel ze nog maar net aan haar medische carrière was begonnen, is Salamagne vandaag de dag allesbehalve een ongeschreven blad als het gaat om het creëren van trendy geurklassiekers. Ze creëerde ook parfums zoals Thierry Mugler's Aura (2017), Black Opium (2014) voor Yves Saint Laurent, Vivienne Westwood's Boudoir Sin Garden (2007) en Shiseidos Ever Bloom (2016). Het kan dus zijn dat u de naam of het gezicht van Salamagne niet kent, maar u kent wel een van haar geuren.

Maar ook daarbuiten kan het huis zich tooien Azzedine Alaïa met namen - en zelfs met veel bekendere namen. Hoewel het merk niet adverteren met beroemde gezichten voor het grootste deel, zijn er tal van bekende fans die dit indirect doen. De voormalige eerste dame van de VS, Michelle Obama, droeg vaak jurken en blazers van bijvoorbeeld Azzedine Alaïa openbare gelegenheden. Andere bekende fans van het merk zijn artiesten als Madonna, Lady Gaga en Tina Turner. En ook modekenner Victoria Beckham zweert bij de kleding van het huis.

Kunt u goedkoop Azzedine Alaïa parfum kopen?

Azzedine Alaïa en het gelijknamige merk staan voor vrouwelijkheid en sensualiteit en ontelbare facetten. Alaïa's individualiteit is zo belangrijk dat hij zich in het verleden over modeontwerpers als Karl Lagerfeld of de hoofdredacteur van het modetijdschrift Vogue heeft gegooid - omdat hij het beeld van de vrouw die beiden aanwezig zijn niet goedkeurt. Volgens Alaïa is elke vrouw mooi, hoe jong, hoe slank of hoe vrouwelijk ze ook is of wil zijn. En dat is precies wat het merk wil onderstrepen Azzedine Alaïa met zijn geuren.

Omdat het merk echter een van de luxemerken is, kan een Azzedine Alaïa parfum voor vrouwen zijn prijs hebben. Azzedine Alaïa Maar parfum is ook goedkoop. Hoe is dat? Bijvoorbeeld door het online te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

33 181
toepassen