Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Mer heeft een goede reden voor zijn naam: de unieke combinaties van actieve bestanddelen bevatten veel ingrediënten uit de zee. Van zachte reiniging tot verfrissende huidverzorging - inclusief een van de duurste crèmes ter wereld - de dochteronderneming van de Estée Lauder Group voorziet in alle huidverzorgingsbehoeften.

Meer info

Koop La Mer Cosmetics goedkoop

Meer info +

De La Mer verzorging - zeer doeltreffend en exclusief

Crème de la Mer, behorend tot La Mer care, wordt beschouwd als een van de duurste gezichtscrèmes ter wereld. De productie van de room neemt bijna vier maanden in beslag als gevolg van het complexe gistingsproces van de waardevolle ingrediënten uit de zee. Bovendien worden zowel de productie als het bottelen met de hand gedaan. Een all-round exclusief product waarvan de werking ook door steeds meer beroemdheden wordt ingeroepen, zoals Sharon Stone, Naomi Campbell en Karl Lagerfeld.

Naast de klassieke gezichtsverzorging, die deel uitmaakt van La Mer care, is er ook een lichaamsverzorgingslijn, een zonbeschermingslijn en decoratieve cosmetica. Maar wat verklaart nu precies de mythe en de cultstatus van La Mer huidverzorging en welke wonderbaarlijke ingrediënten bevat het? Hierna wordt de geschiedenis van La Mer beschreven, evenals de bekendste huidverzorgingslijnen en hun speciale ingrediënten.

Alle producten van La Mer care hebben een lange geschiedenis: Het verhaal van de La Mer crème begint meer dan 60 jaar geleden en gaat terug tot de ruimtefysicus Dr. Max Huber uit Californië. Tijdens zijn onderzoek kreeg hij een ernstig laboratoriumongeluk dat resulteerde in ernstige brandwonden aan zijn gezicht. Aangezien geen enkele dokter of zalf zijn littekens kon verzachten, begon hij zelf op onderzoek uit te gaan.

Dit is hoe La Mer zorg werd ontwikkeld

Hij vond eindelijk wat hij zocht in de zee. Het zeewier, dat rijk is aan voedingsstoffen en fantastische eigenschappen bezit, vormde het optimale ingrediënt voor de huidcrème die hij ontwikkelde met zijn bijzondere werkingsmechanisme. Twaalf jaar en eindeloze experimenten later werd Miracle Broth, het absolute hart van La Mer huidverzorging, geboren. In 1996 werd de crème op de Amerikaanse markt gebracht en al snel werd het een groot succes. Na de dood van Max Huber verkocht zijn dochter de rechten op de crème aan het cosmeticabedrijf Estée Lauder. Dit hielp de La Mer huidverzorgingscrème uiteindelijk aan internationaal succes. Het is sinds 1999 ook in Duitsland verkrijgbaar. La Mer - dit is exclusieve zorg uit de diepten van de zeeën. De formule verandert de huid op een positieve en duurzame manier. De crèmes ondersteunen en helpen de huid om zichzelf te helpen.

La Mer Huidverzorging online kopen - niets is eenvoudiger: Voor de dagelijkse gezichtsverzorging biedt La Mer een verscheidenheid aan zeer effectieve producten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur of de verschillende huidtypes, zijn er verschillende texturen beschikbaar. Dagelijkse en doeltreffende La Mer verzorging moet de volgende stappen omvatten: Reiniging, tonic, masker (naar behoefte), vochtinbrengende crème en oogverzorging.

Hoe de La Mer zorg werkt

- Reiniging: Een zachte reiniging van de huid is de eerste stap in de dagelijkse gezichtsverzorging. Schuim, lotion, reinigingswater of olie zijn beschikbaar.

- Tonic: De tonic wordt na de reiniging aangebracht. Het kalmeert en verheldert de huid. La Mer biedt The Tonic voor de normale huid, een olie-absorberende tonic voor de onzuivere huid en The Mist in sprayvorm.

- Maskers: Afhankelijk van de huidconditie of het persoonlijke gevoel kan het aanbrengen van een masker nuttig zijn. De maskers geven de huid een extra portie diepwerkende verzorging. Afhankelijk van het gewenste verzorgingseffect of huidtype zijn er verschillende maskers om uit te kiezen, bijvoorbeeld voor huidverstrakking of voor intensieve hydratatie.

- Vochtinbrengende crème: Als u de klassieke La Mer huidverzorging wilt kopen, kunt u deze in verschillende texturen kopen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur of zelfs van het seizoen. Ze bevatten allemaal de bekende Mircacle Broth. De volgende texturen zijn beschikbaar: Zachte Lotion, Hydraterende Lotion en Olieabsorberende Lotion, evenals de klassieke Crème, Zachte Crème en Gel Crème.

- Verzorging van de ogen: vooral de gevoelige huid rond de ogen heeft speciale verzorging nodig om er fris uit te blijven zien en ongewenste schaduwen rond de ogen tot een minimum te beperken. Hier biedt La Mer Pflege diverse concentraten en serums met verschillende, maar zeer doeltreffende werkingsmechanismen voor een breed scala van problemen.

Dit is waarom La Mer zorg zo'n blijvend effect heeft

De bijzondere werking van de La Mer verzorging is gebaseerd op een exclusieve combinatie van zeer effectieve ingrediënten. Naast de bekende ingrediënten uit de zee (zoals algen), gaat het ook om antioxidanten en halfedelstenen zoals toermalijn en Braziliaanse malachiet. Dit laatste heeft zijn effect in het Oogconcentraat, waar het bijvoorbeeld donkere kringen vermindert. Een ander speciaal ingrediënt is limoen thee-extract. Het werd exclusief ontwikkeld door La Mer en beschermt als krachtige antioxidant tegen schadelijke milieu-invloeden.

Naast de voedingsrijke algen die in de meeste producten van La Mer te vinden zijn, wordt ook de witte alg gebruikt (in de Blanc de la Mer Collectie), die zorgt voor een egale en stevige teint. Maar het echt speciale aan de La Mer verzorging is de Miracle Broth. Hier wordt het voedselrijke zeewier onderworpen aan een speciaal fermentatieproces en wordt het voortdurend blootgesteld aan licht- en geluidsgolven. De eigen vernieuwingsprocessen van de huid worden dus in zeer bijzondere mate ondersteund.

Om de Miracle Broth optimaal te activeren, moet de crème eerst licht tussen de vingertoppen worden verwarmd. Breng de crème vervolgens aan op de gereinigde en droge huid, bij voorkeur licht deppend. Voor een optimaal resultaat moet de La Mer verzorging 's morgens en 's avonds worden aangebracht.

Daarom is de oceaan van groot belang voor La Mer zorg

La Mer combineert de schoonheid van de huid met de schoonheid van de onderwaterwereld. De uiterst doeltreffende ingrediënten van La Mer care komen uit de diepten van de zee. Zonder hen zou het speciale effect van de crèmes ondenkbaar zijn. Daarom heeft de oceaan een speciale betekenis voor La Mer en wordt hij als uiterst waardevol beschouwd. De oceaan is het Blauwe Hart. Het Blauwe Hart van La Mer gaat terug op de uitvinder, Dr. Max Huber, die altijd een diepe band met de oceaan heeft gehad en deze zeer waardeerde.

Het Blauwe Hart, dat vaak verkrijgbaar is als speciale editie in de vorm van speciale crèmepotjes, is bedoeld om ons te herinneren aan de kracht van de zee. Daarom heeft Dr. Huber altijd alleen de toppen van het zeewier geoogst om de ongereptheid van de Californische kust te behouden. Ook vandaag nog wordt het zeewier uitsluitend op duurzame wijze en met de hand geoogst. Bovendien onderneemt La Mer talrijke acties voor het behoud van de zee en voor de verfraaiing van stranden en kusten overal ter wereld.

Doeltreffende werking en huidvernieuwende eigenschappen - als u La Mer verzorging tegen een lage prijs wilt kopen, krijgt u een product dat wereldwijd gebruikers overtuigt. Intussen zweren veel vrouwen bij de werkzame bestanddelen van het zeewier - niet alleen prominente sterren uit de VS. Dankzij de speciale Limited Editions kan La Mer huidverzorging online worden gekocht tegen een lage prijs. De Destination Collection biedt een complete dagelijkse verzorging in een exclusieve en gelimiteerde speciale set. Het bevat Creme de La Mer, The Mist, de handverzorging en een lippenbalsem, prachtig verpakt in een klein luxe zakje.

Of wat dacht u van de Revitalizing Collection, die alle producten bevat voor een frisse en stralende look? Verpakt in een mooi cosmeticatasje zijn er de Hydraterende crème, de Verhelderende ooggel en het Revitaliserend masker. Voor de perfecte start van de lente. Gewoon jezelf weer verwennen.

Gezichtsverzorging +

De fijne gezichtsverzorging van La Mer biedt met haar waardevolle ingrediënten een uitgebreid en verzachtend programma. De serie is gebaseerd op ingrediënten uit de zee en omvat verfrissende tonics, voedende serums en beschermende crèmes.

La Mer Gezichtsverzorging - Huidverzorging met medische eisen

Minder is meer, zo staat er op het internet van La Mer . Complexe formuleringen met veel ingrediënten, veel cosmetische artikelen voor een enkel huidprobleem en soortgelijke benaderingen zijn vreemd voor de fabrikant van La Mer gelaatsverzorging. Hier werkt men eerder met eenvoudige recepten, weinig artikelen en hoogwaardige ingrediënten. De naam zegt het al: La Mer gezichtsverzorging bevat veel van de zee. Zeewier en slib zijn goed voor de huid, ze worden gebruikt in de verzorgingsproducten. En zo kan een La Mer dagcrème voor de gevoelige huid bijna een medisch effect hebben als het het uiterlijk van de huid verbetert, roodheid vermindert en een algemeen kalmerend effect heeft op de huid. Uitgebreide La Mer gezichtsverzorging is gunstig voor mensen met verschillende huidproblemen. Omdat de reinigende verzorging, dag- en nachtcrèmes en gels goed op elkaar zijn afgestemd en de huid op betrouwbare wijze van alles voorzien wat ze nodig heeft. En wie nu bezwaar wil maken tegen het feit dat de winning van zeeslib en algen schade toebrengt aan het natuurgebied Waddenzee, kan er zeker van zijn dat het zich La Mer ook inzet voor het behoud en de uitbreiding van het natuurgebied.

Goede gelaatsverzorging uit het noorden van Duitsland

La Mer Cosmetics AG is gevestigd in het noorden van Duitsland. De hoogwaardige en goed verdragen producten voor de gezichtsverzorging worden hier ontwikkeld en geproduceerd. La Mer Gelaatsverzorging wordt zowel online gedistribueerd als in apotheken en kuuroorden in Duitsland, Duitstalige landen en Spanje. De producten zijn nu ook buiten Europa verkrijgbaar, maar dan onder het merk Lamarin. La Mer Gelaatsverzorging is in 1981 opgericht door fysiotherapeut Paul Gojny. De hoofdzetel van het bedrijf in Cuxhaven heeft nu ongeveer 60 mensen in dienst. De gebieden van onderzoek en productie, kwaliteitsmanagement en verpakking worden hier bediend. Maar ook de buitendienst, de administratie en de verzending bevinden zich in Cuxhaven.

La Mer Gelaatsverzorging is meer dan alleen maar een paar crèmes: naast de producten biedt de fabrikant ook trainingen en complete behandelingssystemen aan. Het bedrijf is nog steeds vrij klein en is daarom niet alleen lid van het Bundesverband Deutscher Apothekenkooperationen e. V. en van twee verenigingen voor cosmetische producten, maar ook van het Verband Die Familienunternehmer e. V. (Vereniging van Familienunternehmers).

Tot op de dag van vandaag is de filosofie van de La Mer gelaatsverzorging dat de focus op het individu ligt. De zorgprogramma's en individuele producten zijn gericht op het welzijn van mensen. Aan sommige cosmetische producten worden eenvoudige actieve ingrediënten uit de zee toegevoegd, maar de meeste bevatten echt zeeslib extract als basis. Het doel is dat het bedrijf een middelgroot familiebedrijf met traditie en competentie blijft, maar dat de producten en diensten voortdurend worden verbeterd. De zeecosmetica uit Duitsland zullen internationaal op de markt worden gebracht.

Diverse reeksen met zeeslib en andere werkzame stoffen uit de zee

La Mer Gelaatsverzorging mag dan zijn begonnen met één enkel product, maar tot op de dag van vandaag is het behoorlijk wat geworden. In de eerste plaats is de Origin Of Hydraterende Crème populair, omdat het veel zeeslib extract bevat. Het slib wordt gewonnen uit een biotoop op de Noordzee en wordt daar ook verwerkt. Zulke nauwe extractie van grondstoffen en verwerking tot aan het eindproduct is vrij zeldzaam in de cosmetica. Zeeslipitextract hydrateert de huid. Het verwent en verzorgt ze, voorziet ze van belangrijke mineralen en sporenelementen. De crème ondersteunt de eigen functies van de huid, waaronder regeneratie, en beschermt de huid tegen uitdroging. Dit is vooral belangrijk in het noorden van Duitsland, omdat de zoute lucht, de scherpe wind en de hoge zonnestraling op zee veel van de huid vergen. Origin Of Moisturizing Cream bevat geen conserveringsmiddelen, siliconen of PEGs. Voor de gevoelige huid is het ook beschikbaar zonder toevoeging van parfumerende stoffen.

La Mer Maar gezichtsverzorging pakt ook andere huidproblemen aan. Advanced Skin Refining is speciaal ontworpen om de vermoeide huid meer frisheid, glans en fijne poriën te geven. Dat is ook een vochtinbrengende crème. Het bevat het actieve ingrediënt complex Quadromar. Hier komen zeeslib en fytoplankton samen met eencellige groene algen en peptiden. Peptiden maken de huid extra glad. Het fytoplanktonextract stimuleert de celstofwisseling, stimuleert de vorming van hyaluronzuur in de huid en verbetert zo voortdurend het uiterlijk van de huid bij elke toepassing. Het assortiment omvat ook dag- en nachtcrèmes, een schoonheidsserum, een eye-roll-on en andere producten.

De Supreme Natural Lift huidverzorgingslijn heeft een ander doel: het actieve ingrediëntcomplex Marine Phytoflavone uit het mineraalrijke zeeslib-extract en boodschappersubstanties van de kanaaltang voedt de rijpe huid. De verschillende crèmes voor dag en nacht, vooral voor de oogzone en het serum, maken de huid strakker en elastischer. De huidcellen kunnen beter regenereren, ze zijn beschermd en kunnen vocht opslaan. Zo ontwikkelt de huid een nieuwe elasticiteit. Deze verzorgingslijn werkt ook zonder siliconen, paraffine, parabenen of PEG's.

De Ultra Hydro Booster en Platinum serie zijn La Mer ook ontwikkeld voor andere huidverzorgingspunten. Daarnaast zijn er de Med producten, een gamma van kalmerende huidcrèmes voor de gevoelige huid.

Het bijzondere aan La Mer : Alles uit de zee

La Mer Gezichtsverzorging verschijnt in een vrij eenvoudig ontwerp, adverteert op de foto's van de eigen website met veel natuur en foto's van de zee, maar weinig modellen. La Mer wil eerlijk en serieus zijn. Dit is geen cosmetica die als mode, als een kortstondige trend of als een cultmerk gezien wil worden. Het punt hier is dat mensen zichzelf serieus en serieus nemen, dat de producten van de natuur worden gebruikt voor zinvolle zorg die de natuur niet schaadt.

Het is geen geheim dat de zee, met zijn hoge zoutgehalte, goed is voor de huid. Jarenlang zijn er mensen met huidproblemen naar de Noordzee gestuurd voor regeneratie. Dus waarom zouden we de wonderen van de Waddenzee niet gebruiken in cosmetica? Zeeslib is bijzonder rijk aan zuurstof. Het bevat helende klei en belangrijke sporenelementen. Het bevat ook zwavel en zouten, mineralen en enkele organische verbindingen uit het wad. Deze ingrediënten zitten in veel huidverzorgingsproducten, maar worden meestal op de een of andere manier met elkaar gemengd in het laboratorium. Waarom? De zee biedt hen dezelfde weg. En daarom heeft de La Mer gezichtsverzorging geen kunstmatige actieve bestanddelen nodig.

La Mer Gelaatsverzorging online kopen?

La Mer Het kopen van gezichtsverzorging is zowel in de plaatselijke winkels als op het internet mogelijk. Het merk wordt gedistribueerd door geselecteerde apotheken, cosmetische instituten en kuuroorden in heel Duitsland. Maar je kunt ze niet overal vinden, de winkelzoeker op de website van het bedrijf kan helpen. Het is makkelijker online, omdat u hier gezichtsverzorging kunt kopen La Mer tegen een goede prijs en de verzorgingsproducten bij u thuis kunt laten bezorgen. De ontspannende behandeling in het cosmetisch instituut of de spa wordt dan geannuleerd, maar de hoogwaardige huidverzorging is elke dag beschikbaar.

Lichaamsverzorging +

De producten voor de verzorging van het lichaam doen in geen enkel opzicht onder voor de baanbrekende gezichtsverzorging van La Mer. Zeewier en de legendarische, gepatenteerde Miracle Booth vormen ook de kern van de formuleringen.

De bodylotion La Mer - een belangrijke bescherming voor de huid

Onze huid wordt elke dag blootgesteld aan talrijke milieu- en zonne-invloeden. Als gevolg daarvan droogt het uit, wordt het strak en rood. De huidtextuur is ongelijk. Vooral na het baden of douchen heeft het intensief vocht nodig om zacht en soepel te blijven. De bodylotion van La Mer en de andere lichaamsverzorgingsproducten voorzien de huid van het nodige vocht en beschermen tegen huidveroudering. De kleinste deeltjes weerkaatsen het licht en laten de huid stralen. Naast de bodylotion La Mer zijn er nog andere producten beschikbaar waarvan de werking hieronder wordt beschreven en die online tegen een lage prijs kunnen worden gekocht.

De lichaamsverzorgingslijn La Mer combineert de krachten uit de diepten van de zee met de modernste cosmetische kennis. Het resultaat is een stralende huid die gewoon goed aanvoelt. De Reparative Body Lotion is de klassieke en populaire La Mer body lotion. De huid wordt vanaf het eerste gebruik merkbaar gladder en regeneratiever en wordt de hele dag door intensief gehydrateerd. Het is ideaal voor gebruik direct na het baden of douchen. De La Mer Body Creme is een heerlijk rijke crème met zeewier en de exclusieve Miracle Broth om de huid te regenereren en te vernieuwen. Wanneer de crème met lichte cirkelvormige bewegingen in de huid wordt gemasseerd, stimuleert hij de doorbloeding. Het zorgt ook voor een langdurige hydratatie, en daarom zijn twee tot drie toepassingen per week absoluut voldoende.

Hoe La Mer de huid verzorgt

De Body Refiner is een waar schoonheidsgeheim. Het heeft een exfoliërende werking en voedt de huid tegelijkertijd met alle essentiële voedingsstoffen. Dankzij zuiver diamantpoeder en geslepen zeekwarts wordt de huid heerlijk zacht en soepel, en worden dode huidcellen op milde wijze verwijderd. Zo zacht dat de refiner zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. Bovendien wordt de huid gereinigd en ontgift door zeemodder. Na gebruik gewoon afspoelen en een goede huidcrème aanbrengen die voldoende vocht bevat. Bijzonder geschikt en aanbevolen is bijvoorbeeld de bodylotion La Mer.

Maar niet alleen het lichaam heeft voldoende verzorging nodig, maar ook de handen. Zij zijn de spiegel van de ziel. Goed verzorgde handen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Een echt verzorgingswonder is de La Mer Hand Treatment. Het voedt en beschermt de huid, verheldert haar en vermindert aanzienlijk de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken. De Hand Treatment is ook zeer geschikt voor de droge huid van de handen.

Hydratatie en celvernieuwing: verzorging van de bodylotion La Mer

De exclusieve Miracle Broth-technologie zit in alle La Mer -producten en is hun bijzondere kenmerk. Dit geldt ook voor de bodylotion La Mer, want vocht en celvernieuwing zijn belangrijke kwaliteitskenmerken, vooral op het gebied van lichaamsverzorging. Op La Mer hebben de genezende krachten van de zee altijd op de voorgrond gestaan. Het is dus niet verwonderlijk dat eigenschappen als "celvernieuwing" en "hydratatie" ook hun oorsprong vinden in de diepten van de zee. Miracle Broth bestaat uit zeewier, dat via een speciaal fermentatieproces bruikbaar wordt gemaakt voor cosmetica. Het is bijzonder rijk aan voedingsstoffen en is een onmisbaar onderdeel geworden van de La Mer huidverzorging.

Natuurlijke ingrediënten uit de zee, zoals voedingsrijk zeewier - verwerkt voor een zeer effectieve lichaamsverzorging. Een stevige, gladde huid en perfect verzorgde handen - dankzij de lichaamsverzorging van La Mer. Koop de fantastische producten van La Mer nu online. De bodylotion La Mer is de perfecte introductie voor wie La Mer zelf nog niet kent. De Body Refiner is dan de perfecte aanvulling en is ideaal om cadeau te geven.

Make-up +

Met La Mer make-up breng je niet alleen make-up aan, je verzorgt ook je huid. Foundation, concealer en poeder bevatten ook de hoogwaardige ingrediënten uit de zee waaraan het bedrijf zijn naam dankt. De producten voorzien de huid van voedingsstoffen en beschermen haar tegen UV-stralen.

Verbluffend mooi met La Mer make-up

De make-up collectie La Mer combineert verzorging met kleur voor een prachtige teint met een frisse uitstraling. Het bevat langhoudende kleurpigmenten en heeft een hydraterend effect. Dit wordt gegarandeerd door twee exclusieve ingrediënten van hoge kwaliteit: Miracle Broth en Soft Velvet Ferment. Het eerste is het bijzondere kenmerk van elk product van La Mer, heeft een celvernieuwende werking en voedt de huid intensief. Soft Velvet Ferment is afgeleid van algen en zorgt voor een zachte en luxueuze afwerking. De make-up producten van La Mer zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen met elkaar en met de verzorgingsproducten worden gecombineerd. Op die manier kunnen bijna alle wensen met betrekking tot de afwerking worden vervuld, van natuurlijk tot mat tot glamoureus.

De make-up collectie La Mer bestaat uit drie luxueuze producten (foundation, concealer en poeder) en een professionele kwast.

- Soft Fluid Long Wear Foundation - langhoudende fluid met zonbeschermingsfactor voor een stralende look. Vermindert de tekenen des tijds, heeft een vochtinbrengende werking, verfijnt de poriën en voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen.

- La Mer Concealer - bevat anti-oxidanten, hydrateert en egaliseert imperfecties. Het is bijzonder geschikt voor de oogcontouren, waar het een celvernieuwend en verjongend effect heeft.

- La Mer Powder - Een delicaat en transparant poeder dat zorgt voor een onberispelijke afwerking als laatste make-up product. Gossamerdeeltjes weerkaatsen het licht en geven de teint een onweerstaanbare helderheid.

Het gereedschap van het vak voor La Mer make-up

Voor een perfecte applicatie op de huid heeft La Mer twee professionele kwasten ontwikkeld die tot in de puntjes zijn afgestemd op de consistentie van de producten. Perfecte en professionele resultaten kunnen in een mum van tijd worden bereikt.

- Foundation Brush - Luxueuze kwast voor het perfect aanbrengen van La Mer foundation. Het exclusieve en elegante design is een streling voor de zintuigen en straalt esthetiek uit. Dankzij de schuine borstelharen is het aanbrengen en verdelen van de foundation kinderspel. Afhankelijk van de manier waarop het penseel wordt gebruikt, kan er zowel een discrete en lichte dagmake-up mee worden bereikt, maar ook een perfect dekkend resultaat.

- Poederkwast - Kwast van hoge kwaliteit voor het aanbrengen en verdelen van het poeder La Mer met fijne haartjes die perfect zijn afgestemd op de poederkwaliteit. Afhankelijk van de hoeveelheid poeder die wordt gebruikt, kan een subtiel maar ook een krachtiger resultaat worden bereikt.

De make-up La Mer wordt aangebracht nadat de dagelijkse huidverzorging is voltooid. Dit zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt voorbereid en al voldoende zacht en glad is. Vervolgens brengt u een paar druppels van de foundation La Mer op de rug van uw hand aan en neemt u deze met cirkelvormige bewegingen op met de foundationkwast La Mer. Nu kan de foundation worden aangebracht, te beginnen in het midden van het gezicht bij het neusbeen. Breng vervolgens de camouflagestift La Mer aan, vooral rond de ogen en op de oneffenheden die meer dekking nodig hebben.

Poeder van La Mer voor de perfecte afwerking

Tenslotte wordt het ultralichte poeder van La Mer met de Powder Brush als een transparante film in cirkelvormige bewegingen op het gezicht aangebracht. Voor een bijzonder natuurlijke look kan de finish ook worden gemengd met de La Mer Mosturizing Soft Cream. Een glamoureuze look met een stralende, glanzende finish kan worden bereikt door de La Mer Concealer te mengen met de Illuminating Eye Gel en dit samen rond de ogen aan te brengen. Werk af met de concealer voor extra dekking.

Luxueuze make-up van La Mer voor een verzachtend huidgevoel en pure glamour. Exclusieve ingrediënten zorgen voor een intensieve verzorging en zachte kleurpigmenten versmelten bijna onzichtbaar met de huid. Het resultaat is een gladde, egale en stralende teint vol helderheid. Koop nu La Mer make-up online en verwen uzelf of uw geliefde.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk La Mer in vergelijking met de SRP