Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De naam La Mer is niet zonder reden: de unieke combinaties van actieve ingrediënten bevatten veel ingrediënten uit de zee. Van zachte reiniging tot verfrissende huidverzorging - waaronder een van de duurste crèmes ter wereld - de dochteronderneming van de Estée Lauder Group voorziet in alle behoeften op het gebied van huidverzorging.

Meer info

La Mer cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

La Mer huidverzorging - zeer effectief en exclusief

Crème de la Mer, onderdeel van de La Mer huidverzorgingslijn, wordt beschouwd als een van de duurste gezichtscrèmes ter wereld. Het duurt bijna vier maanden om de crème te produceren vanwege het complexe fermentatieproces van de waardevolle ingrediënten uit de zee. Bovendien worden zowel de productie als het bottelen met de hand gedaan. Een allround exclusief product, waarvan de effecten ook door steeds meer beroemdheden worden geprezen, zoals Sharon Stone, Naomi Campbell en Karl Lagerfeld.

Naast de klassieke gezichtsverzorging, die deel uitmaakt van het La Mer huidverzorgingsassortiment, is er ook een lichaamsverzorgingslijn, een zonbeschermingslijn en decoratieve cosmetica. Maar wat is het precies dat La Mer huidverzorging zo legendarisch maakt en inmiddels een cultstatus heeft bereikt, en welke wonderbaarlijke ingrediënten bevat het? Hieronder beschrijven we de geschiedenis van La Mer, evenals de bekendste huidverzorgingslijnen en hun speciale ingrediënten.

Alle La Mer huidverzorgingsproducten hebben een lange geschiedenis: het verhaal van La Mer crème begint meer dan 60 jaar geleden en gaat terug tot de ruimtefysicus Dr. Max Huber uit Californië. Tijdens zijn onderzoek kreeg hij een ernstig laboratoriumongeluk met ernstige brandwonden in zijn gezicht tot gevolg. Omdat geen enkele arts of bestaande zalf zijn littekens kon verzachten, begon hij zijn eigen onderzoek.

Zo werd La Mer care ontwikkeld

Uiteindelijk vond hij in de zee wat hij zocht. Het voedingsrijke zeewier met zijn fantastische eigenschappen was het ideale ingrediënt voor de huidcrème die hij ontwikkelde met zijn speciale werkingsmechanisme. 12 jaar en ontelbare experimenten later was Miracle Broth geboren, het absolute middelpunt van La Mer huidverzorging. In 1996 werd de crème gelanceerd op de Amerikaanse markt en werd al snel een groot succes. Na de dood van Max Huber verkocht zijn dochter de rechten op de crème aan de cosmeticagroep Estée Lauder. Dit hielp de La Mer huidverzorgingscrème uiteindelijk aan een internationaal succes. De crème is sinds 1999 ook verkrijgbaar in Duitsland. La Mer - exclusieve huidverzorging uit de diepten van de zee. De formule heeft een positief en langdurig effect op de huid. De crèmes ondersteunen en helpen de huid zichzelf te helpen.

Koop La Mer huidverzorging online - niets is makkelijker: La Mer biedt een breed scala aan zeer effectieve producten voor de dagelijkse gezichtsverzorging die perfect op elkaar zijn afgestemd in hun effectiviteit. Er zijn verschillende texturen verkrijgbaar, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren of passend bij verschillende huidtypen. Dagelijkse en effectieve La Mer huidverzorging zou de volgende stappen moeten omvatten: Reiniging, tonic, masker (naar behoefte), moisturizer en oogverzorging.

Hoe La Mer verzorging werkt

- Reinigen: Zachte reiniging van de huid is de eerste stap in de dagelijkse gezichtsverzorging. Je kunt kiezen uit schuim, lotion, reinigingswater of olie.

- Tonic: De tonic wordt aangebracht na het reinigen. Het verzacht en verheldert de huid. La Mer biedt The Tonic voor de normale huid, een olie-absorberende tonic voor de onzuivere huid en The Mist als spray.

- Maskers: Afhankelijk van de conditie van je huid of hoe je je persoonlijk voelt, kan het nuttig zijn om een masker aan te brengen. De maskers geven de huid een extra portie diepwerkende verzorging. Afhankelijk van het gewenste verzorgingseffect of huidtype zijn er verschillende maskers om uit te kiezen, bijvoorbeeld voor huidversteviging of intensieve hydratatie.

- Hydraterende verzorging: Als je een klassieke La Mer verzorging wilt kopen, is deze verkrijgbaar in verschillende texturen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur of het seizoen. Ze bevatten allemaal het bekende Mircacle Broth. De volgende texturen zijn verkrijgbaar: Zachte Lotion, Hydraterende Lotion en Olieabsorberende Lotion, evenals de klassieke crème, zachte crème en gelcrème.

- Oogverzorging: Vooral de gevoelige huid rond de ogen heeft speciale verzorging nodig om er fris uit te blijven zien en ongewenste donkere kringen te minimaliseren. Hier biedt La Mer care verschillende concentraten en serums met verschillende maar zeer effectieve werkingsmechanismen voor een breed scala aan problemen.

Waarom La Mer huidverzorging zo'n langdurig effect heeft

Het speciale effect van La Mer huidverzorging is gebaseerd op een exclusieve combinatie van zeer effectieve ingrediënten. Naast de bekende ingrediënten uit de zee (zoals algen) zijn dit ook antioxidanten en halfedelstenen zoals toermalijn en Braziliaanse malachiet. Deze laatste ontvouwt zijn werking in het Oogconcentraat en vermindert bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen. Een ander speciaal ingrediënt is linde thee-extract. Het is exclusief door La Mer ontwikkeld en beschermt als krachtige antioxidant tegen schadelijke milieu-invloeden.

Naast de voedingsrijke algen die in de meeste La Mer producten zitten, wordt er ook witte alg gebruikt (in de Blanc de la Mer Collectie), die zorgt voor een egale en stevige teint. Maar het echt bijzondere aan La Mer huidverzorging is de Miracle Broth. Het voedingsrijke zeewier ondergaat een speciaal fermentatieproces en wordt continu blootgesteld aan licht- en geluidsgolven. Dit ondersteunt de huideigen vernieuwingsprocessen op een heel speciale manier.

Om de Miracle Broth optimaal te activeren, moet de crème eerst lichtjes worden verwarmd tussen de vingertoppen. Breng de crème vervolgens aan op een gereinigde en droge huid, bij voorkeur licht deppend. Voor een optimaal resultaat moet de La Mer huidverzorging 's ochtends en 's avonds worden gebruikt.

Waarom de oceaan zo belangrijk is voor La Mer huidverzorging

La Mer combineert de schoonheid van de huid met de schoonheid van de onderwaterwereld. De zeer effectieve ingrediënten in La Mer skincare komen uit de diepten van de zee. Zonder deze ingrediënten zou de speciale werking van de crèmes ondenkbaar zijn. De oceaan heeft daarom een speciale betekenis voor La Mer en wordt als zeer waardevol beschouwd. De oceaan is het Blauwe Hart. Het Blauwe Hart van La Mer gaat terug naar de uitvinder, Dr. Max Huber, die altijd al een diepe band had met de zee en deze zeer waardeerde.

Het Blauwe Hart, dat vaak verkrijgbaar is als speciale editie in de vorm van speciale crèmepotjes, is bedoeld om ons te herinneren aan de kracht van de zee. Dr. Huber oogstte daarom alleen de toppen van het zeewier om de ongerepte natuur van de Californische kust te behouden. Tot op de dag van vandaag wordt het zeewier uitsluitend met de hand en op duurzame wijze geoogst. Daarnaast onderneemt La Mer tal van activiteiten om de zee te beschermen en stranden en kustlijnen wereldwijd te verfraaien.

Effectieve werking en huidvernieuwende eigenschappen - als je La Mer huidverzorging tegen een gunstige prijs wilt kopen, krijg je een product dat gebruikers over de hele wereld heeft overtuigd. Veel vrouwen zweren nu bij de actieve ingrediënten van het zeewier - niet alleen beroemdheden uit de VS. Dankzij de speciale limited editions kun je La Mer huidverzorging voordelig online kopen. De Destination Collection biedt een complete dagelijkse huidverzorging in een exclusieve en gelimiteerde speciale set. Het bevat Creme de La Mer, The Mist, de handverzorging en een lippenbalsem, prachtig verpakt in een klein, luxe tasje.

Of wat dacht je van de Revitalising Collection, met alle producten die je nodig hebt voor een frisse en stralende look? De Moisturising Cream, Illuminating Eye Gel en Revitalizing Mask zijn verpakt in een mooi cosmetisch tasje. Voor de perfecte start van de lente. Verwen jezelf gewoon nog een keer.

Gezichtsverzorging +

De fijne gezichtsverzorging van La Mer biedt een uitgebreid en heilzaam programma met waardevolle ingrediënten. De assortimenten zijn gebaseerd op ingrediënten uit de zee en omvatten verfrissende tonics, voedende serums en beschermende crèmes.

La Mer gezichtsverzorging - huidverzorging met medische claims

Minder is meer, volgens de website van La Mer. Uitgebreide formules met veel ingrediënten, veel cosmetische producten voor één huidprobleem en soortgelijke benaderingen zijn vreemd voor de fabrikant van La Mer gezichtsverzorging. In plaats daarvan werkt het bedrijf met eenvoudige formules, weinig producten en ingrediënten van hoge kwaliteit. De naam zegt het al: La Mer gezichtsverzorging bevat veel uit de zee. Zeewier en slib zijn goed voor de huid en worden gebruikt in de huidverzorgingsproducten. Dit betekent dat een La Mer dagcrème voor de gevoelige huid een bijna medicinale werking kan hebben als het het uiterlijk van de huid verbetert, roodheid vermindert en een algemeen kalmerend effect heeft op de lederhuid. La Mer gezichtsverzorging is een uitgebreid en gunstig product voor mensen met verschillende huidproblemen. Reinigingsverzorging, dag- en nachtcrèmes en gels zijn goed op elkaar afgestemd en voorzien de huid op betrouwbare wijze van alles wat ze nodig heeft. En iedereen die nu bezwaar wil maken tegen het feit dat de winning van zeeslib-extract en algen schadelijk is voor het natuurgebied de Waddenzee, kan gerust zijn dat La Mer zich ook inzet voor het behoud en de uitbreiding van het natuurgebied.

Goede gezichtsverzorging uit het noorden van Duitsland

La Mer Cosmetics AG is gevestigd in het noorden van Duitsland. Hier worden de hoogwaardige en goed verdragen gezichtsverzorgingsproducten ontwikkeld en geproduceerd. La Mer gezichtsverzorgingsproducten worden online en in apotheken en spa's verkocht in Duitsland, andere Duitstalige landen en Spanje. De producten zijn nu ook buiten Europa verkrijgbaar, zij het onder het merk Lamarin. La Mer Facial Care werd in 1981 opgericht door fysiotherapeut Paul Gojny. Vandaag de dag werken er ongeveer 60 mensen op het hoofdkantoor in Cuxhaven. Onderzoek en productie, kwaliteitsmanagement en verpakking worden hier uitgevoerd. De verkoopafdeling, administratie en expeditie zijn ook gevestigd in Cuxhaven.

La Mer gezichtsverzorging is meer dan alleen een paar crèmes: naast de producten biedt de fabrikant ook trainingen en complete behandelingssystemen aan. Het bedrijf is nog steeds vrij klein en is daarom niet alleen lid van het Bundesverband Deutscher Apothekenkooperationen e. V. (federale vereniging van Duitse apothekerscoöperaties) en twee verenigingen voor cosmetische producten, maar ook van het Verband Die Familienunternehmer e. V. (vereniging van familiebedrijven).

Tot op de dag van vandaag is de filosofie van La Mer gezichtsverzorging dat het individu centraal staat. De verzorgingsprogramma's en individuele producten zijn gericht op het welzijn van het individu. Aan sommige cosmetische producten worden eenvoudige actieve ingrediënten uit de zee toegevoegd, maar de meeste bevatten echt zeeslibextract als basis. Het doel is om ervoor te zorgen dat het bedrijf een middelgroot familiebedrijf blijft met traditie en expertise, maar dat de producten en diensten voortdurend kunnen worden verbeterd. Mariene cosmetica uit Duitsland wordt internationaal op de markt gebracht.

Verschillende assortimenten met zeeslib en andere actieve ingrediënten uit de zee

La Mer gezichtsverzorging is misschien begonnen met één product, maar vandaag de dag zijn het er heel wat. De Origin Of vochtinbrengende crème, die een bijzonder grote hoeveelheid zeeslib-extract bevat, is bijzonder populair. Het slib wordt gewonnen uit een biotoop in de Noordzee, waar het ook wordt verwerkt. Een dergelijke nauwe extractie van grondstoffen en verwerking tot eindproduct is vrij zeldzaam in de cosmetica-industrie. Het zeeslibextract hydrateert de huid. Het verwent en voedt de huid en voorziet haar van belangrijke mineralen en sporenelementen. De crème ondersteunt de huideigen functies, waaronder regeneratie, en beschermt de huid tegen uitdroging. Dit is vooral belangrijk in het noorden van Duitsland, omdat de zilte lucht, de harde wind en het vele zonlicht aan zee veel van de huid vragen. De Origin Of vochtinbrengende crème bevat geen conserveringsmiddelen, siliconen of PEG's. Voor de gevoelige huid is hij ook verkrijgbaar zonder toevoeging van geurstoffen.

La Mer gezichtsverzorging pakt ook andere huidproblemen aan. Advanced Skin Refining is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld om een vermoeide huid meer frisheid, glans en fijne poriën te geven. Dit is ook een moisturizer. Het bevat het actieve ingrediëntencomplex Quadromar. Dit combineert zeeslib-extract en fytoplankton met een eencellige groene alg en peptiden. Peptiden maken de huid ook gladder. Het fytoplanktonextract stimuleert de celstofwisseling, stimuleert de vorming van hyaluronzuur in de huid en verbetert zo voortdurend het huidbeeld bij elke toepassing. Het assortiment bevat ook dag- en nachtcrèmes, een schoonheidsserum, een oogroller en andere producten.

De huidverzorgingslijn Supreme Natural Lift heeft een ander doel: het actieve ingrediëntencomplex Marine Phytoflavone uit mineraalrijk zeeslibextract en boodschapperstoffen uit gelderse roos voedt de rijpere huid. De verschillende crèmes voor dag en nacht, speciaal voor de oogzone, en het serum verstevigen de huid en maken haar elastischer. De huidcellen kunnen beter regenereren, ze worden beschermd en kunnen vocht opslaan. De huid ontwikkelt zo nieuwe elasticiteit. Deze huidverzorgingslijn bevat ook geen siliconen, paraffines, parabenen of PEG's.

La Mer heeft ook de Ultra Hydro Booster en Platinum serie ontwikkeld voor andere huidverzorgingsspecialiteiten. Daarnaast zijn er de Med producten, een serie verzachtende huidcrèmes voor de gevoelige huid.

Wat La Mer speciaal maakt: alles uit de zee

De gezichtsverzorgingsproducten van La Mer hebben een vrij eenvoudig ontwerp en op de afbeeldingen op hun website zie je veel natuur en foto's van de zee, maar weinig modellen. La Mer wil eerlijk en serieus overkomen. Dit is geen cosmetica die gezien wil worden als mode, een kortstondige trend of een cultmerk. Het gaat erom dat mensen zichzelf serieus nemen en de producten uit de natuur gebruiken voor een verstandige huidverzorging die het milieu niet schaadt.

Het is geen geheim dat de zee met haar hoge zoutgehalte goed is voor de huid. Jarenlang werden mensen met huidproblemen naar de Noordzee gestuurd om te herstellen. Dus waarom zouden we de wonderen van de Waddenzee niet gebruiken in cosmetica? Zeeslib is bijzonder rijk aan zuurstof. Het bevat helende aarde en belangrijke sporenelementen. Het bevat ook zwavel en zouten, mineralen en sommige organische verbindingen uit het wad. Deze ingrediënten zitten in veel huidverzorgingsproducten, maar worden meestal op de een of andere manier in het laboratorium met elkaar vermengd. Waarom? De zee levert ze. En daarom bevat La Mer gezichtsverzorging geen kunstmatige actieve ingrediënten.

La Mer gezichtsverzorging online kopen?

Je kunt La Mer gezichtsverzorging zowel in lokale winkels als online kopen. Het merk wordt verkocht door geselecteerde apotheken, cosmetische instituten en kuuroorden in heel Duitsland. Je vindt het echter niet overal, de winkelzoeker op de website van het bedrijf kan je helpen. Online is het makkelijker, want hier kun je La Mer gezichtsverzorging kopen tegen een voordelige prijs en de verzorgingsproducten thuis laten bezorgen. De ontspannende behandeling in de schoonheidssalon of spa komt dan te vervallen, maar de hoogwaardige huidverzorging is elke dag beschikbaar.

Lichaamsverzorging +

De producten voor lichaamsverzorging doen niet onder voor de baanbrekende gezichtsverzorging van La Mer. Zeewier en de legendarische, gepatenteerde Miracle Booth vormen ook de kern van de formules.

La Mer bodylotion - belangrijke bescherming voor de huid

Onze huid wordt elke dag blootgesteld aan talloze invloeden van buitenaf en de zon. Als gevolg daarvan droogt ze uit, wordt ze strakker en rood. De teint is oneffen. Vooral na het baden of douchen heeft ze intensieve hydratatie nodig om zacht en soepel te blijven. La Mer bodylotion en andere lichaamsverzorgingsproducten voorzien de huid van het nodige vocht en beschermen haar tegen veroudering. Minuscule deeltjes reflecteren het licht en laten de huid stralen. Naast de La Mer bodylotion zijn er nog meer verschillende producten verkrijgbaar, waarvan de werking hieronder wordt beschreven en die je online kunt kopen tegen voordelige prijzen.

De La Mer lichaamsverzorgingslijn combineert de krachten uit de diepten van de zee met de nieuwste cosmetische kennis. Het resultaat is een stralende huid die gewoon goed aanvoelt. De Reparative Body Lotion is de klassieke en populaire La Mer bodylotion. Hij maakt de huid merkbaar gladder en regenereert haar vanaf het eerste gebruik en hydrateert intensief gedurende de hele dag. Ideaal om direct na het baden of douchen te gebruiken. La Mer Body Cream is een heerlijk rijke crème met zeewier en het exclusieve Miracle Broth om de huid te regenereren en te vernieuwen. Wanneer de crème met zachte ronddraaiende bewegingen in de huid wordt gemasseerd, stimuleert het de bloedsomloop. De crème zorgt ook voor langdurige hydratatie en daarom zijn twee tot drie toepassingen per week absoluut voldoende.

Hoe La Mer de huid verzorgt

De Body Refiner is een echt schoonheidsgeheim. Het heeft een exfoliërende werking en voedt de huid tegelijkertijd met alle belangrijke voedingsstoffen. Dankzij zuiver diamantpoeder en geslepen zeekwarts wordt de huid heerlijk zacht en soepel en worden dode huidcellen op milde wijze verwijderd. Zo zacht dat de refiner zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. De huid wordt ook gereinigd en ontgift door zeemodder. Na gebruik gewoon afspoelen en een goede hydraterende huidcrème aanbrengen. La Mer bodylotion is bijvoorbeeld bijzonder geschikt en wordt aanbevolen.

Maar niet alleen het lichaam heeft voldoende verzorging nodig, ook de handen. Zij zijn de spiegel van de ziel. Tegenwoordig zijn verzorgde handen belangrijker dan ooit. De La Mer Hand Treatment is een waar verzorgingswonder. Het voedt en beschermt de huid, verheldert haar en vermindert de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken aanzienlijk. De handbehandeling is ook zeer geschikt voor de droge huid van de handen.

Hydratatie en celvernieuwing: hoe de La Mer bodylotion de huid verzorgt

De exclusieve Miracle Broth technologie zit in alle La Mer producten en is hun bijzondere eigenschap. Dit geldt ook voor de La Mer bodylotion, want hydratatie en celvernieuwing zijn belangrijke kwaliteitskenmerken, vooral op het gebied van lichaamsverzorging. La Mer heeft zich altijd gericht op de helende krachten van de zee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat eigenschappen als "celvernieuwend" en "hydraterend" ook hun oorsprong vinden in de diepten van de zee. Miracle Broth bestaat uit zeewier dat via een speciaal fermentatieproces wordt gebruikt voor cosmetica. Het is bijzonder rijk aan voedingsstoffen en is een onmisbaar onderdeel geworden van de huidverzorging van La Mer.

Natuurlijke ingrediënten uit de zee zoals het voedingsrijke zeewier - verwerkt voor een zeer effectieve lichaamsverzorging. Stevige, gladde huid en perfect verzorgde handen - dankzij de lichaamsverzorging van La Mer. Koop de fantastische producten van La Mer nu online. De La Mer Body Lotion is de perfecte introductie voor iedereen die nog niet bekend is met La Mer. De Body Refiner is de perfecte aanvulling en een ideaal cadeau.

Make-up +

Met La Mer make-up breng je niet alleen make-up aan, je verzorgt ook je huid. Foundation, concealer en poeder bevatten ook de hoogwaardige ingrediënten uit de zee waaraan het bedrijf zijn naam dankt. De producten voorzien de huid van voedingsstoffen en beschermen haar tegen UV-stralen.

Verbluffend mooi met La Mer make-up

De La Mer make-up collectie combineert verzorging met kleur voor een prachtige teint met een frisse uitstraling. Het bevat langhoudende kleurpigmenten en heeft een hydraterende werking. Hiervoor zorgen twee hoogwaardige, exclusieve ingrediënten: Miracle Broth en Soft Velvet Ferment. De eerste is de specialiteit van elk La Mer product, heeft een celvernieuwende werking en voedt de huid intensief. Soft Velvet Ferment wordt gewonnen uit algen en zorgt voor een zachte en luxueuze finish. De La Mer make-up producten zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen met elkaar en met de huidverzorgingsproducten gecombineerd worden. Dit betekent dat bijna elke wens qua finish vervuld kan worden, van naturel tot mat tot glamoureus.

De La Mer make-up collectie bestaat uit drie luxe producten (foundation, concealer en poeder) en een professionele kwast.

- Soft Fluid Long Wear Foundation - langhoudende fluid met zonbeschermingsfactor voor een stralende look. Vermindert de tekenen des tijds, hydrateert, verfijnt de poriën en voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen.

- La Mer Concealer - bevat antioxidanten, hydrateert en egaliseert onvolkomenheden. Het is vooral geschikt voor de oogcontouren, waar het een celvernieuwend en verjongend effect heeft.

- La Mer Powder - Een delicaat en transparant poeder dat zorgt voor een vlekkeloze finish als finishing make-up product. Ultrafijne deeltjes weerkaatsen het licht en geven de teint een onweerstaanbare glans.

De professionele hulpmiddelen voor La Mer make-up

Voor het perfect aanbrengen op de huid heeft La Mer twee professionele kwasten ontwikkeld die perfect zijn afgestemd op de consistentie van de producten. Perfecte en professionele resultaten kunnen in een handomdraai worden bereikt.

- Foundation Brush - Luxueuze kwast voor het perfect aanbrengen van La Mer foundation. Het exclusieve en elegante ontwerp spreekt tot de verbeelding en straalt esthetiek uit. De afgeschuinde penseelharen maken het aanbrengen en verdelen van foundation kinderspel. Afhankelijk van de penseelstreek kun je er zowel een subtiele en lichte dagmake-up mee aanbrengen als een perfecte dekking.

- Powder Brush - Kwast van hoge kwaliteit voor het aanbrengen en verdelen van La Mer poeder met fijne haartjes die perfect zijn afgestemd op de consistentie van het poeder. Afhankelijk van de hoeveelheid poeder die je gebruikt, krijg je een subtiel of een dikker resultaat.

La Mer make-up wordt aangebracht na het voltooien van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Dit zorgt ervoor dat de huid optimaal is voorbereid en al zacht en glad is. Breng vervolgens een paar druppels La Mer foundation aan op de rug van de hand en neem het op met de La Mer foundation kwast met ronddraaiende bewegingen. De foundation kan nu worden aangebracht, te beginnen in het midden van het gezicht bij de neusbrug. Breng vervolgens de La Mer Concealer aan, vooral rond de ogen en op plekken die bijzonder oneffen zijn en meer dekking nodig hebben.

La Mer poeder voor de perfecte finish

Als finishing touch breng je het ultralichte poeder van La Mer met de poederkwast als een transparant laagje met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht. Voor een bijzonder natuurlijke look kan de finish ook worden gemengd met de La Mer Mosturising Soft Cream. Een glamoureuze look met een stralende, glinsterende finish bereik je door de La Mer Concealer te mengen met de Illuminating Eye Gel en samen rond de ogen aan te brengen. Voor extra dekking maak je de make-up af met de concealer.

Luxe make-up van La Mer voor een verzachtend huidgevoel en pure glamour. Exclusieve ingrediënten zorgen voor een intensieve verzorging en zachte kleurpigmenten versmelten bijna onzichtbaar met de huid. Het resultaat is een gladde, egale en stralende teint vol glans. Koop nu La Mer make-up online en verwen jezelf of je geliefde.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk La Mer in vergelijking met de SRP