Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het in 2019 gelanceerde merk Ozozo heeft zich tot taak gesteld om een einde te maken aan de heersende plasticgekte. Alle verpakkingen van het bedrijf moeten biologisch afbreekbaar zijn.

Meer info

Ozozo kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Ozozo Cosmetica willen cosmetica en de natuur in harmonie brengen

Bijzondere omstandigheden vereisen bijzondere maatregelen. Het Duitse merk heeft hier ook Ozozo aan gedacht en heeft zijn eerste product aangepast aan een uitzonderlijke crisisperiode. Het bedrijf ziet het in principe als zijn verantwoordelijkheid om de eigen belangen zoveel mogelijk in overeenstemming te brengen met die van de natuur of deze optimaal in te bedden in de natuur. Alle Ozozo producten - zowel die welke nu beschikbaar zijn als die welke het bedrijf in de toekomst wil gaan produceren - zijn bedoeld om mensen zich goed te laten voelen zonder het milieu te schaden.

De doelstellingen zijn groot, maar haalbaar, is het credo van de oprichters van dit ambitieuze bedrijf. Met hun speciale handgreep wil het bedrijf op korte en lange termijn voldoen aan essentiële menselijke behoeften.

Maar wat is precies de filosofie van het bedrijf en welke ingrediënten gebruikt het? Wat maakt de Ozozo producten zo bijzonder, waarom is het eerste product van dit innovatieve cosmeticamerk een hygiënehandgel?

De filosofie achter de Ozozo producten

"Wat je doet maakt een verschil en je moet beslissen welk verschil je wilt maken." Dit citaat van de bekende Britse gedragswetenschapper Jane Goodall, die wereldberoemd is geworden door haar opmerkelijke werk met grote apen, was zoiets als de motiverende impuls voor Christopher en Patrick Corbeil om te Ozozo vinden Met hun cosmetische producten wil het merk een verschil maken - zowel voor de mensen die ze gebruiken als voor het milieu. Ondertussen is Christopher Corbeil de enige directeur van Cortrade GmbH, die hij samen met Patrick Corbeil in 2019 heeft opgericht en waartoe het merk Ozozo behoort.

Volgens het motto "We are all connected" - We are all connected - willen we Ozozo producten maken die alle aspecten omvatten, dat wil zeggen een holistische benadering. Daarbij denkt het bedrijf in de eerste plaats aan het welzijn van mens en natuur.

Bedrijven over de hele wereld produceren bijna 80 miljard verpakkingen van plastic per jaar. Inmiddels weet iedereen dat plastic - gedachteloos geproduceerd - aanzienlijke schade toebrengt aan ons milieu. Voor de makers van de Ozozo producten is het duidelijk dat de schoonheidsindustrie dringend aan verandering toe is. Om deze reden is het bedrijf toegewijd aan de moeilijke taak - de oplossing is zowel een zakelijk doel als een zaak van het hart voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het merk.

De slogan van het merk is: Ozozo - het is organisch. Christopher Corbeil en zijn hele team zijn ervan overtuigd dat ze met hun milieuvriendelijke aanpak een bijdrage kunnen leveren aan het redden van onze aarde. En degenen die besluiten om Ozozo producten te kopen, steunen deze filosofie actief.

Ozozo Producten in de check

De eerste van de Ozozo producten is de Hygiene Handgel, die de fabrikant zelf omschrijft als zacht voor de handen en een aangenaam gevoel van zorg achterlatend. Dankzij de alcoholische basis - de gel heeft een hoog ethanolgehalte van 70 procent - reinigt en desinfecteert het op betrouwbare wijze de handen en beschermt het de gebruiker tegen infectie met gevaarlijke bacteriën en virussen. Bovendien bevat de hoogwaardige handgel Made in Germany verschillende werkzame stoffen die een verzorgende werking hebben.

Verpleegkundige Ozozo producten goedkoop kopen

De verzorgende handgel Ozozo is te vinden in de online shop, waar Ozozo producten tegen lage prijzen verkrijgbaar zijn. De producten van het Duitse merk zijn vooral aan te bevelen voor dames en heren die evenveel om het milieu geven als Ozozo . Omdat het merk staat voor biologisch afbreekbare verpakkingen. Met deze prijzenswaardige strategie probeert de fabrikant actief bij te dragen aan de redding van de zeeën.

Verder is het Ozozo erg belangrijk om de menselijke huid te verwennen met kostbare natuurlijke ingrediënten zoals Aloë vera barbadensis. Het bedrijf wijkt niet af van deze filosofie en gebruikt alleen andere stoffen waar het niet anders kan. Ozozo De producten beantwoorden aan de wensen en behoeften van mens en milieu - in principe. De fabrikant maakt zijn aanspraak op natuurlijkheid om een bepaalde reden ondergeschikt aan dit oppervlakkige doel.

Hoe Ozozo producten de natuur moeten helpen

Dit is iets waar iedereen die overweegt om producten online te bestellenOzozo , op kan vertrouwen: Het bedrijf werkt hard aan het verbeteren van de verpakking.

volledig biologisch afbreekbaar,

composteerbaar en

oceaan en lichaam veilig

om te ontwerpen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

7 11
toepassen