Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

7 12
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het in 2019 gelanceerde merk Ozozo heeft zichzelf tot taak gesteld een einde te maken aan de heersende plasticgekte. Alle verpakkingen van het bedrijf zijn zo ontworpen dat ze biologisch afbreekbaar zijn.

Meer info

Ozozo goedkoop kopen

Meer info +

Ozozo Cosmetica willen cosmetica en natuur op elkaar afstemmen

Speciale omstandigheden vragen om speciale maatregelen. Het Duitse merk Ozozo dacht er net zo over en paste zijn eerste product aan een buitengewone crisistijd aan. Het bedrijf vindt dat het een fundamentele verantwoordelijkheid heeft om zijn eigen belangen en die van de natuur zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen of te verankeren. Alle producten van Ozozo - zowel de producten die momenteel verkrijgbaar zijn als de producten die het bedrijf in de toekomst wil gaan produceren - zijn ontworpen om mensen een bepaald niveau van comfort te bieden zonder het milieu te schaden.

De doelen zijn ambitieus maar haalbaar, volgens de oprichters van dit ambitieuze bedrijf. Met de speciale handgel wil het bedrijf zowel op de korte als op de lange termijn voorzien in essentiële menselijke behoeften.

Maar wat is precies de filosofie van het bedrijf en welke ingrediënten gebruikt het? Wat kenmerkt de producten van Ozozo en waarom is het eerste product van het innovatieve cosmeticamerk juist een hygiënische handgel?

De filosofie achter de producten van Ozozo

"Wat je doet maakt een verschil... en je moet beslissen welk verschil je wilt maken." Dit citaat van de bekende Britse gedragswetenschapper Jane Goodall, die wereldberoemd is geworden door haar opmerkelijke werk met mensapen, was een soort motivatie voor Christopher en Patrick Corbeil om Ozozo op te richten. Het merk wil een verschil maken met zijn cosmetische producten - zowel voor de mensen die ze gebruiken als voor het milieu. Christopher Corbeil is nu de enige directeur van Cortrade GmbH, dat hij in 2019 samen met Patrick Corbeil oprichtte en waartoe het merk Ozozo behoort.

Onder het motto "We are all connected" wil Ozozo producten maken die alle aspecten omvatten, oftewel een holistische benadering hanteren. Het bedrijf richt zich in de eerste plaats op het welzijn van mens en natuur.

Bedrijven over de hele wereld produceren jaarlijks bijna 80 miljard plastic verpakkingen. Inmiddels is iedereen zich er terdege van bewust dat plastic - ondoordacht geproduceerd - aanzienlijke schade toebrengt aan ons milieu. Voor de makers van Ozozo producten is het duidelijk dat de schoonheidsindustrie dringend een verandering nodig heeft. Daarom zet het bedrijf zich in voor de moeilijke zaak - de oplossing is zowel een zakelijk doel als een zaak van het hart voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het merk.

De slogan van het merk is: Ozozo - it's organic. Christopher Corbeil en zijn hele team zijn ervan overtuigd dat ze met hun milieuvriendelijke aanpak een bijdrage kunnen leveren aan het redden van onze planeet. En iedereen die besluit om Ozozo-producten te kopen, steunt deze filosofie actief.

Ozozo producten in de kijker

Het eerste product van Ozozo is de Hygiene Hand Gel, die volgens de fabrikant zacht is voor de handen en een aangenaam gevoel van verzorging achterlaat. Dankzij de alcoholbasis - de gel heeft een hoog ethanolgehalte van 70% - reinigt en desinfecteert het de handen op betrouwbare wijze en beschermt het de gebruiker tegen infectie met gevaarlijke bacteriën en virussen. De hoogwaardige handgel van Duitse makelij bevat ook verschillende actieve ingrediënten met een hydraterende werking.

Verzorgende Ozozo producten kopen tegen een voordelige prijs

De verzorgende handgel van Ozozo vind je in de online shop, waar Ozozo producten tegen lage prijzen verkrijgbaar zijn. De producten van het Duitse merk zijn vooral een aanrader voor mannen en vrouwen die net zoveel om het milieu geven als Ozozo. Het merk staat namelijk voor biologisch afbreekbare verpakkingen. Met deze prijzenswaardige strategie probeert de fabrikant actief bij te dragen aan het redden van de oceanen.

Ozozo hecht ook veel waarde aan het verwennen van de huid met kostbare natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera barbadensis. Het bedrijf wijkt niet af van deze filosofie en gebruikt alleen andere stoffen als het echt niet anders kan. De producten van Ozozo voldoen aan de wensen en behoeften van mens en milieu - uit principe. De fabrikant maakt zijn claim op natuurlijkheid niet voor niets ondergeschikt aan dit primaire doel.

Hoe Ozozo producten de natuur helpen

Wie echter overweegt om Ozozo producten online te bestellen, kan hier altijd op vertrouwen: Het bedrijf werkt er keihard aan om zijn verpakkingen

-volledig biologisch afbreekbaar te maken,

-composteerbaar en

oceaan- en lichaamsveilig

en lichaamsveilig te maken.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten