Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Elie Saab zijn zacht en vrouwelijk en omhullen de drager als een sensuele waterval. Speelse vrouwelijkheid en poederachtige bloemencreaties zijn te vinden in de parfums, evenals houtachtige en kruidige noten, die de geuren van Elie Saab zo onnavolgbaar speciaal maken.

Meer info

koop Elie Saab parfum goedkoop

Meer info +

Elie Saab - Wanneer glamour en betoverende elegantie elkaar ontmoeten

Een Elie Saab parfum - de geur uit heel speciale handen: Eindelijk een man die vrouwen begrijpt en een sprookje uit Duizend-en-een-nacht werkelijkheid laat lijken. Elie Saab ontwerpt jurken voor vrouwen waarin ze zich prinsessen kunnen voelen. De jurken zijn ontworpen om het silhouet van de vrouw te benadrukken. Zijn ontwerpen maken gebruik van eenvoudige maar hoogwaardige materialen, met veel mooie details zoals tule, pailletten en borduursels om een speciale look te creëren. Nog voordat hij het eerste Elie Saab parfum creëerde, kwam zijn eigen doorbraak toen Halle Berry een Saab-jurk droeg naar de Oscars in 2002.

De Amerikaanse actrice won de Oscar voor Beste Actrice in een Hoofdrol voor de film "Monster's Ball". Ze scoorde niet bepaald met glamoureuze outfits in de film, maar de spectaculaire bordeauxrode jurk met een doorschijnend topje was de absolute blikvanger van het evenement. Een jurk van Elie Saab, wiens jurken nu bijna onmisbaar zijn geworden voor Hollywoodsterren. Delicate stoffen die vrouwelijke sensualiteit vakkundig laten zien en van elke vrouw een ster kunnen maken. Zijn creaties belichamen schoonheid en betoverende elegantie, en de parfums en geurlijnen die hij op de markt brengt zijn ook bedoeld om deze eigenschappen te benadrukken.

De inspiratie voor zijn werk, of hij nu mode of een nieuw Elie Saab parfum ontwerpt, is zijn thuisland. Hij werd op 4 juli 1964 geboren in Damour, vlakbij Beiroet. Hier woonden de ouders van Elie Saab, Selim, een houthandelaar, en Nadia, een huisvrouw en moeder, met hun vijf kinderen. Als aanhangers van de Maronitische kerk, een christelijke denominatie, leidden ze hier een normaal leven totdat de oorlog in Libanon in april 1975 hun huis verwoestte en daarmee ook hun geluk. Ze keerden terug naar Beiroet en vonden onderdak bij hun familie.

Elie Saab - het begin van een grote carrière

Elie Saab, de man achter Elie Saab Parfum Damen, was de oudste van de vijf kinderen. Op de jonge leeftijd van negen jaar was hij al geïnteresseerd in kleermaken en leerde hij zichzelf hoe hij kleding moest ontwerpen en naaien. Eerst ontwierp en maakte hij tafelkleden en gordijnen, maar al snel maakte hij kleding voor zijn twee jongere zusjes. Het leven in Beiroet duwde de familie tot aan de financiële grenzen en dus moest Elie, als oudste kind, zijn ouders onderhouden. Hij deed dit met het talent dat altijd in hem sluimerde.

Hij verkocht zelfgemaakte kleding aan familie, vrienden en vrouwen in de buurt. De getalenteerde jonge autodidact had al snel veel enthousiaste volgelingen. Zijn ouders hadden zeker liever gezien dat hij dokter of ingenieur was geworden, en in Beiroet met zijn vele universiteiten zou dat zeker gemakkelijk zijn geweest. Maar Elie Saab bleef bij zijn roeping: hij wilde ontwerper worden. De parfumontwerper van Elie Saab streefde dit doel koppig na en dus ging hij naar de Franse hoofdstad Parijs om mode te studeren. Op 18-jarige leeftijd opende hij zijn eerste couturehuis in Beiroet.

Hij nam 12 werknemers in dienst en trotseerde de oorlogsonrust met zijn ontwerpen. De turbulente situatie in Libanon hielp hem om moeilijke situaties te overwinnen en moedigde hem aan in zijn doelen. Zijn gewaden vonden enthousiaste kopers in het Midden-Oosten en zijn succes bewees zijn gelijk. In 1997 presenteerde hij zijn eerste collectie buiten zijn thuisland in Rome. Zijn internationale succes was niet te stoppen en hij opende nog meer vestigingen in Amerika.

Grote sterren dragen de ontwerpen van Elie Saab

Halle Berry's optreden bij de Oscars in 2002 hielp hem aan een internationale doorbraak en nu kende iedereen Elie Saab en zijn dromerige bruidsjurken. Hollywood beroemdheden dragen zijn jurken voor grote gelegenheden en Europese royalty's geven ook de voorkeur aan zijn creaties voor grote optredens. In 2003 presenteerde hij zijn huidcoutureshow op de catwalks van Parijs, waardoor de Libanese textielkunst wereldwijd bekend werd. De pers en andere ontwerpers zijn enthousiast. Slechts twee jaar later presenteerde hij met succes een nieuwe collectie in Parijs en opende daar een ander modehuis. Sinds 2006 is hij corresponderend lid van de Chambre Syndicale de la Haut Couture, de Parijse modevereniging die erop toeziet dat de haut couture voorwaarden strikt worden nageleefd.

Het succes van Elie Saab gaat onverminderd door: zijn kleding wordt steeds populairder, hij opent zijn eerste boetiek in Parijs, verhuist zijn modehuis in Beiroet naar het stadscentrum, breidt het uit naar vijf verdiepingen en ontwerpt nu ook bruidskleding en accessoires. In 2011 ontwikkelt hij het eerste Elie Saab parfum voor vrouwen, Le Parfum. Dit en andere creaties uit de Elie Saab parfumafdeling kunnen online worden gekocht.

Ondanks al zijn succes is Elie Saab altijd nuchter en dicht bij huis gebleven. Hij is zelf recht door zee en wil alleen versieringen voor zijn creaties. Hij is geen man van grote woorden en houdt zijn privéleven altijd op de achtergrond. Hij bezit huizen in Zwitserland, Frankrijk en Libanon en is zijn afkomst en achtergrond nooit vergeten.

Elie Saab - achter de schermen

Aan zijn zijde staat zijn vrouw Claudine Saab, met wie hij sinds 1990 getrouwd is. Zij inspireert en steunt hem in gelijke mate. Samen met haar en zijn drie zonen woont Elie Saab bescheiden in het Zwitserse Genève. Hier leeft hij onafhankelijk van alle drukte en vindt hij kracht en inspiratie voor zijn adembenemende creaties. Hij ontwerpt zelf meubels en laat ze bouwen volgens zijn ideeën. Deze meubels zijn echter niet bedoeld voor de publieke markt, maar voor eigen gebruik. Eenvoudige schetsen voor jurken zet hij op papier, die vervolgens tot in detail worden versierd en geborduurd door de vele naaisters in zijn atelier.

Er werd bijvoorbeeld een jurk ontworpen voor de prinses van Qatar, die vervolgens werd geborduurd met smaragden en diamanten. Het doel van de ontwerper is echter om elke vrouw zich een prinses te laten voelen in zijn creaties. De ontwerper nam dit idee over in zijn reclamecampagne voor het Elie Saab parfum Le Parfum. Een vrouw in een delicate maar opvallende en spectaculaire jurk zweeft door de stad. De jurk weerspiegelt de fonkelende stadslichtjes en het zonlicht vangt de schoonheid van de jurk. Het schittert in een koninklijk licht en doet de draagster majestueus lijken.

Een fenomeen dat je niet elke dag ziet. Een buitengewoon vorstelijke verschijning in de grijze en hectische wereld van alledag. Met haar jurken tovert Elie Saab dit gevoel op de huid. Maar niet elke vrouw kan zich de luxe van zo'n jurk veroorloven. Maar alle vrouwen kunnen online een Elie Saab parfum kopen en zich koninklijk voelen, zelfs als ze niet gekleed gaan in haute couture. Het parfum geeft ze de indruk dat ze gewichtloos door de stad zweven.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Elie Saab met vier sterren of meer
4,66 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Colovelictis
Elie Saab Le Parfum

Na de eau de toilette heb ik nu het parfum gekocht. Had een nog intensere geur verwacht maar eigenlijk merk ik niet zo veel verschil. Blijft uiteraard een heerlijke geur!

Commentaar van Thimoned1995
Elie Saab Le Parfum

De geur is echt super lekker. Ruikt naar bloemen. Het is een warme geur die klasse uitstraalt. Niet voor jonge meisjes maar voor vrouwen met elegantie en klasse.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Elie Saab in vergelijking met de SRP