Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Elie Saab zijn zacht en vrouwelijk en vloeien als een sensuele waterval om de draagster heen. Speelse vrouwelijkheid en poederachtige bloemcreaties zijn in de parfums terug te vinden, evenals houtachtige en kruidige noten en maken de geuren van Elie Saab zo onnavolgbaar bijzonder.

Meer info

Koop Elie Saab Parfum goedkoop

Meer info +

Elie Saab - wanneer glamour magische elegantie ontmoet

Een Elie Saab parfum - de geur van zeer speciale handen: Eindelijk lijkt een man die vrouwen begrijpt en een sprookje van duizend en een nacht maakt, uit te komen. Elie Saab ontwerpt jurken voor vrouwen waarin ze zich als prinsessen kunnen voelen. De jurken moeten het silhouet van de vrouwen onderstrepen. Zijn ontwerpen maken gebruik van eenvoudige maar hoogwaardige materialen met veel liefdevolle details zoals tule, pailletten en borduurwerk om de speciale look te creëren. Nog voordat hij het eerste Elie Saab parfum creëerde, brak hij zelf door toen Halle Berry een Saab gewaad droeg voor de 2002 Oscars.

De Amerikaanse actrice ontving de Oscar als beste toonaangevende actrice voor de film "Monster's Ball". In de film kon ze niet met glamoureuze outfits scoren, maar de spectaculaire bordeauxrode jurk met transparante top werd de absolute blikvanger van het evenement. Een gewaad van Elie Saab, wiens jurken bijna onmisbaar werden voor de Hollywood grootheden. Fijne stoffen die de vrouwelijke sensualiteit vakkundig in scène zetten en van elke vrouw een ster kunnen maken. Zijn creaties belichamen schoonheid en betoverende elegantie, en de parfums en parfumseries die hij lanceert zijn bedoeld om deze eigenschappen te onderstrepen.

De inspiratie voor zijn werk, of hij nu mode ontwerpt of een nieuw Elie Saab parfum, de hand: zijn huis. Hij werd geboren op 04 juli 1964 in Damour bij Beiroet. Hier woonden de ouders van Elie Saab, Selim een houthandelaar en Nadia, huisvrouw en moeder, met de vijf kinderen. Als volgelingen van de Maronitische Kerk, een christelijk geloof, leefden zij hier een normaal leven tot de oorlog in Libanon in april 1975 hun huis verwoestte en daarmee hun geluk. Ze keerden terug naar Beiroet en vonden onderdak bij hun familie.

Elie Saab - het begin van een geweldige carrière

Elie Saab, de man achter Elie Saab parfum dames, was de oudste van de vijf kinderen. Op negenjarige leeftijd was hij al geïnteresseerd in kleermaken en leerde hij zichzelf kleding ontwerpen en naaien. Aanvankelijk ontwierp en vervaardigde hij tafellakens en gordijnen, maar al snel vervaardigde hij kleding voor zijn twee jongere zusjes. Het leven in Beiroet bracht het gezin tot de financiële grens en Elie moest zijn ouders als oudste kind steunen. Dat deed hij met het talent dat hem altijd al in de steek had gelaten.

Hij verkocht zelfgemaakte kleding aan familie, vrienden en de vrouwen in de buurt. Al snel had de getalenteerde jonge autodidact veel enthousiaste volgelingen. Zijn ouders hadden zeker liever gezien dat hij dokter of ingenieur was geworden en in Beiroet, met zijn vele universiteiten, zou dit zeker gemakkelijk mogelijk zijn geweest. Maar Elie Saab hield vast aan zijn roeping: hij wilde ontwerper worden. De Elie Saab parfumontwerper streefde dit doel hardnekkig na en daarom ging hij naar de Franse hoofdstad Parijs om daar mode te studeren. Op 18-jarige leeftijd opende hij zijn eerste couturehuis in Beiroet.

Hij nam 12 medewerkers in dienst en trotseerde de oorlogsrellen met zijn ontwerpen. De onrustige situatie in Libanon hielp hem moeilijke situaties te boven te komen en versterkte zijn doelen. Zijn gewaden vonden enthousiaste klanten in het Midden-Oosten en zijn succes bewees hem gelijk. In 1997 presenteerde hij zijn eerste collectie buiten zijn thuisland in Rome. Het internationale succes was niet te stuiten en hij opende nog meer kantoren in Amerika.

Grote sterren dragen de ontwerpen van Elie Saab

Halle Berry's verschijning aan de Oscars in 2002 hielp hem bij een internationale doorbraak, nu iedereen Elie Saab en zijn prachtige en bruidsachtige gewaden kende. Hollywood grootheden dragen zijn jurken op grote gelegenheden en de Europese koninklijke families ook liever zijn creaties voor grote optredens. In 2003 presenteerde hij zijn huidcoutureshow op de catwalks van Parijs, waardoor de Libanese textielkunst wereldberoemd werd. De pers en andere ontwerpers zijn enthousiast. Twee jaar later presenteerde hij met succes een nieuwe collectie in Parijs en opende er een ander modehuis. Sinds 2006 is hij lid van de Chambre Syndicale de la Haut Couture, de Vereniging voor Parijse Mode, die waakt over de strikte naleving van de voorwaarden voor haute couture.

Het succes van Elie Saab gaat onstuitbaar door: zijn kleding wordt steeds populairder, hij opent zijn eerste boetiek in Parijs, hij verhuist zijn Beiroet modewinkel naar het centrum van de stad, vergroot het tot 5 verdiepingen en ontwerpt nu ook bruidsmode en accessoires. In 2011 ontwikkelt hij het eerste Elie Saab parfum, Le Parfum. Deze en andere creaties van de Elie Saab parfum sectie kan online worden gekocht.

Ondanks al dit succes is Elie Saab altijd nuchter en dicht bij haar vaderland gebleven. Zelf is hij rechttoe rechtaan en wil voor zijn creaties alleen maar versieringen en ornamenten. Hij is geen man van grote woorden en houdt ook zijn privéleven op de achtergrond. Hij bezit huizen in Zwitserland, Frankrijk en Libanon en is zijn afkomst en carrière nooit vergeten.

Elie Saab - achter de schermen

Aan zijn zijde staat zijn vrouw Claudine Saab, met wie hij sinds 1990 getrouwd is. Het inspireert en ondersteunt hem evenzeer. Elie Saab woont bescheiden met haar en zijn drie zoons in Genève, Zwitserland. Hier leeft hij onafhankelijk van alle drukte en vindt kracht en inspiratie voor zijn adembenemende creaties. Hij ontwerpt zelfs meubels en laat die volgens zijn ideeën bouwen. Deze zijn echter niet bedoeld voor de publieke markt, maar voor persoonlijk gebruik. Op papier zet hij eenvoudige schetsen voor jurken, die vervolgens door de vele naaisters in zijn atelier tot in detail worden gedecoreerd en geborduurd.

Zo werd er bijvoorbeeld een gewaad ontworpen voor de prinses van Qatar, dat vervolgens werd geborduurd met smaragden en diamanten. Toch is het het doel van de ontwerper dat elke vrouw zich in zijn creaties als een prinses voelt. Dit idee werd door de ontwerper overgenomen in zijn reclamecampagne voor het Elie Saab parfum Le Parfum. Een vrouw in een delicaat, maar ongewoon en spectaculair gewaad drijft in de grote stad. De jurk weerspiegelt de twitching lichten van de stad en het zonlicht is gevangen in de schoonheid van de jurk. Het schijnt in een koninklijk licht en maakt de drager majestueus lijken.

Een fenomeen dat je niet elke dag ziet. Een buitengewoon koninklijke verschijning in de grijze en hectische wereld van het dagelijks leven. Elie Saab tovert met zijn kleding dit gevoel op de huid op. Maar niet elke vrouw kan zich de luxe van zo'n gewaad veroorloven. Een Elie Saab parfum, aan de andere kant, alle vrouwen kunnen online kopen en zich koninklijk voelen, zelfs als ze niet zijn verpakt in haute couture. Het parfum geeft hen de indruk gewichtloos door de stad te zweven.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Elie Saab met vier sterren of meer
4,75 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Colovelictis
Elie Saab Le Parfum

Na de eau de toilette heb ik nu het parfum gekocht. Had een nog intensere geur verwacht maar eigenlijk merk ik niet zo veel verschil. Blijft uiteraard een heerlijke geur!

Commentaar van Didne1978
Elie Saab

Heerlijke geur van Elie Saab. Ik had de gewone geur al een tijdje en heb onlangs deze aangeschaft. Ik kende hem nog niet maar ben er wel superblij mee.

Commentaar van Thimoned1995
Elie Saab Le Parfum

De geur is echt super lekker. Ruikt naar bloemen. Het is een warme geur die klasse uitstraalt. Niet voor jonge meisjes maar voor vrouwen met elegantie en klasse.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Elie Saab in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.